Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2017 09:11 - Откачалките на сватба: Мъж се ожени за смартфона си, друг за коза, трети за змия, жена за себе си, друга за куче, майка за сина и дъщеря си
Автор: ernest Категория: Тя и той   
Прочетен: 4919 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 19.03.2020 19:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Вече има всякакви откачени неща, които се случват и някои хора в зависимост от ценностната система не различават правилно от неправилно и това води до деградация, докато други правят разлика и живеят с ценностна система. От известно време започна да има голяма разлика между тези два вида хора. Постинг, където неотдавна коментирам това (и по-специално 30-то подредие):
http://ernest.blog.bg/drugi/2016/11/05/pravite-li-razlika-mejdu-dobro-i-zlo-kakvo-izbirate.1487506
На принципа на Прозореца на Овертон и идеята за постепенни малки промени от фабиановият британски социализъм от години съществува тенденция на узаконяването на различните извращения, което доста явно си личи в страните от Европейския съюз и Северна Америка.

http://ernest.blog.bg/drugi/2016/05/04/analiz-na-uzakoniavaneto-na-pedofiliiata-incesta-i-dr-izvras.1449200
Свидетели сме на социално инженерство с опитите за промяна на общественото мнение относно моралните норми и стандарти на човечеството, което се извършва малко по малко. Легализацията на хомосексуалните бракове в редица страни, опитите за легализиране на педофилията и дори вече за канибализма с малки деца. В Италия от 2014 г. вече е вкаран закон, който забранява оскърблението на педофилите и др. сексуални извращенци (включително некрофилите - правещи секс с трупове), като наказанието е 4 г. лишаване от свобода. И е само въпрос на време дали няма да бъде и приет закон официално позволяващ тези неща и гарантиращ необезпокояването им практикуване юридически.
   Още Herbert Marcuse в средата на ХХ век заявява: "Патологията трябва да стане норма, а нормата - патология. Само така може да се разруши обществото."
  Когато някъде си там съществуват сексуално различни (считани от нас за извратени), но не се афишират - все едно, но когато започнат да издават закони за тяхното специално покровителстване и разрешение на подобни бракове, това вече е някаква форма на патология, която се легализира. Смисълът на брачната институция е да се създаде семейство и да имат собствени деца.
В страните от Западна Европа от Европейския съюз вече се твърди, че хомосексуалните бракове са по-стойностни и истински. Съответно възпитаването на децата в някои страни, като Германия и др. в евро-атлантическа ценностна джендър система със задължително обличане на децата в дрехи характерни за противоположния пол - рисуването на момиченцата на мустаци и бради, носенето на поли или рокли по специална програма за момчета тийнейджъри в училище във Франция или другаде шокира не малко хора. Вече дори на най-закоравелите атеисти им присветва и си казват, че нещо не е наред, не е нормално и малко по малко започват да проглеждат. Какво в действителност се случва?  

image
                                                                               Нант
image
                                                
Модерно семейство
       image
Модерно семейство с две майки, които предпочитат да си имат момиченце, като порасне малко и него ще могат да го ползват
                                      image
                                  Друго семейство, които си имат момченце
           image
Две 42 г. лелки от Алабама през медения им месец, на втората седмица от сватбата

image
Туй странно и смешно нещо е английски травестит дал 52 000 Ј (паунда) за пластична хирургия, за да изглежда перфектно и си мисли, че е много красива
                     
image
А пък туй нещо се казва Balian Buschbaum и е родено през 1980 г. като жена. Била е на второ място в Германия, като копиехвъргачка1 , която през 2007 г. си сменя пола, а година по-късно дори името с мъжко.
image
18-годишна американка се жени за баща си. На снимката обсъжда с познат сватбата. Преди сватбата тя вече е правела секс с баща си. Майка й бисексуална забременяла и след това не виждала бащата на детето си 12 години.
image

                               image
                     40-годишна майка се жени за сина си в Зимбабве
image

image
Майка се омъжи за дъщеря си. Patricia Spann на 43 г. от Оклахома се омъжва за дъщеря си Misty Spann на 25 г. на снимките. И двете са вкарани в затвора. Майката била обезчестила и двамата си сина и дъщеря си. 8 години по-рано е била омъжена и за сина си. Забележете, че дъщерята е обезличена, като момче е и е облечена в рап стил.

                                       
image
Ирландци брат и сестра сключват брак и напускат страната - някъде, където не ги познават
                            image
                            Брат и сестра се женят в Джхелум, Пакистан

Кръвосмешението, както е научно установено води до израждане. В Индия от хилядолетия, ако родственици до 7 или 10 поколения се опитат да имат нещо общо биват убивани, а в Библията е забранено:

"Голотата на бащината си сестра да не откриеш; тя е близка роднина на баща ти. Голотата на майчината си сестра да не откриеш, защото тя е близка роднина на майка ти." (Левит 18:12-13)

"Проклет, който лежи със сестра си" (Второзаконие 27:22)

Всяко нещо си има някаква причина и начало. През 1798 г. Томас Малтус публикува "Есе за законите на населението" и предлага план за намаляване на населението и сред изложените от него мерки, за да може да се контролира и намаля населението дава идеята да се използват: алкохола, хомосексуализма, морална поквара, предпазване от бременност, войни, епидемии и глад.
http://ernest.blog.bg/drugi/2014/03/07/depopulaciiata.1245417 Свързани с темата постинги:
http://ernest.blog.bg/history/2014/10/16/konspiraciiata-za-seksualnata-revoliuciia-i-depopulaciiata.1305136
http://ernest.blog.bg/novini/2013/07/06/padenieto-i-razlojenieto-na-obshtestvoto-pyt-kym-noviia-svet.1127362?reply=4432488

