Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2022 18:39 - Относно Военната операция в Украйна. Какво в действителност се случва?
Автор: ernest Категория: Политика   
Прочетен: 2599 Коментари: 10 Гласове:
4

Последна промяна: 23.06.2023 22:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Войната е лошо нещо, понеже падат и невинни жертви, но понякога тя е единственият начин, за да победи доброто и да се отмахне разпространението на злото или някоя страна да се предпази от външни посегателства. А атаката може да бъде и най-добрата самоотбрана в някои случаи.

В продължение на 5 години преди майдана в Киев, когато е направен преврат в Украйна всичко е подготвяно и режисирано от свръхбогатите манипулатори отвъд океана. За демонстрациите на майдана през 2014 г., които са купени са дадени 5 милиарда долара посредством дипломатически канали от Сорос (борсов спекулант). Координаторите получават по 2000$, а протестиращите по около 200$ на човек и като има допълнително разни хора, които са заблудени и увлечени се получава резултатът. Първите разкрития, че демонстрациите са купени са направени от немски независими журналисти и телевизия, а по-късно са потвърдени и от други разследвания. А цялата тази обърканост и разработването на антируска пропаганда в Украйна за период от повече от 10 г. до майдана струва, както си казват американците - 20 милиарда долара. По-късно американците сами си казват, че са направили преврата в Украйна и дори Обама го казва в свое изказване. Около половин - една година след събитията полски министър в свое изявление разкри, че стрелците снайперисти, които са стреляли на Майдана в Киев (не са поляци) са били обучaвани във временни натовски бази в Полша.
До преди преврата 75% от населението на Украйна са били про руски настроени, а за няколко години всичко се променя. Както виждаме след майдана в Украйна през 2014 г. започва масирана антируска пропаганда, руският език е забранен в страната и са убити много рускоезични хора. Създадени са различни нацистки военни групообразования, Степан Бандера е издигнат, като герой и започват да надъхват подрастващите с антируски про-нацистки и великоукраински шовинистични идеи. Специално е разработена схема, при която организираната престъпност се сраства с властта в страната. Българските експерти по национална сигурност към Министерството на вътрешните работи са на мнение, че най-развитата мафиотска система на организирана престъпност в Европа е от Украйна. Когато известен български престъпник, един от най-големите наркодилъри Брендо е подгонен в България и бяга в Украйна само за 3 часа получава украински паспорт и става недосегаем за българското правосъдие. Той пристига в Украйна с голямо количество наркотици заедно с двама негови съратници, където е радушно приет. Когато от България отправят нота към Зеленски да го изискат обратно в България - той отказва. Търсеният престъпник е отговорен за деянията си в още две държави в ЕС, които също го изискват, Румъния и Италия, където има издадени присъди, но Зеленски им отказва и по този начин става ясно, че който си плаща може да получи чадър на недосегаемост в Украйна.
 
На теритoрията на Украйна съществуват голям брой американски лаборатории за разработката на биологично оръжие, като американските военни са вложили в тях 32 милиона $. Към момента се знае за 30 такива лаборатории - за толкова са признали американците. Преди 4 г. съм гледал 1-2 документални разследвания по въпроса и съм виждал включително и схемите за дроновете с които да се разпространяват биозаразите. Срещу кого мислите, че се разработват – разбира се срещу Русия. И това съвсем не някаква нова и уникална идея, по времето на Корейската война американците на няколко пъти пускат срещу севернокорейците чума, а както е известно във Виетнам пръскат с Agent Orange.
На 9 март Заместник държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд запитана в Парламента казва, че имат тайни американски биохимични лаборатории в Украйна. На следващия ден част от американската преса, която се ползва за манипулиране продължава да пише, че нямат тайни лаборатории в Украйна. Възниква скандал и във Fox News надълго се коментира въпроса (3-ти кратък клип по-долу от официалния Youtube на Fox News) и казват, че правителството не трябва да лъже. От международни организации се обръщат с изискване да ликвидират разработките в тайните американски биолаборатории във Виница, Киев, Херсон, Одеса, Ужгород, Лвов, Харков и Тернопол. А Виктория Нюланд пред американския Парламент разкри, колко много се страхува да не попаднат двете лаборатории в Киев в ръцете на руснаците. Какво ли се е разработвало там? В лабораторията в Харков примерно се изследвало, как се предават заболяванията (заразите) от прилепи към хора. На някой да му се вижда позната темата? Прилепи, вируси, изследвания на американски военни в тайни биолаборатории? А да не говорим и за многото смъртни случаи при експериментите с вируси и бактерии на така наречените доброволци. В центъра Луган примерно смъртните случаи на доброволци е 248 души. На 10 и 11 март Зеленски (актьор, комик от телевизионно предаване избран за президент) продължава да прави изявления и да лъже, че в Украйна няма тайни биохимични лаборатории, което е излъчвано само в купените и манипулиращи телевизии в Европа, ако може да се поддържа лъжата. А на 15 март по манипулиращите телевизии тук в страната се заявява становището на посолството на САЩ в България, че в Украйна няма тайни биохимични лаборатории. На това му се казва не само фалшиви новини, но и лъжливо становище на измамници и лансиращи лъжи и измами.

На 30 март водещият Такър Карлсон в ефира на Fox News заявява, че предаването им е получило от бивш американски чиновник солиден брой папки с документи показващи, че американските военни от Пентагона действително в продължение на 14 г. са спонсорирали тайни биолаборатории в Украйна и са разработвали изследвания на смъртоносни патогени.

На 31 март разследвания в САЩ уличават Хънтър Байдън (синът на президента) разкривайки комуникациите му с украинските му партньори, което показва, че е помагал за организирането на финансиране на тайните биолаборатории за разработки на патогени и биооръжие в Украйна. До няколко дни са стбрани 14 папки с материали уличаващи Хънтър Байдън. Очаква се след натрупването на информация по случаите със семейство Байдън да бъде подведен заедно с баща си под съдебна отговорност. Възможен е импийчмънт на президента Джо Байдън от президентския пост. След 4-5 дни от Fox News заявяват, че партията на демократите поради многото разкрития смятат да заменят Байдън. На 27 март в британския Daily News също пишат за сина на президента Байдън, който получил милиони долари от Метабиота за създаването на биолаборатории в Украйна, което се вижда след разкриване на имейлите му.

След време Ангела Меркел в свое изявление каза, че Минските споразумения през 2014 г. са направени и подписани, за да може по този начин да даде време за Украйна натовците за няколко години да ги подготвят за война с Русия. Тоест Украйна се е подготвяла да нападне Русия. Още от тогава британските служби подбират 15 хиляди украински младежи и специално ги подготвяли в информационна война, как да бъдат изопачавани фактите и да изкарват руснаците лоши и т.н. Твърди се, че 52 отдел на британските служби се опитва да влияе информационно (или по-точно дезинформационно) в прибалтийските републики, Румъния и България. Поне през първите 3 месеца се вижда ясно дезинформацията в страната. В България фондации и лица са получили от Пентагона 47 милиона и 709 хил $ за дезинформация и украинска пропаганда.

