Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2017 14:13 - Има ли вечна любов? 7 Част
Автор: ernest Категория: Тя и той   
Прочетен: 2268 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 10.08.2019 20:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Има различни видове хора с различни представи, ценностни системи (или липса на такива), цели и виждания за живота. Забелязват се различни видове мъже, както и различни видове жени. Разисквам тази тема повече в Има ли вечна любов? 4 Част:
http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2015/06/25/ima-li-vechna-liubov-4-chast.1371598
Неморалните, които си ги сменят живеят с някакви техни виждания, но за тях няма любов и романтика1, а други неща, независимо от това дали за тях се използват мръсни думи или не.  „…всеки, който погледне жена и я пожелае, вече е прелюбодействал с нея в сърцето си“ (Матея 5:27-28)
Добре възпитаните морални момичета с ценностна система държат на първата си любов, първото си влюбване, докато другите, които си ги сменят - чейнджърките са като прасета, животите им са като кочина пълна с различни момчета и мъже. При такива всичко е временно, независимо от това дали им се иска любов или не. Eдинствено нещастните в любовта момичета и жени и тези, които не могат да обичат и нямащите морал излизат с различни, сменят си гаджетата и се развеждат. Проститутките се радват, като имат много клиенти (а моралните момичета, когато са с първата си любов). По същия начин курвите, кандидат курвите и кандидат проститутките с извратена ценностна система, които не различават добро от зло и правилно от неправилно се радват на нещастието си под въздействието на демони, като имат много и карат с различни, като излизат с различни и си ги сменят, което е грях. При развратените полигамни момичета и жени с проститутко-курвенско самосъзнание, които си ги сменят, карат с различни и гледат на мъжете, като на заменяеми няма случаи на истинска любов и те дори не разбират значението на думата "любов". Те не знаят какво е да обичаш.
Повечето от хората, които не могат да обичат и не им пука много за любов са на принципа: "Хвани там нещо!". Жените - "Хвани там някой", а мъжете "Хвани там някоя".
Сред покланящите се на Господ в миналото не е имало такова нещо, като ходене и смяна на "приятелите" и "приятелките", както постъпва развалената и пропаднала морално част от обществото - всеки е бил наясно, че подобно нещо е грях пред Господа и е неморално. Съвсем неслучайно в Новия завет, макар и в друг контекст пише:
  "Но имам това против тебе, че си оставил първата си любов. И тъй спомни си откъде си изпаднал и покай се..." (Откровение 2:4-5)
Така има хора, които са по-зле от много видове животни, които имат един партньор в живота и не излизат с различни и не се "пробват" с тях. Oколо 80-90% от птиците са моногамни, а 10-% са моногамни за цял живот. Срещат се различни видове животни, които имат партньори за цял живот като: гълъба, черния лешояд, гургулицата, белоглавия орел, албатроса, пойните птички, папагалите, гъските, прерийната полевка, вълка, гибона, термитите, скалариите, паразитните червеи шистозома, ангелската риба, китовете и др. Ако на вълка му умре вълчицата, той не тръгва да търси друга и ако на вълчицата й умре вълка не търси нов вълк. Тези животни са за цял живот само с един партньор. Така е и при качествената част от хората - като се влюбят за първи път те са с любовта на живота си за цял живот. Не излизат с различни, не си сменят гаджетата (като прасета в кочина), но следват любовта си. 
   "Женитбата нека бъде на почит у всички, и леглото неосквернено; защото Бог ще съди блудниците и прелюбодейците." (Послание към евреите 13:4)
Основното нещо, за което говори Библията е, че жената трябва да е девица, с която да се създава семейство. При абсолютно всички случаи на големи любови за момите това е по първо влюбване, първа любов - Мумтаз Махал, Нефертари, Бьорте, Княгиня Олга, Жулиета, Покахонтас, Катерине фон Бора и т.н.... и не са се курвеели да ходят и излизат с други. Ако Принцесата Мумтаз Махал вместо да си чака своя любим беше тръгнала да излиза с други2 какво щеше да стане? Щеше ли да я има голямата любов и милиарди хора да им се възхищават? Щеше ли да го има Тадж Махал? Щеше ли принц Джахан да я обича или щеше да я намрази? - Отговорът е повече от ясен! Нейният принц Джахан е бил принуден от баща си да се ожени за две жени красавици по политически бракове, едната от които принцесата на Персия, но от това, че някой се е оженил за някоя, това нищо не означава. Не можете да вземете просто двама души и хоп вече любов. Те са се чакали 5 години докато великата им любов стане възможна за осъществяване. Шах Джахан и Мумтаз Махал сa се обичали от цялата си душа. Дори хроникьорите отбелязват:
  "Взаимната привързаност и хармонията между двамата бяха достигнали до степен невиждани до тогава в отношенията между съпрузи в управляващата класа или сред другите хора."
image
Таджмахал в Агра - символ на великата любов между принцеса Арджуманд Бану Бегам наречена Мумтаз Махал (Избраница в двореца) и шах Джахан

За жените любов и романтика има единствено при първото влюбване, а неморалните, които не държат на първа любов - те никога си нямат половинки в живота. Те са общи. Редното е всеки да си има половинка, но единствено при първото влюбване жените си имат половинки. При тези, които си ги сменят - при втория са четвъртинки, при третия са шестинки, при четвъртия са осминки и т.н. Освен това те си нямат "техни". Момчетата и мъжете са временно "техни" само за определен период от време - до следващия, а пък те са общи. И дори много хора им се подиграват. Неслучайна е и българската поговорка: "Общите неща кучетата ги яли".
Някои ги наричат още "за временно ползване" или "еднодневки".
За общите, непостоянните, които си ги сменят в Библията се казва:
"Стъпките й стигат до ада, тъй че тя никога не намира пътя към живота, нейните пътеки са непостоянни и тя не знае на къде водят" (Притчи 5:5-6)
Един виц за общите. Срещат се трима баджанаци, които са ходели и излизали с някаква обща.
- А бе ти да не си трети?
- А, не. Аз съм четвърти. Пропуснал си някой.
- А значи аз съм шести!
- А ти?
- Знам ли? Може и да съм 10-ти, ама се губят бройките, може и да съм петнайсти.
- Ти да не си бил влюбен?
- Ти луд ли си? Ако някой от нас беше влюбен отдавна да сме се изпобили. Всички сме я лъгали!
 Повечето от тези, които са били с някоя обща (блудница), когато са в мъжка компания им се подиграват на такивата, а някои дори разказват подробности, какво са правели с тях. В България около половината от мъжете не им пука много за любов и се твърди, че около 65% ходят по проститутки.
Как се казва къщата на полигамно, неморално момиче или жена, която постоянно я търсят различни момчета или мъже или от време на време направо си води в тях различни?
- Курварник.
Група мъже стоят пред св. Петър. Той казва:
- Всички, които са изневерявали и са живели неморално, ходели по курви да излязат една крачка напред.
Всички, освен един излезли една крачка напред.
- А сега всички ходом напред към ада. И онзи глухия и той!
Всички момчета и мъже, които създават връзки, без да имат намерение да се женят, както и всички, които създават или се опитват да създават връзки с момичета и жени, които не са девствени са курвари (блудници по библейските критерии, отиващи в ада).
Как се наричат момчетата и мъжете, които създават връзки без да имат намерение да се женят и да бъдат с тях цял живот и не им пука дали някоя е девствена и дали е ходела с други или дали се е влюбвала в някого по-рано?
- Блудници, коцкари, свалячи, курвари, бройкаджии, лъстители, неморални, нечестиви, гларуси, прелюбодейци, грешници.
Как се казват развалените полигамни момичета и жени, които карат с различни, сменят си ги и създават не една връзка по първа любов с цел семейство, а различни връзки, без дори да се женят?
- Блудници, неморални, еднодневки, бройкаджийки, непостоянни, общи, леки, оборотни, отпадъци, шантаж, трето качество, грешници, нечестиви, нещастници, пропаднали, деградирали, без ценностна система, за временно ползване, развратени, развалени, пачааври, прошляци, боклуци, изтървани, изпаднали, безсъвестни, непочтени, некоректни, на които не може да се има доверие, покварени, омерзени, опропастени, порочни, лоши, кучки, курви и т.н.
Подобен тип хора са пълни с демони и са по-зле от много видове животни.
Защо моралните мъже не се интересуват и не харесват общите и курвите?
- Ами какво? Да им се наредят на опашка ли и да броят кой пореден номер й се падат? Я трети, я пети, я двайсет и пети? Или да им правят тестове за СПИН преди да излязат с тях?
Както изясних при общите няма случаи на истинска любов, а момчетата и мъжете в повечето случаи (вероятно около или над 80%) ги лъжат и ги използват (но и двете страни в такива случаи са прецакани - ефекта телегония).
Това е при невярващите. За вярващите Библията казва: "Любовта нека бъде нелицемерна; отвращавайте се от злото, а прилепяйте се към доброто." (Римляни 12:16)
Момчетата и мъжете, които създават връзки (така наречените "приятелства") с момичета и жени без да имат намерение да създават семейства с тях са курвари (блудници). Курвари са всички, които карат на временни връзки или за по една или няколко вечери или ходят по проститутки. - Всичко това според Библията се определя, като грях наричан блудство и всички такива, ако не се покаят и не променят начина си на мислене и на живот отиват в ада.
То ако можеше да има любов при неморалните жени, които си ги сменят и не държат на първата си любов, то тогава и проститутките щяха да са много "обичащи жени"! Ама нещо се оказва, че не са. По тази причина този тип жени биват класифицирани, като проститутко-курвенски тип. Някои ги наричат "фурнаджийски лопати". Общите са два вида. Едните, които животите им са се стекли по такъв начин и са сменили 2-ма-3-ма и те са наясно, че не е правилно да си ги сменят или да излизат с различни и не им харесват тези неща. Другите са развалените, деградирали морално, които са толкова зле и упорити в нечестивостта си, че не различават добро от зло и правилно от неправилно и смятат, че е нормално и така е правилно и спокойно карат с различни. (Според Библията те са блудници
и отиват в ада, ако не се покаят и не се променят.) Ако им се каже, че това е неморално и т.н. или пък, че с този начин на живот са "общи" и са класифицирани, като "проститутко-курвенски тип" някои от тях дори имат наглостта да се чувстват обидени, вместо да се засрамят (в интернет може да се видят снимки на млади жени с плакати на английски "Горди курви"). Именно от този вид жени стават и проститутките (в България около 20% от общите стават проститутки и единствено от втория вид, обикновено между 19-21 г., когато са развалени и не им пука за такива неща като моногамност, първа любов и морал). Това са III-то качество хора. Има жени II-ро и III-то качество, а други са първо качествени личности. Баба ми, когато убиват дядо ми по време на Втората световна война е била млада, но никога и на ум не й е дошло да търси друг мъж - една любов, един мъж за цял живот. Това са качествените жени - държащи на първата си любов докрай! Неслучайно в такива родове се срещат случаите на големи любови.
ernest.blog.bg/history/2013/08/22/istoriata-na-gerba-rava.1141730
Исус Христос казва:
"Затова човек ще остави баща си и майка си и ще се привърже към жена си и двамата ще станат една плът" (Матей 19:5)
Ама някой може да обикне жена си, така че да бъдат една плът, само, ако той й е първи и единствен, ако тя не е ходила с никого другиго (с различни) и не се е влюбвала в никого другиго по-рано! Още е писано:
"Сърцето на мъжа й уповава на нея", ама как може да уповава, ако вече е ходела с някого или е била влюбена по-рано, ами няма как да стане. Винаги го има там някъде съмнението!
Някои хора изживяват мечтите си. Вечната любов или по-точно любовта за цял живот е реална и възможна при определени условия и зависимости. Основното, което може да се спомене (освен специалната съвместимост при някои двойки, която за момента не може да се обясни) е, че хората трябва да са морални и почтени - има си правила и закономерности в живота и природата. 

Има разлика между мъжете и жените. Така при жените е важно правилото на първата любов (първото влюбване), докато за мъжете това не е задължително, но е необходимо да имат морални стандарти.
Момичетата, жените обикновено по-силно обичат от мъжете, но при истинските големи любови и двете страни се обичат. Това може да бъде взаимно, да се допълват или дори от силата на женската любов да се развива рефлективна при мъжа, когато при това много я харесва. (За видовете влюбвания четете предния постинг от поредицата.)