За да може развращаването с противоестествените на природата неща да получат научно потвърждение, след което да могат да бъдат налагани със закони психологът сексолог Джон Мъни измисля теорията за джендъра:
http://ernest.blog.bg/drugi/2017/01/27/.1359881

  Добре е да се има предвид, че в заобикалящият ни свят има природни закони. Живеейки на тази планета, за да продължи да съществува човечеството, като вид трябва да се съобразява с тях, останалото излизащо извън природните закони е нещо, като плевел, вредител и раково образувание.
  Една цивилизация има момент на развитие, пиков момент и евентуално, ако не се развива правилно според природните закони и не премине на по-високо ниво - на упадък и самоунищожение. По време на висшите етапи на развитието могат да бъдат постигнати общополезни за цялото общество неща, научен прогрес и т.н. Може да се развива и в духовно израстване. В зависимост от духовното израстване в някакъв момент се стига до въпроса за това накъде ще продължи цивилизацията, дали ще еволюира или ще деградира. През последните около 200 г. сме свидетели на голям брой научни открития и технически напредък, но от ХХ век се забелязва духовен и морален упадък. Съществуването на отделни личности вършещи това или онова не определя цялостно цивилизацията, но когато ненормалните неща започнат да се превръщат в норма и да бъдат приемани за нещо нормално или дори защитавани от закони се стига до упадък и деградация на обществото и цивилизацията.
През 1972 г. John Calhun прави експеримент с лабораторни мишки наречен Universe 25 (Вселена 25). Toй създал комфортни условия за живот с миши обиталища - апартаменти и храна и вода в неограничени количества и били поставени по 4 двойки в своеобразния жилищен комплекс. След няколко седмици броят на мишките се удвоил, а след година станали 600, а на 560-тия ден 2200 живеещи в перфектни условия. Като нямало естествени врагове (котки, змии) да бъдат отсявани по-непригодните в някакъв момент мишките започнали да деградират - на мъжките започнало да не им пука. Mъжките започнали да не защитават своите бременни самки (също както на някои мъже не им пука дали жените са общи - дали някоя вече е ходела с някого или е била влюбена по-рано, но просто да създават връзки). Самките станали нервни и сами започнали да влизат в бой и да защитават своето потомство, а повечето влизали в нисшите си и преставали да се размножават (при хората подобен ефект е, при тези които започват да си сменят партньорите и не искат да раждат и да имат деца, но просто да си живеят с някого, да имат различни гаджета, да се движат на компании и тук-таме да са с някого от компанията и въобще излизането и създаването на връзки, без целта да е създаване на семейство). Резултатите от експеримента били, че повечето от мишките започнали да стават хомосексуални, а останалите престанали да се размножават и постепенно цялото поселение започнало да измира и на 1800 ден от експеримента не останала и една мишка и така приключила тази мини лабораторната цивилизация. За по-малко от 5 г. всичко приключило. Инстинктът за самосъхранение и размножаване изчезнал (аналогично при хората, които живеят нездравословно и неморално - пият, пушат, взимат наркотици, когато не им пука нито за любов, нито за моногамия, че жените вече са общи и са били с някого и не могат да имат собствени деца - ефектът телегония - собствени деца може да има някой само при първо влюбване на жената и е девствена - ако е била силно влюбена при първо влюбване гените на първия мъж се запазват дори и през поколение, така че всички неморални, които не спазват Божия закон и морал са прецакани). Това е така наречения "поведенчески упадък" (Тhe Behavioural sink). Изводът е, ако няма достатъчно екзистенц минимум ресурси една страна или цивилизация загива, което би трябвало да е ясно на всички, но това не е достатъчно. Ако една цивилизация има първостепенните потребности (храна вода, добри условия за живот) вече може да просъществува за определен период от време, но, ако няма моралноценностни устои и духовно развитие - загива! Дори най-елементарното в съвременния свят: ако някоя държава не дава пари за култура, културни дейности и ако няма и духовно развитие - настъпва упадък. Това са закономерности. А в Библията е писано: "Не само с хляб ще живее човек, но с всяко слово от божията уста", тоест човек има нужда не само от елементарните неща, но и от духовно развитие.

Преди няколко години обявиха любовта за болест включена в регистъра на заболяванията на Световната здравна организация:
http://ernest.blog.bg/drugi/2011/10/25/liubovta-klasificirana-ot-uchenite-kato-quot-bolest-quot.841395

Разбира се истинска любов винаги ще има независимо от това как ще я наричат "болест" или благословение, но тя е само и единствено за моралните хора:
http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2016/06/21/liubovna-istoriia-kato-prikazka.1459199
http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2016/08/16/ima-li-vechna-liubov-6-chast.1470915

С надигането на влияниетo на масонството след френската революция през 1785 г. английският философ масон - содомит Jeremy Betham написва 60 страници есе върху педерастията, където залага на хедонистичната трактовка, че "смисълът на човешкия живот е за наслаждения" - идея автоматично включваща проституция, курвалък, хомосексуалност и т.н. Което е в противоположност на Библията със спазването на морал и чист живот (моралните хора и християните се радват и наслаждават на по-различни неща). На първо място хомосексуализмът и бисексуалността са разпространени единствено сред невярващите, някои езически и сатанински култове, на второ най-висок е % сред по-богатата част от невярващите. Трето хомосексуализма е по-голям и се увеличава в страните, където са по-либерални и рекламират тези неща и се изучава в училищата и детските градини. Според изследователите в тези страни джендърите от 2-3% в миналото са се увеличили 20 пъти и застрашават да станат мнозинство. Така например във Великобритания се очаква през 2018 г. хората с нетрадициоона ориентация да минат 45%. Също така те вече искат не само равноправие, но вече и привилегии. 
Плътският грях и сексуалния разврат, включително и формите на хомосексуалност според Новия завет са в резултат от неверието (атеизма) и заменянето на Бог с други неща: "Затова според страстите на сърцата им, Бог ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между тях самите, - те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланчт и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен во века. Амин. Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, както и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено. Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже и приемаха в себе си заслужено въздаяние на своето нечестие. И понеже отказаха да позначт Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично, изпълнени с всякаквa неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба; шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си*, безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилистиви; които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тия които вършат тавива неща, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат." (Римляни 1:24-32)
*
Това се отнася за вярващи родители и родители с нормална библейска ценностна система.
Всички съществуващи така наречени "църкви", където се приемат подобни неща са контролирани от тайни общества и личности, които не са християни, но представящи не за такива, за да заблуждават хората. Дори в един от документите на ложата Великият Изток пише: "Само протестирайки против закона на християнския морал, ние ще разчистим място за нов морал...". 
Въпреки че скритата отзад ръка, която направлява всички тези неща е друга, то движещата сила, която се използва още от втората половина на XIX век са феминистките. Движението се оглавява от лесбийки и бисексуални жени, повечето членуващи още и в тайни общества, като Елизабет Кейди Стентън или Ани Безант.