А за областите Донецк и Луганск няма какво да се коментира, където за 8 г. от двете страни падат няколко десетки хиляди души. Изклани са цели селища от украинските ултранационалисти - нацисти. Направен е референдум, тези области се отцепват и следват 8 години постоянни военни нападения над тях.

image

Алеята на Ангелите в Донецк представлява мемориален комплекс открит 2015 г. в памет на рускоезичните деца убити от украинските ултра националисти (бандеровци). По данни от УНИЦЕФ до 2018 г. там са убити 159 деца. Твърди се, че вече броя на загиналите рускоезични деца е надхвърлил 500.

В Донецк и Луганск от времето на преврата през 2014 г. има 8 г. гражданска война, като десетина дни до признаването им от Русия и началото на военната операция има от 80 до 180 пъти дневно обстрели от Украинска страна. Обстрелите продължават срещу тях включително и след признаването им от Русия на 21 февруари, като суверени независими републики и приемането на федерален закон на 22 февруари за признаването им със сключване на официални договори с тях за дружба и сътрудничество, така че украинските паравоенни части са виновни за случилото се през следващите дни. В исторически аспект Донецк е бил за определен кратък период отделна съветска държава - Донецко - Криворожска советская республика и на същия принцип, както измислената през ХХ век Украйна има право на самоопределение, като държава.

Относно така наречената украйна - това е рускоезична област (имат и 2-3 местни диалекта от областите на бивша Полша до 1939 г., като два, на които говорят около 25% от хората в Украйна спорят за название украински език с наличието на 20-25% полски думи), която в продължение на няколко стотин години в цялост или големи части е била част от Полша и Жечпосполита (Полско-Литовската уния) и по-късно около 200 г. част от Руската империя, а когато Полша се разпада за 120 г. областта Галиция (от Кракув до Лвов) попада под австрийска окупация. Хората са се наричали: руси, хохльи (по перчемите, които са имали), в запорожката Сечь казаци, в по-източните части малоруси, но никога не са били определяни, като някаква отделна етническа общност с име украинци. Беларусь и съвременна Украйна в рамките на полската държава са били наричани разговорно - област Източна Литва, но административно са наричани просто руси и са били разпределени в различни подобласти. Примерно Войевудство Кийовские (Киевски окръг) в рамките на мултинационалната полска държава Жечпосполита съществува от 1471 г. 
Някои от хората, които са живеели в югоизточните части в края на полската държава все пак са използвали и понятието - украйна, което означава в края на държавата, а хората украинци - тоест живеещи в края на държавата. Когато болшевиките идват на власт през ХХ век Ленин разработва план да бъдат разпределени различните по-раншни губернии и ханства на държави, които да създадат, така наречения Съюз на Съветските Социалистически Републики - СССР. На места, където по-рано не е имало държави понякога са обединявали няколко бивши ханства или княжества и дори народа и създавали съответната Социалистическа държава носеща някакво име. По този начин възниква и така наречената Украйна, като няколко от Западните области на съвременна Украйна, включващи Лвов са били част от Полша до септември 1939 г., когато започва Втората световна война, като същото важи и за близо половин Беларусь, която е била полска.

image

Административна карта на Полша от началото на 17 век, където синята област долу в дясно днес е известна, като Украйна. Областта граничи с Кримското ханство на изток.


А относно кримския въпрос. В продължение на около 340 години татарите владеят Кримското ханство, наричано още Малка Татария, после през 1783 г. става част от Руската империя. През 20-те години на ХХ век Ленин, тъй като липсвали пари в новата държава - СССР се договаря да вземе пари от САЩ и по-точно от влиятелни евреи, като делото се задвижва по-късно от Сталин. Те се договарят, ако не могат да върнат парите до 1954 г. да предоставят Крим за създаването на еврейска държава и така се ражда проектът Крим - Калифорния, за който имам отделен постинг от преди 5-6 г. Използвайки повода за проблеми с изселването на татарите и голяма смъртност на татари достигаща около 100 хиляди през 1934 г. Сталин отказва да им даде Крим и прекратява проекта Крим-Калифорния и създава еврейска държава - автономна област в СССР - Биробиджанска република в далечния изток, която продължава да съществува до днес, като по този начин изпълнява и задължението си към евреите. А когато в ООН през 40-те години се стига до гласуване дали да се разреши създаването на държавата Израел единствено гласът на СССР с представител Андрей Громико изразява волята на страната и Сталин с което позволява създаването на тази държава - англичаните гласуват против и когато гласовете са на равно именно СССР ги подкрепя и благодарение на тях я има и тази държава. Когато Израел се появява през 1948 г., като държава англичаните отказват да я признаят до април 1950 г. Някои считат, че за да спре американските домогвания спрямо Крим, Хрусчов, който е от Украйна през 1954 г. подарява Крим на Украйна. Като Крим никога по-рано не е бил украински. А относно мита за украинските "евреи", то такива в тези области никога не е имало. Когато хазарите се триумят, коя религия да приемат - християнство (братята Кирил и Метой тогава са на мисия при тях), ислям или юдеизъм, те избират юдеизма. Така след приемането на юдеизма около 730 - 770 г. и асимилираните от хазарите две български племена стават прозелити. След повече от хиляда години наследниците на тези прозелити се наричат евреи, но те нямат нищо общо генетично с библейските евреи. Да, някои от наследниците на хазарите в съвременна Украйна продължават да искат да създадат еврейска, или по-точно хазарска държава в Крим и от там и възниква "кримския въпрос". Още по време на кръстоносните походи рицарите започват масово избиването на ешкенази евреите в Германия започвайки от Кьон и по времето на полския крал Болеславв V са приети в Полша, където имат спокоен живот. Век по-късно Кажимиеж ги изселва в източните части на страната - съвременни Украйна и Беларус. За Русия Крим си е техен и просто си го връщат, понеже е от стратегическо значение свързано с излаза на Черно море и отстояването на позицията на страната си да възпрат американците и НАТОвците. (Дори войната не е между Украйна и Русия, но между Русия и САЩ и НАТО, като освен украински се намират натовски и американски войски, включително и от американските частни подразделения на Blackwater, френския.чуждестранен легион и наемници).    

