Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2013 15:19 - Пречиствания 1. Пречистване на черния дроб - жизнено важно за всеки
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 4443 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 28.05.2014 17:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Oт решаващо значение за доброто здраве на човешкия организъм са какво диша, пие и с какво се храни съответния индивид. Хората, които се интересуват от здравословен начин на живот са наясно с това. Така, ако някой диша нездравословен въздух1 уврежда тялото си, ако някой пие течности (включително и вода), в които има вредни вещества нанася поражения на организма си, а храната, която се поема има способността да има полезен или вреден ефект върху тялото. И когато всичко това продължава дълго време всичките тези вредни вещества се натрупват в организма. От половин година все отлагам пускането на подобен постинг, но тъй като съм наясно, че има много хора, които биха искали да подобрят състоянието на организма си или пък е жизнено необходимо ще направя това сега.
   
В постинга за здравословното хранене вече споменах, че повечето от живеещите по градовете са прецакани с фалшивите храни по магазините, в които е пълно с вредни вещества тровещи организма. На всичкото отгоре американски самолети пръскат вредни вещества във въздуха, като алуминий, арсеник, барий, кадмиум, хром и стронций. Така хората са измамени, поради тяхното незнание и в телата им се натрупват вредни химикали. Четящите моя блог може би вече са наясно, че хората са измамени по всевъзможни начини, както в религиозно отношение примерно с честването на езически празници и практики неправилно наричани "християнски", които разгневяват и дразнят Господ, така и по много други въпроси, дори и с така наречените "библейски", или "християнски филми", които обаче никак не са християнски. Тези, които пият лекарства много често са прецакани и от лекарствата, тъй като само 20% от всичките лекарства на западната медицина наистина са направени2 да лекуват, а другите имат вредни въздействия върху организма. На всичкото отгоре от повечето лекарства също се натрупват вредни вещества в тялото3. Неразумните хора, които пият или пушат допълнително тровят организмите си и имат нужда от промяна. С описания метод на пречистване в този постинг ще дам шанс на много хора да се изчистят от вредните вещества, които по един или друг начин са поемали през годините и са се натрупвали в техните организми.
Човешкият организъм има невероятната способност да се справя с много вредни вещества, но в днешно време отровите и токсините са толкова много, че ако човек не е наясно с това и не знае как да се храни и поддържа се намира в постоянна опасност. Всеки организъм е индивидуален, някои организми са по-силни и се справят или издържат дълго на атаките на вредните вещества и това е единствената причина, че не виждаме хората масово да мрат като обхванати от зараза. Това не подминава децата и подрастващите, които поради вкарваните в месата хормони на растеж (в България предимно в пилешкото, а в Америка е доста разпространено от 1994 г. в телешкото) започват да растат повече отколкото е необходимо, подложени са на хормонален дисбаланс4 от естрогена5 (женските хормони), които умишлено са вкарвани в месата и генномодифицираните храни и има пагубен ефект върху тях като предизвиква стерилност или дори хомосексуализъм. Много тинейджъри поради различните вредни вещества и неправилното хранене с предизвикания дисбаланс напълняват, дори и като по-малки да не са били такива. По тази причина препоръчвам на всеки от 12-годишна възраст нагоре да направи подобно пречистване и занапред да внимава с какво се храни и въобще какво вкарва в организма си. Другите видове пречиствания може да се правят от по-висока възраст като 14-15 години, но това може и е добре да се прави и от по-малки. Пречистванията при по-малка възраст е добре да се правят в присъствието и контрола на родителите. Радвайте се, че все пак има хора, като мен, които да ви кажат какво можете да направите. Също така, ако някой е пушел6 или пиел7 нека бързо да се откаже от тези вредни и грозни неща и да останат в миналото. Престанете да бъдете жертви! Изграждайте в себе си добри качества, от които ще бъдете щастливи и доволни за в бъдеще.

