Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2016 09:40 - Можете ли да обичате? Прецакани ли сте в любовта или можете да обичате за цял живот при първото си влюбване?
Автор: ernest Категория: Тя и той   
Прочетен: 1188 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 13.07.2017 09:40


 Наскоро написах един постинг свързан с манипулациите във връзка със сексуалната ориентация как и защо се случват oпределени неща:
http://ernest.blog.bg/drugi/2016/05/04/analiz-na-uzakoniavaneto-na-pedofiliiata-incesta-i-dr-izvras.1449200
Преди няколко години обявиха любовта за болест:
http://ernest.blog.bg/history/2014/10/16/konspiraciiata-za-seksualnata-revoliuciia-i-depopulaciiata.1305136
И така се опитват да обявят ненормалните, неморалните неща за нормални, обществена норма, а естествените човешки ценности за ненормални и понятия, като "чест", "достойнство", "морал"  изгубват смисъла си за някои хора с изхабена съвест и липса на ценностна система.
 Правите ли разлика между любов и курвалък? Можете ли да обичате при първото си влюбване за цял живот?... Или сте прецакани и моралната ви система и съвестта ви е прегоряла?
При мъжете и жените има известни разлики. В полигамните общества някои мъже имат по няколко жени1, но те са единствено и само на този мъж, на когото принадлежат. Те не са общи! Но в случаите, когато някое момиче (жена) вече се е влюбвала и ако случайно по някакви причини не е с първата си любов - тя е обща, ако си е сменяла приятелите (гаджетата) също е обща, ако се е омъжвала повече от веднъж пак е обща. Момчетата или мъжете, които влизат в споменатите категории с дадената помежду себе си се падат "баджанаци". Общите са два вида - едните, които се срещат с различни или си сменят гаджетата и не правят секс и вторите, баш курвите, които правят секс. При първите понякога могат и горе-долу да се пооправят нещата (aко приемат християнски мироглед).
А момичетата и жените имат половинки, само когато това за тях е първа любов, първо влюбване и не са били с никого другиго. После вече са "четвъртинки", "шестинки", "осминки", "десетинки" и т.н. в зависимост от това с колко души са били. Такива момичета и жени са нещастни. Ако бяха щастливи  - никога не биха си ги сменяли. Ако щастието се измерваше по това колко е сменила някоя, то проститутките щяха да са най-щастливите, ама не са - демонизирани са. Именно от общите момичета и жени стават проститутки, което е при около 16-20% от тях. Обикновено стават такива на 19-20 годишна възраст, след като вече са сменили няколко души и не им пука за такива неща, като първа любов и романтика.

http://e-vestnik.bg/9010
http://neverojatno.wordpress.com/2010/05/19/kompanionki/

 Извращението жените (момичетата) да бъдат трактувани, като общи и на някои мъже да не им пука дали момичетата (жените) с които се срещат, ходят или живеят са били с други и т.н. има демоничен характер. Сред не малко от дори езическите народи е имало също строг морал, както споменавам по-долу в цитата е било и при някои североамерикански племена. Сатанинската идея да бъдат "общи" и ползвани от всички, кой както му падне идва от гностичната секта основана в първата половина на II век от гностика Карпократ, носеща името „Съвършените синове на Царството”. Последователите му се разделили и водачите се наричали „съвършени”. Карпократите си поставяли знак с нажежено желязо или на студено с игла върху дясното ухо. По-късно по време на срамната френска революция, по време на която са избити над един милион души обявили брака за явление с временен характер и всеки независимо от това дали има семейство да кара с който му падне до насищане на страстите си. Тогава официално и съвсем законно разрешават кръвосмешението (на сексуални взаимоотношения между хора от семейството бащи, майки, баби, дядовци със дъщери и синове и внуци). След това на подобно мнение, че жените са общи бил бисексуалния сатанист, членуващ в няколко тайни общества Карл Маркс (с истинско име Мардохей). Ще използвам цитат за карпократите от книгата ми "Измамата за Коледата":

"Карпократ учел, че Божиите закони не трябва да се спазват, но трябва да се нарушават всичките и нарушавайки ги системно плюс усвояването на тайни практики ще се слеят с Бога. Кипърският епископ Epiphanius от Салами пише в Панарион (Против ересите) в раздел XXVII озаглавен Против карпократите, че те считали, че Йосиф е бащата на Исус, който се родил по стандартния начин за всички човеци – от неговото семе. Карпократите практикували сексуални мистерии и оргии както с мъже, така и с жени и вярвали, че като правят това могат да се избавят от „прераждането на душата от едно тяло в друго”. Те вярвали в прераждането на душата, но в Библията се казва, че човек живее само веднъж и след това се явява на съд:

„И както на човеците е отредено да умрат един път, а след това - съд,” (Послание към евреите 9:27)

Според карпократите жените били общи. Epiphanes синът на Карпократ, който умира на 17-годишна възраст и бил честван като божество в родния му остров Kefalonia, където му издигнали каменен храм и му принасяли жертвоприношения на новолунията и почитали рождения му ден с възлияния, песни и молитви излага отношението към жените и брака на тази магьосническа секта в трактата „За справедливостта” където пише:

  „Бог e създал всички неща общи за хората и това се отняся също и за жените и за мъжете и те имат право да бъдат с когото пожелаят, както правят това всички животни. Така той показа, че праведността е общото споделяне заедно с равенство. Но тези, които бяха възпитани по този начин, отричат споделянето, което обединява всичко живо и казват: „Нека този, който е взел една жена, да я пази”, докато всички могат да я споделят, точно както постъпват всички животни.” (За справедливостта)

Разбира се животните съвсем не постъпват така. Десет процента от птиците са моногамни за цял живот и ако им умрат половинките никога повече не си търсят нови, а другите поне 80% също са моногамни, но ако им умрат партньорите си намират нови. Сред моногамните птици за цял живот могат да се споменат: гълъба, лебеда, черния лешояд, гургулицата, белоглавия орел, албатроса, пойните птички, папагалите и гъските. Моногамни са вълците, прерийната полевка, гибона, термитите, скалариите, паразитните червеи шистозома, ангелската риба и т.н. Дори тези животни, които са полигамни, като лъвовете и елените строго пазят своите прайдове и стада, които са само техни. 

Добре възпитаните морални момичета с ценностна система държат на първата си любов, първото си влюбване, докато другите, които си ги сменят са като прасета, животите им са като кочина пълна с различни момчета и мъже. И така някои държат на своето (първата си любов, първото си влюбване), а други не и реално нямат "свой" в живота, но различни временни през различни периоди от време. Примерно някоя излизала на срещи с 5-6 души и ходила с 4-5 и после омъжвала се с 2-3 и като тегли киртика на края на живота си е била с 12-13 души, ама други са били с по 50-100-200 души, като разбира се и двата вида са грешници и демонизирани до определена степен и гарантирано отиващи в ада.