Украинският военен министър изявява съжаление, че преди 30 г. не започнали да разработват атомно оръжие (което искат да използват срещу Русия), а сега преди атаката над Украйна съобщават, че ще започнат да разработват такова оръжие. През декември 1994 г. Украйна подписва Будапещския меморандум, че няма да развива ядрено оръжие, но сега те излязоха от това споразумение. И какво си мислите, че Русия ще чака още 5 г. за да нарасне нацисткото движение на 5-6 милиона в Украйна и да създадат ядрено оръжие да ги нападнат и милиони да станат жертва ли? Много правилно Русия атакува сега Украйна, за да отмахне злото, а не да чака. Още при създаването на батальона Азов от върли бандеровци с нацистки възгледи през май 2014 г. американския сенатор Джон Макейн пред тях (има го на официален видео клип) каза, че ще ги обучават и ще им дадат оръжие да нападнат Русия и да свалят Путин - да американците стоят зад истинската причина за конфликта. Когато се предават и са пленени неонацистите от батальона Азов в Азвостал, където между другото има и 50 души чуждестранен контингент и 4 чуждестранни генерала, включително и този, който отговаря за тайна лаборатория N 1 в Украйна двама украински неонацисти създават нов батальон Азов, но тъй като при предишния в емблемата много ясно се виждаше голямото сходство със сигруните на SS и свастиката и дори е малко известно, че е обърната наобратно емблема на 2 танкова дивизия на SS Das Reich, този път го направиха по-завоалирано, като сложиха три меча по образец на девета танкова дивизия на SS Хоенщауфен, където е един меч.

                                          image

                                     Първата емблема на Азов върху знаме

                                               image

Тази емблема обаче не е украинска, а нацистка и се появява през март 1941 г. преди нападението на СССР от нацистка Германия. Емблемата с руните е на 2 танкова дивизия на SS Дас Райх - SS Panzerdivizion Das Reich.

                              image
   



                                                            image

                            Логото на девета танкова дивизия на SS Хоенщауфен 


Друга украинска военна формировка от 2015 г. е 10-та планинска бригада Еделвайс, която е наименувана в чест на немската нацистка дивизия на вермахта 1 Gebirgs-Division. Шокиращ факт е, че именно тази дивизия превзема и участва в превземането на Украйна по време на Втората световна война и такива градове и местности, като Лвов, Киев, Харков, Донецк, Днепр, а операцията срещу Кавказ е била наречена Операция Еделвайс.

Да припомня ли, че няколко западни държави сами преди няколко месеца говореха, че с техните войски от Украйна ще нападнат Русия и ще имат блитцкриг. Да Швеция преди 3 месеца заяви, че ще се намеси на страната на Украйна и шведския военен министър Карл Петер Хултквист, колкото и да е смешно бълнуваше за блицкриг – да нападнат Русия и си въобразяваше да отвоюва Крим за 600 минути. Кой го знае в каква дупка се крие сега! 

Когато немските нацистки войски по време на Втората световна война нападат СССР и влизат на територията на Украйна в някои селища ги посрещат, като освободители и много украинци влизат в редиците на нацистите. Създанени са 4-5 различни нацистки батальона и армии от украинци. Именно украинците са известни с кланета, каквито дори германците не са извършвали срещу поляци от 1943 до 1945 г. в 1865 селища. По време на Вольнската жеж започнала от 11 юли 1943 г. кървавата неделя до 16 юли са изклани сто хиляди души в 99 села и градчета с поляци. Не са пожалили никого, нито дори едно дете, а вольинската жеж не е единичен случай.

image

Вольин се намира в областта Галиция в Полша до 1939 г., където по-рано са живеели около 2.5 милиона поляци. Само през 1914 г. 800 хиляди поляци с началото на Първата световна война емигрират от там първо в Австрия, а след това по различни страни по света. Преди жежта, на 9 февруари 1943 г. украинската армия изколва 173 поляци в селцето Парошла.

                           image

На 16 юни 1944 украинци от националистката им армия УПА нападат и изколват влак с полски жени и деца


Също така има и няколко кланета над руски села от украинци преоблечени, като червеноармейци, като Нова Брикула (Струсовски район) и нападението в Городница (Житомирска област). Така от една страна в Украйна по време на Втората световна война е имало няколко милиона партизани против нацистите и до около или над 400-500 хиляди души бандеровци на страната на нацистите. В околностите на Киев примерно бандеровци украински нацисти работещи за германците за период от 2 г. са разстреляли 150 хиляди души - всякакви хора, които не отговаряли на техните критерии: руснаци, комунисти, евреи, украинци и др.

                                                 image

Иван Климчак – украинският военен ръководител от Украинската национал революционна армия - Полесская сечь виновен за геноцида над цивилни в селата Острувка и Вола Островиецка

                                          image

Надгробна плоча на изклано полско село от украински нацистки военни части през 1943 г.

                                        image

През 1943 г. от доброволци украинци е създадена 14-та дивизия SS известна още като дивизия галичина SS с численост на полк. През септември 1944 г. от дивизията са останали 12 хиляди и 900 души. В съвременна Украйна през 2014 г. с надигането на неонацизма в страната е направен поход в памет на дивизията и ги считат за някакъв сорт от национални герои от института за национална памет на Украйна. На 28 април 2018 г. в Лвов е отпразнувано съвсем официално 75 годишнина от създаването на дивизия галичина SS.

От 2018 г. в Полша по закон всеки, който се опита да осправедливи Степан Бандера моментално влиза в затвора за 2-3 г. А в Украйна в наше време Бандера е издиган, като национален герой и са създавани различни неонацистки бандеровски групировки, издигани са паметници на украинските нацисти и техните имена носят улици и площади. На 9 април 2015 г. Върховната Рада на Украйна приема закон за признаване на нацистките украински войници от техните нацистки армии и батальони застанали на страната на германските нацисти за борци за независимост на Украйна.

image

По време на 17-тия ден от войната по украинската телевизия се показва снимка на Адолф Айхман нацист отговорен за убиването на 6 милиона евреи и се дава за пример и призовават украинците по примера на Айхман първо да убиват руските деца. За да се приключи с еврейския въпрос Айхман предлагал да се избиват еврейските деца, за да няма за в бъдеще, кой да им отмъщава. Водещит по телевизията казва, че е нацист и ще направи всичко, за да не живеят нито руснаците, нито децата им на тази земя.

Сега западът се опитва да изкара руснаците лоши, а бандеровците и другите неонацисти в Украйна добри. Амии не, не са добри, а украинския народ понеже не можа сам да се справи с тези вътрешни проблеми в страната си, сега се налага малко да поизстрада с някоя и друга невинна жертва. За съжаление по време на военни действия падат и невинни жертви. Кой е виновен за случващото се – разбира се Западът. А истината е, че Русия за пореден път освобождава Европа от повдигащият се неонацизъм. Баба ми и пра баба ми са били в концентрационен лагер по време на третия райх и са оцелели и аз не мога да гледам равнодушно и да подкрепям неонацизма в Украйна. Добре, че са били руснаците, за да освободят баба ми, прабаба ми и другите хора от нацистките концентрационни лагери. Добре, че са руснаците, че да премахнат сега това неонацистко зло в Украйна!