 Един от важните органи в организма е черния дроб. Той често е наричан "депото на тялото" или "пречиствателна станция", тъй като през него преминава всичко, което пиете и ядете и в него се натрупват различните вредни вещества. Професионалните спортисти, които ходят по състезания и много от състезаващите се бодибилдери са наясно с това, тъй като преди състезание е необходимо да се изчистят и да скрият остатъците от ползваните от тях медикаменти. Ако не успеят да скрият това ги хващат за ползването на допинги, но, ако достатъчно хитри треньори са успели да ги изчистят минават метър. Друг пример, който мога да дам за натрупването на вещества в черния дроб са пияниците. Не малко от тях боледуват от черен дроб, а понякога се случва и някои да умират от това. Взимайки под внимание вече казаното по-горе пречистването на черния дроб е едно от най-важните пречиствания. През последните няколко години техниката на пречистване е популяризирана в книгите на бившия руски професионален спортист Генадий Малахов, но не е много ясно кой я е измислил, вероятно йогите8. Аз лично научих за това пречистване едва преди 1-2 години.

Подготовка

Добре е да има няколко дена подготвителен период. Кандидатите да направят пречистване е препоръчително да се хранят поне 2-3 дни с чиста храна и без месо и то съвсем по малко или да карат предимно на сокове. Това означава, че трябва да ядете неща, които не са от полуготовите храни в магазините и в тях да няма консерванти и някакви там други вещества обозначавани по опаковките с голяма буква Е и трицифрен номер към нея. Можете да се храните с плодове и зеленчуци, за предпочитане сурови, но това не е чак толкова съществено. През лятото и есента  примерно можете да ядете кайсии, праскови, ябълки, сливи, дини, да си направите салата или таратор, но не яжте патладжан. Аз примерно много обичам кьопоолу и към края на лятото и през есента си правя поне 4-5 пъти, но в дадения случай преди пречистването патладжана трябва да се избягва, тъй като е тежък за черния дроб. През сегашния сезон можете да ядете примерно ябълки и различни вносни плодове (но е добре точно подготвителните дни да се избягват цитрусови плодове като лимон, грейпфрут и др.) или пак салати съобразени с наличните зеленчуци на сезона. Също така не трябва да се пият безалкохолни, тъй като съдържат консерванти. В никакъв случай не трябва да се консумира алкохол (казвам това предимно заради мъжете). Има хора, които препоръчват да не се консумира никаква храна, но да се правят в къщи с машина сокове от ябълка, морков или цвекло и да се пият единствено сокове. Според някои е добре да се направи пречистване на дебелото черво в деня преди пречистването или в деня на пречистването и да се пият сокове от ябълка. Изборът е ваш. Аз лично не мисля, че за мен е добро решение да правя пречистване на дебелото черво в деня на чистенето на черния дроб, но единствено няколко дни по-рано. При мен организма функционира малко по-добре при някои подобни процедури, отколкото на повечето хора. Например когато два или максимум три пъти в един и същ ден от седмицата в продължение на две или три поредни седмици взема да правя пречистване с английска сол или комбинация от пиене на топла вода със сол и правене на серии от наули (гълтане на корема и въртене на коремните мускули) на следващата седмица на същия ден от седмицата, без нищо да правя организма ми сам започва да си чисти дебелото черво9. Просто така абсолютно без нищо, той вече си знае какво трябва да прави.
И така преди да се заема с пречистването на черния дроб първоначално направих едно пречистване на дебелото черво с английска сол, както често препоръчват и след това половинчато пречистване на черния дроб с по-малък частичен ефект (поне на мен така ми се струва, тъй като покрай пречистването на дебелото черво не бях в състояние да преценя какво се изхвърля и дали някои отпадъци са боклуци от черния дроб или от дебелото черво). В някои случаи в зависимост от конкретния организъм черния дроб може да приеме повечето от мазнините и да не изчисти както трябва, ако човек не е приемал мазнини през последните няколко дни. Аз при първото пречистване на черния дроб единия ден ядох само сливи и черници (когато пътувах на стоп на връщане от София, случая, който описвам в един от постингите около началото на лятото), следващия или по-следващия ден (два дни преди пречистването) ядох салата с краставици, домати, малко магданоз, кисело мляко, майонеза и разни неща от раци (така, че съм приемал някакви мазнини). Аз по принцип почти не ям такова нещо, като майонеза, а дори и полуфабрикати от раци, но бях на гости и салатата беше наистина хубава. В деня преди пречистването мисля, че ядох само една обикновена салата. След пречистването няколко дни дори в потта си чувствах мазнина.