Aко жените можеха да се влюбват истински и след първото влюбване, то и проститутките щяха да са "добри" жени и да се влюбват истински, ама не са! Така някои момичета и жени понякога биват класифицирани, като проститутко-курвенски тип2 , понеже си ги сменят и не държат на споменатите морално-ценностни неща (а други държат, имат ценностна система и са добри момичета и добри съпруги). Обикновено момичетата и младите жени могат да бъдат класифицирани и условно разделени на два основни вида. Първо можем да споменем качествените, които държат на първата си любов и са готови, ако се наложи дори и да се бият, за да бъдат с мъжа на тяхната любов. Ако нещо не им върви в любовта по-романтичните и имащи някаква ценностна система приемат тежко нещата, докато другите от проститутко-курвенски тип просто казват нещо от сорта: "Ако искаш ти го вземи", "Ще си намеря друг" и тръгват както проститутки търсят клиент кого да хванат. Зарязват го без да им мигне окото и хващат каквото дойде, без да им пука. Те са на принципа "хвани нещо". Такива просто не могат да обичат, а любовта за тях е химера.  Предизвикателствата в подобни случаи са изпитание както за ценностната им система, така и за любовта им, а има момчета и мъже, които умишлено изпробват акъла на момичетата, за да видят що за стока са. Някои се дъжат добре, а други като постъпват по този начин са се прецакали и са показали, че не държат сериозно. По подобни причини по-късно висок процент от тях и се развеждат. През последните 5 г. в България близо половината бракосъчетани още първата година се развеждат. За 5 г. от около 115 000 бракосъчетани има около 54-55 000 разведени (още същата година). И разводите са именно сред тези жени, които са си ги сменяли и не държат на първа любов. А младите мъже не искат да се женят и има едва по около 1800-2200 сватби на година на мъже до 25 г. и това е от около 190 000 млади мъже от 19 до 25 г. Вече се женят предимно християни, цигани и етнически турци до около 25 г. Жените, които се омъжват до 25 г. са по около 8 000 на година и се омъжват за по-големи мъже, като обикновено до около 23 г. се омъжват по любов.  
При по-калпавите и несериозни, които не държат на любовта и не искат любов, когато някоя е била влюбена в продължение на примерно година и половина или 2 години и много е харесвала някого и после същият не се е променял, а си е съвсем същият и тя вземе, че каже, че вече не го харесва или обича това означава, че проблемът е в нея (почти винаги такива си получават и шамар, удар от живота). (Това е признак на промяна (деградиране) на ценностната система - курвалък и склонност към проституция. В повечето от съвременните случаи (80%, по-рано е било голяма рядкост) показва и склонност към бисексуалност при момичетата). Подобно явление може да се забележи единствено при проститутко-курвенския вид момичета, които са непостоянни и немогат да обичат истински. (Ако някое момиче е било влюбено повече от 3 г., примерно 3 и половина или 4 г., тази любов е за цял живот. Дори и да мине през някакъв момент на недоразумение или нещо подобно и да каже нещо против любовта си, това е само за кратко, после нещата пак се оправят и тръгват както трябва.) В такива случаи се забелязват следните неща: Примерно вижда го и единият вид реакции са, когато са гузни - свежда поглед, за да не го гледа, прикрива си лицето, за да не я види, че е тя или по някакъв начин бързо се изнася - това е при сравнително по-нормалните, докато при баш наглите курви - гледа и въобще не й пука или се прави, че не го вижда. Разбира се, ако е била наистина влюбена в доста случаи любовта й отново се връща и тръгва след него (памет за първото влюбване се пази в тялото й докато е жива), но това обикновено се случва при сравнително по-младите (максимум до 25-30 г.). Докато в случаите, когато мъжът я отсвири или зареже нещата стоят по друг начин, но, ако тя наистина го обича ще се бори за любовта си. Ситуации всякакви.
Основно правило е когато някой мъж разкара някое момиче, че почти винаги я сменя с по-красива или още и по-млада или с по-големи цици. Това много дразни жените, момичетата (на които бързо им минава времето) и в такива случаи, когато мъжът е по-голям на години постоянно от яд споменават годините му (дори при малки разлики от 5-6 г.), понеже те са прецаканите.
За любовта възрастта на мъжа няма никакво значение, но това дали момата може да обича, иска любов и да бъде добра жена. Когато е калпава - си търси всякакви оправдания. А когато е първо качество личност е първа любов за цял живот! Два превъзходни постинга с този въпрос:
http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2016/06/21/liubovna-istoriia-kato-prikazka.1459199
http://ernest.blog.bg/muzika/2016/02/01/liubovta-na-rudolf-shenker-scorpions-i-syprugata-mu.1426621
А откакто вече измислиха начин да се живее по 200  г. вече е смешно въобще някой да прави под въпрос такова нещо, като разлика в годинините (дори и да са 30-40 г.).
http://ernest.blog.bg/drugi/2016/10/07/podmladiavaneto-i-dylgoletieto-otkrit-e-nauchen-metod-po-koi.1481094 

Учените са изследвали и установили, че на 100 мъже, които изневеряват има само две жени, които да изневеряват. Жените не са верни единствено в два случая - когато са си изтървали първата любов и искат любов* (но са глупави) и по тази причина си ги сменят (и никога не намират истинска любов) или ако са курви-нимфоманки.
(*Реално погледнато тези, които не се борят за първата си любов - не искат любов, това някоя да си ги сменя вече е курвалък)
 Mъжете изневеряват по различни причини, основната и най-важна, че не са женени по истинска любов, а останалите са второстепенни, като отсъства любовта: жените им не са красиви (според различните критерии на дадения мъж, какво харесва) и искат някоя по-хубава, когато са с близка до тяхната възраст и жените вече станат към 40 г., когато не са вярващи и не вярват, че има Бог, който ще ги съди за деянията им и др. Mъжете изневеряват още, когато знаят, че тази с която са по-рано е била влюбена в друг и те дори и да казват, че не са ревниви имат подсъзнателни комплекси и в даден момент проблемът изкача на яве.
 Най-прецакани и най-нещастни в любовта са тези момичета и млади жени, които са били истински влюбени дълго време и са имали сериозни намерения. Примерно 2-3 години и дори не са успели даже да се обяснят в любов и са си я изтървали и после животът им е тръгнал надолу (с различни). При такива случаи се забелязват следните отклонения. Или намразват момчетата и мъжете (не е задължително да обърнат резбата, но фактите сами говорят за себе си - в България в сексуалните сайтове има регистрирани около или над 100 000 развалени момичета и жени и около 90-95% от тях са бисексуални, всички те са започнали първо с момчета и мъже и са си ги сменяли (не са изчакали да се появи първата любов или пък са я зарязали) и след това са се прехвърлили и на жени - на каквото дойде), или тръгват да излизат постоянно с различни, за да си избиват комплексите. При някои по-силни патологични случаи момичетата или младите жени полудяват или се самоубиват. (Статистиката е, че ако се случи мъже да направят опит за самоубийство, то е само по веднъж в живота и не се повтаря, докато при жените (в България) по три пъти, ако не успеят)
http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2014/06/15/obsebvashtata-liubov.1273245

Когато някое момиче на 14-15 г. каже, че иска да си има приятел или гадже, ако не е специално влюбена от дълго време (и има сериозни намерения към него) и най-после иска да бъде с любовта си, това означава, че е решила да става курва или дори в някои случаи проститутка, понеже няма намерение да се омъжва (и няма почти никакъв шанс да се омъжи през следващите 5-6-7 г., ако е някой с близка 2-3 г. възраст до нейната), но просто да хване нещо временно. И започва да се среща с различни и да си ги сменя, което пред Господа е грях и се нарича - разврат. Докато когато някое момиче е влюбено от продължително време, примерно 1-2-3 г. и много иска да бъде с избранника си - това се нарича любов. Но така или иначе това е прекалено ранна възраст в наше време (преди 150 г. си е било напълно нормално да се сгодяват или омъжват) и е желателно да не се избързва, но всеки случай си е индивидуален.
В такива случаи е желателно мъжът да е по-голям, за да имат шанс за любов и трайна връзка. В България младите мъже не сключват бракове в ранна възраст. Te не искат да се женят нa 19-20-21! За 2015 г. има само 74 сватби на мъже на 19-20 г. и повечето от тях са на роми, а тук-таме и на някои християни. Мъжете започват по-често да се женят над 25 г. За миналата 2015 г. има едва 1 977 сватби на мъже от 20 до 24 г. А в същото време жените сключили бракове на 18-19 са 1 229, а от 20 до 24 г. са 6 648.