Има и мъже, които по природа силно обичат, но някои от тях също така и силно мразят. Те си имат свои принципи, които при различните хора се различават. Така например, когато описаният в Библията персийски владетел Асуир (Артаксеркс II Мнемон), владетел от династията Ахемениди, управлявал от 465 до 424 г. пр. Хр. намразил предишната си жена, той не се влюбва в първата, която отнякъде му изпадне, но единствено и в конкретна жена, която не само е красива, но и му импонира по определен начин и му е на сърце. Не можете да вземете просто двама души и да се получи голяма любов. - Ами не става! Четири от условията, за да има голяма любов от страна на мъжа (от гледна точка за мъжа) са - жената да е млада и красива, да не е била с никого другиго по-рано (включително да не се е влюбвала), да е морална, но те не са достатъчни. От многото събрани красавици, Артаксеркс се влюбва единствено в една, която си е точно за него.
Артаксеркс имал красива съпруга на име Астин, но веднъж по време на пир я повикал да дойде при него, за да я покаже пред подчинените си седем други краля. Тя не дошла. Той толкова се разгневил и я намразил, че отнел кралските й почести и решил да ги даде на друга жена, която да стане негова кралица.
  "А на седмия ден, когато сърцето на царя бе се развеселило от виното, той заповяда на Меумана, на Визата, на Арвона, на Вигта, на Авагта, на Зетара и на Харкаса, седемте скопци, които слугуваха пред цар Асуира, да доведат царица Астин пред царевото лице с царски венец, за да покаже хубостта й на народите и на князете, защото тя беше много хубава. Но царица Астин не пожела да дойде според царевата заповед, съобщена по скопците." (Естир 1:10-11)
За да си намери нова жена Артаксеркс неговите подчинени започнали да избират красивите моми от всички части на  империята му. Довеждали ги в специален дом в столицата Суза, където след като били подготвяни дванайсет месеца, като ги мажели със специални масла и ги обличали подобаващо се явявали пред него. Те всички били красиви и отбрани, но сърцето му не трепвало при вида им докато ги оглеждал, но когато зърнал Естир-Хадаса се влюбил и разбрал, че тя е за него:       
  "И царят възлюби Естир повече от всичките жени; и тя придоби неговото благоволение и милост повече от всичките девици; и той тури царската корона на главата й, и направи я царица вместо Астин." (Естир 2:17)   
Може да се отбележи, че винаги в подобни случаи новата жена е и по-млада. Ако примерно Артаксеркс е бил на 40-50 г., а жена му Асуир към 34-35 г., то вече новата Естир е на 15-20 г. (Никой нормален владетел не би си взел някоя на 24-25 г., нито пък някоя на 11-12 г. Възрастта за сватби в продължение на хилядолетия за жените е била от 13-14 до 20 г., най-често от 15 до 18 г.)

Ще дам още един пример. Когато вокалиста Джани Лейн от глем групата Warrant се разделя с приятелката си около времето на албума Dirty, Filty, Stinkin Rich приема раздялата много тежко и казва, че повече не ще никоя и няма да си хваща приятелка. Но така се случва, че среща голямата си любов Боби Джийн Браун - мис Луизияна, която участва в клипа Cherry Pie. И разбира се е много по-красива от предната...

                             
image

                                                   Джани Лейн с Боби Браун
Срещат се мъже, които повече момичета и млади жени ги харесват и имат повече случаи на влюбвания, но ако са с морални принципи държат на една. Tова най-силно си личи в глема - глем метъла и Glam-AOR музиката, където по-нормалната част от момичетата и най-красивите пощуряват по глемърите.
Дори в случаите на полигамия. Мъжете обичат повече една от всичките си жени, независимо колко са те. Ровоам (син на крал Соломон) е имал осемнайсет жени и още шейсет наложници (второстепенни съпруги с по-нисък статут), но една е обичал повече от всички: 

   "Ровоам обичаше Мааха, Авесаломовата дъщеря, повече от всичките си жени и наложници, защото той имаше осемнайсет жени и шейсет наложници" (2 Паралипоменон 11:21)
И в подобни случаи любимата жена е някоя конкретна жена отговаряща на някакви критерии и биохимия между двамата, а не първата.
      image
Пасторът Томас Милър на 61 г. в САЩ се оженва за втора жена на 19 г. и заедно имат щастливо семейство. От новата жена вече има дъщеричка на име Catherine. На снимката първата жена Белинда на 44 г. от ляво и втората Реба на 19 г. от дясно.
Като изключим браковете по първа голяма любов за мъжете, повечето мъже (по-романтичните), както заявяват изследователите се влюбват поне по три пъти, а някои по повече пъти. И голямата любов на някой може да бъде трета, пета или някоя друга. (Но винаги за жената той трябва да е първи, първо влюбване.)

В Библията дори има специална заповед за случаите на бигамни бракове, тъй като мъжете често си имат любими жени и обичат някоя повече от друга:
  "Ако има някой две жени, едната любима и другата нелюбима, и му народят деца - любимата и нелюбимата, и ако първородният син е на нелюбимата, тогава в деня когато дели между синовете имота си, не бива да направи първороден сина на любимата наместо на нелюбимата, който е истинският първороден; но да признае за първороден сина на нелюбимата, и да му даде двоен дял от всичкия си имот; защото той е пръв плод на силата му; нему принадлежи правото на първородството." (Второзаконие 21:15-17)
По разбираеми причини е по-добре един мъж да има една жена. Като резервен вариант, все пак съществува възможност мъж да обича силно и истински при някое поредно влюбване, а това се потвърждава, както от живота, така и от историята и виждаме, че съществуват такива големи любови за цял живот.
За пример ще използвам исторически известната история на Ромео и Жулиета. Преди да се влюби в Жулиета Ромео е бил влюбен в Розалина, за което споменава и Шекспир, който преразказва трагедията за пореден път (той е седмият или осмият, който преразказва случката). Цитирам Шекспир:

Бeнволио казва на Ромео:
  "На този празник твойта Розалина ще бъде роза сред една градина"
Брат Лоренцо пита Ромео:
  "И, значи, в миг изстина безумният ти жар към Розалина?"
Изключително важна подробност, която си заслужава да се спомене и изясни е възрастта за любов при жените. В началото, когато още християнството не е било изопачено и деформирано мъж е можел да се ожени на всякаква възраст, но изискването е жената да е в плодовита възраст, което означава до около 20 или 21-22 г., за да има достатъчно време да роди децата си, но жените не са се омъжвали над 20-годишни, такъв е бил обичаят. Жената трябвало да може да роди децата си до около 30-323 г. Когато Елисавета ражда Йоан Кръстител преди да е станала на 40 г. (вероятно на около 38-39 г., на 40 г. се срастват хрущялите на таза при нераждалите и те повече не могат да раждат) възраст вече се е считала за "жена в напреднала възраст" (Лука 1:7) и тя дори се е срамувала, че на такава възраст е забременяла. Била е омъжена поне от 20-23 г. 
Ранните християни не са се женели за разведени (което е грях) и вдовици (и сега е така при истинските християни) и не са се женели за жени над 20-годишна възраст. В Библията дори се споменава такова нещо за жените, като "време за любов" (когато да се влюбват по първа любов и известно време след това да създават семейства по любов). Това за жените (първа любов4) е до 20 г., а за мъжете няма конкретна възраст, след като пораснат. (Единствено страдащите от феминистки синдроми им се иска, ако нещо е при жените, да е същото при мъжете.)
От хилядолетия (3 000 г.) в еврейската традиция, след като момичетата станат на 12 години правят бат мицва. Това е времето на превръщането на едно момиче в жена, след което тя носи отговорност пред Бог, получава наставления във вярата и може да се сгодява и известно време след това (обикновено след 1-2 г.) се омъжва. За да не се омъжват прекалено рано през 60-те години в Израел са наложени ограничения за сватбите на момичетата да са от навършили минимум 16 годишна възраст.
Мога да спомена, че според неканоничните текстове Дева Мария сe сгодява нa 14 г., ражда Исус на 15 г., а се предполага, че Йосиф е бил около 50 г. вдовец с четири деца от по-раншния си брак с жена на име Ана. При голямата любов между Яков и Рахил, те се влюбват, когато той е бил на някаква възраст5 над 42-43 г., а тя в ранна тийнейджърска, вероятно около 13 или 14 г. Той до толкова обикнал (влюбил се) в Рахил (и тя го е обичала), че когато работил дълги години при баща й за да му я даде, те му се струват като няколко дни:
  "И Яков, понеже обикна Рахил, рече: Ще ти работя седем години за по-малката ти дъщеря, Рахил." (Битие 29:18)  
"И тъй, Яков работи за Рахил седем години; но, поради любовта му към нея, те му се видяха като няколко дни." (Битие 29:20)
Библията e книга занимаваща се с духовното, но дори и в нея в Стария завет срещаме цяла книга възхваляваща любовта. Това е книгата Песен на песните. Включвам един стих от тази книга, където момата казва за нейния любим:
  "Заклевам ви, ерусалимски дъщери, ако намерите възлюбения ми, да му кажете че съм ранена от любов." (Песен на песните 5:8) 
В Новия завет апостол Павел нарежда мъжете да обичат съпругите си с безпрекословна любов:
  "Мъже, любете жените си както и Христос възлюби църквата и предаде Себе Си за нея" (Ефесяни 5:25)
В Библията се казва, че добрата съпруга е благословение от Господа:
  "Сърцето на мъжа й уповава на нея; и не ще му липсва печалба. Тя ще му донася добро, а не зло, през всичките дни на живота си." (Притчи 31:11-12)  
"Честит е мъжът на добра жена, и броят на дните му е двоен. Добродетелната жена радва мъжа си и ще изпълни с мир годините му, добра жена е честит дял: тя се дава дял на ония, които се боят от Господа; с нея у богат и у сиромах е доволно сърцето, и лицето във всяко време е весело" (Иисус син Сир. 26:1, неканонична книга включена единствено в Православната Библия)

Според християнството повярвалите, които живеят праведно ще наследят вечен живот. И така, ако двама души християни се обичат за цял живот - това се превръща един вид във вечна любов. Любов, която трае над пространството и времето.
Понякога се случват различни показателни явления. В любовта има и различни феномени, които трудно могат да бъдат обяснени. Има хора, които просто са си един за друг. Срещат се случаи, когато някое момиче е влюбено в някого и се появява някоя друга, която толкова силно обича съответния мъж, че от силата на любовта й всички пречки изчезват пред нея. Нещо се случва с другата и тя повече не е пречка (подобно нещо може да се случи единствено при първо влюбване на момата докато e млада). Може да бъде, както при създаване на връзки, така и по-рядко при вече женени мъже. Така например Джо Лин Търнър е бил женен, но се развежда. Когато пораства неговата бъдеща голяма любов, която е влюбена в него от 12 годишна - той е вече свободен за нея. A и бившата му жена също е била красавица - актрисата Тереза Лин.

                                                 
image
                                                             Тереза Лин

                       image
Джо Лин Търнър с новата си жена Мая. След един концерт тя отива да го види отблизо и да се запознае. Следващият път, когато го вижда (било е в България) явно е била по-настъпателна.  

Известен е случай на мъж, който си направил снимка във фото. Година след случката фотографът, който разглеждал снимките забелязал, че на снимката, на която бил сам мъжът се появила млада жена. Когато намерил съответния мъж се оказало, че има момиче, което много силно го обича и предстои да се женят. Тя толкова силно го обичала, че от невероятната сила на любовта й даваща отражение в биополето започнал да се появява образа й редом с неговия. 