НАТО са създадени през 1949 г. с цел унищожаването на СССР и американците разработват планове за нападението на страните от Соц лагера и СССР. Съединените щати подготвят операция Drop Shot с хвърлянето на атомна бомба срещу СССР през 1950 г. Американците изчислили, че са им нужни 466 атомни бомби, които да хвърлят над 66 съветски града и считали, че след такава атака съветското ръководство и народът биха загубили воля за съпротива. Разработките на стратегията за нападение на СССР започват месец след бомбардировките над Хирошима и Нагасаки (където падат жертва около 220 хиляди души). Американските генерали стигнали до извода, че за най-важните съветски градове ще са необходими 204 бомби и още 20 за военните бази. През 50-те години според американските планове 36 града от България се предвиждало да бъдат бомбардирани. Америка не напада СССР и соц лагера поради изтичането на плановете за направата на атомна бомба и разработването й от руснаците през 1949 г. и по този начин се получава така нареченият баланс на силата и започва студената война траеща над 40 години. Плановете за направата на атомната и водородната бомба са предадени на руснаците от Клаус Фукс с помощта и посредничеството на Хари Голд и Ким Филби. Като противодействие на НАТО през 1955 г. е създаден Варшавският договор. По време на корейската война наречена от амерканците полицейска операция (с 15 милиона жертви) на 13 юли 1950 г. ген Макартър и ген Чарлз Болти искат хвърлянето на атомни бомби върху Корея. А около пролетта на 1951 г. Макартър иска хвърлянето на атомни бомби срещу Китай и СССР и дори ген Хойт Вангерберг получава заповед да бомбардира Сибир, но президента Труман спира атаката над СССР и през юни бомбардировачите В29 с атомните бомби се връщат в САЩ.
През 1983 г. НАТО и СССР са с много обтегнати взаимоотношения, пред ядрена война. НАТО подготвят мащабно учение с кодово име Aber Archer - 83 и СССР вероятно с помощта на тяхното разузнаване научават, че по време на учението НАТО се подготвят за ядрена атака срещу СССР. Поне така може да предположим, тъй като в наше време не се казват реално нещата за истинските цели на НАТО и информацията около тях се увърта. Така или иначе СССР не биха действали и взимали решение само на база предположение или "може би". По това време полковникът от КГБ Олег Георгиевски, който е под прикритие на дипломат се намирал в Лондон и 14-15 години по-рано предлага услугите си на MI5 предупреждава англичаните, че СССР са готови да ударят първи с превантивен ядрен удар. Така след предупреждението му НАТО-вците успяват да се споразумеят някак си с руснаците и заплахата от унищожителна ядрена война е предотвратена. 

Когато се договарят за разпадането на СССР в клаузата на договора американците подписват, че НАТО няма да се разширяват на Изток и се договарят за разпадането на тази организация, но се оказва, че лъжат. СССР се разпада, а НАТО не само, че не се разпада, но дори се разполагат натовски бази в почти всички страни около Русия. Така сега, преди десетина дни, когато Путин изказа искането си пред американците да махнат базите на НАТО от бившите соц страни руснаците не само имаха право да изискват това, което по-рано са се договорили, но и е единственият начин да запазят независимостта на страната си и да я предпазят от нападение. Единствената причина за съществуването на НАТО е целта да унищожат Русия.

През 1946 г. ЦРУ разработват програма за унищожаването на СССР и комунизма с кодово име Картел, което по-късно е преименувано на Аеродинамик, според която се предвиждало да се финансират украинските сепаратисти и бандеровци и да не се оставя бандеровството да затихне. Информацията по съществуването на тези програми е разсекретена през 2017 г. Като главен техен представител и разработчик за дейността става, преминалият специална шпионска подготовка през 1939 г. при нацистите от Третия райх украински съратник на Бандера на име Микола Лебiдь, който е един от организаторите на Вольинската жеж, за която писах по-горе. През 1939 г. след превземането на Полша Лебiдь става шеф (комендант) на немската разузнавателна школа в Закопане. Освен другите си дейности Микола Лебiдь организирал терористически актове против другите украински наци организации и групировки, които не били ръководени от Степан Бандера. През 1949 г. Лебiдь емигрира в САЩ и в сътрудничество с ЦРУ е финансирана и е разработвана неговата операция Аеродинамик. След войната били останали около или над 200 хиляди бандеровци, почти всички до 1952 г. били вкарани по затвори и лагери, а останалите на свобода съвсем малки групи, предимно бандити, а не толкова политически ориентирани се били изтеглили в гористите райони на Украйна, където имали, къде да се крият и това траело до началото на 60-те години. През 1955 г. Хрусчов пуснал от затворите и лагерите 150 хиляди души, включително бандеровци обявявайки амнистия за всички, които са работели с нацистите и от Канада се връщат също 100 хиляди бандеровци с пари.

Съществува таен план* за унищожаването на Русия и Руската федерация. В началото на 80-те съветското разузнаване успява да попадне на секретен американски план наречен "Харвардски проект" за унищожаването на страната им, която буквално имали намерение да накъсат на парчета, да си я поделят и да я унищожат цялостно, като държава. През август 1997 г. Харвардският институт за международно развитие публикува информация отнасяща се до подготвянето на ново издание към проекта, което показва, че макар, че е осъществено разпадането на СССР, че не са успели да реализират плана и в резултат на това се появява Хюстънския проект. Збигниев Бжежински, който е един от съставителите на плана заявява, че руснаци, беларуси, украинци и други народи ще бъдат ликвидирани. Да, ама американците си правят сметката без кръчмар и тяхната няма да я бъде.
На времето Бжежински, е твърдял, че ще построят Новия Световен Ред след унищожаването на Русия. След разпадането на СССР в продължение на години с разграбването Русия и първоначалния хаос в страната, като че ли Руската федерация вървеше по стъпките направлявани от Запада, но с идването на Путин нещата за повече от десетина години доста се промениха и той се опълчи и се обърна срещу плановете на Запада против страната им и Новия Световен Ред, което е много добре. Аз някои от тези неща ги пиша в постинг още през май 2014 г. и по-късно в още един постинг през септември същата година.

* Има няколко различни програми и плана с цел унищожаването на СССР, но това не е новост - западните държави имат цели да накъсат Русия и да ползват ресурсите й вече близо два века. На Берлинската конференция през 1884 г. предложили тези страни, които не могат сами да използват своите ресурси обезателно да предоставят достъп на тяхната територия на западните добивни компании. Скритата уловка в целите им не се отнасяла до африканските страни, тъй като целият континент Африка отдавна бил колонизиран и преразпределен от различните западно европейски страни, но до Русия и се надявали младия цар Александър III да подпише, но той не се хванал. След Първата световна война и Парижката конференция великите сили направо предложили Русия да се раздели на четири части. След края на Втората световна война още през 1949 г. е разработен съвместен дългосрочен план между САЩ и Великобритания с кодово название Лиоте (по името на френския генерал, маршал в Алжир и Мароко). Според плана трябвало да унищожат СССР до 1999 г. Друг английски план с участието на ЦРУ против Соц страните от Източна Европа от края на 40-те, който е бил в действие за ограничен период от време до около средата на 50-те г. с кодово име Операция Splinter Factor.

                                         image

                                        Книгата Операция Splinter Factor oт 1974 г.