Самото пречистване

Препоръчва се ранния следобед преди пречистването да се свари ориз до разварено и да се сложи вътре масло. Все пак не бях правил до момента такова пречистване на черния дроб в живота ми и не съм сигурен доколко добре съм направил пречистването. За следващия път ще го направя малко по-добре и по-качествено и ще следвам тази инструкция с ориза и маслото, която рядко може да изясни някой. В обясненията, които съм чел в интернет поне не съм го срещал. Като цяло ми препоръчаха да минат поне 20 дни или няколко месеца за да се нормализира дейността на черния дроб и поради тази инструкция отлагах и се забавих повече време с постинга за пречистването, който обещах. Все пак бях решил да изпълнявам нещата правилно и да мога да напиша постинга като дам коментари от личен опит, а не само какво съм прочел някъде. А за случая и по-компетентно мнение са необходими поне 2 пречиствания. Междувременно научих за още един начин на пречистване на дебелото черво с комбинация от упражнения наричани шанк пракшалана и пиенето на топла подсолена вода, което много ми хареса. Комбинацията от 4 основни упражнения е много добра и пречиства напълно червата и дебелото черво. По принцип след изпиването на водата (поне 6 чаши) и изпълнението на упражненията трябва да мине малко време за да започне да излиза водата, но при мен явно от упражненията ли от какво организма функционира доста по-различно и още след изпиването на третата чаша, която на всичкото отгоре бе по-малка от обикновено ползваните и правенето на процедурата от упражнения, което е още преди изпиването на цялата вода от 1 литър започнах да ходя до тоалетната и всичко да си излиза, както го описват - с вода. Все пак успях да изпия още две чаши и на петата продължих да ходя до тоалетната редовно през около 1-3 минути. По принцип се препоръчва и количеството вода да е 2 литра, но за мен и един е достатъчен. При направеното второ подобно пречистване пак изчистването започна на третата чаша. А по-късно експериментирах, ако не съм бил само на салати, а и друга храна как е. Ако се храня както повечето хора и не съм правил пречистване поне месец се оказа, че пречистването с ходенето до тоалетна започва по-късно.
Включвам линк с обяснения как се прави:

http://www.zemianazaem.com/archives/113

Консумативи, които са необходими за процедурата на пречистването на черния дроб:

За подготовката е препоръчително, но не е задължително:

Машина за сокове
около 2 кг. ябълки

За процедурата на пречистване:

около 1.5-2 кг. лимони и машина или цедило за изстискването им
зехтин, зехтинено олио или олио
грейка или електрическа възглавничка
Колан за придържане на грейката


Процедура на прочистване

През целия ден с грейка или някакъв друг начин се нагрява черния дроб (пространството от дясно на стомаха), за да се разширят каналите на черния дроб, през които трябва да излязат боклуците. Приготвят се в две отделни чаши по около 150-200 грама зехтин (или олио) и изцеден лимонов сок. Хората препоръчват да се започне пиенето на течностите около 6 или не по-късно от 7 часа следобед. Първо се пие глътка зехтин (или олио), след което веднага глътка лимонов сок. Правят се почивки от около 5-10 минути. Някои хора, чиито коментари по темата съм чел казват, че имат неприятно усещане или гадене и поради това се правят почивките. На мен обаче не ми беше неприятно по време на пиенето. Единствено, след като изпих всичко почувствах леко така нещо, колкото и да не е без хич. Процеса на изчистване започва най-рано след няколко часа или на другия ден сутринта когато отидете до тоалетната. Мога да уточня, че по принцип хората, които никога през живота си не са правели пречиствания имат задръстени организми и по-бавно стават различните видове изчиствания, отнема повече време в началото.


След първото пречистване черния дроб все още не е напълно пречистен. Черният дроб има четири дяла и се нуждае от поне 3 пречиствания. Трябва да се направи второ или трето пречистване и в зависимост от изхвърлените боклуци човек може да прецени дали е необходимо да се направи и трето пречистване, а може би и четвърто за някои хора, които са се хранили неправилно или взимали лекарства дълги години. Така след крайното пречистване черния дроб вече е изчистен и е като на пеленаче. При този вид пречистване се изчистват чернодробните и жлъчните камъни и тези два органа са в перфектно състояние. По този начин вече организмът ви е обновен и дори в подмладен10. От този момент просто е добре да бъдете внимателни с какво се храните.