Подобни феномени се случват единствено при първо влюбване за жената. При първото влюбване има фотонно излъчване на биополето и в жената (момичето) в биополето6 й се запазва за цял живот памет за това. Така щастливките са с първата си любов, първото си влюбване (но това важи единствено, когато мъжете са морални). При първото влюбване фотонното излъчване е най-силно, а и биополето й е чисто. Човешкото тяло има както биополе, в което се запазва информация за дадения индивид, така и енергийни центрове отговарящи за определени неща. Учените съобщават, че биополето се състои от микрочастици с маса 7,2 х 1040 г. наричaни микролептони и има седем пласта, които отговарят за различни неща. В два от пластовете се запазва информация, това са втори и шести пласт, където се пази споменатата информация. А има и енергиен център, който отговаря за чувствата. Toва е четвърти енергиен център.
Един от законите в био излъчването доказан от учените е, че по-силният фотонен признак на ДНК измества по-слабия и така в потомството се запазват антропологически свойства и признаци на първата любов (първото влюбване), които могат да се запазят включително и през поколение. Просто физиологически е невъзможно жена да се влюби по същия начин, както при първо влюбване (повечето жени се влюбват само веднъж в живота) и първото влюбване оставя следа за цял живот. Именно поради това хората, които са го забелязали (от преди много поколения) пеят хиляди песни за първата любов.

През 20-те години на ХХ век руските биолози Александр Гаврилович Гурвич и Александр Александрович Любищев доказват че човешкия организъм функционира не само на физиологично ниво, но и на енергийно ниво. Те доказват, че освен видимия свят съществува и свят на енергии и излъчвания и полета. За фотонното генетическо прехвърляне на гените от един партньор към друг първи е предполагал руския агроном Трофим Денисович Лисенко. Теорията за торсионните полета също потвърждава силата на първото влюбване на жената, което остава за цял живот.
На базата на вече казаното немския философ Артур Шопенхауер предлагал да се изчислява началото на живота на даден индивид от деня, когато неговата майка за пръв път е видяла баща му. (Има се предвид при първо влюбване за жената!)
Освен че няма случаи на големи любови за цял живот при жените, които не са с първото си влюбване изследователите са забелязали, че при хората, които много пушат или много пият няма6 случаи на големи любови.
Случаите на големи истински любови са по-често срещани в страните, където има повече морални и религиозни хора.
Нито времето, нито разстоянието оказват някакво влияние при истинската любов. 

В Полша има известен случай на двойка - Якуб и Елжбиета от балтийския град Гдиня, които така се случило, че са живеели разделени "найсетина години", както се разказва. Съпругът заминал за 11 или 12 г. в чужбина, за да припечели пари и жена му вярно го чакала. Когато се върнал през целия си живот продължили да се обичат. Любовта им се е превърнала в достоен пример за подражание и хората от града им са им издигнали паметник.    image

 
Паметникът - дърворезба в Гдиня. Точно срещу къщата, където са живели. Жената на име Елжбиета толкова много обичала съпруга си, че с нетърпение го чакала всеки път, когато бил в морето и постоянно поглеждала от прозореца на най-горната стая на къщата. Във връзка с това на дърворезбата от джоба на мъжа са направили да се подава изображение на парче хартия, на което пише: "Якуб, ако ми направиш на последния етаж стаичка, ще виждам, когато се връщаш от морето - Елжбиета"
Когато принудили принц Джахан да се ожени (за две жени, едната от които принцесата на Персия - от това че се оженил нищо не следва, това че някой е женен за някого съвсем не означава любов), принцесата Мумтаз Махал не се е отказала и да тръгне с някой друг, но вярна е чакала момента, когато да може да бъде с любимия си.
Има си хора, които са си един за друг, а и такива на които им е предопределено свише да бъдат заедно и да се обичат за цял живот. В миналия постинг посочих случая с Джо Лин Търнър. 
http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2016/08/16/ima-li-vechna-liubov-6-chast.1470915

Товита е една от неканоничните старозаветни библейски книги, която е включена в православната Библия. В нея се разказва за красива девица на име Сара, която седем пъти се омъжвала и всеки път мъжете й умирали в брачната стая преди някой от тях да може да бъде с нея поради действието на демон:
  "В тоя същи ден се случило и на Сара, Рагуилова дъщеря, в Екбатана Мадийска, да търпи укори от бащините си слугини, задето я давали на седем мъжа, но злият дух Асмодей ги умъртвявал, преди да бъдат с нея като с жена. " (Товита 3:7)
Тя не е знаела че съдбата й е предопределена свише и дори за момент се е замислила да се самоубива, но е била специално запазена по този необичаен начин за точно определен мъж, когато им дойде времето:
  "Като чула това, тя твърде много се нажалила, тъй че решила да се лиши от живота, но размислила: аз съм една на баща си; ако направя това, ще бъде за него безчестие, и ще сваля старостта му с печал в преизподнята." (Товита 3:10)
В книгата Товита се изяснява, че тя е запазена за Товия - синът на Товита. Ангелът Рафаил разкрива на Товия, че тя и нейното наследство са предназначени за него и че ще имат деца: 
  "Не бой се, защото тя ти е предназначена отвека, и ти ще я спасиш; тя ще дойде с тебе, и аз зная, че ти ще имаш от нея деца. Като изслуша това Товия, обикна я, и душата му се крепко прилепи към нея." (Товита 6:18) 

Когато известния руски художник Николай Рьорих веднъж рисувал решил да нарисува идеалната на външен вид за него жена. Когато завършвал рисунката в стаята влязла същата жена от портрета, която никога преди това не бил виждал. По-късно тя става негова съпруга. 
Подобни неща могат да се случат и с любовната поезия. Някои стихове, с копнежи за любов могат да започнат да се превръщат в реалност. Понякога веднага, а друг път написани по някакъв повод след години макар и свързани първоначално с някакво момиче се превръщат в реалност за друга и се развива някаква невероятна любов.

Друг уникален случай от Полша. Един ден Мариан Венцлавек (малко известен съвременен пророк) oт Лешно, който вече бил на години (вероятно над 40-45) отишъл към една млада жена и я запитал: -Случайно името на вашата буква да започва с J? Преди много години си бях представил, че си хващам красива блондинка* с буквата J.  От този момент те стават неразделни. - Той наистина видял или си представил по някакъв начин преди време бъдещата си жена и знаел буквата с която ще започва името й. Просто знаел, че ще е красива блондинка и че името на първата буквата на името й ще започва с J. През 2002 г. се оженили.
* В Полша повечето момичета и млади жени са блондинки. (Русият цвят на косата се определя от веществото кератин и меланоцитите.)
                                                         image
                                               Мариан Венцлавек на около 52-53 г.

Истинската любов удължава живота на двойките. Въпреки че все още не всичко е ясно по въпроса, то поне това е установено научно. Докторът по биология Andreas Bartels изказва заключението, че хората (семействата), които се обичат живеят по-дълго.
Норма и Гордън Йегър от САЩ живели щастливи заедно цели 72 години. Дори и в заника на живота си те правели ежедневната си разходка, хванати ръка за ръка. Той умира на 94 г., а тя на 90 г. При всички удари, които съдбата им е поднасяла, те винаги са се държали един за друг. Дори когато вкарали Гордън в болница с инсулт, Норма поискала в стаята му да поставят двойно легло и спи до него, без да изпуска ръката му. Когато сърцето на Гордън спира да бие, мониторът все още показва дейност, защото Норма продължава да държи ръката на мъжа си. Час по-късно спира и нейното сърце.
Шотландският изследовател J.C. Glass споменава в книгата си Why grow old: Live to be 180 (Защо да остаряваме: Живеене до 180 години) случай, при който мъжът и жената са живели дълго и са имали 147 годишен щастлив брак и когато били на около 150 години хората казвали, че на външен вид изглеждали, като около 50 годишни. 
В Индия в миналото е имало случаи на влюбени двойки, които са си един за друг и са живели по 200-300 г., като за това освен специалните техники допринасяла и силата на любовта им. (Единствено при първо влюбване на жените може да се получи подобно нещо.)

Изследванията с уреди доказват и обратното, че когато се създават връзки без любов (не по първо влюбване на жените) жените отнемат от жизнената енергия (от живота) на мъжете. Това е доказано научно при експериментите и изследванията на Константин Коротков, което по-подробно обяснявам в предния постинг от поредицата.
В началото на 40-те години на ХХ век чикагската полиция заловила жена на име Роза, която работела като проститутка и убивала своите жертви. В процеса на разследването, обаче се оказало, че не използвала отрова. А след години става ясно, че изсмуквала жизнената им енергия. В Азия има дори тайни школи, където се практикуват подобни техники и проститутките са обучавани в тези неща. В Тайван съществува манастир на Белите тигрици, където участничките в сектата използват това. Информация за тези тайни практики излиза преди няколко години, когато една от участничките написва книга разкриваща тези неща.
Така при обикновени връзки на неморални хора (когато не е по първо влюбване на момата), жените щат, не щат отнемат от жизнената енергия на мъжете, макар и не в дотам големи количества, както тези, които използват специални техники. Това е и причината в такива връзки мъжете да умират доста по-рано от жените - те отнемат от жизнената им енергия. А има и редки случаи на така наречените "черни вдовици", когато мъжете им умират доста скоропостижно. В България има известен случай на една такава жена, която се омъжва три пъти през 20-те и 30-те години на ХХ век и те бързо умират и се отказва да се омъжва, за да не продължават да умират хора заради нея. Случаят става известен поради факта, че двама от съпрузите й са чужденци - италианец и французин. В Русия е известна Аврора Демидова Карамзина през XIX век, чийто двама годенци, двама съпрузи и голям брой обожатели са й измрели набързо. През 2017 г. в Канада има случай да забранят със съдебно дело на една "черна вдовица" да създава връзки с мъже или да се омъжва, за да не умират мъжете покрай нея. Съвременни изследвания на такива "черни вдовици" разкриват увеличаване на нивото на допамин - отговарящ за зависимостите и пристрастяването, а също отговаря и за радостта и щастието и доказва, че те се чувстват, като наркоманки изпитващи тръпка и при това са радостни и щастливи докато нанасят щети на съответните си жертви (точно, както вече споменах, че проститутките се радват като имат повече клиенти и всички останали развратени, които си ги сменят). Тази фалшива временна радост се дължи на демонично действие. (При такива го има и момента на празнота, когато няма мъж до тях - те се чувстват празни и нещастни и постоянно несъзнателно търсят жертви, за да запълват празнотата.) По същия начин с увеличаване на допамина се радват някои блудници, които правят оргии или секс с животни, примерно коне или кучета
или при серийните убийци. Или пък при слушане на любима музика. Ако се пее за любов или добри неща, текстове с нормална и положителна насоченост - добре, но ако се пее за разврат, патологии или има скрити подсъзнателни съобщения (subliminal messages) с увеличаването на нивото на допамин и ендорфин при многократно слушане те се настройват към тези неща. И просто зависи дали имат ценностна система или не и до къде може да стигнат. В същото време е добре да се отбележи, че при черните вдовици, проститутките, всякаквия сорт развратени блудници (курви) се отделя допамин, но не се отделя окситоцин (отговарящ за любовта) или само временно в ограничени количества и те не могат да обичат.
Причините за "черните вдовици" и тяхното негативно въздействие отново са, че са си изтървали първата любов или тръгват да създават връзки просто заради идеята, без истинска любов и тези хора да са за тях или действие на проклятие. Това може да се основава както на демонично действие, така и на божиите заповеди
- в случаите, когато са отхвърлили истинската си първа любов, това води до самопроклятие в живота им. Да припомня стиха: "Тя ще му донася добро, а не зло през всичките дни на живота си" . - Ами те не може да носят добро на всекиго и хората да им се наредят на опашка, но започват да носят зло на всички останали след първия, първата любов. Примерно две години да е влюбена и да носи добро на някого и после през един-два месеца или през една-две години да носят добро на различни други хора. Ами няма да им носи - ще им отнема, дори и да не се вижда и да не си личи и забелязва веднага, както в посочените случаи. - Има всемирни закони в природата. Не може някой да прави каквото му падне и всичко да му е наред. Дори героите във виртуалните компютърни игри имат определени способности и не могат да правят нищо извън тях. Така е и животът, ако ги нямаше правилата животът щеше да се разпадне. А също и правилата и законите в космоса и на земята всички не са същите. По тази причина астрофизиците понякога си бъхтят главите по някои въпроси и тепърва предстои, като ги преоткрият да променят становището си по някои въпроси. (Всичко това доказва интелигентния дизайн на вселената и съществуването на свръхразум - Господ, който всеки много умен човек рано или късно трябва да признае, независимо от това дали му се иска или не.)
  Китайските владетели за определен период в продължение на векове са се женели за жени от клана Ву, където жените са умеели техника да отдават енергия и да зареждат и въздействат положително на съпрузите си. И така да правят животите им успешни. (Едва ли е необходимо да обяснявам, че те са били девствени, по първа връзка преди още да са се влюбвали или първа любов.)