В началото на 80-те съветското разузнаване попада на секретен американски план наречен "Харвардски проект" за унищожаването на страната, кoйтo включва три основни етапа: “перестройка”, “реформа” и “край”. Малко известна подробност е, че един от съветниците на Елцин още през 1989 -1990 г. е американецът Сакс, който повече от вероятно е от ЦРУ. Тези разкрития официално прави бившият работник от трети отдел, към централното управление на КГБ в Москва Александр Платонов. още по онова време Сакс предложил на Елцин подготвен план за разпадането на СССР и превръщането на Русия в независима държава. По това време Елцин е генерален секретар на КПСС (Комунистическата партия на Съветския Съюз). Още през 1989-1990 г. някои от хората във висшия ешелон на комунистическата партия и генерали от КГБ, които били запознати с плана за разпадането на СССР взимат безлихвени заеми от Народната Банка и купуват евтино държавни и ведомствени поизоставени имоти с къщи, вили на хубави места в околностите на Москва, които след време стават скъпи. По-късно тези хора стават известни, като олигарси. Платонов говори за списък от 50 такива души. Лейтенат Пожарский от КГБ се борел против взимането на тези заеми от генералите от КГБ, но по някое време умира. По-късно се изяснява, че е поставена ампула с радиоактивен изотоп под седалката на стола му на работното място. Тъй като и неговият заместник, който дошъл на неговото място набързо предал Богу дух разследвали и открили, какво наистина се случило.

                                                         image
 
През 1990 г. бил приет закон за върховенството на руските закони над тези на СССР, което показвало ясно, на къде вървят нещата. В КГБ получавали стотици телеграми с оплаквани срещу това, което се случва в страната и наричали Горбачов предател и използвали най-лоши епитети и искали да се направи нещо, за да озъбтят предателите и разрушаването на страната. Шефът на КГБ Владимир Крючков взима решение. Сред членовете от централата на КГБ  се знаело че тайно се подготвя арестуването на Елцин, но времето се пазело в тайна. В продължение на 2 дни 10 спецназовци стояли в засада на Елцин, но след два дни ги намерили мъртви. Целта на арестуването била да не позволят на Елцин да направи преврат в страната. А 11 месеца преди разпадането на страната председателя на КГБ Владимир Крючков заедно с още няколко членове от висшите среди на КПСС бил арестуван за дейност в Държавния комитет за извънредно положение и бил заменен с нов началник. Веднага след това американците заснемат полутайно пред мавзолея на Ленин ръководено от началника на ЦРУ Роберт Гейтс, който по това време бил в Москва, как 76 души американци, които пият и разливат шампанско, което се явява символичен акт на победата на американците в студената война над СССР. А СССР се разпада едва през 1992 г. на срещата на 8-9 декември в Беловейската пушча с подписването на договора за съгласие за разпадане на СССР, но вече в ранните месеци на 1990 г. всичко било устно договорено с някои от важните хора в страната. 
Разпадснето на Соц блока и предаването на страните от Варшавския договор на страната на Запада става на среща на 2 и 3 декември 1989 г. между Горбачов и Джордж Буш старши. Срещата е била предвидена, за да се дискутира съдбата на ГДР два месеца след падането на берлинската стена, но Горбачов направо дава всичките Източно Европейски страни. Американците били готови да заплатят 250 милиарда долара за ГДР, но Горбачов направо им подарява и останалите страни. Американците считали, че за прехвърлянето на ГДР на Запад ще са необходими 3 г., но Горбачов казал: Ние сме готови да изтеглим армията за 3 месеца. Интригуваща подробност е, че руските войски се изтеглят от Източна Германия, но окупационните американски, английски и френски бази от времето на Втората световна война продължават да си стоят до сега.

image

                Снимка от обща вечеря на кораба Максим Горки в Малта


Освен англосаксонските планове за унищожаването на СССР има твърдение за съществуването на тайна операция с кодово име Голгофа (Голгота) разработена през 1982 г. от Юрий Андропов и британския комунист и член на английското разузнаване, работещ за съветското разузнаване от 1933 г., член на така наречената Кеймбриджка четворка (британски интелектуалци, които тайно предават сведения на СССР). За тази операция пише Михаил Любимов през 1995 г. в серия от статии във вестник Строго секретно. Въпреки че е трудно да се докаже или приеме и мнозина считат това за фикция - литературна измислица, то си заслужава да се спомене. Любимов, който е бивш полковник от КГБ и в продължение на години началник на отделите във Великобритания и Дания и е един от приближените на Андропов е автор на няколко книги свързани с разкрития около неизвестни факти свързани с разузнаването и от времето на студената война. Той твърди, че през февруари 1983 г. е запознат лично от Андропов с плана и на него му е възложено да започне дейността по неговото осъществяване. А Андропов, който преди да оглави СССР е началник - председател на КГБ в продължение на 15 г. подписал плана малко преди смъртта си в началото  на 1984 г. Така Любимов твърди, че Горбачов е избран да се включи в плана по разпада на СССР и е измислен слогана "перестройка", без дори хората да са наясно, какво точно ще се престроява по онова време.
Според твърденията за плана виждайки, че строежа на социализма зацикля и много неща не са, както трябва и има противници на системата се предлага да ги заменят временно с див, безчовечен капитализъм и с даването на възможност за проява на криминалния контингент, за да може хората да се отвратят от капитализма и след 40-50 г. сами всички да поискат с избори да се изгради истински нов социализъм без негативните неща от настоящия. В своя книгата Михаил Любимов (който между другото е роден в Украйна) предвижда още в средата на 90-те да бъде издигнат президент от службите на КГБ, анексирането на Крим и дори войната в Украйна. И като стана въпрос за Украйна американците определено от дълги години си имат техните злокобни планове и още през 1992 г. в един от техните институти правят разигравка на евентуална война между Русия и Украйна. Интригуваща подробност е, че още през 1992 г., когато започнали да разформироват войската на СССР и да създават украинска при подбирането на кадри за майори и ръководен персонал имало въпрос, който по онава време изглеждал подвеждащ: Готови ли сте да се биете срещу Русия?

След статиите на Михаил Любимов се вдига много шум в Русия по онова време и правят разследване, но нищо не се доказва. Около 40% от руснаците от години са за възстановяването на СССР, но са известни и коментарите на Путин, който казва, че СССР никога няма да се върне. Дали наистина е така или просто може да се използват някои от добрите страни на социализма и да се създаде по-добър и по-хуманен строй - само времето ще покаже. Предполагаемият план Голгота според Любимов се състои от 4 етапа:

1 Разпад на съществуващото политико - икономическо устройство на страната

2 Преврат и форсирано внедряване на система от див капитализъм

3 Целенасочено удължаване на хаоса и суматохата, като средство на озверелите маси за борба с властта под социалистически лозунги

4 Социалистическа революция подкрепена от целия народ, радикална анихилация на компрадорската буржоазия и свързаните с нея политико - икономически структури.