                              
image
Елизабет Кейди Стентън е дъщеря на масона Daniel Cady основател на ложата Тhe Knights of Jericho, а майка й Маргарет е дъщеря на масона Джеймс Ливингстън
                                        image
В християнството според Библията не е позволено на жените да заемат църковни санове и още през III век християнският апологет Тертулиан предупреждава в трактата De Baptisimo, че ако се случи подобно нещо ще бъде свързано с демон, но откакто в края на XIX и началото XX век наред с движението за еманципация се появяват пасторки, то вече в САЩ има и пасторки лесбийки. Баптистка пасторка лесбийка от Детройт вдига сватба с нейната лесбо приятелка пасторка от Washington D.C. Не само пасторка, но тази лесбийка се смята и за епископка - на снимката държи епископски жезъл.
                                image
Псторките лесбийки Karen Dammann и Meredith Savage от Методистката църква се оженват заедно през 2004 г. и след това има християнски вътрешноцърковен процес с участието на 13 пастора срещу тях
  За това дали има нещо християнско фактите сами говорят. Eva Brunne, която е първата епископка-лесбийка на шведската църква от 2009 г. призовава да свалят кръстовете и да бъдат поставени символи на мюсюлманството сочещи към Мека.
В разговор с филмовия продуцент Аарон Русо веднъж Николас Рокфелер го попитал знае ли каква е причината да възникне феминизма. Русо се чудил и накрая Рокфелер му казал: "Ние Рокфелер направихме феминизма." Както изяснил Николас Рокфелер причините за създаването на еманципацията са две. Едната - че преди да тръгнат масово да работят жените не можели да им взимат данъци, а втората, че от момента, когато жените тръгнали да работят вече не разполагали с време да възпитават и да се грижат за децата си.
Освен стандартните видове църкви, част от които приемат сексуалните отклонения, които са забранени в Библията в Америка вече има и специализирана верига от църкви за сексуално различни - лесбийки, травестити, гейове и бисексуални http://www.gaychurch.org/ , чието съществуване е в пълна противоположност на всичко написано в Библията. 
                                            
image
                     Лесбо сватба в извратената "църква" за обратни
„С мъжко да не легнеш като с женско; това е гнусота.” (Левит 18:22)

„Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях.” (Левит 20:13)

„Или не знаете, че неправедните няма да наследят Божието царство? Недейте се лъга. Нито блудниците, нито идолопоклонниците, нито прелюбодейците, нито малакийците, нито мъжеложниците, нито крадците, нито сребролюбците, нито пияниците, нито хулителите, нито грабителите няма да наследят Божието царство.” (I Коринтяни 6:9-10)

„Да няма блудница от Израилевите дъщери, нито да има мъжеложник от Израилевите синове.” (Второзаконие 23:17)
 
През 1968 г. евангелизаторът Емануел Минос срещнал една възрастна жена на 90 години от региона на Валдрес (Норвегия). Тя му разказала това, което видяла във видение и той си го записал, но му изглеждало доста неразбираемо и след като си го записал го прибрал в едно чекмедже, където отлежало дълго време. Тридесет години по-късно, той зaпочнал да разбира видението и го споделя. В част от него (имайки предвид времето преди второто пришествие на Исус Христос) се споменава за много емигранти, които ще отидат в Норвегия и също за морален упадък в Норвегия:
"Ще има морално разложение, каквото стара Норвегия никога не е преживявала. Хората ще живеят заедно като семейство, без да са сключили брак." (Не вярвам концепцията "съжител" да е съществувала през 1968 - бележка на Емануел Минос.)
"Много нечистота преди брака и много изневяра в брака ще станат естествени, общоприети и ще бъдат оправдавани от всеки ъгъл/гледна точка. Това дори ще навлезе в Християнските среди и ние ще го търпим/приемаме - дори противоестествения грях. Точно преди завръщането на Исус ще има ТВ-програми, каквито никога не сме виждали." (Телевизията току що е навлязла в Норвегия през 1968 г. - Бележка на Емануил Минос)
http://ernest.blog.bg/drugi/2012/11/30/.1026001

Лесбийките феминистки направо са си направили статуя на Christa - женска форма на Христос, която си има всички женски атрибути и я слагат по църквите.
 
 image
                                                    Чисто голата Christa
       image
А ето и гнусната "артистичната инсталация" на Dorota Nieznalska от еврейски произход с феминистки отразявания в творбите й. През 2005 г. е наградена с трето място в конкурс от организацията Федерация на жените и планирано семейство (манипулираща организация с цел намаляне на населението на света и намаляне на раждаемостта).