След всичко казано отново се потвърждава факта, че мъж трябва да създава връзка и семейство единствено по първа любов, първо влюбване на жената.

 Антроположката Хелън Фишер от университета в Ню Джърси, авторка на книгата "Анатомия на любовта" откри през 2008 г., че романтичната любов има свое място в централната нервна система, което се запазва десетилетия. Въпреки грубо материалистичния подход и опит за разбиране на явленията в любовта от страна на антроположката, които са погрешни8, все пак тя е достигнала тук-таме и до някои правилни заключения (повечето й са грешни и нямат правилна основа). Ето и едно нейно изказване относно романтичната любов:
"През последните 13-14 години изследвам основно романтичната любов и нейните характеристики са следните: първото нещо, което се случва, когато се влюбите лудо в някого, е да му придадете специално значение. Всичко около този човек става специално – улицата, на която живее, става специална; колата, която кара, става по-различна от всички останали коли на паркинга; музиката, която предпочита, става по-интересна за вас и пр. Заедно с това придобивате енергията да прекарвате цели нощи на телефона или в разходки с обекта на вашата любов. И, разбира се, ако нещата не вървят добре, се появяват резки промени в настроението, отчаяние, ако не видите този човек. В самото начало на влюбването изпитвате и телесни симптоми като сухота в устата, стомахът ви се обръща (така наречените пеперуди в стомаха), започвате да се взирате прекалено в себе си и изпитвате тревожност, когато сте разделени. Друга основна характеристика е чувството за сексуална собственост. Ако просто спите с някого, не ви интересува дали този човек се вижда с други хора, но ако сте влюбени, проявявате силно чувства за собственост, ревност."
Така по елементарни причини истинска романтична любов е възможна единствено с момиче, за което това е първо влюбване и не е била с никого другиго. При неморалните от проститутко-курвенски тип, които си ги сменят просто е невъзможно подобно нещо, ако някой би могъл да се влюби, то той веднага ще започне да ревнува дадената жена от предишния мъж, с когото е била или дори само да е била влюбена и нещата нерядко в такива случаи излизат извън контрол. Доста чести са битовите проблеми - побоищата над такива момичета и жени (в България по официални данни това обхваща 45% от хората). Неслучаен е и израза "нещастна курва", тъй като такива общи рано или късно (в България) започват да ги ступват. Много рядко някоя от проститутко-курвенски тип минава метър или примерно да са я били само един-двама.
Хелън Фишер също разкрива, че при общите, които си ги сменят изоставените мъже през следващите 8 седмици имали ясни клинични признаци на депресия, а 12 % от тях на тежка депресия. В подобни случаи данните на убийства на жени (общи от проститутко-курвенски тип) говорят достатъчно убедително - 50-70% от всички убийства на жени са извършвани от техните съпрузи или любовници, както изяснява Фишър. (Именно поради неморалния живот при общите жени, които са си ги сменяли в България има по 20-30 убийства годишно на жени и милион и половина мъже бият жените и приятелките си. Нали ви е ясно, че каквито и закони да измислят не могат да спрат тези неща - не могат да вкарат в затвора милион и отгоре мъже. Няма как да стане! И тъй има демографска криза и недостатъчно мъже.)
Както отбелязват учените в изследванията си повечето нормални жени се влюбват само веднъж в живота, но при някои го има и курвенското влюбване, което трае кратко. Може да бъде няколко дни, няколко седмици. Най-често фалшивото влюбване е около три месеца. Среща се и едно много рядко явление някоя да се влюбва постоянно. Обикновено всяка седмица или понякога по два пъти седмично. Може и всеки месец. Това е демонично и такива не могат да се оправят - единствено с гонене на демона. Сравнително подобно е и с тези, които харесват всички мъже. Просто мъж да е, момче да е и постоянно излизат с различни или си ги сменят.
При хората, които създават връзки или семейства, но не по първа истинска любов за жената, ако са изпитвали някакви временни чувства с прекратяването на отделянето на окситоцин в мозъка изчезва и любовта (при фалшивата любов, всичко е временно). Това в повечето случаи е три месеца, при някои хора 1-2 години, максимум 3 години9. Така при дълготрайните връзки кризисните периоди обикновено са след 3-тата година - четвъртата, седмата, деветата, а при 12-13 година, ако не са по истинска любов си омръзват.


Ще цитирам още веднъж Хелън Фишер с цитат от едно нейно интервю:
 

– Нека развенчаем тогава един мит: кризата на седмата година – фикция или реалност? – По темата дори имам написана книга – “Анатомия на любовта”. Всъщност става дума за криза на 4-тата година. Проучих демографските книги на Обединените нации от 1947 до 2012 г. Оказва се, че ако ще се развеждат, двойките го правят около четвъртата10 година. 
 Когато по време на изследванията си Хелън Фишер показвала снимки на любимите на хора, живеещи в дългогодишно партньорство редом до фотографии на непознати разпознавайки половинката си, винаги определени части на мозъка се активирали. Активността е на същото място като при току-що влюбените, само че не толкова бурна. Тя е достатъчна обаче за отделяне на хормона на щастието и за трайно чувство на спокойствие. След успешния си експеримент Фишер заяви пред журналисти: "Сега вече е научно доказано - вечната любов съществува!"
--------------  
1
Защо романтика има единствено при първо влюбване на жените? - Ами то, ако можеше да си ги сменят и пак да има романтика, то и проститутките щеше да са романтички и да раздават романтика. А тези, които си ги сменят, като направят примерно 3-4 романтики за две седмици с 3-4 души много ще им е хубаво и романтично. И ако хванат нещо венерическо за спомен ще са на върха на романтиката? А пък, ако си свалят гащите и застанат в центъра на града и чакат, който мъж мине и пожелае да им направи по една бърза романтика съвсем ще се оромантичат. Разбирате ли вече защо романтика има само при първо влюбване за момата и когато хората са морални? Така, представете си още следната ситуация. Някоя обща, която е сменила по няколко души и излиза с някой в някое заведение, примерно около морето и вече всичко таман изглежда добре и хоп отнякъде изскача някой от бившите й. И настроението трябва да бъде много романтично или ще се чувства, като насрана? То такова същество би трябвало съвсем да е изродче или кандидат проститутка, за да не й пука. Жените с минало, които вече са се влюбвали и не са с първата си любов - нямат романтика в живота си! Там думичката е друга. За различните неща в живота има различни думи. Така романтиката и романтичната любов са само при първо влюбване за жената
2 За да обясня по-добре случващото се на по-малоумните, защо не е редно момите да излизат с различни ще дам два примера. (При поддържането на обикновени социални контакти се държи дистанция и не се излиза на срещи.)

# 1 Ако сте мъж с нормални критерии за добро и зло и морал, ако видите някое момиче, което излиза с различни какво ще си кажете: "Браво, какво хубаво и добро момиче, дай и аз да й се наредя на опашка. Може да съм 20-ти или 30-ти , ама няма значение." или "Тази е боклук и ще й обърнете гръб"? Така момичета от този сорт създават връзки единствено с неморални момчета и мъже и рано или късно страдат.
А, ако сте жена с нормални критерии, какво ще кажете; "Ето едно хубаво момиче за пример, дай и аз да стана такава, ако ми провърви и проститутка може да стана" или "А бе остави я тази, тя съвсем е изпаднала, голям боклук". Ако подобна ви е позната, какво ще правите? - Ще продължавате да поддържате контакти или ще й блокирате дори номера да не ви занимава? А, ако хване СПИН, трипер, папиломени вируси или рак на матката (все неща, които се хващат от тези, които си ги сменят до 85-90%, една от около 7-8 курви в България хваща рак на матката и около 90% от такивата умират от преждевременна смърт от това) - ще отидете да я утешавате, или ще кажете - ами това си е заслужила тази общата и няма да искате да я погледнете и ще я разказвате на другите за назидание. Включвам четери вица за такивата.
 Две начинаещи курви си говорят.
- Ти с колко момчета си излизала тази година?
- С 15. А ти?
- С 4.
- Много малко.
- А ти хвана ли барем един трипер?
- Не, ама догодина и трипер, че и още нещо може да хвана.
Две курви си говорят. Едната си личи, че нещо не й е както трябва.
- Какво ти е? Да не са те зарязали пак?
- А, не имам СПИН.