Какво ще си помислите за момиче, което (допуска) постоянно в тях да се качват различни момчета, да подвикват под прозореца й разни подпийнали или дрогирани (особено нощно време), виждате я да се прегръща с по двама-трима едновременно на улицата и да ги целува? Ами, че е леко момиче, курва или кандидат проститутка или и трите. Никой нормален човек няма да каже: "Какво добро момиче", но "Какъв боклук" и "Тази е много лека" и повечето хора им се подиграват (понякога дори познатите им им се подиграват зад гърба им). Обикновено по-нормалните хора ги наричат "фурнаджийски лопати". Въпреки че става въпрос за неправилен начин на живот и лош морал не всички действително са боклуци, но, ако не вземат мерки на време могат и да станат такива. Господ може да ги докосне и да им даде правилния път в живота. По-голямата част постъпващи така и имащи подобно леко поведение наистина са малко или много пропаднали или тръгнали по надолнището. Всичко е въпрос на морал, възпитание и чувство за достойнство и чест.

Тези момичета, които нямат морал, достойнство и чест карат на ред и имат много момчета и мъже наредени на опашка. Днеска един, утре - друг. Повечето не искат да имат и семейства, а ако създадат над 80% се развеждат или браковете им са нещастни. И как си мислите дали такива са способни да обичат? - Не такива са сакати на тема любов, нещастни са и имат прецакани животи (неслучайно явление са и женските самоубийства, по около 900 смъртни случая на г. в България). Да "обичаш" на конвеир, колкото ти се наредят на опашка не е любов, но курвалък и проституция (библейския израз за подобни е - блудници). Точно такива в над 90% стават курви или проститутки и сексуално извратени. В живота нещата са точни и ясни - сменя си ги - курва, не си ги сменя - свястна, добро момиче, не е курва!
Около 85-90% при невярващите от този сорт след време обръщат и резбата на бисексуални. До преди 25 г. не е било така, но вече отдавна е така, включително и половината или повече от предното поколение жени. Някои обръщат халките на 35, други на 45 г. Като не са вярващи и не са романтички, които да са с първия си (първата си любов) и са си ги сменяли, повечето стигат до там. Просто при предното поколение са по-малко, само до около половината. По времето на социализма в България са били много малко подобните. Може би 1 на 1000, но в СССР по изследвания на КБГ четени на закрити лекции за висшето ръководство се казва, че при тях 40% от жените са били такива (причината е бил атеизма и, че не са били вярващи), а сега с възвръщането на духовността са много по-малко (дали има и половината от преди). Преди 4-5 г. една бисексуална на 19 г. веднъж беше дошла до един приятел нещо да го види и за един сезон (лятото) докато работела в един ресторант успяла да спи с абсолютно всички жени работещи там (нито една не й отказала). Повечето омъжени. Както казах, като не са вярващи и не са романтички с първата си любов и си ги сменят в 90-95% от случаите се стига да преминат и на жени. Сред младите момичета до 22 г. е по-масово сред тези, които се движат на компании в рап средите.
Тъй като действително момичетата и жените, които са си ги сменяли са "общи" и повечето от тях са курви (така или иначе, това което те правят е курвеене). В повечето от случаите те не стават, не са подходящи за майки и повечето (над 95%) не умеят да възпитават децата си, ако въобще имат такива (повечето вече не искат да имат деца). През 2015 г. в България са родени само 65 950  деца. От тях повечето са извънбрачни - копелета. Копелетата родени в България на хора без ценностна система през 2015 г. са 38 649. А децата родени в семейства са 27 301. 
Така се оказва, че някои просто са лоши майки. Ако искаха да бъдат добри съпруги и добри майки не биха си ги сменяли, биха държали на ценностна система и т.н.

Детенце пита майка си как се е запознала с баща му и тя понеже не иска да го лъже започва: "Излизах с различни момчета и мъже..." и разказва разни неща, а детенцето по някое време пита: "Мамо, а ти била ли си и проститутка?"  

 image

  Дете държи надпис "майка ми е курва"

Сред загубилите представа за добро и зло и правилно и неправилно се среща следния парадокс. Когато някоя от тези, които са си ги сменяли се омъжи - да иска мъжа й да й изневерява и да ходи по други жени.
Ако вземем една от десетте божии заповеди, която звучи - "не пожелавай жената на ближния", трябва да се има предвид и при създаването на връзки - приятелката на ближния или дори, когато още не са започнали дори да ходят, ако се знае, че са влюбени един в друг или, че се харесват. (Подобно нещо става само при най-долните хора3, мръсници, свестните хора или не се месят или биха им помогнали, дори и да е имало недоразумения). 
Но за тези жени, които си ги сменят вече те са ничии. Единствено при първото влюбване е нечия, а след това вече е обща. Те и повечето такива общи само временно чувстват тези с които ходят за "техни". Като ги сменят - техни за определени моменти от време са различни и се получава, че имат опашка от различен брой бивши "техни" и всичко при тях е временно. И нямат техни. Техни са само при първо влюбване. А такива не са постоянни и никога не се знае до колко може да бъде с някого, дори в случаите, когато създават семейства. Може би, ако са имали първа любов единствено това е някаква по-нормална възможност за подобни. Иначе все нещо не им е наред и продължават да си ги сменят или изневеряват.
-  A пък, на тези които не изневеряват, пък мъжете им им изневеряват.  
Така любов (истинска любов) е единствено при първо влюбване и когато някоя не си ги е сменяла, а всичко останало е курвалък и говори за неморалност и лошо възпитание с деградиране на ценностната система на дадената личност. Някои такива могат да изпитват временно някакви чувства, докато други не. Има го така нареченото "курвенско влюбване", което е при около 30-40% докато се отделя окситоцин и допамин в мозъка и обикновено трае от няколко дни до три месеца, след което изчезва.
А след известно време и това фалшиво "влюбване" изчезва при младите жени и престават да се влюбват и такива карат по навик, както просто са свикнали и след време казват, че "нямало любов", понеже те и техните животи са прецакани.
 Разбира се и деградирането има различни степени, но всичко се започва с недоизчакването да се влюби за първи път и опитите да се създават връзки или на изтърваването или изоставянето на първото влюбване (което е най-зле за едно момиче). Относно смисъла на значението на първото влюбване в Библията макар и в друг контекст е написано:

"Но имам това против тебе, че си оставил първата си любов. И тъй, спомни си от къде си изпаднал, и покай се..." (Откровение 2:4-5)

За разлика от мъжете при жените има периоди от време, когато могат да се влюбват истински, да създават семейства и да раждат. Времето за първо влюбване е до 20-21-22 г., по-късно вече жените не могат истински да се влюбват4, дори и да им се иска. Повечето (80%) се интересуват и водят вече от други неща. В миналото жените са се омъжвали от 14 до 20 г., но в наше време не са много страните и регионите, където това се прави и в цивилизования свят не е желателно да се създават връзки (дори когато става въпрос за първа любов) под 16-17 г. И е редното да се изчакват. Времето за раждане на здрави деца в миналото е било до 325 г., а сега до 28 г. По-късно 99% от децата в цивилизовните индустриализирани страни вече се раждат с патологични отклонения, както сочат изследванията в тази област. Основните причини за възникването на това е неправилният живот, липса на правене на пречиствания на организма (включително пречистващи6 гладувания), ГМО храните и повечето видове безалкохолни напитки, аспартама, цигарите, вредните вещества в много от лекарствата, дамската козметика, вредните вещества при кемитрейла и мн. др.
http://www.vbox7.com/play:6b290ede5f
https://www.youtube.com/watch?v=RS4-ZOCZ-vI
http://ernest.blog.bg/history/2014/03/25/istinata-za-fluora.1250922
http://ernest.blog.bg/drugi/2014/03/07/depopulaciiata.1245417
Майките предават митохондриална ДНК към плода по време на неговото оформяне в утробата й и понякога тя съдържа мутации, което води до появата на болести. За разлика от преди, вече само 1% от децата в много от страните по света се раждат наистина здрави (в някои държави със запазена природа и отделени от съвременния цивилизован начин на живот процентът е по-голям). Повечето се раждат с патологии и лоша наследственост. Според официални данни на Unicef през 2007 г. умират 9 700 000 деца от заболявания под 5-годишна възраст (това са само регистрираните, но техният брой е много по-голям). Изчислено е, че 18 деца умират всяка минута (докато четете постига умират поне 120). През последните 10 години нивото на детската инвалидност се е вдигнало два пъти и ще продължава стремглаво да се повишава.