Членките от движението за еманципация в края на XIX и началото на ХХ век от една страна се борят за някои правилни неща, като равноправие, право на глас по време на избори (правото жените да могат да гласуват получават първоначално в Полша и Русия през 1917-1918 г., а после и в други страни по света), право на учене във висшите учебни заведения и еднакво заплащане както на мъжете сред работещите жени, но също и прекрачват границата с други неща. Така в продължение на повече от 100 г. лесбийките и бисексуалните жени от движението са се опитвали да наложат сред жените носенето на мъжки дрехи, като панталони и наред с това изгубването на женствеността и налагането на унисекс (един пол) стил на обличане. Така, че да не може да се различи от далече кой е мъж или жена. Това се прави и нарочно от поклонниците на дявола в тайни общества, понеже е противно на написаното в Библията и унищожава морала и моралното отличаващо половете обличане:

  "Жена да не носи мъжко облекло, нито мъж да се облича с женска дреха; понеже всички, които правят така, са мерзост на Господа твоя Бог." (Второзаконие 22:5)

Тези неща дори са предсказани, че ще станат още през V век от Нил Постник:

"Външният вид на хората ще се промени и мъжете няма да може да се различават от жените, поради техните безсрамни облекла и вид на косата."

http://ernest.blog.bg/history/2012/11/16/prorchestvoto-na-nil-ot-v-vek-za-poslednite-dni.1020915

Английската пророчица Ursula Southeil живяла от около 1488 до 1561 г. предсказва, че преди края (на цивилизацията) жените ще се обличат, като мъжете и някои от тях ще се подстригват късо.

Има християнски деноменации, където на службите не е прието да има жени с панталони (все едно да си представите мъже с поли и рокли в църквите) или дори такива, където въобще няма жени да носят такива дрехи. А в Израел има движение на ортодоксални евреи традиционалисти, които като видят жена облечена неморално според библейските стандарти в прекалено къса пола или рокля или с мъжки дрехи - панталони я пребиват. Ходят по улиците и ако срещнат такива ги "съветват", така че да запомнят урока.

Повечето хора са свикнали да възприемат жените независимо от това как са облечени. Аз разкрих как се е случило момичетата и жените да започнат да носят панталони, едва когато започнах да си правя мое цялостно разследване на живота и сравнявайки нещата с написаното в Библията и започнах наново да си съставям мнение по различни въпроси. Темата с промяната и израждането на брачните церемонии в християнския свят за повече от 1000 г. и тази на носенето на панталони от жените се срещат в книгата Лъжата за св. Валентин Поглед назад към брачните церемонии и сватбените тържества.

През 60-те години наред със сексуалната революция навлиза масовото носене на мъжки дрехи от жените рекламирано от феминистките, лесбийките и бисексуалните жени. (Почти всички феминистки мразят мъжете или ако не ги мразят имат неправилно отношение спрямо тях.) Но истинските жени и до ден - днешен, ако не през цялото време, то през част от времето през топлите месеци продължават да носят поли и рокли. На същия принцип от няколко години се опитват да наложат носенето на женски дрехи - поли и рокли сред мъжете. Дори се използва и конкретен музикален стил за тази цел - рап, хип-хоп музиката и вече има няколко десетки известни рапъри, които спокойно излизат на сцената с поли и рокли и имат своите последователи рап слушатели, които започват да се обличат по същия начин и в Америка около половината от тях са бисексуални или хомосексуални. А музикалният стил диско музика и дискотеките възникват от лесбо-гей клубовете (след време превърнати в дискотеки) и първите изпълнители са техни представители. Известни обратни (LGBT) диско изпълнители са: Village People, Hot Chocolate (Errow Flynn), Amanda Lear, Boy George, George Michael, Samantha Fox, Madonna, Barbara Streisand, Donna Summer, Bettie Midler, Sulvester, Dana International, Pet Shop Boys, Erasure, Cyndy Lauper, Grace Jones, Jimmy Summerville, Kylie Minogue, Janet Jackson, Army of Lovers и мн. др. През 90-те години се популяризира и хаус музиката - дискотечен стил възникнал в LGBT "културата" и лесбо-гей клубовете в САЩ и разпространен в тези среди 5-10 г. по-рано. Абсолютно всички изпълнители и ди джеи в хауса първите 5-10 г. са били LGBT. Неслучайно дискотеките и партитата от този тип (рейв, хаус партита) са се превърнали в места на разврат. По дискотеки ходи по-развалената част от обществото неразличаваща правилно от неправилно. Над 50% от слушащите рап и RnB  в Америка са хомо или бисексуални. Покрай това може да се каже и следния виц: Двама рапъри-джендъри си говорят. По едно време единият казва:
- А бе знаеш ли аз съм нормален?

                                       image
                                      Еминем (разбира се разведен)
                 