Някои препоръчват пречистването да се прави през пролетта. Но през лятото още докато не е станало много горещо е много подходящо да се правят пречиствания на черния дроб, тъй като просто в продължение на доста месеци има много чиста храна и организмът може да се обнови и подобри качеството на работа и живот. Има и такива, които държат пречистването да е на пълнолуние. Разбира се винаги можете да направите пречистването и ще има полезен ефект. Колкото по-скоро се пречисти организма, толкова по-добре!

Ако родителите ви не са пияници, ако поне единият от вашите родители спортува може и да имате добра основа, но по-добре не разчитайте само на това, но започнете пречистванията сега.

Има и някакъв друг половинчат начин на полу-пречистване на черния дроб. Според този вид полупречистване се пие по една лъжица сутрин на гладно зехтин или олио и една лъжица лимонов сок в продължение на месец. Но едва ли можете да сравните невероятния ефект от по-горе описания метод в сравнение с това.

След направените пречиствания в организма все още на различни места може да има (при почти всички има) остатъци от токсини - те вече от няколко години лесно се отстраняват. През 2003 г. учени са създали уред за отстраняване на токсините. Разбира се аз разполагам с такъв уред от скоро.   

Препоръчителен линк към мой постинг за здравословното хранене и здравословен живот:

http://ernest.blog.bg/drugi/2013/06/12/zdravoslovnoto-hranene-i-zdravosloven-jivot.1119322
------------------------------------------

1 За полезните качества на въздуха сутрин около брега на морето, въздуха около водопадите или този в боровите гори почти всеки е чувал, но голяма част от въздуха е замърсен, а в някои мегаполиси по света има дори смог. Най-често срещаните замърсители във въздуха сa: дим, цигарен дим, промишлен дим, домашен прах, бактерии, акари, полени, различни видове спори и тн. За акарите, които са открити през 1964 г. вече се знае достатъчно, но от известно време учените наблюдават едно ново явление примесването на бактериите с праха. Интересно и все още малко изучено явление са орбите (на английски light orbs). За първи път орби успял да заснеме американеца Клаус Хайнеман на снимка, на която фотографирал съпругата си - това са разумни частици прах, невидими за човешкото око, които понякога се оформят в кръгове при снимките и могат да бъдат от светли до различен цвят. Когато при експерименти ги помолвали да се оформят в кръг те правели това показвайки съществуването на съзнателно поведение. Преди да забележи орбите професор Хайнеман от НАСА фотографите по-рано вече се били натъкнали на това явление, но мислели, че става въпрос за дефекти на обективите или влага при проявяване на снимките. Орбите могат да имат различна вътрешна стуктура. Има случаи когато Хайнеман е заснемал орби, които са приели формата на човешки череп. В Русия орбите са изследвани от физика Вячеслав Мещеряков.

image

Aкаритe се срещат най-много в стари матраци  и тн. 

image Орби

image

Орби каквито по-рано са смятали за дефект при фотоапарата или проявяването

image

Орби със странна структура
2 Около 80% от бизнеса с лекарствата в англоезичните държави и така наречения западен свят се държи от различни компании, зад които откриваме фамилията Рокфелер. Годишно се дават над 23 милиарда долара за реклама на лекарства, които потискат дадена болест, за която са предназначени, но предизвикват други болести и нещастниците, които не са наясно с това попадат в един омагьосан кръг, от който почти няма излизане. Включвам линк към един интересен нов постинг казващ някои истини, въпреки че авторите не са наясно със световния заговор:

http://vlajniochi.blog.bg/drugi/2013/12/27/tainite-oryjiia-sreshtu-chovechestvoto.1222708

3 Аз от много години почти не пия лекарства. По едно време на 2-3 години само си купувах по една опаковка аспирин, но сега и това не правя, по-скоро, ако взема ще е да имам за резерва в къщи за някой друг. Но като дете до около 11-12 години съм пил страшно много лекарства. Дори тъй като бях прекалено кльощав и слаб (момичетата и какичките толкова ме харесваха, но майка ми смяташе, че съм прекалено слаб) и майка ми в трети клас ме тъпка с някакви химии допълнително. Така че пречистването е задължително.