Първата любов, първото влюбване е от изключително важно значение за момичетата (жените). В биополето на жената за цял живот се кодира (запазва) информация за нейното първо влюбване. Това специално се отнася, когато първото влюбване е траело поне 3 месеца (90 дни), но има редки случаи, когато само един миг е достатъчен и е за цял живот. Докато е жива всяка жена помни първото си влюбване, но също и без тя да го осъзнава вътре в нея остава, има памет на първото влюбване закодирана в биополето. И в случаите, когато са с обектите на тяхното първо влюбване жените са най-щастливи (става въпрос, когато мъжете са морални) и те самите единствено тогава могат да обичат истински, а когато не са с обекта на тяхното първо влюбване, любовта (при влюбване, което е траело поне 90 дни) винаги отново може да се върне (това се случва предимно при младите жени). Именно това е причината за много гнусни сапунки при неморалните момичета и жени, които си ги сменят или в случаи на недоразумения. Почти винаги, когато мъжът обект на първата любов я поиска може да я има.

Така се оказва, че жените, които не са с първата си любов - те не могат да обичат (а повечето от тях и не искат да бъдат обичани, но търсят други неща и се ръководят от различни неща в живота). Ако можеха да обичат и искаха истинска любов, биха били с обекта на първата си любов. Ако не им пука и не могат да обичат обекта на първата си любов - как ще обичат следващите? - Ами не става! 
Романтика има единствено при първо влюбване!

Нещата са прости и ясни - курвалъка не е любов, но липса на морал и липса на любов. В същото време моралните момчета и мъже не си падат по такива, които си ги сменят. Но, ако някоя вече е била влюбена в някого или е ходила с някого - моралните момчета и мъже обикновено не я приемат. В редките случаи (1 на 200), когато са много глупави и не знаят нещата написани в този постинг и се опитват да създават връзки с подобни, абсолютно винаги ги ревнуват. (Разбира се момичетата и жените също тук-таме ревнуват.) В моя регион има един такъв случай от преди десетина години на един, който се хванал с една, на която не й е първи и след няколко месеца тя го зарязала и се върнала при първия си, а той полудял. (Правило N 1 е ако някой си пада по такова нещо като любов никога да не създава връзка с някоя, която вече е била влюбена! )
Ако не ревнуват - това означава, че не им пука и възприемат момичетата и жените за общи и просто искат да прекарат нещо, което не им принадлежи (грешници с неморални възгледи за живота). По тази причина никога, никога нещата не вървят! Никога връзките от този сорт не са трайни и не вървят и няма такова нещо, като истинска любов, но единствено са връзки, ако пък създадат семейства (дори и първоначално да изглежда, че нещата вървят) нещата малко или много куцат и в 70-90% от случаите се развеждат. По тази причина, че моралните не ги харесват (единствено сред моралните е възможна истинска любов) и не искат да бъдат с такива, които си ги сменят, подобен сорт момичета и жени създават връзки единствено с неморални момчета и мъже, на които не им пука дали вече са били влюбени в някого, дали са ходили с някого, дали са се омъжвали и т.н. И тъй като такива мъже са с нисък морал, след известно време започват да им изневеряват и те са прецакани. Положението е такова абсолютно винаги 100%! Единствено е въпрос дали знаят, че тези с които ходят или са омъжени им изневеряват. Това е абсолютна зависимост и закономерност. Пo официални данни при около 45% от връзките и семействата в България при такива, където не са по истинска любов мъжете бият приятелките или жените си. И са не само прецакани в любовта, но и нещастни. Това е и една от причините за израза "нещастна курва" - почти всички, които си ги сменят рано или късно започват да ги поступват. Като не създават връзки по първа (истинска) любов, така е. 
Всичко това се потвърждава и в данните от разводите. Според статистиката в България само за една година има над 10 000 развода от около 20-25 000 сватби (половината) и това се отнася само за този вид жени, които не са се омъжили за първата си любов, първото си влюбване и са прецакани:
 
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/nad-10-000-razvoda-samo-za-godina-v-bylgariia-6048043
Случвало ми се е няколко пъти да давам брачни съвети и любовни съвети. Но е трудно да им каже човек на хората, че каквото и да правят нещата никога няма да им тръгнат за постоянно, понеже жените не са с първата си любов и са си ги сменяли. Някои неща никога не могат вече да се оправят напълно. Могат да карат там някак, ама да не търсят голяма любов. (В такива случаи или любовта угасва около или след 3-тата година или те си омръзват между 8-та и 12-та година.) В единия случай и мъжа и жената бяха разведени с по едно дете зад гърба си и на жената на около 31-32 г. й се искаше мъжа й да я обича. В същото време той понякога я ревнуваше (в 90% от случаите жените ревнуват). В другия случай жената на около 44 постоянно заплашваше, че ще остави мъжа си и се караха. С един кратък разговор от няколко минути аз й налях акъл, за да осмисли ситуацията, в която се намира и им помогнах да си оправят взаимоотношенията, а после да си берат гайлето, както се казва. При такива хора нещата малко или много винаги куцат, като са такива и жените не са с първия си. Според Библията това са греховни взаимоотношения.

На мен лично ми изглеждат като малоумни мъжете, които създават връзки с над 20-21 г. жени или с такива, които са си ги сменяли.
  
Не можете просто да вземете двама души и - любов. Не става. Те дори и пандите не могат да развъдят, като сложат на едно място мъжка и женска. Подобно е положението при доста животински видове. Още в древността хората са забелязали, че гълъбите и лебедите са заедно за цял живот и им се възхищават. Има хора, при които се получава любов и влюбване, а и такива, които са си един за друг. Има и момичета, жени, които направо са родени специално за някого. Линк за един такъв невероятен случай:
http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2016/06/21/liubovna-istoriia-kato-prikazka.1459199
Обикновено при по-ранните влюбвания при момичетата до около 12-13 г. това е показателно. Първите ранни влюбвания не са нагласени - при тях е по-развита интуицията и момичетата се влюбват в правилния за тях човек. 
Най-лошото е, че изследванията сочат, че жените могат да се влюбват истински само веднъж в живота, а тази част от мъжете, които са по-романтични по повече пъти (при необходимост).     

За да се променят ценностната система в различните култури се правят различни манипулации, а хората, които не са морални и нямат строга морално-ценностна система - са прецакани жертви. 
     
Библията е книга даваща редица напътствия, правила и насоки на хората, които се оказва, че ако се спазват е добре за тях в живота.