- Погледни го от добрата страна. Утре може и камион да те блъсне.
Как се сурвака курвата?
- Таз година 5 гаджета, до година 20.
А как се сурвака курвата кандидат проститутка?
- Таз година 20 гаджета, до година 20 клиента.
Как еволюира курвата?
- Таз година трипер, до година СПИН.
- Таз година СПИН, до няколко години гроб.
   В същото време, ако сте с нормални критерии и забележите някое хубаво момиче, което не се събира с компании (хулиганчета) и не се подрежда с момчета и излиза с тях, какво ще кажете: "Тази е много лошо момиче" и "Тази е много смотана"? или ще възкликнете възхитени: "Какво хубаво и запазено момиче".
# 2 Ако имате семейство с родители, как си мислите, че ще се чувства баща ви, ако види майка ви да започне да се среща с различни мъже? А още повече, ако тръгне да си ги води различни в къщи? Ще му бъде добре или безразлично или ще му е криво? Абсолютно същото е, когато става въпрос за създаване на връзки по любов (с цел семейство), останалото е курвалък! Нали ви е ясно на кой няма да му пука и какъв изрод трябва да бъде. Както и какъв негодник трябва да бъде, за да тръгне да се среща с някоя, която е имала, да го кажем "ангажимент" вече към някого или да е била влюбена и някой да им е развалил работата (ако някой е добър познат и уважава някоя мома, то той няма да тръгне да се меси в подобни случаи, но ако се опита да направи нещо, то ще е дори да им помогне, ако се налага - става въпрос за при първо влюбване на момата, след това другото е курвалък и тя сама не се уважава, за да трябва и някой да я уважава). В случаи, когато не са коректни и се месят както тези, които са пречели, така и жените, които не са верни на първата си любов получават наказание свише (сам Господ е против тях, неслучайно Бог казва: "Но имам това против тебе, че си оставил първата си любов"). Има универсални закони в природата - не може човек да развали или отнеме нещо на някой, което му е дадено отгоре и всичко да му е наред. (А и в ръководството за правилен и добър живот на хората - това е нарушение на божиите заповеди: "Не пожелавай къщата на ближния си, не пожелавай жената на ближния си, нито слугата, нито слугинята му, нито вола нито осела му, нито каквото и да е нещо на ближния ти." (Изход 20:17, Второзаконие 5:21)
Oщe е писано: "А колкото до ония, чието сърце постъпва по гнусните им и мерзостни желания, ще възвърна постъпките им върху главите им, казва Господ Йеова" (Езекил 11:21)
Ето защо подобно поведение при момичетата и жените се нарича курвеене (ако са девствени, но излизат с различни) и курвалък (ако правят секс) и такива биват класифицирани към проститутко-курвенски тип. Среща се при лошо възпитаните, които не правят ясна разлика между правилно и неправилно, добро и зло и нямат чест и достойнство. Някои сами си казват, че са курви, а на други им е неприятно да ги наричат така и да казват това, но след време сами си признават, че са такива. В повечето случаи подобен тип поведение е свързано с демонично действие. И в духовен аспект са грешници (на път към ада).
"Или не знаете, че неправедните няма да наследят божието царство? Недейте се лъга. Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито малакийците, нито мъжеложниците, нито крадците, нито сребролюбците, нито пияниците, нито хулителите, нито грабителите няма да наследят божието царство" (Първо Коринтяни 6:9-10)
В Библията те и проститутките са наричани "блудници" и още "обременени с грехове женища".
Подобни не могат да обичат никого, но за тях всичко е временно. По тази причина и ако принцесата Мумтаз Махал беше с такова поведение принц Джахан щеше да я презира.
Предполагам че не е нужно да обяснявам, че най-лошите момичета и жени са тези, които си ги сменят и не държат на първата си любов, първото си влюбване. (Добрите момичета и жени държат на първата си любов и не си ги сменят.)
Най-извратените дори се срамуват от първата си любов. А има и такива, които са толкова зле, че считат за ненормални Ромео и Жулиета, понеже те просто биха си сменили Ромеото, ако нещо не им отърва или спокойно биха зарязали принц Джахан с лафа: "изчака ми се чакането". За подобни неморални всичко и всички са временни и са на принципа: "Няма нищо вечно". Сред тях има и такива, които после искат мъжете им да им изневеряват. Ернст Мулдашев разказва един такъв случай за дъщерята на тяхно приятелско семейство в книгата В обятията на Шамбала, където й казвали, че не трябва да излиза с различни и каква ще стане, а на нея не й пукало и после като станала такава, а след време се омъжила, карала мъжа й да й кръшка и да й изневерява. Това е история от преди около 18-20 г. В наше време в България подобните от 15-тина г. не се омъжват. А откакто през ноември 2017 г. започнаха да произвеждат серийно красивите мултифункционални хуманоидни секс роботки, които говорят (има роботки, като прототипа София, които могат и да пеят), с кожа комбинация между силикон и биокожа, които от 10 метра разстояние не може да се разбере дали са истински жени нещата бързо започват да се променят. (По-рано цените на прототипите са били от 4 до 5 хиляди $, сега би трябвало вече да са паднали) Неморалните момичета и млади жени, които си ги сменят, дори и да имат добър външен вид вече нямат никаква стойност. (А и н
икой повече няма да се интересува от жени на по на 34-35 и повече г. - те моралните мъже при всички случаи не се интересуват от над 23-24 г.) Всички неморални момчета и мъже, които ползват такива момичета и жени ще преминат и на роботки (всички мъже от този тип с които се е случвало да разговарям на тази тема, казват, че ще си купят секс роботки!). Вече всеки може да има млада красива жена (единствено въпросът е дали истинска по първа любов, от която да може да има собствени деца или роботка), дори по снимка може да си поръча да му направят подобие на някое момиче, включително с подобрения (примерно малко по-едри цици) и ще започнат да се ценят девствените, моралните, романтичките, които имат добри личностни качества и моралноценностна система, които държат на такива неща, като непорочност, моногамност, първа любов, първо влюбване. Останалите ще бъдат игнорирани и считани за по-зле и от роботките и просто някои неморални от време на време ще ги използват и няма да се задържат с такива.
image
                                                    Хуманоидна секс роботка
Като изключим момичетата с вродено чувство за правилно и неправилно и вродени добродетели, тъй като до голяма степен (над 70%) е въпрос на възпитание и среда родителите носят отговорност пред Господ за възпитанието на децата си.
Какво казват лошите родители на дъщеря си кандидат курва?
- Вече си голяма излизай с момчета, хващай си гаджета (приятели).
Какво казват лошите родители на кандидат курвата, потенциална проститутка?
- Вече си голяма излизай с момчета, хващай си гаджета (приятели), сменяй си ги, води си ги в къщи. Хич да не ти пука от нищо и за никого. Пък, ако може и да си изкарваш и по някой лев...
Какво казват добрите родители на доброто момиче?
- Недей да си хващаш гаджета (приятели) и да излизаш с различни момчета, понеже ще станеш курва или проститутка, а моралните хора ще те презират и ще ти се подиграват. Когато си харесаш* някого или се влюбиш за първи път бъди внимателна - с този човек ще бъдеш цял живот.
 Да доизясня, че при неморални родители няма никакво значение дали ще кажат нещо от сорта на споменатите по-горе неща на дъщерите си малолетни на 14-15 г. или като са на 18-19 г. - Все си е грях и е неморално (кувалък). А в същото време виждаме, че някои момичета на 12-13 г. взимат решение да се омъжат за някого, когото харесват и са влюбени и следват непреклонно любовта си докато настъпи време да се реализира. Независимо дали след 5 или повече години и създават щастливи семейства по любов. 
* Има различни видове харесване. Става въпрос, когато някое момиче си хареса някого с когото иска да бъде.  

3 Добре изучен факт на науката в наше време е, че жените могат да родят здрави деца до 32 г. По тази причина, когато се правят банки с яйцеклетки се взимат единствено на жени до 32 г. възраст. Eдин от хилядите възможни примери - деца със Синдрома на даун се раждат единствено от майки над 35 г. възраст. Противоестествено на природата е мъж да тръгне с жена на 27-30 г., която не е сигурно дали ще може да роди качествено потомство. (Никой нормален мъж, ако е наясно с нещата от живота никога, при никакви условия няма да тръгне с жена на 27-28 г. или ако вече се е влюбвала в някого.) В наше време се появи и ранната менопауза на жени на 24-28 г. и дори и да им се иска не могат да имат деца. Причините за появата на тази умишлена кастрация са няколко. Примерно ваксината Silgard/Gardasil - Във Великобритания от 2008 г. се препоръчва ваксинирането на 12-13 г. момичета и хиляди са кастрирани по този начин. Или още Полисорбат 80 (познат още като Tween 80 или Е433), който променя състоянието на родилните органи на момичетата.
В козметиката се намират 12 хиляди вредни вещества, някои от които водят до безплодие. В сенките за очи има 26 вида вредни вещества, сред които полиетилен, който предизвиква рак на кожата, безплодие и хормонален дисбаланс. Наличието на диоксан (С4Н8О2) в дамската козметика предизвиква безплодие. А към това изключително вредно влияние оказва и тютюнопушенето. Противоестествено е мъж да бъде с жена, която не е девствена - той не може да има свои собствени деца от нея - ефектът телегония. Това важи и ако е била влюбена в някого другиго по-рано - в тялото й вече са закодирани неговите гени и децата, които ще роди ще носят гените на първия мъж в който е била влюбена. За първи път ефектът телегония, за който се е знаело от древността е преоткрит научно през 1820 г. от Джордж Дъглас, граф на Мортън. Академикът на РАЕН (Руската академия на естествените науки) Станислав Семьонов заявява:  "При явлението телегония става дума за предаването на наследствени черти именно при интимна близост. И целият  проблем е там, че този контакт не е нещо примитивно-генетично, а нещо извънредно по-дълбоко. Това е свързано не с контакта на известния ни биологичен материал на бащата и майката, а с друга структура, която съдържа информацията."  Повече за ефекта телегония четете постинга:
http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2014/03/18/ima-li-vechna-liubov-2-chast.1248830  
4 Влюбванията при истинските големи любови (първо влюбване) при жените са три типа - 1. детски, които са в някаква детска възраст, 2. тийнейджърски до около 18 г. и 3. късни от 19 до 22 г. Като вероятно най-чести са случаите при влюбвания на момичета около 12-14 г. Това е и времето, когато момичетата имат по-добре развита интуиция и когато се влюбват по първо влюбване до 14 г. обикновено е в правилния за тях човек. Покахонтас е на 12 г., когато се влюбва в Джон Ролф, който е на 27, Нефертари е на 13, когато се влюбва в Рамзес, Жулиета, когато се влюбва в Ромео (който е по-голям) е на 13 г., Мумтаз Махал, когато се влюбва в


Тагове:   любов,   вечна любов,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ernest - Подредията продължават по-долу
27.07.2017 08:50
принц Джахан е на 14 г., а когато се омъжва е на 19 (някои жени не само могат да обичат истински, но и следват мечтите си и са за пример и възхищение). При Яков и възлюблената му Рахил, тя е била на около 13, а, след 7 г. се омъжва за мечтаната си любов. Яков и неговата възлюблена Рахил са се чакали 7 г. (когато се срещат за първи път той е бил над 55 г., а тя около 13 - 14 г.)

5 Като отправна точка за възрастта нa Яков служи неговият брат близнак Исав, който се жени с първата си жена хетейка на 40 г. възраст (Битие 26:34), а известно време след това си взема втора жена също хетейка. И чак по-късно след случката с лещата и продаването на първородството, след което Яков бяга и среща своята бъдеща съпруга.

6 Въпреки че в различните древни култури, като Египет, Тибет, Китай и др. е добре известно (запазила се е информация от древността) за съществуването на биополе при живите организми и енергийни центрове при човека, тези неща са доказани и преоткрити от западната цивилизация научно едва в средата н а ХХ век. Никола Тесла през 1891 г. създава устройство при което, като се поставят живи организми се вижда окръжаващата ги аура, но това остава малко известно и малцина знаят за откритието му.
Счита се, че първият уред за наблюдаване (снимане) на биополето е открит по случайност по време на ремонтиране на уред за електротерапия в болницата в Краснодар от Семйон Давидович Кирлиан през 1939 г. Наречен е кирлианов апарат, а снимките кирлианова фотография. Но научната общност научава за откритието едва през 1957 г. след издаването на брошурата "В мире чудесних разрядов". В по-ново време тази област се изследва от Константин Георгиeвич Коротков - един от най-авторитетните учени в Русия, който е разработил негови уреди за наблюдаване и изследване не само на биополето, но и на енергийните центрове известни от древността под названието чакри. (включил съм илюстрация на уреди в предната част от тематични постинги - Има ли вечна любов? 6 Част)

Тандемът на учените Охатрин-Ицхаков развиват концепция за съществуването на така наречените микролептонни холограми около човека. В съответствие с тази идея биологичноактивните точки в човешкото тяло излъчват частици (така наречените микролептонни полета), които са по-малки от електрона. С помощта на микролептонните полета човек си взаимодейства с другите хора и обкръжаващата го среда. Самият факт на това взаимодействие е зарегистриран от създаденият от Анатолий Федорович Охатрин уред. През 1995 г. учените Мартин Пел и Фредрик Райс получават Нобелова награда за работата си с торсионните полета и микролептоните.

7 Аз бих добавил, че дори и да не пият много и да не пушат много, ако държат на тези неща пак са много, много по-редки случаите на истински любови. Най-малкото, че биополето при всички хора, които пият или пушат се замърсява и организмите им не функционират пълноценно и повечето от тези хора са прецакани.
При много от хората, които държат на посочените неща има проблеми. Примерно, ако мъж пие по 150-200 г. алкохол, никога не се знае дали няма да превключи в някакъв момент на повече, което е много често явление. Съберат се няколко пъти с приятели и се понапият, а след време им става навик, а после започват и да поступват жените си или стават за срам в такова състояние. Неслучаино на арабски ал кохол означава "зъл дух". Хората, които пушат пък миришат и имат неприятен дъх. Изпушат една цигара и вече са вмирисани за половин ден (докато на тези, които повечко пият или пушат или се дрогират не им прави впечатление, то на другите им е неприятно). Изключително грозно е момиче или млада жена да пуши. Представяте ли си Ромео отива на среща с Жулиета, а тя ударила една цигара преди това и пита:
- На какво миришеш ти любима? Долавям зной на зловонна смес от стари чорапи с изсъхнала и прегоряла шума. Това ли е в устата ти? Да не би да си изяла някой стар чорап докато ме чака?
Ами такъв направо ще избяга от нея. (Действието на случката във Верона се развива около 1304-1308 г., а тютюна е донесен през 1494 г. в Европа.) До началото на ХХ век единствено леките жени - куртизанки, кабаретни актриси и по харемите са пушели, както и част от жените в движението за еманципация, които са се правели на мъже или са искали да бъдат като мъжете. В наше време вече в повечето цивилизовани страни пушещите са намалели на половина и сред младото поколение са все по-малко.
В Австралия пушачите са само 5-6%, а в Япония планират в цялата страна да се забрани пушенето. На пушещите често се гледа, като на второ качество хора и от известно време отново се разказват вицове за пушачи. (С пушачките се подиграват от над 400 г. насам. През XVI-XVII век във Великобритания имало една пушачка и всички й се подигравали.) Повече пушачки са се появили с възникването на феминисткото движение в края на XIX и началото на XX век. Eто няколко вица за пушачки:

Защо пушачките не обичат да си правят селфи докато пушат?
- Да не се види отзаде ковчега.

Мъж отива към жена, която пуши на улицата и пита:
- Извинете вие пушачка ли сте или чакате клиенти?
- Не съм професионалистка, ама за 100 долара и аз мога да свърша работата.

Влиза жена в стая с изискано общество.
- Tи така ли си миришеш или си пушачка?

Какво става, когато се съберат три пушачки на едно място?
- Замърсяват въздуха.