4 Тъй като моите статии не са, за да ви плаша, а за да ви дам изходен път ще ви кажа, че има начин да се възстанови хормоналния дисбаланс. Това е примерно с приемането на легендарното растение черен кимион ползвано още от времето на фараоните и известно, като "течното злато на фараоните". Черният кимион, който има редица полезни действия съдържа Простагландин Е1, който оказва важна роля за хормоналния баланс и чрез приемането му хормоналния баланс се възстановява.

5 С увеличаването на женските хормони в мъжкия организъм намаля мъжкия хормон тестостерон. Установено е, че освен, другите неща, като намаляне на половата функция, които споменавам в други постинги при намален тестостерон при мъжете започват да се появяват случаи на миокардни инфаркти.

6 Тютюнопушенето не пречи на правенето на пречистванията, но пушачите е добре да си зададат въпроса ще се тровят ли или ще се пречистват. Все пак препоръчвам, ако някой смята да прави пречистване на черния дроб и е пушач да се опита да не пуши през съответния ден.

7 Едва ли е необходимо да се казва, че пиенето е много вредно и по-специално за черния дроб. Може и да не е много често, но от време на време има случаи на хора, които пият и умират от черен дроб заради пиенето на алкохол, други си живеят до 75-80 години. Но във връзка с пречистването - абсолютно в никакъв случай не трябва да се пие алкохол в никакви количества в продължение на няколко месеца след посочената в постинга процедура, ако смятате да правите пречистване на черния дроб. Така след пречистването става още по-зле, ако някой вземе да пие. Ако случайно някой, който е пиел и си е прецакал черния дроб и лекарите вече са му казали, че няма да живее дълго - това пречистване е начин да се спаси. Мога да уточня, че според изследванията когато някой пие алкохол е необходимо да изминат 22 дни за да може напълно да се изчисти черния дроб от алкохола. Но както знаем в България повечето мъже са неразумни и пият всяка вечер дали бира или няколко ракии. По този начин независимо дали малко или много пият съответните хора с течение на годините увреждат черния си дроб. Дозата алкохол (веднъж месечно), която е допустима независимо от това дали е концентрат или не е 1 грам на килограм при мъжете. Ако някой е 65 кг. примерно - 65 грама алкохол веднъж на двадесет и няколко дни. Доказано е, че при родители пиещи алкохол децата, които се раждат с патологии и умствена изостаналост са с 15% повече. Добре е да се знае и още нещо. През юни 2012 г. американски учени откриват геген наречен "ген VI" унищожаващ хромозомите, който предизвиква мутаци в човешкия организъм и видоизменя биологичните функции в организмите. След откриването му някои хора започват да го поставят умишлено в алкохола с цел промяната на цели нации. 

8 Йогите хал хабер си нямат в какъв свят живеем. Ученията, мантрите и вярванията на йогите са пълна окултна глупост, но упражненията и пречистванията са много полезни и препоръчителни за всеки. Аз правя йога упражнения от дете и още от 3-4 клас ми бяха смешни и глупави с идеите им за "прераждането" и вече имах изградена теория против тяхната, която тотално ги оборваше. От около 14-15-годишна възраст взех сериозно решение да си поддържам редовно организма с йога упражнения и пречиствания за да съм здрав през целия живот. Пречистванията започнах някъде около 16-17 годишен. Хората правещи йога упражнения и пречиствания са дълголетници и средната възраст, ако въобще може да се говори за такова нещо е около 110-120 години, но има много йоги, които живеят по над 150-200 години, но за това умишлено не се говори много. Също така има и йоги и разни други хора, които са в полуживо състояние векове наред наричано "сомати". Те не са умрели, но функциите на организмите им е трудно да бъдат засечени от съвремената апаратура. Така например през 2010 г. в Китай откриха ковчег, в него втори ковчег, а в него трети ковчег. В третия най-вътрешен ковчег тяло на 50-годишна жена на име Сун Янг погребана 152 г. пр. Хр. и десет книги по медицина. Когато археолозите отворили ковчега били удивени. Жената била като жива и в някаква течност, която се изпарила за половин час. Учените не са сигурни дали жената е мъртва или е в някакво специално състояние. Книгите в ковчега подробно описвали сложни и за съвремената медицина операции, като трансплантация на сърце или мозък. Будистки монах от 20-те години на миналия век е в специфично полуживо състояние и е дал наставления как да го събудят след време. А според легендите има доста такива хора в тайни пещери от стотици или хиляди години. 