За улеснение на читателите във връзка с въпроса за скриването на данни и извършването на умишлени манипулации свързани със семейството и любовта ще използвам два цитата от книгата ми "Разбуленото лице на рока и метъла":

"През 1953 г. евреинът Хю Хефнер започва да издава списанието Stag Party, но тъй като вече съществувало издание озаглавено Stag се наложило неговото списание да бъде преименувано на Playboy. В първия брой от декември 1953 г., който още не бил номериран в центъра била поставена снимка на Мерлин Монро, предназначена за календар. Монро с истинско име Норма Джейн си направила пластични операции за да бъде красива, сред които си намалила големината на носа си и дори си изпилила зъбите. Много странно, но в същото време сред любовниците на Мерлин Монро бил и създателя на Църквата на Сатаната (основана през 1966 г.) Антон ЛаВей и е добре известно, че тя участвала в сатанински ритуали заедно с него. Случайност ли? Съвсем не! Емблемата със зайчето на списание Playboy е направена от дизайнера Арт Пол по идея на Хефнер и всъщност е свързана с ритуала на жертвоприношението на зайци към езическата богиня на любовта и секса Астарта или Ищар във Вавилон и Месопотамия, към които се правели оргии. Пролетно време се правела ритуална оргия, която започвала с човешко жертвоприношение на три месечно бебе. На следващата година по същото време от оргията от предишната година имало вече готово бебе на три месеца за жертване. Дори в древен Рим се правели човешки жертвоприношения. Ще цитирам Квинтий Тертулиан живял през II-III век:

„В Африка невръстни деца се принасяха публично в жертва на Сатурн чак до проконсулата на Тиберий. Той повеси живи жреците като на оброчни кръстове по същите тези дървета, които скриваха престъпленията им в сянката си. Призовавам за свидетели войниците на баща ми, които изпълниха тази заповед на проконсула. Но това кощунствено жертвоприношение тайно се извършва и до днес.” (Apologetiqum IX, 2-3)

„Галите посичаха в чест на Меркурий възрастни хора. Оставям легендите за Таврида на театрите. Но дори в онзи богобоязлив град на Енеевите благочестиви потомци се подвизава някой си Юпитер, когото хората обливат с човешка кръв по време на зрелищата си. “Но това – казвате, – е кръвта на укротителите на животни.” Да, мисля си, тя е по-долно качество от кръвта на другите хора. Но тогава не е ли много по-достойно вместо нея да се пролее кръвта на един злодей? Тя поне със сигурност се пролива от убиец, а не от звяр.” (Apologetiqum IX, 5)

В Северна Европа на Астарта или Ищар отговаряла богинята на пролетта Естре, Еостре или Остара, в чиято чест всяка пролет се организирал лов на зайци.
През 1905 г. австрийският евреин Йорг Ланц фон Либенфелс, който основава окултното общество с елемент за расово превъзходство Орден на новите тамплиери започва да издава окултно списание под името Остара (което колекционирал и четял Хитлер), в което също била включена и еротика… и в тези неща за случайност и дума не може да стане.
Известно време преди пускането на Playboy Хю Хефнер влязъл в тайна сатанинска секта, в която се практикували оргии (междуполови и еднополови) и се извършвало жертвоприношение на заек. Хефнер присъствал само на три такива сбирки, но и това е достатъчно. Така или иначе, за да присъства някой на такива ритуали трябва да се е посветил вече на сатана. И не на последно място трябва да се спомене, че Хю Хефнер е член на ложата Череп и Кости, а негов таен финансов партньор е Дейвид Рокфелер (зад другото по-масово порно списание Hustler откриваме клана Ротшилд). През 1948 г. властите заловили и вкарали в затвора основателя на сатанинската секта за убийството на 20-годишно момиче, в която бил Хефнер, а през следващата 1949 г. той се жени за Mildred Williams, която също членувала в сектата от по-рано, няколко години преди неговото встъпване в сатанизма.
Първоначално започват сексуалната революция с голи снимки на жени, понеже така е по-приемливо (ако бяха започнали с хомосексуални снимки хората щяха да ги убият), но след години Хю Хефнер става поддръжник на правата на хомосексуализма и неговото узаконяване. Той направо казва:

„a fight for all our rights. Without it, we will turn back the sexual revolution and return to an earlier, puritanical time.” (цитирано в NYDailyNews.com. THURSDAY, AUGUST 23, 2012)
„борба за всички наши права. Без тях, ние ще преобърнем сексуалната революция към по-ранните пуритански времена.” (цитирано в официалната страница на Дейли нюз, 23 август 2012 г.)"

Библията съдържа изключително много стихове свързани със сексуалното поведение. За да може читателите да разберат за какво става въпрос ще препоръчам да прочетат няколко стиха с три директни заповеди от Бог от Второзаконие 22 глава: от 22 до 27 стих и Левит 20-10, както и ще включа заповедта от Второзаконие 22:28-29, която гласи:

„Ако някой намери млада несгодена девица и като я хване лежи с нея, и ги намерят, тогава оня, който е лежал с нея, да даде на бащата на момата петдесет сребърни сикли; и тя да му стане жена, понеже я е обезчестил; не бива да я напуска през целия си живот.”

Също Послание към Евреите 13:4 гласи:

„Женитбата, нека бъде на почит у всички, и леглото неосквернено; защото Бог ще съди блудниците и прелюбодейците.”

Разбира се съвсем не става въпрос само за християнство, но дори за елементарен морал. Много от езическите народи също са имали морални стандарти. Така например при много от индианските племена в Северна Америка е имало строг морал. При индианците дакота, известни още като сиукси момиче не е имало право да погледне в очите мъж, който не е от семейството. А, ако някой мъж се оженел и след това решал да напусне жена си – можел да го направи, но нямал право да си вземе друга жена. Това се считало за безчестие и ако се появял някой подобен го прогонвали от племето, което го обричало на смърт. При индианците апачи момичетата до преминаването на ритуала, известен като White Painted Woman правен на тяхната 14-годишна възраст в памет на първите мъж и жена оцелели при потопа момичетата можели да се виждат и евентуално да разговарят с мъже единствено по време на ритуални церемонии и ритуални танци.
Доста преди да започне сексуалната революция в края на XIX и началото на ХХ век учените отбелязват ефекта телегония, който по-рано бил открит при животните, а до 60-те години е доказан, че напълно важи и за хората. Така например френският биолог Феликс Александр Ле Дантек още през 1889 г. публикува книгата си „Индивидът, еволюцията, наследствеността и неодарвинистите”, в която в главата „Телегония, или влиянието на първия самец” описва тези закономерности. Откритието е направено случайно преди 150 години при опити да се направи смесено потомство между зебри и коне, а също е добре известно при разплода на расови животни. Но всички открития и изследвания в тази област от независими учени биват охулени от платени агенти на задкулисните контрольори и цялата тази работа се скрива от обществеността, за да може обществото да бъде подведено и променено, а резултатите от изследванията са засекретени. Ефектът телегония се отнася до жени блудници, които си сменят сексуалните партньори. Изследванията показват, че при всеки партньор, който е бил в една жена оставя част от генетичния си материал в нея. И когато тя забременее понякога се случва децата да приличат на някой от предишните партньори на съответната блудна жена, тъй като се е запазил генетичен и енергетичен материал в нея. Дори и външно да приличат на последния мъж, с който е спала се оказва, че децата, които са се родили всъщност не са на последния мъж, който е спал с нея, но в жената се запазва ДНК материал от първия мъж, с когото е била. Децата са с генетичен материал от първия мъж. Ако мъжете знаеха това – никой не би си взел за съпруга, която не е девствена и вече е била с някого другиго. Никой не би се радвал на деца, които не са наистина негови. Също така е установено, че когато някоя блудница има повече партньори при децата й се унаследяват не добрите им качества, но лошите, болестите и генетическите пороци. Неслучайно Господ е дал на жените да имат девствени ципи, за да се знае, коя жена е девствена.
Учените отбелязват ефектът наречен телегония (от „теле” – далече и „гони” – раждане) по следния начин – при първия полов акт жената променя своето биополе, както енергетически, така и информационно и наследствената информация от първия мъж продължава да се съхранява в нея докато е жива. На този принцип в енергийното поле на жената се запазва и още нещо, което все още не е изучено. Това е първото влюбване и отделянето на различни вещества в жената в резултат от това. Ето защо нищо не може да се сравни с първото влюбване при дадена жена – никога повече не е същото, но дори се запазва нещо в нея в енергийното й поле от първия мъж, в когото е била влюбена.
Професор Константин Коротков е разработил негов метод наречен ГИВ (газоизпразваща визуализация или газоразрядна визуализация – ГРВ), който дава възможност в реално време да се наблюдава енергийното поле на човека (така наречената аура) и неговите реакции при различни въздействия. Той прави експерименти изследвайки енергетичното поле и резултатите са наистина впечатляващи. При влюбени двойки правещи секс енергетиката се вдига. Той правел изследване на биополето с неговите уреди на влюбени двойки и се показвали сини елипсовидни кръгове. Един на жената и втори на мъжа. Дори самата мисъл за възлюбления предизвиквала по-интензивно излъчване на изследваното поле. Но веднъж Коротков бил шокиран и направо не можел да повярва в това, което показвали уредите. Биополетата на тази двойка се свързвали и ставали едно. Според стандартната физика се счита, че подобно нещо е невъзможно. Той казва: „От гледна точка на физиката това не би трябвало да бъде.” Вероятно тези хора просто са създадени един за друг.