Какво се случва, ако се съберат 1000 пушачки на едно място?
- Екологическа катастрофа.

Защо повечето непушачи не искат да се женят за пушачки и се женят за непушачки?
- Защото не искат да ходят в къщи с противогази.

Могат ли пушачките да обичат?
- Да. Цигарите.

Добри майки ли са пушачките?
- Да, ако не си броят цигарите и дават на децата си от малки.

Какво казват на децата си пушачките, когато децатa им плачат?
- Недей да плачеш, че няма да ти дам цигара.

Върви пушачка по улицата и плаче. Среща я позната пушачка:
- Какво стана да не си изгуби цигарите?

Върви пушачка по улицата и плаче. Среща я позната и я пита?
- Какво става? Да не те заряза гаджето?
- А не. Не ми пука за него. Изгубих си цигарите.

Каква е разликата между добрата жена и пушачката?
- Добрата жена не пуши.

Какъв е най-лесният начин да се откажат цигарите?
- Купувате си кутия цигари. Отваряте кутията и започвате да си слагате една по една цигарите в задника. Като приключите си ги подреждате обратно в кутията и чакате да видите какво ще стане. Всеки път, когато решите да пушите се сещайте за случая.
- А ако някой продължи да пуши?
- Значи е лайнофил и може спокойно да започне да яде лайна!

За в бъдеще след 100-150 г. няма да има пушачи! (След около 50 г. вече няма да ги има и лошите хора, които се опитват да контролират света.) Пушачите, които не могат или не искат да се отказват имат демони. Това се потвърждава, както от пророци още от XIX век насам, така и от всички християнски служения за гонене на демони. Пушенето произлиза от поклонението на езичниците с аромати на техните демонични божества. Първоначално само са къдели на жертвениците, а после са започнали и да вдишват в тяхна чест определени треви. Това е принасяне на благоухание на сатана. Съзнателно или несъзнателно принасяне жертва на олтара на сатана.

При пушачките в мозъка им се отделя допамин, който отговаря за зависимостта от никотин и когато не са по първа любов вече повечето не само не могат да се влюбват, но и да изпитват истинска радост. Te изпитват повече необходимост от своята редовна доза допамин свързана с тютюнопушенето, отколкото от другото. В тютюневия дим се съдържат вещества блокиращи ензима, който разгражда хормоните на удоволствието в мозъка – допамин, норадреналин и серотонин, което води до повишение на концентрацията им и по-продължителното им действие.
А и способността да се отделя окситоцин, който се отделя в мозъка при влюбване при пушачките не е за дълго време - тоест те не могат да обичат и единствено зависи от възпитанието и ценностната система при такивата. Получава се един омагьосан кръг. Ще обясня случващото се с един експеримент направен с мишки (или плъхове), към чиито глави имало прикрепени електроди, стимулиращи определен участък от мозъка (създаващи ефект подобен нa допамина). Той показва, че животните се насочвали към системата за награждение получаващи стимулация в мозъка и останалото става без значение за тях. Мишките били накарани да натискат лост, който задействал стимулацията на електродите да доставят съответното стимулиране в мозъка. Всички продължили да натискат този лост, без да обръщат внимание на храната (някои дори умрели от глад, дори инстинкта за самосъхранение се изключил - докато хората правят съзнателни диети, то животните не правят, (оргзнизмът се нуждае от малко храна, най-правилно е и организмът функционира най-добре, когато хората се хранят един или два пъти на ден на 8-9 часа - тогава се отделя хромона регенериращ организма, а децата и подрастващите може и по повече пъти, аз още в началото на 8-ми клас забелязах, че като не ям 8 часа си правя йога упражненията както трябва и, че е най-добре човек да се храни на около 9-10 часа два пъти на ден) препоръчително е един ден седмично хората да не ядат и няколко пъти годишно да се правят по-дълги пречиствания - гладувания, от 2-3 дни до 2-3 седмици, ранните християни от I-II век са постели на пълен глад 2 дни седмично, сега сериозните християни минимум веднъж седмично, в йога също поне един ден седмично се правят пречиствания, експерименти с мишки са доказали, че ако не ядат един ден седмично са по-здрави, по-силни и живеят по-дълго). Мъжките плъхове игнорирали разгонените женски плъхове, а женските плъхове с електроди не обръщали внимание на малките си. Пускали ток по някои зони, през които гризачите трябвало да стигнат до лоста за наградата, за да получат усещане в мозъка и те предпочитали да ги бие тока, но да си получат усещането. По същия начин някои пушачки, които нямат морално-ценностна система предпочитат да пушат и да станат курви или проститутки, отколкото да се откажат да пушат навреме и да бъдат с първата си любов, ако мъжа е непушач и за тях любовта нищо не означава, а мъжете са заменяеми и временни. (Да Хелън Фишер правилно отбелязва, за доста пушещите хора, че не могат да обичат.)
По същите причини поради тръпката с отделянето на допамин някои неморални момичета чейнджърки, които нямат моралноценностна система стават проститутки, не само заради парите, ако семействата им имат такива, но заради тръпката. Също така някои жени без моралноценностни системи искат да ги бият и се чувстват радостни, като ги бият и искат да ги бият и измъчват (садомазохизъм) или други извращения - има допаминово-адреналинова тръпка. При хората имащи моралноценностна система допаминово-адреналиновата тръпка е в друга насока. Примерно в предизвикателствата в живота, в постигане на поставени цели, в спорт, силно слушане на любима музика, свирене (не по ноти, но в редки случаи, ако е с емоция), пеене, дори тананикане, правене на песни по вдъхновение, писане на поезия, четене на книга (примерно приключенски жанр), гледане на емоционални филми и т.н. А при хората с истинска любов вероятно и при самото присъствие на любимата половинка или понякога дори мисълта.

Повечето непушачи не понасят пушачки и ако пушачките не искат да се откажат (при първа любов, първо влюбване), това означава, че не могат да обичат и тези пушачки никога няма да имат истинска любов в живота им. А, ако се откажат бързо и на време, преди да са станали неприятни или да са ги намразили може и да имат шанс. (Истината е, че повечето непушачи (включително и аз) харесват единствено моми сред непушачките, а за пушачките са на мнение, че не стават и въобще не се интересуват и не се занимават с такива.)
Пушещите хора дори не могат да се радват истински, но единствено с помоща на стимуланти. За това че пушачите не могат да се радват истински показва следният експеримент. Поставя се пушач/пушачка в среда с най-добри условия, където има всичко най-добро и всичко, каквото харесва, освен цигари. Само след няколко часа съответната личност няма да бъде щастлива и ще й е криво, понеже няма цигари.
А между другото, както са доказали изследванията на учените, ако една жена е пушила повече от 5 г. вече не може да роди здрави деца (предполагам, че ако пушат малко ще е повече, примерно 6- 7 г.), но болни или с вродени патологии и дефекти (неслучайно явление е голямата детска смъртност), а някои дори са безплодни. Над 95% от пушачките, които не искат да се отказват да пушат са и егоистки. Такива, ако се случи да се влюбят (при първо влюбване) в непушач биха предпочели да станат проститутки, отколкото да се откажат да пушат и да бъдат с първата си любов. На практика виждаме, че ако не пушат много и се омъжат за мъже по първо влюбване някои пушачки обичат мъжете си (ако мъжете им са пушачи или не им пука за такива неща, като пушене), но ако мъжете не понасят пушачки и не искат пушачки в такива случаи пушачките са пред дилема или пушенето или любовта. Тези, които могат да обичат се отказват да пушат и след време дори някои от тях забравят, че някога са пушели, а ако не могат да обичат не се отказват и предпочитат цигарите пред любовта.
А, ако случайно пушачките имат деца (около 15% от пушачките в страната са безплодни и не могат да имат деца) спокойно ги тровят, като пушат по време на бременността или след раждането с кърмата, а по-късно пушат и в присъствието на децата си. Във всяка книга за раждане на деца пише, че жените не трябва да пушат и че подобни неразумни майки тровят децата си по време на бременността още в утробата си или с млякото си, когато са бебета или правят децата си "пасивни пушачи", когато пушат в същото помещение, където се намират и те. Неслучайно в много страни пушачките са считани за второ качество жени.
За разлика от преди, сега в цигарите има над 40 вида вредни добавки, включително и екстракт от животинска пикня (съдържа веществото кумарин или нещо подобно, което кара хората да се пристрастяват). Така че пушачките хем не стават за семейства, хем са гнусни.

8 Mнoго от учените не са наясно с биополето и разглеждат влюбването като резултат на отделянето на фенилетиламин, окситоцин и др., а то е точно обратното, както пиша още в първата статия от серията постинги за любовта. В резултат от влюбването се отделят различни вещества.

http://ernest/tq-i-toi/2013/07/19/ima-li-vechna-liubov.1131334

Когато през 1931 г. Адолф Бутенант открил феромоните при животните първоначално учените помислили, че може би това е механизма на любовта. Но при хилядите експерименти се оказало, че с помощта на феромони не могат да предизвикат любов. Единствено сексуално привличане. При хората феромоните са слабо развити. Повече феромони имат спортуващите мъже. Спортуващите мъже, които не ползват стероиди и живеят здравословно, без да пият и без да пушат са и по-силни сексуално (отделя се повече тестостерон в организма). Това по-ясно си личи при джогинга и по-специално в комбинация с йога. (Не е необходимо да се бяга по 14-15 км, като мен, на мен просто толкова ми е приятно и се чувствам супер. Структурата на организма ми е за лека атлетика - бягане и йога. Благодаря на Бог, че ми е дал възможността да мога да бягам такива разстояния.) А има и тайни йогийски и даоистки техники, с които половата система може да функционира 10 пъти по-добре отколкото на другите хора и обикновените хора наистина си нямат представа за какво става въпрос. Няма да описвам подробно тези неща.

9 Taка може да се каже, че ако някое момиче е било наистина влюбено за период от повече от 3 или 4 години с първо влюбване, това е любов, която независимо от обстоятелствата ще трае цял живот в нея. И този човек си е специално за нея. Това важи с още по-голяма сила, ако е била влюбена преди или в периода 12-14 г. възраст.
При прецаканите момичета примерно след някакво скарване, нагрубяване или нещо от сорта или недоразумение се получават отдалечавания, подобно е и при тези, които нямат ясно изразена морално-ценностна система и не държат много на първа любов. Но в някакъв момент любовта се връща с нова сила или дори с още по-голяма сила от преди. (много хубаво е показано във филма Flipped от 2010 г.) Подобни неща най-често се случват до 30-32-33 г. възраст при жените.
Обикновено в такива случаи не може да обича никого другиго, дори и да й се иска. Като види обекта на първата си любов или й е криво или любовта ще се върне със сила. (Единствено при случаите, когато пропадат и стават проститутки или още обръщат сексуалната ориентация (бисексуална или лесбийство) или имат сериозни психически отклонения и когато са под въздействие на демони нищо не чувстват, всичко им е изтрито и не им пука. Демоните в такива случаи могат да бъдат десетина вида - демони на блудство, на неудовлетвореност, на неморалност, на смяна на партньори, на полигамия, на бисексуалност и лесбийство, на проституция и т.н.) Срещат се и случаи, когато мъжът не ги иска и те започват да го преследват. А пък и другото, ако този мъж ги пожелае те почти никога не могат да не бъдат с него. То си е закодирано в тях по тяхно собствено желание да бъдат с него. Те са си мечтали и са искали да бъдат с него в продължение на години - те са негови (ако щете дори по закона за торсионните полета, а също в квантовата теория и доказано на практика с експерименти от Джон Клаузер със създадена специално за целта апаратура - когато две частици в някакъв първоначален етап са били свързани (примерно първо влюбване за момата), те продължават да си взаимодействат, където и да се намират - напомням, че става въпрос при истинско силно първо влюбване, траело продължително време).