Фактите обаче са, че Aurelio Peccei директор на Фиат и на Римския клуб през 1970 г. задейства работата на завода Автоваз и с това създава контакти. През октомври 1972 г. Джермен Гвишиани (зет на Косигин) заминава до Австрия да се срещне с представители на току - що създадения институт IIASA да чуе предложенията на Запада. Когато се връща внимателно обсъждат с Андропов полуразпада на СССР с подадените им идеи. За 3 г. и половина в СССР избират учени, които не симпатизират на съветския строй и през 1976 г. е съсздаден Всесъюзний научно - изследовательский институт системних изследований оглавен от Гвишани, като клон на IIASA. Гвишиани става член на Римския клуб и др. западни организации. През 1982 г. с идването на Андропов на власт започва работата по разпада със създаването на комисията Тихонов - Рижков.
A през 1996 г., когато уж са тръгнали по нов път Ню Йорк Таймс разкрива за изграждането на таен военен подземен комплекс в Урал.

Приватизацията и раздържавяването на СССР става по два плана към Харвардския проект разработени от американците. Предателят вечно пиян президент Борис Елцин (дето го потупват по рамото американските президенти) и половин свят го подиграват, без да е наясно какво и как прави раздава страната си. Toй поръчва на Анато́лий Чуба́йс (избяга още с началото на операцията в Украйна) да координира приватизацията с представители на американците – 2000 души, повечето от които представители на американските тайни служби и след завръщането им в САЩ 1200 души от тях са подведени под отговорност за финансови измами. През този период са разрушени и прекратяват дейността си над 300 000 предприятия от жизненоважно значение на страната.
През 90-те години американците дори предлагат да купят части от Русия по проект на техния професор Уолтър Ръсел. При втората версия след две години, към него се включва и анализаторът Meat. През 1994 г. те представят проект за закупуването на Сибир от Русия за 3 трилиона долара. През август 1997 г. Харвардският институт за международно развитие публикува информация отнасяща се до подготвянето на ново преработено издание към Харвардския проект, което показва, че макар, че е осъществено разпадането на СССР, че не са успели да реализират плана, който в някакъв момент се е провалил и зациклил, като така се появява следващата му версия Хюстънски проект. Да повторя, ако някой не е разбрал – Збигниев Бжежински**, който е един от съставителите на Хюстънския проект открито заявява, че руснаци, беларуси, украинци и други народи ще бъдат ликвидирани. Да, ама американците си правят сметката без кръчмар и тяхната няма да я бъде! Така например според плана северозападните части на Русия би трябвало да се паднат на, обърнете внимание – Германия. Така става ясно, че Полша въобще не се очаква според проекта им да съществува. Источните части да отидат към Япония, а на американците им се иска да вземат Якутия, която е богата на диаманти. Според план публикуван официално от американците са се подготвяли да разделят Сибир (или Русия) на 7 щата. Същата 1997 година Бжежински издава книгата The Grand Chessboard: American Primacy and It"s Geostrategic Imperatives, където съвсем открито пише, че целите им са да построят Новия Световен Ред с унищожаването на Русия.

                                            image

Също така съм гледал украински документален филм преди около 8-9 г., мисля, че филма бе от преди майдана от около 2010-2012 г., понеже по време на гледането все още мислех, че Украйна и Русия са едно и че са в Руската Федерация и въобще не се интересувах от тези страни. Филмът беше на тема безследно изчезнали годишно хиляди хора и хипотезата за вероятност малък %, може би около 5% от тях да попадат в други измерения или времеви тунели и във връзка с разследванията на специалните служби доказващи това имаше изявления по темата на началник на украинските специални служби в Киев. Той говори, че в продължение на години си сътрудничат с американските служби и че американските служби също имат много случаи с доказателства по въпроса и в някакъв момент между многото теми и обясненията свързани с основната тема във филма каза, че американците имат план за унищожаването на Русия и той е чел този план и е правил поправки по него.

                                      image

Според различните планове на ония западни заговорници, биха искали да намалят населението на земята на половин или евентуално на един милиард. В САЩ в Елберт Каунти, щата Джорджия през 1979 г. дори са издигнали огромен монумент с огромни плочи на 8 езика с текст - послание да се намали населението на земята и да се поддържа на под 500 милиона души. На 6-ти юли 2022 г. oколо 20-тина минути преди 4 часа през нощта най-после тези плочи са взривени от неизвестен извършител, при което само част е разрушена, а на другия ден са демонтирани и премахнати и останалите плочи.

                               image

image

От малкото, което се знае е, че искат от някои народи да оставят квоти от ограничен брой хора, а други напълно да премахнат. Така например узбекския писател Мирзакарим Норбеков в интервю твърди, че е виждал списъците и неговият народ е определен да бъде премахнат.

Според техните планове примерно им се иска да оставят от китайците 200 милиона, ама дали китайците ще са съгласни да им резнат около един милиард и половина души от населението? (За тези, които не знаят - китайците не дават точни данни за населението си, но са с доста повече от официално заявените.) А китайците имат да им връщат на англичаните за опиумните войни с Англия от XIX век.

** Збигнев Бжежински е американски политолог, социолог Съветник и член на настоятелството на центъра за стратегически и международни проучвания в САЩ, член на различни тайни сатанински общества, основател на тайната организация съставена от масони Трилатерална комисия, чиято цел е координирането на Северна Америка, Европа и Япония в изграждането на Нов Световен Ред. Трилатералната комисия е създадена през 1973 г. в имението Понтико на Дейвид Рокфелер. С две думи Збигнев Бжежински е бил голям гад и се е отправил към ада.