Учени решили да направят експеримент може ли да накарат някой да се влюби като се използват феромони и други химични вещества? Но се оказало, че не могат. С каквито и да е комбинации от химически вещества да правели опити единственото, което се оказало, че може да се постигне е възбуда, но не и влюбване. И в крайна сметка учените, които експериментирали трябвало да отбележат, че не може да бъде постигнато влюбване по химичен път и не могат да обяснят любовта по научен начин, която си остава тайна. Антроположката Helen E. Fisher след експериментите заявява: „Любовта е нещо повече от химия!”

Интересното е, че сексуалната революция, бунтът и промяната в поведението на хората през последните дни (времето преди края на света), които ще ходят по своите страсти и ще станат сребролюбиви, себелюбиви, надменни, хулители и непокорни на родителите си е отбелязано в Библията:

„...в последните дни ще настанат усилни времена. Защото човеците ще бъдат себелюбиви, сребролюбиви, надменни, горделиви, хулители, непокорни на родителите, неблагодарни, нечестиви, без семейна обич, непримирими, клеветници, невъздържани, свирепи, неприятели на доброто, предатели, буйни, надути, повече сластолюбиви, а не боголюбиви, имащи вид на благочестие, но отречени от силата му; тоже от такива страни. Защото от тях са ония, които се вмъкват в домовете и подмамват обременени с грехове женища, водени от различни страсти, които всякога се учат, а никога не могат да дойдат в познание на истината. И както Яний и Ямврий се възпротивиха на Моисея, така и те се противят на истината, човеци с покварен ум, извратени във вярата. Но те няма да успеят повече; защото безумието им ще стане известно на всичките, както се откри безумието и на тия двама .” (2 Тимотея 3:1-9)

Много от хипитата в САЩ създават свои общности наричани комуни с обща собственост и сексуална свобода, каквито се появяват и в други части на света.
Някои битници заминават в Индия и създават своя комуна, която продължава да съществува и до днес, известна под името Гоа. Гоа Гил е американец, който заминал малко след като хипи епохата отминала в САЩ за Гоа, тъй като преди това бил все още малък. След около трийсет години прекарани в Гоа се е превърнал в своеобразен гуру (от индийски – „водещ от тъмнина към светлина”) измисляйки начин да се постигне същото състояние на мозъка, като при приемането на наркотици и слушането на сайкъделик рок музиката от 60-те и това е трансът, който той прокламира и пътува правейки специализирани транс партита. След дълги часове (10-12-14 часа) един и същ ритъм вълните на мозъка може действително да бъдат „настроени” и това е още една възможност да се въздейства върху индивида, когато е в такова състояние. Най-интересното е обаче, че транс музиката е донесена в Европа от еврейски младежи, които посетили Гоа в средата на 90-те години."

В зависимост от възпитанието, ценностната система и религиозната ориентираност хората живеят с различни възгледи и представи за живота. Това се отразява и върху тяхното поведение и начин на живеене. При различните музикални стилове забелязваме открояването на преобладаващ тип поведение на хората, а също и различно отношение към любовта и семейството. Тези неща оказват по-силно влияние при тези, които нямат силно изградена ценностна система, не са възпитани правилно и нямат вътрешно усещане за нещата (има хора, които направо се раждат с усет към правилното), а при другите по-слабо.

В наше време в  близо половината държави по света едва около 40-50% от хората продължават да създават семейства. Ще разгледам случаите в някои от различните неформални субкултури.
При блус културата възникнала сред чернокожото население в САЩ са характерни създаването на семейства и е разпространено, като често явление насилието над жените, което означава, че и разводите не са рядко явление. Срещат се не малко песни, в които се пее да си набие някой жената и да се напие. Сред слушащите хард рок и хард ънд хеви отношението към създаването на семейства е традиционно и тук-таме има и случаи по любов. При стилове, като AOR (ЕйОуАр) и глем метъл е често явление на създаване на семейства по любов, а в зависимост от съответните хора може и истинска любов за цял живот - от всички музикални стилове в тази музика това е най-често явление.
http://ernest.blog.bg/muzika/2016/02/22/kakvo-e-muzikalniiat-stil-aor-muzikata-na-liubovta-don-t-sto.1432009
A при някои песни от този стил се женят хиляди хора:
http://ernest.blog.bg/muzika/2015/08/09/liubovta-na-jivota.1382693
 При различните метъл стилове е различно. При по-бруталните, които не слушат съвместно с това и по-лека музика (хард рок, стандартен хеви метъл и т.н.) са разпространени отклонения от типа садомазохизъм (садомазохизмът е най-разпространен сред готиците). Все още създават по-масово семейства, което на места е горе-долу, както при по-лекия метъл, но със забележката, че при блек метълите е на половина по-малко. При сатанинските блекметъли в Норвегия са разпространени оргиите. Оргиите са разпространени още и при готиците, но най-много и в масов мащаб е в хип-хоп (рап музиката). А най-много бисексуалност има в рапа и емо, а най-разпространена лесбо-бисексуалност има в R&B, като най-разпространена смяна на пола се откроява при емотата. При рап музиката в чиито текстове преобладава (около 80%) развратът, престъпността, възхваляването на наркоманията и неморалния живот и цинизмите са характерни оргиите плюс прикритият сатанизъм и членуване на изпълнители в тайни общества - оргиите са доста често явление, а също и хомосексуалността и бисексуалността. Поне около 45% или 50% от момчетата и мъжете в САЩ са хомо или бисексуални, а при момичетата и жените процентът достига около 70%. Най-голям % от всичката съществуваща музика (като изключим сатанинските стилове, където положението е приблизително подобно, но пак по-малко) е развратът, а също в рапа е разпространено носенето на поли и рокли от момчетата и мъжете, което тепърва навлиза като мода. Ето един линк към гнусна, стандартно извратена рап песен на български:
https://www.youtube.com/watch?v=YnjIcp4-1GE
Относно въпроса за извратени сексуално текстове най-зле е в поджанровия малко известен музикален стил блек траш, където 100% от текстовете са сатанизъм и сексуална развратеност, а на второ място рап музиката. В рапа се възхваляват тези неща. Те за това си пеят в около 70-80% от текстовете и такъв им е живота. Ще използвам цитат от текст oт песента Rain Man на известния рапър Еминем с пропагандирането на лесбийство и бисексуалност, където се споменава, че Библията е против хомосексуализма (с две жени) и той възхвалява правенето на тройки:

Now in the Bible it says - Сега Библията казва
Thou shalt not watch two lesbians in bed, Не трябва да гледаш две лесбийки в леглото
Have homosexual sex да правят хомосексуален секс
Unless, of course, you were given the consent to join in докато рабира се ти не се присъединиш към тях
Then, of course, it"s intercourse Тогава разбира се това са взаимоотношения
And it"s bi-sexual sex и бисексуален секс
Като не са вярващи такива хора са потенциални жертви на бисексуалността - те нямат стандарти за святост и праведност, за добро и зло.
Към момента най-голяма манипулация свързана с половото уеднаквяване (че всички хора са като един пол и могат да карат кой с който му падне7), джендъра с носенето на момчетата и мъжете на поли и рокли се наблюдава в рапа. Най-разпространен от цялата музика е Спинът сред рап слушащите и движещите се в рап компании (както и умирането в ранна възраст). В миналото (тъй като тази музика възниква преди 40 г.) сравнително често хората са създавали семейства. Сега е рядкост. Около 30%, но така или иначе почти всички бракове са нещастни и си изневеряват. В България е доста зле при чалгата, част от която (поп фолк) е с нормални текстове, а другата е морално деградирала. Въпреки че в чалга културата се създават бракове, често явление са и разводите и в повечето случаи отношението към любовта е криворазбрано и накланя към курвалъка. Докато след време повечето от жените се кротват, мъжете никога не се кротват в тази субкултура.

Постинги свързани с музиката, нейното въздействие и влияние:
http://ernest.blog.bg/muzika/2016/03/09/.1333709
http://ernest.blog.bg/muzika/2016/03/09/prikritiiat-satanizym-pri-beyonce-riana-jay-z-eminem-i-dr.1435889 

Като добър епилог на този постинг ще включа цитат от песента When You Believe (Когато вярваш) нa АОR-Glam Metal групата First Signal от 2010 г. и това, че от вас зависи живота ви, ако вярвате - всичко е възможно:

Оne Dream Yeah Thats All You Need Eдна мечта е това от което се нуждаеш
One Heart Holding The Key Едно сърце държащо ключа
Take the leap of Faith на скока във вярата 
8

One Step That can Change Your World Една крачка, която може да промени твоя свят
One Chance Now It|s Your Turn Един шанс, сега е твоя ред
Set The Spirit Free Освободи духа си
And Be All That You Can Be
и бъди всичко, което можеш да бъдеш

When You Believe Когато вярваш
Anything is Possible Всичко е възможно
You Can Break Down The Walls ти можеш да разрушиш бариерите
And Find New Ways To Fly и да откриеш нови пътища да полетиш
When You Believe Когато вярваш
Everything is Magical всичко е магическо
You Will Never Fall ти никога няма да пропаднеш
Just Reach and Touch the Sky Просто се пресегни и докосни небето
When You Believe
ако вярваш

Целта за този постинг е поучителна. Повечето неща са условни и ако човек е разумен и знае или вземе под внимание повечето написани неща може да избягва неправилните постъпки и последствия. Бъдете внимателни как живеете. Самоизграждайте се и се развивайте в правилната среда, избирайте разумно хората с които дружите и ги различавайте от тези, които са само познати. Отдалечавайте се от неподходящите. Живейте разумно. Ако можете бъдете с първата си любов9 . Бъдете благословени! Не бъдете жертви!

"Не стъпяй в пътеката на нечестивите и не ходи по пътя на лошите" (Притчи 4:14)

"Господ е далеч от нечестивите, но чува молитвата на праведните." (Притчи 15:29) 

---------------------------------

1 Според Библията и Закона в Стария завет мъжете могат да се женят за по две жени едновременно.

"Ако си вземе още една жена, да не лиши онази от храната й, от дрехите й, и от съпружеско съжитие с нея." (Изход 21:10)

"Ако има някой две жени, едната любима и другата нелюбима, и му народят деца - любимата и нелюбимата, и ако първородният син е на нелюбимата, тогава в деня когато дели между синовете имота си, не бива да направи първороден сина на любимата наместо на нелюбимата, който е истинският първороден; но да признае за първороден сина на нелюбимата, и да му даде двоен дял от всичкия си имот; защото той е пръв плод на силата му; нему принадлежи правото на първородството." (Второзаконие 21:15-17)

Да дам и един пример посочен в Библията, в Страия завет за един праведен мъж на име Елкана, който имал две жени:

"Той имаше две жени; името на едната бе Анна, а името на другата Фенина." (1 Царе 1:2)

 При еврейския народ полигамията на семейства с няколко жени се е практикувала масово до XII, когато един равин променя нещата.
Около 50-60 г. преди Исус Христос да започне да проповядва и да върши чудеса в Израел, от сектата на есеите започва да се разпространява учение, че мъжете трябва да имат само една жена и да не се женят едновременно за повече жени.
Жените по света са повече от мъжете. През последните 18-19 г. в половината част от света се раждат доста повече момичета. В България, където живеят около 6 милиона души има около 1 милион жени повече от мъжете
.
Когато възниква християнството има различни групи от повярвали хора заварени в  различни състояния. Сред отците на вярата и писанията от първите векове не се толерирало многоженството, но все пак двуженство е съществувало. В християнството двуженството се практикувало в Европа до V век, като обикновено едната жена била официална, а другата конкубина с по-нисък статут. В един от църковните събори специално се дискутирала темата за конкубините и съветвали, ако някой християнин вече си има конкубина да не търси друга жена. Тъй като християнството се разпространява сред различни народи и култури до ден-днешен все още се среща многоженство. Така например един човек в Африка повярвал и приел християнството, но той имал четири жени. И искал да се кръсти със Светия Дух и да приеме духовните дарби, ама другите хора от племето не искали, понеже трябвало да има една жена. И какво се получава? Ще бъде ли този човек добър християнин, ако зареже три от съпругите си и по този начин ги направи да блудстват, ако се омъжат за друг или е правилно той да си живее с четирите съпруги? А познайте само, след като другите християни са му отказали с духовното кръщение, дали Господ сам не го е кръстил със Светия Дух? В дадения случай това е заварено положение. Мъжът и жената са създадени, за да бъдат едно цяло, както пише в Библията и поучава Исус Христос. Когато Господ създава мъжа - той не му прави 4-5 жени, но една жена. Това с многоженството навлиза по-късно по различни причини.
2 При проститутко-курвенския тип момичета и жени проблемът им е както в поведението и постъпките, така и в начина на мислене. Те не живеят с мисълта, когато се влюбят за първи път да бъдат с мъжа на тази любов за цял живот, но смятат, че спокойно могат да си ги сменят. Като не им кефне нещо просто си ги сменят. Те мислят, че всеки може да бъде почти с всекиго. И дали ще тоя или оня, все им е тая.
До преди 120-140 г. момичетата на 14-19 г. са искали като се влюбят да се омъжват, докато сега само по-стойностните, романтични и морални искат при първо влюбване да се омъжват за любимите си. Другите от проститутко-курвенски вид не им пука, но искат просто да си хванат гадже, после го сменят и т.н. А над 99% от момчетата (ако не са от християнски семейства, но 90% от християните не създават връзки под 20 г.) на 16-18-19-20-21 г. в България не искат да се женят. Да се женят започват да мислят около 45% между 25-30 г. По тази причина по-успешни са връзките и браковете на момичета с по-големи мъже. Другите 55% въобще не искат никога да се женят, но просто от време на време да си сменят приятелките (момичетата, които искат да се омъжват са много повече, ама няма мъже, които да ги искат и се получава, че на трима мъже, които искат да се женят и да имат стойностни семейства се падат 5 момичета и жени). В миналото до началото на 90-те са се женели малко по-рано понеже е имало ергенски данък, но сега няма. Повечето момичета са се омъжвали на 19, а мъжете са започвали да се женят от около 22 г. (след казармата). Добре е да се спомене, че мъжът и жената са създадени да имат разлика във възрастта. Когато Господ прави Адам не създава веднага жената, но животните и доста години по-късно Ева, както може да се прочете от Библията, книгата Битие:
 "И създаде Господ Бог човека от земна пръст и вдъхна в лицето му дихание за живот; и стана човекът жива душа." (Битиe 2:7)