10 Добре е да се има предвид, че сред различните култури и преобладаващи религиозни системи в различните държави нещата са различни. В много страни в Европа има и по-нови обичаи и поколението преди 25 г. се отличава от сегашното. Но има и такива, където до 75% от момите се омъжват по първа любов, първо влюбване и са си заедно цял живот. (Зависи как са възпитани, така например в България мъжете вече не искат да се женят и от поколението на милениумите до 25 г. се женят само от 1700 до 3 хиляди мъже годишно, а жените са около 8-12 хиляди и са с по-големи мъже, a мъжете от 25 дo 32 г. са около до 10 хиляди и някои от годините жените са толкова, друг два пъти повече (зависи от годината, но като цяло браковете сред невярващите намалят все повече. Около или над 90% oт тези, които се женят са християни, цигани и етнически турци, другите почти не се женят). Ето точните данни за 2018 г. Омъжените жени между 18-19 г. са 1503, а женените мъже между 18-19 г. 175 души. А жените от 20 до 24 г. са 5 647. Мъжете от 20 до 24 г. са 1 600. Жените от 25 до 29 г. са 9 036, а мъжете от 25 до 29 г. са 4 120 души.
При жените % на омъжващите се е доста по-висок над 23% до 25 г. и около 45-50% до 32 г. По около от 7 до 9 хиляди жени годишно от 18 до 24 г. се омъжват и 70% от тях (по около 5 хиляди) се омъжват за мъже над 35 г. и като се има предвид, че случаите на жените да се омъжват по любов (при първо влюбване) са до около 24 г. - Явно случаите на любов са по-чести с по-големи мъже. (Момичетата и младите жени, които могат да обичат истински не им пука за възрастта на мъжете. Хората, които гледат не на човека и биологическата му възраст, а на годините му са дискриминатори ейджисти.) А във Великобритания в добрите семейства не дават дъщерите си за по-малки от 43-44 г. мъже. Счита се, че до около 40 г. мъжете вече трябва да са станали стабилни, да знаят какво искат, да са приключили с образованието си и когато вече са около или над 43-44 г. да са готови за създаването на семейство. - В аристократичните среди винаги е било така.
Полша е държавата с най-много вярващи хора в Европа. Тя е държавата с най-малко разводи в Европа 73 развода от 10 000 (за съпоставка в България от 10 000 разводите са между 4 500 и 5 000 - причина за това е, че не се женят по първа любов, липсата на вяра и моралноценностна система). 80% от хората в Полша се женят девствени, около 75% от момичетата по първа любов. В България 50% от сключващите църковен православен брак са девствени, а около 70-80% са при евангелските църкви.

Съжителството без брак пред Господа според Библията и християнството е неправилно и грях:

“Казва й Исус: Иди, повикай мъжа си и дойди тука. В отговор жената Му каза: Нямам мъж. Казва й Исус: Право каза, че нямаш мъж; защото петима мъже си водила, и този, който сега имаш не ти е мъж. Това си право казала.” (Йоан 4:16)

Христос не приема съвместното съжителство без брак пред Господа. Той ясно и недвусмислено казва в посочения стих, че мъжът с който живее не й е мъж, не й е съпруг:

“Право каза, че нямаш мъж; защото петима мъже си водила, и този, който сега имаш не ти е мъж.” (Йоан 4:18)

Повечето от общитe, коитo си ги сменят и карат с различни в наше време в България не искат да се омъжват и да създават семейства, а ако все пак успеят да излъжат някого (неморален, на който не му пука, че са ходели и излизали с различни) в около 93% от случаите се развеждат.

"Защото, казва Господ, Израилевия Бог: Аз мразя напускане, - И онзи, който покрива дрехите си с насилие, Казва Господ на Силите. Затова внимавайте в похотите си, Да не би да постъпвате невярно." (Малахия 2:16)

Изследванията показват, че в около 85-90% от случаите на разводи в световен план са виновни мъжете и около 85% от тях са, когато са с малка възрастова разлика (4-5 г.) и жените станат над 40-42 г. мъжете си хващат някоя млада любовница или се развеждат и женят повторно, a изневеряващите в такива случаи мъже са с 5 000% повече от такивата жени. (Нали ви е ясно, че никой такъв мъж, койтo се развежда няма да тръгне с някоя пpимерно на 35 г., единствено още по-неморалните, които просто искат да ги ползват, като безплатни проститутки или пияници и наркомани, на които не им пука, но ще тръгне с млада.) На мен лично ми изглежда много гнусно мъж да тръгне с някоя над 21-22 г., но всички мъже не са като мен, не мислят като мен и не са достатъчно морални или умни и не са наясно с нещата, които пиша. Създаването на връзки с жени над 21-22 вече е някаква форма на извращение (неслучайно някои жени, като минат 25 г. започват да си крият годините). - На 25-30 г. жените са или омъжени, или разведени или отдавна си имат някой или над 99% от оставащите от дълго време са блудници (курви). А създаването на връзки или семейства с жени над 32-33 г. има демоничен характер и подобните хора имат демони. Противен ми е неморалният живот. Никой нормален мъж, който държи на такива неща, като любов, чест и морал няма да тръгне с някоя на 24-25 г., дето вече си ги е сменяла.

"И той да вземе за жена девица; вдовица, или напусната, или осквернена, или блудница да не взема; но девица от людете си да вземе за жена. И тъй, да не осквернява потомството си между людете си; защото Аз съм Господ, Който го освещавам." (Левит 21:13-15)

Сред хората, които не основават живота си на Библията, не я изследват и карат както им дойде има всякакви с отклонения (включително масови) и извращения противни на естествените неща в природата. По тази причина има жалки мъже, които да харесат 30 г. жени ( - гнусни са ми такивата жени). Колко трябва да са нечестиви и да им е объркано в главите с греховен начин на разсъждение, зa да създават връзки с подобни. (По света има жалки хора, които не знаят нещата, които обяснявам и пиша, но с обясненията в този пост много от мъжете ще имат поне някакъв шанс при взимането на решение, какво да правят, докато преди са били измамени и прецакани от различни идеи или поради незнание.) Има голяма разлика между по-моралната част от християните и другите хора. (Част от грешните неморални хора, освен че са демонизирани понякога разсъждава по обратен начин. При тях разсъжденията са обратни на божия морал и на естествените неща в природата, а да не говорим за такова нещо, като любов в което те не вярват). В България около или над 90% от жените над 23-24 са или омъжени, или си имат някой или са общи курви (които вече са били с от 2-3 до 50 души), така, че някой трябва да е невярващ и изпаднал нещастен курвар - грешник, за да проявява интерес към жени на 24-25 г. Според Библията тези неща са забранени и са грях. Жената трябва да е девица и млада!
Колкото и да е смешно, наистина има и такива тъпи хора, не само сред атеистите. Те въобще не могат да вдянат за какво става въпрос в такива случаи, като невероятната любов между Джо Лин Търнър и неговата любима. Или примерно любовта на Рахил, която е била на около 13-14 г. и Яков, който е над 40 и няколко години, които са влюбени и се женят след 7 години и от тяхната любов по-късно произхожда четвърт нация. (За тези развалени хора няма такова нещо, като любов или любов за цял живот.) Няма никакво значение на колко години е мъжът, но жената трябва да е млада, а за истинска любов за цял живот и да е хубава. Нали ви е ясно, че ако някой мъж примерно е на 250 г, няма да пусне обява: "Търся си 200-250 г. жена", но ще си вземе млада до около 20 или двадесет и няколко години. Така например Ли Чинг Юн, който през последните 3-4 г. в края на XIX век, когато e на около 216-217 г. си взима поредната млада жена с която разликата във възрастта им е 196 г., от която има деца (той не е виновен че през 40-50 г. му измират жените, при хората знаещи техники на дълголетие и подмладяване често е така).
В природата никой мъжки самец независимо на колко години е не създава връзка с женска, която не е в репродуктивна възраст и не може да има от нея собствено потомство - няма такова животно в животинския свят. Нещата са прости и ясни. - Трябва да е млада. (Пиша всички тези обяснения предимно за част от по-възрастните хора, които не са в час и са жертви на феминистки ейджистки идеи. На младите момичета, които могат да обичат въобще не им пука от подобни глупави идеи. Както изясних от повече от над десетина години около 75-80% от младите жени до 24 г. в България се омъжват за по-големи мъже, между и над 33-40 г.)
Както вече изясних с навлизането на масовото производство на секс роботките неморалните младежи и мъже ще предпочетат някоя хубава роботка пред някоя на 30 или повече години. Тези неща с едната възрастова група на феминистките са умрели и няма как да продължат. Ако някой е неморален ще предпочете, ще му е по-на далавера да си вземе секс роботка, отколкото някоя поувяхнала на 33-34 г., а ако е морален въобще няма да погледне дори и 25-26 годишна.
Сред много народи, тъй като, като минат жените 35-36 г. престават да бъдат атрактивни и за да не ги изоставят са приети бигамните и полигамни семейства и мъжете си взимат още една или още няколко млади жени до около 20 г. Тогава първата най-стара жена играе разпределителна роля в дейностите на семейството и разпределя, какво да правят и за какво да се грижат другите млади жени.

Има различни феминистки измами. Мога да припомня случая с Рудолф Шенкер. Жена му с която бил повече от 31 или 32 г. подлъгана от идеята на феминистките "да се реализира", се развежда. (По същата причина много феминистки не се омъжват на нормална възраст, но над 32-33-35 г. и се опитват да се реализират и издигат в професиите или бизнеса, а някои си замразяват яйцеклетките, за да може по-късно да имат собствени деца. И така тези феминистки дето вече им е минало времето и примерно на 35-40 г. решават, че им се иска да създадат семейство и за да може да излъжат някого са пуснали лъжеидеята за създаване на връзки по "възрастова група", но така или иначе моралните мъже никога не се интересуват от жени над 22-23 г. единствено, ако им се върже някой е разведен развратник дето не му пука, каква е до него. Абсолютно всички такива феминистки са дискриминаторки ейджистки спрямо мъжете понеже ги е яд, че нормалните мъже харесват млади жени и не се интересуват от тях и от жени на тяхната възраст. - Против такивата е и Господ.)
Известно време след това Рудолф Шенкер среща и се жени по взаимна любов за 32 г. по-млада от него красавица. Някаква бабичка феминистка на 50-60 г., като бил на почивка с новата си жена ги видяла и започнала да недоволства, че той е много по-голям на години от нея. Тя написала писмо до списание Bunte, което било отпечатано, но след две години, когато ги видяла и внимателно наблюдавала разбрала, че те наистина се обичат и написва писмо опровержение до списанието, че е сгрешила. Тъй че различните феминистки глупости дори и тук-таме да ги има, това не може да промени любовта.
Като цяло една от основните измами от над половин век е да се опитват да накарат хората да мислят, че животът е основно забавление, а не отговорности и здрав разум (всъщност забавлението трябва да е в рамките на здравия морал и здравия разум). И измамените жертви да карат, кой както му падне според временното, моментно настроение и така да бъдат превръщани в малоумни безотговорни дебили слабо различаващи правилно от неправилно и добро от зло. Раличните форми на рaзврат и неморалния живот, като курвалък, безцелно хващане на гаджета (без да се има намерение да се създава семейство) и други извращения са лансирани и рекламирани по западните филми и различните средства за въздействие над обществото още от 60-те години или в някои музикални стилове и идеологи от сатанински организации. Според сатанизма тези неща са нормални и нещо добро и са част от тяхната религия. А през 1990 г. американският политолог Джоузеф Овертон вицепрезидент на Mackinac Center for Public Policy разработва пет степенна стратегия наречена "прозорецът на Овертон", как да бъде променяно обществото с аморалните явления и да ги превърнат в приемана норма.

Драги читателю (читателко) на този пост ето ти и на теб един малък тест от три степени, който показва до колко се ориентираш в това, което е правилно и което не е, до колко имаш морална система и до колко ти е изпилен мозъка от феминистки измами или може би пък да не е.
Ако знаеш някой мъж, който не е женен на примерно 45-46 или повече г. какво ще му пожелаеш? (Да припомя че има макар и много малък % мъже, които имат или силно забавени процеси на стареене или знаят техники или методи на дълголетие и подмладяване. За тях годините и времето не са критерий и дали са на 50 или 150-200 г. все ще бъдат с млада мома до 20-22-23 г., когато създават връзка или семейство, като при посочения пример с Ли Чинг-Юнг! А въпроса, че преди две години откриха метод да се живее до 200 г. няма нужда да дискутирам.)
- 1 Да си хване там някоя на 33-35-37 г. дето е сменила неизвестен брой хора и отдавна не си спомня, кога е била девствена и от която не може да има собствени деца... и да живее в грях по този начин пред Господ и да отиде в ада
или
2 Да си намери по любов някоя до 20-22 годишна, която да му харесва, да е девствена и не е била с никого друго и да има щастлив брак и собствени деца от нея?