image
                    Рапърът Jaden Smith (бисексуален)
                            image
Рапърска сватба."Булката" е бисексуалният рапър Cee Lo Green. По-рано е имал жена, но се е развел.
image
Реклама на "специални" мъжки рокли за рапъри есенно зимен сезон. На снимката рапъра ASAP Rocky, който е гей.
                                     image
                                    Може и с пола и на токчета
image В музикалния стил R&B, пък много от певиците са бисексуални, като Риана, Beyonce, Miley Cirus, Taylor Swift, Кристина Агилера, Kе$ha, Кати Пери, Бритни Спиърс и нерядко се срещат песни за еднополовата любов (това е най-лесбийският музикален стил за момента). Снимка на Риана от клипа Te amo (Обичм те) посветен на лесбийството.
image
В българския R n B положението също е лесбо и садо-мазо клипа Антилопа на Тита
В някои страни по света, където карат на масова конфекция и са с промити мозъци и имат склонност към бисексуалност или лесбийство се срещат и голям брой момичета и млади жени, които почти никога не носят поли и рокли и са отвикнали да бъдат женствени и да се чувстват истински жени. Повечето от тях еманципацията съвсем ги е обезличила.
Освен стандартния феминизъм преди известно време в САЩ се появи и подразделение към "третата вълна на феминизма" - на дебелите феминистки, което произлиза от модата по дебелите женски задници и дебелите жени в хип-хопа - рап и RnB културата. Но това е временно явление, което отново вече се връща единствено до средите в рап и RnB. Хем са феминистки, хем са дебели и се смятат за повече от другите и са против хората, които не харесват или казват нещо против дебелите жени, като поддържат и другите идеи залегнали във феминизма. - Повече от 500 г. в изобразителното изкуство има стандарти за правилни пропорции и красиво тяло - златното сечение, на принцип залегнал от хиляди години и тези неща са вечни! Освен стандартните неща да бъде млада (до 20-21 или 22) и девствена в християнството, когато се създава връзка и семейство за нас по-сериозните християни в Библията е писано: "Тя да ти бъде като любезна кошута и мила сърна" (Притчи 5:10), тоест да бъде стройна, красива и с добър характер. (Да изясня, че в ранното християнство всички християни са били елегантни. Постели са на пълен глад 2 дни седмично. И сега сериозните християни често постят.)
В САЩ в повечето телевизии при сключването на договори за работа на жени в новините или водещи предавания има клауза за килограмите. Ако вдигне килограмите - директно напуска. Примерно нещо от сорта при ръст 165 см допустими килограми 59 или 60. Факт са и предбрачните договори, ако качи примерно 5 кг. - хваща пътя. Разбира се вече времето на дебелите феминистки е приключило (дори и да дигат още 1-2 г. пара). Откакто през ноември 2017 г. пуснаха в масово производство красивите секс ботки настъпва времето на красивите хуманоидни секс роботки, които да изместят неморалните момичета и жени - чейнджърките (дето си ги сменят - и нямат морално ценностна система и не държат на моногамия и първа любов) и да бъдат смятани за по-зле от роботките. Поколението на младите мъже, които сега са на 18-20 г. в България и не са възпитани както трябва съвсем ще престане да се жени. До няколко години като навлязат по-масово секс роботките - тези които се движат на компании ще предпочетат 3-4 души да дадат по хиляда лв и да си купят обща секс роботка, отколкото разходите по истинско момиче. За 1 г. си избива вложенията, а ако работи ботката ще носи чисти приходи. От гледна точка на инвестиции - по изгодни са секс роботките. Ще настъпи още по-голямо разделяне между морални и неморални. Колкото и да им е криво на неморалните момичета и жени, които са с проститутко-курвенско самосъзнание и манталитет и си ги сменят - те ще бъдат игнорирани от по-моралните мъже, а неморалните ще предпочетат роботки.
През 2017 г. след изборите на Тръмп другата, част от радикалните феминистки в знак на протест по време на демонстрации си слагат хиджаб (покривало на главата и лицето в мюсюлманството). А в Европа с голямата вълна на мюсюлмански емигранти и хилядите случаи на изнасилвания на жени феминистките не казват нищо против тези изверги, но като че ли са про мюсюлмански настроени. Така например 24-годишната Селин Герен от Манхайм, активистка на ултралевите в Германия, която е изнасилена три пъти от имигранти им благодари и оставя за тях съобщение в интернет във Фейсбук: 
"Вие не сте проблем, вие въобще не сте проблем. Вие сте великолепни хора, на които се полага свобода и безопасност, точно толкова, колкото на всички останали. Благодаря ви, че дойдохте тук".

При съвременния феминизъм има тенденция на феминистките да се противопоставят на това жената да изглежда красиво и да се поддържа и смятат всички неща свързани с това за "унижение за жените". За тях красотата не е важна, но работата е на първо място, като се стремят да заемат ръководни постове и да може да командват мъжете (това е и едно от отклоненията в садомазохизма). Те не искат да се омъжват, но да се реализират професионално и по тази причина от 15-20 г. насам, като станат на 32 г. (възрастта до която жените могат да дават здраво потомство) си замразяват яйцеклетките в специални банки струващо 2000 евро на година, че ако им потрябват за в бъдеще. Повечето от тях почти никога не се обличат женствено с поли и рокли, но се случва предимно в редките случаи, когато професията им или медиен имидж предвиждат такъв начин на обличане. (Има официални приеми, особено сред висшето общество, при които не е прието жена да отиде в панталони и се счита за лош вкус и неуважение на присъстващите и низко ниво, ако някоя нямаща представа от култура дойде така облечена.)
Ето и точните думи на феминистките против женската красота и женствеността:

"Женственост - това е  признак на послушните жени."

"Капанът на женствеността - да посвещаваш живота си на мъжкото его." 
 