Тагове:   любов,


Гласувай:
2



1. ernest - Тъй като преминавам вместимостта, продължението на подредията е по-долу
31.07.2016 14:45
"И рече Господ Бог: не е добро за човека да бъде сам; да му сътворим помощник, нему подобен. Господ Бог направи да произлязат от земята всички полски животни и всички небесни птици, и (ги) заведе при човека, за да види, как ще ги нарече той, та, както човекът нарече всяка жива душа, тъй да бъде името й. И даде човекът имена на всички добитъци и небесни птици и на всички полски зверове; но за човека не се намери помощник, нему подобен. И даде Господ Бог на човека дълбок сън; и когато заспа той, взе едно от ребрата му и запълни мястото му с плът. И Господ Бог създаде жената от реброто, което взе от човека, и я заведе при човека. А човекът каза: Тази вече е кост от костите ми и плът от плътта ми; тя ще се нарече Жена, защото от Мъжа бе взета. Затова ще остави човек баща си и майка си и ще се прилепи към жена си; и ще бъдат (двамата) една плът." (Битие 2:18-24)

В полигамните общества, където мъжете имат по няколко жени първата понякога може и да е с малка разлика във възрастта с мъжа (4-5 г.), но следващите са с по-голяма и често достига до 45-50 г. разлика. Примерно мъжът е на 62-63 г., а най-последната жена на 15-16. Жените често са умирали по-рано от мъжете, особено по време на раждане, така, че дори и най-младата е нямала гаранция (то и сега никоя няма гаранция, освен, ако Господ специално не е изявил нещо), че ще го надживее (при някои народи мъжете масово са активни и над 80 г. възраст и продължават да имат деца). А в случаите на второ ниво на дълголетници* (над 120-130 г.), разликите във възрастта са над 100 г., а понякога и над 200 г. (мъжът да кажем на 220-230, а жената на 18, както примерно е случая с 14-тата жена на Ли Чун Юнг). Нали ви е ясно, че никой индиански вожд примерно на 50-60 г. няма да прояви интерс към някоя 36-37 г. жена за примерно трета или четвърта добавъчна, а ще си вземе на 16-18 г. На еврейския крал Давид на 70 г. му дават 18 г. Суламка.

* При хората знаещи техники на дълголетие жените се подменят с нови, млади, след като умрат. Обикновено през около 50-60 г. А при практикуващите техники на подмладяване и дълголетие или се създават семейства по любов (докато е жива жената) или се подменят жените през около 15-20 г. с млади. Преди е било с от 13-14 до 20 г. А сега е от около 17-18 до 22-23 г.

3 Едни от най-лошите момчета и мъже са свалячите - те се опитват да хванат нещо, което в 80% от случаите не им принадлежи и не им е дадено отгоре (а и е грях пред Господа). Със сваляне се занимават тези, които момичетата не ги харесват и нямат начин да "хванат нещо" по нормален начин. В наше време свалячите и гларусите в нашия край вече не са много, както е било през 70-те и 80-те, свалячите са поне три пъти по-малко, а гларусите 20 пъти по-малко, вече почти няма гларуси от по-новото поколение. При любовта обикновено няма нужда от това - те хората най-често взаимно се привличат. Ако трябва примерно да се запознаят (ако има нужда от нещо е единствено при запознанството понякога) и след това нещата се развиват спонтанно. Почти всички свалячи имат прецакани бракове, най-малкото понеже продължават да ходят по жени или проститутки и трябва да го крият, а доста повече от половината се развеждат. В повечето <

4 Сред момичетата и жените се различават 4 основни вида (периода) влюбване. Първият по-рядко срещан в детска възраст до 12 г. Вторият от 12 до 18 г. когато са най-честите случаи на влюбване. Третият от 18 до 21-22 г., като при тези видове влюбвания, единствено при първо влюбване е възможна понякога голяма любов за цял живот. При четвъртият вид влюбване над 21-22 г. възраст - това са фригидните на тема любов (чувства) жени, които не могат да се влюбват истински. (Изключение прави, ако те са живеели изолирано, примерно до 21-22 г. да са били в манастир.) Те са по-студени и не могат дори и при първо влюбване да изпитват силни чувства. По тази причина, ако някой иска истинска любов - момичето трябва да е максимум до 20-21 или 22 г. и да й е първо влюбване.
Тъй като при първия вид е в прекалено ранна възраст и тогава не се създават връзки, но имайки предвид интуицията на момичетата в това време понякога са постоянни чувства, а друг път на вълни, като след известно време, примерно някъде във втория или третия посочени периоди любовта с голяма сила да се задвижи и развие.

5 Това е доказано с изследвания доста отдавна. По тази причина преди 15-20 г. възниква и консервирането на яйцеклетки от някои жени и това се прави до 32 годишна възраст, но поради наличието на вредни вещества в храните, питиетата, цигарите и дезодорантите, както вече изясних нещата са се променили и възрастта е 28 г. Положението е наистина сериозно!

На жените бързо им минава времето за всичко, а при мъжете не е така. На 40 г. жените вече и за секс не стават. Повечето от по-нормалните вече не им се иска често. Обикновено при по-нормалните е по 2-3, по-рядко до 5 пъти месечно. Те все са изморени от работа, заети, имат си ангажименти с децата и повечето двойки не правят много секс. Жените правят най-много секс между 28-32 г. Това е още една причина мъжете, които не са се оженили по истинска любов да се обърнат към нещо "чуждо" и да си хванат някоя по-млада, без значение дали ще е на 24-25 или на друга възраст под 30 г. или да ходят по проститутки. И това се случва доста често сред невярващите, когато са с близка възраст и не са създали връзка по истинска любов при първо влюбване на момата.

6 За нас мъжете също важат тези неща. Аз правя пречиствания, пречиствам си и по-голямата част от водата, която пия. Линк към едно от важните пречиствания:

http://ernest/drugi/2013/12/21/prechistvaniia-1-prechistvane-na-cherniia-drob-jizneno-vajno.1221282

7 За повече относно теорията за джендъра можете да прочетете на:

http://ernest/drugi/2015/05/08/teoriiata-za-gendyra-myj-li-ste-ili-jena-ili-quot-neshto-quo.1359881

http://ernest/drugi/2016/05/04/analiz-na-uzakoniavaneto-na-pedofiliiata-incesta-i-dr-izvras.1449200

8 Има филм с това име Leap of faith с участието на комика Стивън Мартин. Аз харесвам комедии и ако харесвате комедии мога да ви препоръчам няколко с него: All of Me, Roxanne, Pink Panther I. II.

9 Става въпрос за момичетата и жените в по-нормална възраст до около 22-24 г., после вече им е късно. Не можете да очаквате някой мъж или жена на 35-40 г. да тръгне да си търси първата любов. Тези неща за жените са свършили отдавна, а тази част от мъжете, които са влюбчиви винаги могат да се влюбят истински отново и да изживеят истинска любов с някоя млада.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2677254
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930