Какво в действителност се случва?
Това не е само просто някаква военна операция или война, който, както иска да си го нарича със случващото се в Украйна, но прекратяване на плановете на глобалистите и строящите западни задкулисни играчи на така наречения Нов Световен Ред. (Преди година още в първите дни на януари 2021 г. Путин направи кратко изказване, че няма да го бъде замисленото с плановете на Клаус Шваб и Даоския форум, джендър браковете и т.н.) Китай още в началото на военната офанзива заявиха, че напълно подкрепят Русия във всичко и, ако се наложи ще ги подкрепят и във военно отношение. Всичко, което дълги години западните манипулатори малко по-малко са вършели подмолно приключва и се поставя началото на нов период, който за тях е неясен и дори леко плашещ. (Те все още не осъзнават напълно случващото се. А санкциите са смешно  нещо - около има няма 40 държави против Русия от Европа + Канада и САЩ, които наброяват около 1 милиард срещу 4-те държави от БРИКС, които са за Русия и наброяват около 3 милиарда и половина души, плюс още около 2 милиарда души от държави, които са на тяхна страна от Африка и негласно Латинска Америка.)
Балансът на силата е променен, САЩ няма да имат повече тази хегемония, която след Втората световна война налагаха по целия свят. Всичко се променя. Системата на Западния свят започва да се руши. Дори решенията на Бретан - Уудската конференция от юли 1944 г. започва да става невалидна. Влкючително изразът и системата за разплащане на горива "петро долар" приети на тази конференция от представителите на няколко западни държави, на която е издигнато решението да се използва доларът е на път да се превърне в петро - рубла. В някакъв момент цялата тази фалшива система с печатането на колкото им падне долари без покритие се оказва въздушен балон. Нещо в тази насока започна да се разкрива още с банковата криза в САЩ през 2006-2007 г. Американците нямат златно покритие за доларите си и е време нещата да започнат да се променят. (До 1930 г. са имали в обръщение златни доларови монети, които са изтеглени от населението и след това следва голямата депресия.) Да припомня, че през февруари 1965 г. на конференция в Елисейския дворец Дьо Гол заплашвал, че ако американците не обменят доларите които французите са насъбрали на злато, както е според договорката в Бретан Удд ще излязат от Атлантическия алианс. След няколко месеца два бронирани френски кораба отиват до Ню Йорк изтърсват им чували с хартиени долари и се връщат натоварени със злато. Но никоя друга държава не е успяла да направи подобно нещо до момента. И американския долар няма реално златно покритие. А в момента рублата има, както златно, така и петролно - газово покритие. А другата държава с една от най-силните икономики, на второ място в света - Китай постоянно е пренебрегвана от Запада и тяхната валута също би трябвало да се приема за равностоен еквивалент и е в състояние след известно време да измести долара. Да припомня, че САЩ въпреки че все още се водят за страна N1 с най-силна икономика в света имат огромни дългове и са несъстоятелна държава, която не е в състояние да изплати дълговете си, като най-много са тези към Китай! Саудитска Арабия вече прие разплащанията за петрол с Китай за китайски юани.

В момента е преходен период. Досегашните хегемони на света - САЩ няма мирно, без война или, ако не им се случи някакъв огромен катаклизъм в страната да се откажат от опитите си да създават гадости и да се месят по държавите по света, но тяхното време е изтекло. Тези неща с преговори не могат да се решат, така че най-вероятно рано или късно ще има голяма война. Старият свят с доминацията на САЩ е в процес на разпадане, но новият свят ще се появи едва след известно време.

Именно поради всички тези причини има много фалшиви и истерични, основани на неразумни емоции противоруски изявления през първите три - четири седмици след 24 февруари по манипулиращата част от телевизиите. Във връзка с лъжливите новини, те започват от американска страна седмици преди намесата на Русия в Украино - ДонецкоЛуганския конфликт. Изключително показателен е фактът, че международната новинарска емисия Bloomberg News от Ню Йорк писаха на официалната си страница на 4-ти февруари около 16 часа, че Русия нападнала Украйна и едва след повече от 9 часа на 5-ти февруари 1:19 минути изтриха написаното с наивното извинение, че станала "грешка".

Въпреки официалните становища на правителствата в някои от страните от Европа множеството от хората, които са наясно с истинското положение на случващото се подкрепят Русия. Конвой от над 5 хиляди автомобила в подкрепа на Русия в германски град на 4 април:

http://www.youtube.com/watch?v=W-bWA12odkA 

Трябва ли да се приемат бежанци от Украйна? – Да, безусловно, те малко или много са наши братя славяни (каквито са и руснаците), но трябва да се проверяват какви са тези хора, за да няма представители на украинските неонацистки групировки.

image

Една шокираща добавъчна информация от 2023 г. към постинга е, че на 9 февруари в Киев свалиха паметника на ген. Ватутин, който освобождава Украйна от нацистите по време на Втората световна война. Снимка от демонтирането на паметника.


Относно българите в Украiна нещата също не са наред:


     image

1. Българинът инж. Иван Милев – жив изгорен в Одеса на 2 май 2014 деец на българската общност.

2. Българинът Александър Николов – деец на българската общност, мирен протестиращ е разстрелян в Одеса от бандеровци на 2 май 2014 г.

3. Българският културен дом в Одеса е опожарен от бандеровци на 2 май 2014 г.

                image

4. На 7 юли 2015 преди посещението на Българския Президент в Киев са разкъсани 15 български знамена .

image

image

5. Няколко дни преди 3 март на 29 февруари 2017 г. Паметникът на българските опълченци 1877-1878 в Болград е осквернен. Всичките страни на паметника са намацани с жълта боя, а на една от страните поруганите имена са замазани с жълта и синя боя (цветовете на украинското знаме) и на него със синята боя е написана закана към местните българи: "чемодан - вокзал - София" означаващо - куфара, гарата, София, тоест българите да се махат от Украйна.

image

6. Българинът Василий Кащи е публично жестоко пребит при залата на общинския съвет и залят в очите с цвета на украинското знаме - синя боя (антисептична течност) в Белгород на 30 май 2017 г.

7. Първият акт на преврата в 2014 г. – отмяната на законите гарантиращи права на българския език.

8. Прекрояването на Болградските общини в 2020 г., за да изгубят българите мнозинството си в тях, международно осъдено с Декларация на Народното събрание на България от 20 май 2020 г.

9. "Закона за коренните народи" от 1 юли 2021 г. грубо дискриминиращ живеещите от векове там българи. 

10. В Украйна тече бавен процес на смяна на имената, както на българите, така и на други малцинствени народностни групи. Просто когато си вадят документи или си сменят документите им сменят имената и фамилиите с подобни украинско звучащи и по този начин се опитват да ги асимилират.

11. През декември 2022 г. Зеленски забранява говоренето на български в Украйна, понеже украинските българи били на страната на Русия.












Гласувай:
4



1. germantiger - русия на кгб и олигарсите е добро...
26.02.2022 19:26
русия на кгб и олигарсите е добро

русия която векове наред заробваше народи от прибалтика, през кавказ, до средна азия и далечния изток е доброто

ашколсун бе путко, страхотен си
цитирай
2. panazea - Аз не мога да се оправя в тази сложна обстановка , всеки срещу всеки !
26.02.2022 20:33
Затова вярвам на твоята преценка !
И украинците и русите са наши братя !
Искам да са добре и да не падат невинни жертви !
Мога само да се моля за тях !
цитирай
3. ernest - С галвите трябва да се мисли
26.02.2022 20:41
Към germantiger

Описвам нещата точно и ясно, ако някой не може да го разбере си е негов проблем. Аз съм от българо немско полски произход и не одобрявам нацизма и неонацизма с това, което се случва в Украйна след майдана и хилядите бандеровци и други неонацистки образования!
цитирай
4. ernest - Абсолютно си права
26.02.2022 20:44
panazea написа:
Затова вярвам на твоята преценка !
И украинците и русите са наши братя !
Искам да са добре и да не падат невинни жертви !
Мога само да се моля за тях !