Такива жени не могат да обичат никой мъж и любовта и женствеността за тях са някаква глупост. Да не говорим за първа любов, първо влюбване - тези неща за подобни нищо не означават, те предпочитат да са общи като проститутките. (Истинските, добри жени държат на първата си любов)
  image
Съвременни курви феминистки с плакати гласящи "Горди курви" и "Курвите казват Да"
В миналото са се подигравали на мъжкараните и жените с обратни наклонности, които са се обличали, като мъже и са носели панталони, а в наше време безсрамните курви излизат с лозунги и пропагандират разни неща. Още в миналото лошо възпитаните, некултурни, неморални моми, без чест и достойнство, които са излизали с различни на срещи или са си ги сменяли или се движат на компании са ги смятали за леки и развалени и хората са отвръщали глави, като минават покрай тях, не са искали да разговарят с подобни, подигравали са се с такива, а днес някои от тях с изродени ценностни системи смятат, че така е правилно и че те са "нормални" и после като не могат да създадат семейства или се развеждат по няколко пъти недоволстват и се вайкат. А някои такива дори издигат плакати - "Горди курви".
За да покажа разликата между времето, когато хората нормално са създавали семейства, преди навлизането на сексуалната революция през 60-те и влиянието на феминисткото движение ще посоча едно проучване направено през 1962 г. в САЩ. Попитани дали предпочитат да направят кариера или да създадат семейство 97% от жените отговорили, че предпочитат да създадат семейство. А за предпочитаната възраст за създаване на семейство посочили 21 г.
Покрай обезличаването на жените и различните форми на социално инженерство вече в много страни хората престават да създават семейства. В Япония дори сред милениумите на по 30-32 г. е възникнал специфичен термин, израз за тях от думите за неправил секс. Нито правят секс, нито се женят. Това обхваща поне 25% от мъжете на 30-32 г. А в същото време е станало популярно ходенето с виртуално момиче от анимационна програма и някои мъже не искат истински живи момичета, но си харесват от програмата. Същото е и положението с японките, които предпочитат анимационен приятел от игра:
https://www.youtube.com/watch?v=aAbYo3ECZ1w
Още от преди 8 г. има случай на женен за момиче във видео игра. Sal9000 срещнал за първи път избраницата си, като играел “Love Plus” на NintendoDS и се оженил за нея през 2009 г. 
В България пък се създават най-малко семейства и сватбите са най-малко на милениуми за Европа от 18 до 30-32 г. и особено това се отнася до мъжете, които масово не искат да се женят, жените са повече (жените до 24-25 г. са над 2 пъти повече и са с по-големи мъже). Около 45-50-55% от мъжете си хващат временни приятелки и от време на време си ги сменят, като живеят без обвързване и повечето не искат да имат деца, просто да има там нещо временно. Жените, които не искат да се омъжват са над 30%. Около или над 17% стават проститутки (България е на 1-во място в Европа по % проститутки на глава от населението, най-голям % проститутки стават между 19 и 21 г. сред невярващите, които нямат морално-ценностна система, не им пука за морал и чест, първа любов и си ги сменят и карат с различни. Още ако са алчни и циркулират предимно в среди с хора с пари, които не са вярващи, събират се по компании и ходят по нощни заведения.) Някакъв % още обръщат резбата, а други предпочитат да бъдат общи - блудници (курви) излизайки с различни или движещи се в компании или да си ги сменят през определен период от време (неслучайно при 45% от връзките в България мъжете ги бият) и сред този сорт е и спина. При проститутко-курвенския тип жени - те не държат на такова нещо, като първа любов (първо влюбване) и излизат с различни и си сменят гаджетата. Освен че такива общи не могат да обичат и за тях думата "любов" е просто заместител на "курвалък", повечето дори и да им се иска не могат да създадат добро семейство - просто моралните момчета и мъже не ги харесват. В такива случаи поради липса на моралноценностна система дори и да се случи да се омъжат, почти всички след известен период се развеждат. Половината от първата до третата година.
Женят се предимно мъже от християнските среди и от малцинствата. Става въпрос за oбикновено по около 70-100 сватби от 18 до 20 г. възраст на година и около 1800-2000 до 25 г. възраст (всеки набор се състои от 32-36 000 мъже, а родените преди 1991 г. от година са по 52-57 000, тоест остават около 240 000 неженени мъже от 18 до 25 г. от 7 набора) и общо около 9500-13000 бракове до 30 г. Има около 230-240 000 мъже от 18 до 25 г. възраст, които не създават семейства. Около половината заминават в чужбина или през част от времето са там, но % на тези от тях, които се женят пак е малък. A младите жени до 25 г., които се омъжват са 3 пъти повече и около 75% от тях се омъжват за по-големи мъже над 30-34 г.
Данните за 2015 г. - Има 74 брака на млади мъже на 18-20 г. и само 1 977 от 20 до 24 г., като трябва да се има предвид, че 2015 г. е година изключение с доста повече бракове от обикновеното. В същото време жените сключили бракове на 18-19 са 1 229, а от 20 до 24 г. са 6 648. За 2016 г. има 279 брака на млади мъже от 18 до 20 и 3 352 (година изключение) от 20 до 24 г. Докато младите жени, които са се омъжили от 18 до 20 г. са 1 111, а от 20 до 24 са 6160. С няколко думи - за 2016 г. сватбите на мъже от 20 до 30 г. са намалели с 2 000.
За 2018 са се омъжили 1503 жени на 18-19 г. и 175 мъже на 18-19 г., жените от 20-24 са 5647, мъжете 1 600. От 25 до 29 жените са 9 036, а мъже са 4 120. Може да се отбележи също, че повечето мъже християни се женят между 25 и 33 г. и по тази причина в тази възрастова група има повече бракове на мъже. В страната има 10 000 евангелски църкви (плюс доста повече православни) и около 3-6 000 мъже от 25 до 34 г. християни се женят годишно.
 Българските мъже вече рядко се женят и създават семейства (освен ако не са възпитани според християнската ценностна система). Женените на 35 г. са едва около 28%. Около 80% не искат да се женят. Повечето ползват младите жени като проститутки или наложници-конкубини и за по-благозвучно наричат тази форма на курвалък "приятелство" и от време на време си ги сменят или по-развалените направо се движат на компании. При цялата тази обстановка вече годишно от 200 до над 500 българки до 30 г. се омъжват за цигани. Тъй като мъжете масово не искат да се женят в някои градове има години, когато няма по нито една сватба. В моя град през 2013 г. примерно няма нито една сватба на местни хора (има на хора от 43 държави плюс България, но няма местни). А в градове, като Левски около 30-40% от момичетата-българки ходят с цигани и доста голям % се омъжват за цигани. 
По официални данни поради това, че в България не се женят и не раждат деца през последните 15 г. са затворени 800 училища. През 2017 г. двадесет, а две през 2018 г.
Една от най-големите измами лансирана още от времето на битническото движение преди повече от половин век е да се опитват да накарат по-неразумната част от хората да мисли, че животът е основно забавление, а не отговорности и здрав разум (всъщност забавлението трябва да е в рамките на здравия разум и здравия морал). И измамените да карат кой с който му падне според временното моментно настроение (след време да преминат и на какъвто пол им падне, точно "квот дойде") и по този начин да бъдат превръщани в слабоумни, безотговорни дебили слабо различаващи добро от зло. Повечето от развалените момичета и млади жени
(в България), които сега се движат на компании с различни момчета и мъже или си ги сменят до такава степен са се изродили и изгубили майчинския си инстинкт, че до около 80% не искат да раждат или дори мразят децата. А пък малката част от тях, които раждат са извънбрачни копелета и потомството им е проклето от Бог до единадесет поколения: "Никой незаконно роден да не влиза в Господното събрание, никой от потомците му до десето поколение да не влиза в Божие събрание" (Второзаконие 23:2)
Обширни социологически изследвания още преди доста години описани в специализирана литература наричат този тип жени (момичета) купонджийки и заявяват, че това са най-лошите жени и те не са подходящи за създаването на семейства. Във връзка с това може да се кажат и следните вицове:
Момиче, което се движи в чалга, рап и RnB компании пита майка си:
- Мамо хубава ли съм?
- Хубава си. Ще станеш най-красивата проститутка.