- Избралите отговор 1 са грешници с промити мозъци без морално-ценностна система и ориентация за добро и зло, правилно и неправилно. Те са лоши хора, лоши личности и дори мислите им са грях и порок. Те са дискриминатори ейджисти. А тези с отговор 2 са добри и почтенно и духовно ориентирани хора... или са хора с възможност за духовно развитие, което им предстои.
И третият въпрос...
Какво ви е мнението за такива случаи на истински любови, като случаите с Джо Лин Търнър, Рудолф Шенкер или Яков?
1 Ако сте мъж приемате ли това? 2 Ако сте жена можете ли да обичате така при първото си влюбване?
И отговорите:

1 Ако приемате това сте нормален, но ако не го приемате не можете да обичате и да сте верен на никоя жена и имате подсъзнателни комплекси. Ако създавате семейство жена ви е просто играчка на вашите интереси, но не и половинка. Тя е просто нещо там, също, както да си вземете ваза или стол. Не е голяма разлика за вас дали си имате стол или жена. Решили сте да имате и имате и толкова.
2 Ако можете да обичате по този начин сте щастливка, но ако не можете сте предателка и реално никого истински не можете да обичате, но единствено можете да гоните временните си интереси и моментни желания и никога няма да изживеете истинска любов. (Не е толкова страшно, те повечето хора в България не се обичат, но просто живеят заедно, а 70-80% от мъжете тайно в такива случаи изневеряват, достатъчно е да си затваряте очите, ако имате или създадете семейство, не гледайте под лупа всичко каквото прави мъжът ви, ако сте омъжена, почти е сигурно че ви изневерява, но бъдете доволна, ако не го прави показно.) В такъв случай вие сте полигамна жена. За вас нещата са временни и хората заменими, а любовта дори и да ви се иска е нещо неразбрано и недостижимо. Вие сами сте си избрали неморалния живот с подмяната на хора в живота ви, вместо любовта. Ако сте от тези жени, които си въобразяват, че е нормално да излизат с различни и това е правилно сте от грешната страна - и ако сте малко или много религиозна за вас правилната религия е сатанизма, който отговаря на възгледите ви със смяна на партньори. Но, ако все пак си мислите, че това е начин за любов - нещо ви е на обратно и ви е сбъркано. Трябва ви пренастройка и рестарт, за да мислите правилно и да виждате реално нещата, каквито са. Това се постига единствено по духовен начин. Aко сте в млада възраст спокойно можете да ескалирате в деградирането (не е задължително, но в над 70-75% от случаите в България е така). Някои подобни дори стават проститутки (не е задължително, само около 18-23% от подобните в страната стават такива, няма страшно, те и проститутките са хора, просто нямат морално ценностна система, не е голяма разликата между тези, които го правят без пари, ако не са с първата си любов - те все си получават наказанието от Господ и е едно и също, независимо от това дали са проститутки или друг вид блудници - топки, които си ги сменят, а в някои случаи проститутките са много по-добре от курвите, понеже са били принудени, а курвите сами са си избрали да живеят така).
Има и още нещо. Някои жени възприемат до известна степен случаи, като посочениете с Джо Лин Търнър, Рудолф Шенкер и Яков, но смятат, че ако за жената се говори за първо влюбване, "трябва да е и за мъжа първо влюбване" и нещо все не им е на таман и малко или много ги гложди. В такива случаи дори и частично да мислят правилно, всъщност те са измамени от феминистки идеи - "щом при мъжа е така и при жената трябва да е така", тоест да са еднакви, равни. Няма такова нещо! Мъжете и жените се различават. (На същия принцип мъжете и жените да бъдат еднакви, тъй като мъжете пикаят прави съвремените радикални феминистки си казали: "щом мъжете пикаят прави и ние ще пикаем прави" и са си направили приспособление за целта - P-mate и вече могат да пикаят прави, като мъже.)

При мъжете може и някое поредно влюбване да бъде голямата истинска любов, но при жените не - те са общи или вече кодирани за първото си влюбване, незвисмо дали някой е разбрал всичко написано в постинга или не. Също така дори при влюбването и любовта мъжете и жените се различават и не е точно еднакво. Жените обикновено при първо влюбване са по-всеотдайни и по-чувствителни на каквито и да е въздействия от страна на обекта на любовта им, а мъжете (първо или поредно) в някои случаи по-опаки и си държат на своето. Ето ви една физиологическа разлика между мъжете и жените - жените виждат повече цветове от мъжете. Затова те харесват често шарените неща с повече цветове - те виждат нюанси на цветовете, които мъжете не виждат. Ами мъжете и жените се различават. Няма, как да бъдат еднакви и да е всичко еднакво и при жените е важно първото влюбване, а при мъжете не е задължително, но все пак трябва да имат морал.
Хората са създадени, за да имат по-голяма разлика във възрастта, когато се създават семейства. Още в древността е забелязано, че когато жената е до 20-22 г., а мъжа поне 20 или повече години по-голям се раждат умни деца. Когато Дева Мария ражда Исус според всички неканонични текстове е на 15 г., а Йосиф на около 50 г.

Да изясня, че хората подвлaстни на идеи противни на божиите заповеди и естествените неща в природата са под въздействието или имат демони, например: дарвинизъм, феминизъм, комунизъм, атеизъм, садомазохизъм, смяна на пола, създаване на връзки без намерение да се женят, създаване на семейства с жени над 30-31 г. Нали ви е ясно, че нормален мъж (независимо от това дали е на 40-50-60 г.) с нормални критерии за красиво и грозно не може да хареса и да се влюби в жена на 30 г. (дето отдавна й е минало времето за любов, а и за раждане на здраво поколение, в наше време вече има жени с ранна менопауза на 28 г. и не могат да раждат) или някоя грозновата или дебела или ако си ги е сменяла и да се получи голяма любов - не става. Жената трябва да отговаря на стандартите му за красота, да не е била с други и т.н. Трябва да е млада, хубава, симпатична, красива и да притежава качества, с които да се хареса на съответния мъж.
Не може някоя със съмнителен морал да си ги сменя - да си хваща гаджета и да излиза с различни и след това, ако се омъжи, мъжът й да не я ревнува. Около 80-84% от подобните в наше време в България вече от 10-15 г. не се омъжват и повечето от тези, които все пак се омъжват за период от 1 до 3 г. се развеждат. Всеки (момче или мъж), ако е горе-долу нормален, а не сбъркан (без чест и лично достойнство) я ревнува и от време на време я бие. Сред такивата пропаднали момичета няма случаи на истинска любов и мъжете с които са, за тях са временни и просто ги лъжат, че ги "обичат", за да успеят да ги вкарат в постелята си или да излязат с тях. Не ревнуват единствено курварите, които си ги сменят и изневеряват и гледат на тях, като на временни бройки, когато са с обратни наклонности или са развеждани 1-2 пъти и вече не им пука, каква ще е, на принципа "да има там нещо". Сред такивата развалени хора няма истинска любов.

Каква е разликата между младата курва и дъртата курва? Повечето от младите курви са наясно какви са, но тук-таме на някои може все още и да им се иска да си мислят, че са "нормални" (блудницa - курва е всяка, която е била с повече от един мъж, а дърта курва е всяка курва над възрастта за раждане на здрави деца - над 32 г., а девиците над 25 г. са стари моми).
Още един виц.
Каква е разликата между младата курва и дъртата курва?
- Младата курва може и проститутка да стане, ама на дъртата курва й е минало времето, за да се издига в йерархията.

Дори когато някоя се разведе и се омъжи за друг тя продължава да е чужда жена и да е грешница пред Бог (същото е и при тези, които си ги сменят без да са омъжени):

"за да те избави от чужда жена, от чужденката, която ласкае с думите си, която е оставила другаря на младостта си и е забравила завета на своя Бог" (Притчи 2:16-17)

"Защото омъжена жена е вързана чрез закона за мъжа, до когато той е жив; но когато мъжът умре тя се освобождава от мъжевия закон. И тъй, ако при живота на мъжа си тя се омъжи за друг мъж, става блудница" (Римляни 7:2-3)

За в бъдеще няма да има нечестиви и неморални хора и няма да има курвалък!
Дори проститутките, като минат 35 г. и наближат 40 г. повечето вече се оттеглят, понеже мъжете-клиенти не ги харесват и предпочитат някоя млада проститутка.
д-р Хелън Фишер изяснява, че мозъчните изображения при изследване на мъже и жени в основни линии са еднакви, но при мъжете била наблюдавана активност и в париеталната област на слепоочния дял на кората на главния мозък, свързана с интеграцията на визуалните стимули. Тя казва: „90% от порнографията е предназначена за мъже, докато жените прекарват живота си, опитвайки се да изглеждат добре пред мъжете”. (Аз да уточня, че се има предвид техните собствени мъже, а не мъжете на ред като цяло, ясно е какви са жените, които искат всички мъже да ги харесват.)
При жените е наблюдавана повишена активност в областите на мозъка, асоциирани с възстановяването на спомените.
Така, както аз споменах спомените за първото влюбване, първата любов са нещо специално за жените и създаването на връзка (семейство) по първа любов не може да се сравни с нищо друго.

Включително по закона на естествения подбор никой голям и умен мъж (който иска да има собствени деца) или истински християнин няма да тръгне с някоя на 30-35 г., но с млада, която не е била с никого другиго преди това.

Има и други разлики между мъжете и жените.
Според стандартите на Световната здравна организация мъжете до 44 г. са млади, а до 59 г. на средна възраст. Ама ако имате нещо в главата и се замислите ще разберете, че това не важи в същия смисъл и за жените, които както изясних до 32 г. е желателно да приключат с ражданията. Тоест техните физиологически параметри на младост са до 32 г. Докато мъж на всякаква възраст може да има деца. Миналата година Мик Джагър на 71 г. има дете от млада жена. И това е напълно нормално. А когато Мик Джагър беше около 50 г. имаше дете от 15 годишна, струва ми се, че някаква милионерска дъщеря.
Познавам няколко души, които през 5-10 г. си сменят жените с млади. Наскоро видях и бащата на един мой човек, който баща му на 66 г. има от преди няколко месеца дете от четвъртата си жена на 18 г. (всички, с които създава семейства са на 18 г.), която е взел преди 1-2 години. Друг пък се жени, когато са на 18 и щом станат на 30 ги сменя с нова 18 г., а трети ги взима от около 18-22 и след 5 г. ги сменя с нови.
Моето лично мнение е, че като минат 33-34 г, жените трябва да се сменят с млади, освен ако не става въпрос за истинска любов, за да се задържат и след това (в християнството не се позволяват разводи, единствено по прелюбодейство и след това не се позволяват повторни бракове - изводът е да се създават семейства с по-голяма разлика във възрастта и по истинска любов). А да не отварям въпроса за серийното производство на красивите секс роботки, с които вече всички жени над 32-33 г. са неконкурентноспособни и вече никой няма да се интересува от подобни, ако не става въпрос за истинска любов започнала доста години преди това и отдавна да са с тях.
При хората имащи забавени процеси на стареене или практикуващи техники на подмладяване и дълголетие или се създават семейства по любов (докато е жива жената) или жените се подменят през около 15-20 г. с млади от около 17-18 до 22-23 г. Желателно е разликите във възрастта да са по-големи. Съществува и вариант при истинска голяма любов, когато от силата на любовта жената също престава да старее и живее, за да обича своята половинка. А също може и тя да се интересува от тези методи и да иска да бъде със съпруга си стотици години и да се обичат. (Разбира се тези неща действат единствено при първо влюбване на жените)
Добре известен факт е, забелязано е много отдавна, че когато жената е до 20-21-22 г., когато роди и разликата във възрастта между мъжа и жената е поне 20 г. или повече години се раждат умни деца.
Дори ако обърнете внимание за първата жена на Джо Лин Търнър - актрисата Тeреза Лин, като станала над 43-44 г. красива, не красива идва време за нова (като не е по истинска голяма любов така е и като има някоя млада хубавица, на която й е предопределено да бъде с дадения мъж и да го обича безпрекословно за цял живот).
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2666052
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031