9 Повечето хора, включително и лекарите въобще не са наясно как да поддържат телата си и да живеят дълго и да са здрави през целия си живот. В дебелото черво от храната, която се консумира се отделя неусвоена част и се натрупва. А, ако не се прочисти дори започва да гние, като целия процес е в продължение на години и това е една от причините за ранното състаряване на организма (под 100 години - Ние сме първото поколение, което взима антиоксиданти и е наясно с ползите от това, че човешкия живот може да се удължи три пъти и младоста да се продължи 3-4 пъти повече.). С течение на времето при много хора натрупванията стават няколко килограма. При по-едрите или пълни хора може да достигне до 7 килограма. Отровите, които не се изхвърлят от организма и се натрупват водят до различни нарушения в организма и дисбаланс, което води до появата на различни болести. С годините наслоените по дебелото черво остатъци превърнали се в така наречения калов камък карат да се изместят някои органи. Така измествайки вътрешните органи се притиска диафрагмата*, която постепенно направо се изключва от дихателната дейност. И малко по-малко местата на различните органи се по-преместват нанякъде, а нали сте наясно, че всичко в тялото е направено да е балансирано и взаимозависимо. И всички тези промени след време водят до заболявания. При мъжете, които не правят пречиствания (над 98% са такива) изместванията водят до потискане на половата и отделителната система и по-специално на простатната жлеза. По тази причина при много мъже над 50-годишна възраст се появява намаляне на половата функция и имат проблеми с простатата**. Но ако се правят пречиствания половата система работи дори по-добре*** отколкото при младите хора, а другата причина за подобни простатни проблеми с уголемяването на простата е още атрофията на определени мускули, но пък за поддръжката им и масажирането на простатата (за да не се увеличава) има йога упражнения, които също е добре да се правят профилактично от време на време, трета причина е пиенето на алкохол - почти всички алкохолици над някаква възраст имат проблеми с половата система****), друга допълнителна съвременна причина при някои хора още се явява и лошият холестерол***** (има и добър холестерол, който е полезен), а при всички възрасти, но най-вече при младите е хормоналния дисбаланс. Подобни пречиствания на дебелото черво е добре да се правят поне няколко пъти в годината. Но е добре и доста по-често. Когато Херодот обикалял из различни страни е записал, че най-здравият народ са египтяните. Те веднъж месечно пиели билки, посредством които изхвърляли остатъците от дебелото черво и постели до три дни. Запомнете едно нещо от мен: истинският лекар не е този, който лекува дадено заболяване, но този, който лекува причината за появата на заболяванията! (Съвременните лекари на западната медицина са толкова зле, че те сами живеят нездравословно и не са наясно как да поддържат организмите си.) Може би ще е най-добре да напиша направо цял един постинг и да обясня основните принципи на доброто и правилно функциониране на организма и как да се поддържа много дълги години млад и здрав (е, няма да ви кажа моята техника, но, ако напиша такъв - поне основните принципи).  

   * Когато диафрагмата започне да не участва активно и да се изключва от дихателния процес, това е лошо и неизменно освен другите вреди води до състаряване. Както споменах въздухът, който дишаме е от съществено значение за здравето на човека, но повечето хора дори не умеят да дишат, а се срещат и такива, които зорлян се опитват да си прецакат здравето, като пушат, което освен увреждането с никотин намаля капацитета на белите дробове и води до по-бързо остаряване. В България няма специализиран институт по изследване на дълголетието, но в Русия има такъв от няколко десетилетия и един от начините, по който се определя на каква възраст е даден човек и дали се е подмладил е количеството на въздуха, който диша. Това е една от малките тайни - ако искате да сте дълго млади научете се да дишате правилно и странете от цигарения дим.