- Мамо грозна ли съм?
- Ее, грозничка си, ама ще станеш най-яката проститутка.

През втората половина на април 2013 г. в Брюксел на конференцията „Проблеми на демографската политика в Европейския съюз“ е изнесен Доклад от Йоханес Хaн (Johannes Hahn) “България след българите” и неговото заключение е, че „Българите нямат нужда от държава“ (тъй като изчезват). Ще използвам цитат от неговия доклад:
  "Всички вие знаете, че наскоро приехме Република България за член на Европейския съюз, но малцина сте наясно, че нейното население се топи с огромна скорост. Във времена, когато усилено се говори за пренаселеността на света като цяло, за недостига от ресурси, необходими за задоволяването нуждите на човечеството, България представлява едно, меко казано, странно изключение. За съжаление това изключение се намира в границите на Европейския съюз и ние трябва много внимателно да изследваме демографските процеси, протичащи в тази държава, и да си направим необходимите изводи. Ще ви го кажа директно – до четиридесет години България ще изчезне, българите ще изчезнат като народ, и този процес е необратим. Ние не можем да го спрем, но можем да се поучим от него." http://zahariada.blog.bg/politika/2017/02/20/iohanes-han-bylgarite-niamat-nujda-ot-dyrjava.1510975
  Друг проблем е, че в България при нездравословния начин на живот на някои хора - тютюнопушене, вредни вещества в храните, питиетата, ваксините и др. 300 000 двойки не могат да имат деца (това са регистрираните, които искат семейства, а % на тези, които не могат е двойно или тройно по-голям). Изследванията на учените са доказали, че жените, които са пушели повече от 5 г. вече не могат да родят здрави деца. Раждат се със скрити патологии и различни болести. Пушачките не са подходящи за създаване на семейства и потомство. Щом пушат значи не щат да раждат и семейство или не искат да са добри майки.
                      image
                   Ето с какви глупости се опитват да промиват мозъците  
Добре е да изясня и още едно явление - Въпреки от една страна масовата неморалност, която се разпространява през 60-те и 70-те години на ХХ век и лансирането на всякаквите сексуални извращения от 15 г. насам, експертите заявяват че през последните години в световен план се е утроил броят на девствените встъпващи в брак и това започва да се превръща в мода. Така се получава рязко разграничаване между моралните и неморалните хора. В някои страни дори това се поощрява. През 2002 г. министърът на здравеопазването на Уганда въвежда закон, с който жените, които се омъжват девствени получават големи суми пари и скъпи подаръци. Също така момичетата, които са завършили средното си образование и са се запазили девствени могат да учат безплатно във висшите учебни заведения. 
През последните 17-18 г. в САЩ се популяризира движение за запазване девствеността до брака с даването на обет на момичетата пред родителите (бащата), че ще се запазят девствени до брака. Това се прави на така наречените Purity balls (Балове на чистотата или още Балове на непорочността), където мoмичетата обещават пред бащите си, че ще се запазят девствени до сватбата. 
                      image
                     Момиче с баща си за Бал на чистотата
  Първият Бал на чистотата е направен през 1998 г. в Колорадо Спрингс от Ранди и Лиза Уилсън за техните дъщери.
www.generationsoflight.com
Баловете на чистотата започват, като християнско движение ръководени от пастор, но движението става много популярно и бързо се разпространява и извън църковните среди. (По-рано е имало подобни училищни и колидж групи и кръжоци.) От 9-10 г. в САЩ има над 10 милиона момичета от това движение. (Всяка 5-6 американка) А баловете на чистотата стават модерни и вече такива се правят още в 17 държави по света.
Tака от една страна виждаме неморалните полигамни, на които не им пука за такова нещо, като първа любов и моногамия (полигамните "общи" не могат да обичат) и си сменят гаджетата (приятелите) и за повече от половината от тях дори еднополовите връзки не са проблем и от друга - моралните, моногамни, които държат на традиционната християнска ценностна система и създаването на добри, морални семейства.
Докато на Баловете на Чистотата моралните момичета с ценностна система дават обет да се пазят девствени и да запазят първата целувка за съпруга си (според мен нормално е за избраника си, когато са решили да прекарат живота си с някого), неморалните, леки момичета карат с по много момчета и мъже и нямат никакви задръжки, колко души ще целунат или ще прегърнат. Преди година стоя на спирката на Лъвов мост и момиче и момче гаджета около 18 г., които се прибират от училище чакат автобус, стоят от ляво до мен и си говорят. По едно време минава тяхна съученичка от друг клас вижда момчето и казва: "О, готин. Какво правиш?" и го прегръща и май го целува все едно, че й е брат и не го е виждала цяла седмица. Когато се постъпва с малко дете по този начин е нормално, но с голям мъж - известно е какви стават подобните момичета без задръжки. Това са хора с изродена ценностна система. А той грозен, подстриган гола глава, 0 номер, като рецидивист, който току-що е излязъл от затвора (около 75-80% от обратните, бисексуалните или имащите склонност към това са 0-1-2-3 номер). И после подобни момичета и жени без задръжки, които не различават красиво от грозно, правилно от неправилно, като станат по на 20-22 г. спокойно решават да станат проститутки или ако случайно се омъжат (което е рядкост, 1 на 500, а случката е в София, където все още тук-таме се женят) и като се разведат няколко пъти се чудят защо не им върви и се вайкат. (Eдинствено нещастните в любовта момичета и жени и тези, които не могат да обичат и нямащите морал излизат с различни, сменят си гаджетата и се развеждат.)
Вече споменах за ниския брой на създаване на семейства в България. От общия брой сватби средно по 20-25 000 на година през последните 10 г. се развеждат близо половината за една година - по 10 000. И така до няколко години остават предимно случаите на истинска любов (по първо влюбване за момата) и християнските семева.
                 image
                               Sal9000 с играта си