Аз в случая заемам позиция, но смятам и руснаците и украинците за наши братя.
цитирай
5. germantiger - 3. ernest - С галвите трябва да се ...
27.02.2022 14:52
3. ernest - С галвите трябва да се мисли
26.02 20:41
Към germantiger

Описвам нещата точно и ясно, ако някой не може да го разбере си е негов проблем. Аз съм от българо немско полски произход и не одобрявам нацизма и неонацизма с това, което се случва в Украйна след майдана и хилядите бандеровци и други неонацистки образования!

не мислим с глави, а с мозъка в тях, ако са празни не мислиш

защо ми пишеш произхода си - аз съм германец/българин също

кой ти говори/пише за национал-социализъм и пр. глупости ?!

освен да мислиш с главата си вместо мозъка и чети, научи се да го правиш
цитирай
6. germantiger - след като ти си с българо немско п...
27.02.2022 14:53
след като ти си с българо немско полски произход но нямаш руски и украински - пишеш че те сати братя

германците братя ли са ти след като дори имаш такъв произход ?
цитирай
7. ernest - Да
27.02.2022 16:46
germantiger написа:
след като ти си с българо немско полски произход но нямаш руски и украински - пишеш че те сати братя

германците братя ли са ти след като дори имаш такъв произход ?


Но не съм имал много случай да го чувствам. Аз пиша много сериозни неща и в същото време не виждам никакъв смисъл да споря с някого, нито пък с теб. Който разбрал, разбрал.
цитирай
8. germantiger - ти не спориш - ти ми отоговаряш - з...
27.02.2022 20:09
ти не спориш - ти ми отоговаряш - зададох ти въпрос, не спор

и благодаря за отговора,който е неубедителен и несериозен

радвам се, че пишеш иначе сериозни неща
цитирай
9. ernest - Ха
09.03.2022 20:23
Днес заместник-държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд пред Парламента на САЩ потвърди, че в Украйна има тайни американски биологически лаборатории (финансирани са от американските военни - над 200 милиона долара за биологични лаборатории в Украйна, към американската военна биологична програма), това дето го писах още в началото преди повече от 10 дни в статията. Ето линк с изказването на Нуланд (на английски се изговатя така) с превод на български:
https://www.youtube/watch?v=s2q-8Q5pVYQ

Макар и с извъртания американците започват щат не щат да си казват нещата. И се вайкат, че руснаците ще им ги намерят и ще докопат, каквото има там. Нюланд заявява, че те (американците) щели да се борят заедно с украинците да не им докопат тайните лаборатории с вируси и биохимични разработки, които според международните конвенции е забранено да се разработват.

https://dnes/svyat/viktoriya-nyuland-v-ukrayna-ima-laboratorii-za-biologicheski-prouchvaniya

Да добавя:
На 10-ти март част от пресата в Америка лъже, че САЩ нямат тайни лаборатории в Украйна за биологично и химическо оръжие. Но покрай изказването на Нюланд показано по телевизиите в САЩ възниква скандал и по Fox news 4 часа говорят на тази тема и, че правителството не трябва да лъже. Линк към част от обсъжданията по Fox news, което още съм включил, като 3-ти клип.

https://www/watch?v=g2cwGscanAg

Да припомня, че две седмици по-рано САЩ, казваха, че в Украйна няма никакви тайни американски лаборатории за биохимично оръжие и, че това са конспирологии.

Въпреки че американците си признаха, на 10-11 Зеленски продължава нагло да лъже, че в Украйна няма биохимични лаборатории и изказването му заснето в студио и наложено на кадри от Киев е показвано по различни телевизии в Европа. Между другото на това му се вика лъжливи новини с поддържането на весията на лъжещия.

САЩ имат военно-биологични лаборатории в над 25 страни по света. В Украйна има в Одеса, Виница, Ужгород, Лвов, Харков, Киев, Херсон и Тернопол. Няколко лаборатории са разположени близо до Крим и близо до Луганск.

Да уточня, че авторът на американския „Закон за биологичния тероризъм” Франсис Бойл професор по международно право в Университета на Илинойс в Ърбана-Шампейн каза пред световните медии преди две години, че около 13 000 учени в САЩ и чужбина са заети със създаването на нови щамове на бойни вируси и микроби убийци, които са устойчиви на ваксини. Според Бойл Пентагонът и ЦРУ са „готови, желаят и способни да започнат биологична война, когато това отговаря на техните интереси“.

На 15-ти по официалните български телевизии съобщават официалното становище на посолството на САЩ, които извъртат нещата и лъжат казвайки, че САЩ нямат тайни биохимични лаборатории в Украйна. Те правят това с цел да поддържат лъжата, ако някой не е гледал и не е наясно с изказванията на Нуланд пред Парламента в САЩ и обсъжданията по въпроса, както и постановлението да бъдат унищожени всички образци от лабораториите, за да не попаднат в ръцете на руснаците. Явно американците смятат българите за малоумни, за да правят такива изказвания.

Журналистите от манипулиращите телевизии (не всички са такива), които развиват методи на пропагандна дейност про Украйна от организирани от американски агитационни източници получават по хиляда евро бонус. А собственик на Нова United Group е бившия офицер на ЦРУ Дейвид Петреъс.
цитирай
10. ernest - Относно произхода
10.03.2022 16:08
germantiger написа:
ти не спориш - ти ми отоговаряш - зададох ти въпрос, не спор

и благодаря за отговора,който е неубедителен и несериозен

радвам се, че пишеш иначе сериозни неща


Аз, като дете не знаех, че имам и немскo австрийски произход (около 20%) от пра-дядо ми, а от пра-баба ми австрийски. На 7 г. можех да чета на полски и на немски и разбира се български, но не съм научил добре немски, само с по 700-800 думи. Много късно научих за произхода си и никога не съм имал възможността да почувствам по някакъв начин немското си (немско-полските ми роднини дори веднъж не са ме потърсили или да попитат да ми помогнат с нещо). Чувствам се поляк, все пак съм раждан в Полша и това е родината ми и моите предци от Полша са на най-високо ниво, докато немските са някакви малки благородници - графове, каквито е имало в почти всяко градче или село.

Относно братските народи

Поляците (Лехи) са имали сарматски племенен съюз на европейските сармати от 12 племена и са заемали огромни територии от Елба до Урал. Както се вижда от древните карти сарматите се разделяли на азиатски - източни (с дръпнати монголоидни очи, както още пише в древните хроники) и западни (европейски сармати), които били родствени. Сред европейските сарматски племена влизат примерно и русколаните, които по-късно са част от руснаците. Масагетите, които също са основа на руснаците са родствено племе на сарматите, а в Украйна е имало и скити, които също са родствени със сарматите и както пише Херодот - езикът на сарматите е скитски, но с грешки. Херодот пишe, че 200 000 войска на сарматите (лехите) заедно със скитите през 530 г. пр. Хр. изклали цялата армия над 200 000 войска на персийския владетел Кир Велики, включително и него самия. Te дошли на помощ на кралицата на масагетите Томирис. ДНК изследванията потвърждават, че поляци, руснаци, белоруси и украинци (над половин Украйна) са с една ДНК група R1a1 и са братя, братски народи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2672701
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930