Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2021 12:48 - Германия иска премахване на суверените държави в ЕС. Германия над всички? Среща на консервативните партии във Варшава
Автор: ernest Категория: Политика   
Прочетен: 1086 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 19.12.2021 15:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След изборите в Германия немските политици започнаха да си вдигат рогите и излязоха с идеята, че ЕС трябва да се превърне във Федерална държава, а 27-те държави да се откажат от суверенитета си и заявяват, че Германия, като най-силна държава в ЕС си е поставила за цел създаването на Федерална Европа.
Като искат Германия да застане начело и те да контролират цяла Европа. Германия над всичко - къде ли сме го чували вече това? Това, че не използват термина 4-ти Райх не променя истинската идея на целите им.

Иска им се да има Европейска конституция, която да бъде над националните конституции и да ги прави невалидни и да си вкарват закони, каквито на тях им се харесват и другите да бъдат подвластни. Така примерно решават да затворят електроцентралите и ги затварят или като кажат, че джендърите имат право да се женят и да осиновяват деца - това автоматично да се въвежда във всички страни и както учат в Германия задължително децата от 8 г., че могат да избират сами пола си и да ги учат от такава възраст на сексуално образование - всичко това да влезе и в останалите страни и да бъде конституционно затвърдено. 
През септември 2020 Урсула фон дер Лайен заявява пред Европейския Парламент, че има за цел да да извърши радикална реформа на обичаите в страните на ЕС. Който е родител в една от страните в ЕС да бъде признат за такъв и в останалите.
А относно производството на електричество (еко енергия) по някое време да обявят и цени на електроенергията за всички държави и Германия, като най-силна икономически страна в ЕС единствена да може да отговаря на стандартите и всички да започнат да купуват от Германия, колкото и фантастично да звучи подобно нещо за момента все още.
Разбира се иска им се също по някое време да обявят и да бъде прието говоренето на един официален език в целия ЕС и това е като част от идеята за заличаването на нациите и етносите. Aко хипотетично би могло да се стигне до такъв момент идеята им е да бъде предложено да е немски, понеже 91 милиона души в ЕС така и така вече говорят на него (Германия, Австрия, Лихтенщайн).

Те искат да бъдат избирани ЕС депутати и по този начин хората на най-многобройната държава в ЕС да изберат депутати за останалите държави в ЕС и те да решават съдбите на по-малките нации, които да нямат представители от своите страни.
Германия е 83 милиона и е най-многобройната страна в Европа.
7 държави са под 3 милиона, няколко са по 5-7 мил, няколко са по 10-11 мил и още само няколко по повече. И единствено Франция е 67,3 милиона и Испания 60 милиона и евентуално могат да имат свои представители в една такава несправедлива формация. Но всичко това няма бъдеще.

Дори пророчествата на немската монахиня Тереза Нойман категорично казват, че Германия и немския народ нямат голямо бъдеще, а точно обратното. Тя предсказва много неща и всичко се сбъдва. Тереза Нойман заявява, че още веднъж Бог ще се смили над хората и Той й казва да запише определени неща, сред които мога да цитирам:
"Няма да оставя земята в ръцете на злите, както са си замислили в своите сърца".
"На славяните ще дам моето благословение"


Полша казва Не - няма да има Федерална Европа. Във Варшава се състоя среща на консервативните партии от ЕС.


Включвам три клипа във връзка с темата. Два са на полски. Четвъртият клип на полски е за нова корупционна афера в Бюскел в която са замесени представители в ЕС, европейската комисия, хора от върховете на Европейската народна партия, ръководителят на ЕС и съдът на ЕС. С тях полу - тайно се срещал от 2010 до 2018 г. на вечери, ходене на лов и други неформални събития Karel Pinxten за сметката на отклонени пари на ЕС, който неотдавна бе осъден за финансови измами и брюкселски лобизъм. Въпросът на тази афера и машинациите се повдига преди няколко дни от френския вестник Liberation.










Гласувай:
3



1. bojinkata - Дойчланд, дойчланд, юбер алес!...
08.12.2021 14:22
Дойчланд, дойчланд, юбер алес!!!!!! Познато нали! Фашагите настъпват!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2665761
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031