  ** По този въпрос малко се преувеличава. Изследванията сочат, че обикновено това засяга около 17% от мъжете, но при по-висока възраст над 70 г. (ако хората не правят йога)  процентът да е доста по-висок. Така или иначе аз такива мога да ги лекувам, стига да не са прекалено издухани.   

  *** Съществуват йога методи за 5-10-20-30 и дори 50 пъти по-добро функциониране на половата система от обикновените хора, ако някой иска, дори и да е на 100, 150 или 200 години. Аз няма никога да опиша това в блога ми (това са неща предназначени за семейни двойки, а не за развратници, аз когато поискам мога да ги правя). Също така има и китайски техники. В древността в Китай жените от клана Ву знаели енергийни техники и упражнения на съпружеската сексуална енергия и когато се омъжвали за императорите ги научавали на упражненията. Те умеели да владеят и концентрират своята енергия и отдавали женската си енергия на любимите си мъже и по този начин те увеличавали силата на съпрузите си като мъже, войни и владетели. В наше време от изследванията на учени знаем, че подобно нещо е възможно само, ако двама души наистина се обичат.
  Внимание следните редове са предназначени само за възрастни! 
Един от митовете е за големите пениси. Но хората с извънредно големи пениси (да кажем 24-25 см, които са много редки, около 1 на половин-един или два милиона) са нещастни и имат проблеми с ерекцията (5-6 минути) и сексуалната дейност, тъй като е необходима много кръв, а организма не може да осигури това за дълго време и жените на тези мъже не са доволни. На такива хора нищо не може да им помогне (освен, ако можеха да ги отрежат и намалят с 6-7 см). (В това отношение, за да функционира всичко както трябва най-добре е златната среда 15-18 см.) 
  Добре е да изясня, че има йога начини за ерекция по няколко часа (3-4 часа примерно). Но също може да се спомене, че има йога методи, когато, ако човек иска може и да увеличи малко големината на члена си с 1-2 до около 3 см. 

Този постинг е медицински и по тази причина изяснявам тези неща свързани с половата система. 

  Преди около година и половина на 5 октомври 2012 г. на индиеца Рамджат Рахав на 96 години от село Каркода, близо до Делхи му се роди второ дете. Първото дете, което нарича Виркамджет му се роди две години по-рано (бил на 84 години, когато срещнал съпругата си и се оженили) и човека съобщи, че използвали с жена си древните техники и правели по 3-4 часа секс със съпругата си на вечер и смятали да продължат опитите за второ дете и както виждаме успели са. Рамджат работи на полето, където е по 12 часа наден и само следобед спи по два часа. Разликата във възрастта им е само 44 години, казвам "само", тъй като обикновено в такива случаи разликата във възрастта е много по-голяма (около 70-80 години).

image

Рамджат със съпругата си и второто дете
**** В един град в България, където мъжете много пият направо масово отказват да изпълняват съпружеските си задължения и дори на един блок са написали с огромни букви: "Ние не е**м, ние пием." Тук мога да спомена, че едно от нарушенията до които води пиенето на алкохол е хормонален дисбаланс (бира, водка и тн.), примерно в бирата, която се прави от хмел има фитоестроген (женски хормон).   

***** Най-често срещаната причина за натрупването в организма на лош холестерол са трансизомерите на маргарина и другите храни в чиято направа се използва маргарин, под предлог за по-малко холестерол. Друга причина е стресът. Когато човек прави йога няма стрес. 

10 Пречистванията и йога упражненията дават възможност на човек да си подмладява и поддържа млад и съвършено здрав организма, но йогите гледат предимно на вътрешната страна, въпреки че има начини човек да изглежда и външно млад. Виждал съм снимка при познати на йога на 127 или 128 г., който изглежда на около 35-37 г. За външната страна в наши дни има много методи и е много лесно човек да изглежда млад.        

 



Гласувай:
2



1. kasnaprolet9999 - Много полезно четиво и за това го ...
21.12.2013 19:02
Много полезно четиво и за това го прибавям към моята блогвълна "Полезни съвети", виж тук:
http://blog.bg/theme.php?theme=880&success=1
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2679449
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930