image
В идиотския гнусен филм Теd 2 oт 2015 г. Tami-Lynn, на 25 г., която от взимане на наркотици й е увредена половата система и не може да има деца (често явление по света) се омъжва за плюшено мече. И в двете части на филма се рекламира, както 
фетишизма, така и хомосексуализма, женски травеститизъм и какви ли не още отклонения. А също и дрогирането и нецензурния стил на говорене с вулгаризми и псувни.

image
През 1999 г. тайванец се оженил за тази кукла, след като неговата любима се самоубила през 1979 г.
image
Chadil Deffy oт Тайланд се оженил за умрялата си приятелка в деня на погребението й през януари 2012 г.
image
Aмериканецът Edward Smith има по-специални взаимоотношения с колите си. Има три коли, които нарича "Cinnamon" и се оженил за една от тях. Твърди, че прави секс с колата си. 

Американската фирма за хуманоидни роботи Abyss Creation е обявила, че вече може да извършва бракосъчетания между хора и секс роботи. (От 2014 г. вече секс роботите говорят.) Помислили са дори и за раждането на деца от хибридните бракове. Тъй като се очаква някои роботи да заработват и да разполагат с повечко пари и да са желани от някои видове хора са обмислили и правните отношения с подобни (този сорт от неморалните жени, които търсят мъже с пари и мъжете, които търсят жени от финансово обезпечени семейства, вече ще търсят роботи с пари.) Не са забравили и транссексуалните и за тях има роботи. Цените за секс роботи се движат от 5 до 6 хиляди$. За тези, които са с прецаканите телефони (смартфоните, които ги следят на всякъде в картина и всичко , което правят се архивира) фирмата Realbotix, освен сексуални роботи предлага и андроид приложение на визуален телефонен робот за компания. Всеки вече ще може да има млада и красива жена (истинска или роботка) и дори по снимка ще правят поръчково жени (може и с подобрения) и интересът към неморалните момичета и жени, грозноватите и дебелите драстично ще спадне, а ще се вдигне към моралните, девствените красиви, които имат висока ценностна система и държат на такива неща, като морал и чест, първа любов, любов за цял живот и т.н.
image
                                          Мъжки секс робот
                     image
image
image
                                          Женски секс роботи

За да обясня случващото се и някои манипулации щe използвам цитат от книгата Лъжата за св. Валентин. Поглед назад към брачните церемонии и сватбените тържества:

"Докато през XIX и началото на XX век много от лесбийките са се прикривали и са се омъжвали и поради тази причина малко трудно можем да кажем, кои са чисти лесбийки и кои бисексуални, от 60-те и 70-те години вече това не е така и започва нова настъпателна епоха за лесбийките. Около 1970 г. стартира втората вълна на феминизма, състояща се изцяло от феминистки-лесбийки, наречена „лесбийски феминизъм” и като символ на това движение става двойната брадва (езически символ характерен за култа към Дионисий, използван още от жреците от култа към римската богиня на войната Bellona с етруски произход). От представителките на „лесбийския феминизъм” могат да се споменат Judith Halberstam, Judith Butler, Marilyn Frye, Sheila Jeffreys, Gayle S. Rubin, Charlotte Bunch, Monique Wittig, Mary Daly, Rita Mae Brown, Audre Geraldine Lorde, Adrienne Cecile Rich и т.н. Движението е свързано с легализирането на гейовете и лесбийките, но също има и активистки за доминацията на жените – матриархат. Крайният феминистки сепаратизъм води началото си от създаването на организацията Cell 16 от Roxanne Dunbar през 1968 г. Сред първоначалните членки на Cell 16 (Клетка 16) били Dana Densmore, Lisa Leghorn, Betsy Warrior и дори Abby Rockefeller от известната илюминатска банкерска фамилия. Доста често доминация на жените над мъжете и женско царство се пропагандира при садо-мазохистите (B.D.S.M.), където властните жени биват наричани господарки (Domina). 

  При втората феминистка вълна се намират лесбийки, подкрепящи лесбийската педофилия и инфантофилия с малки момиченца. Така например Kate Millett, която в университета членувала в Kappa Alpha Theta и през 1970 г. издава ключовата за движението феминистка книга Sexual Politics (Сексуална политика). Запитана в интервю през 1980 г. дали може да съществува еротична любовна връзка между малко момче и мъж, отговаря: „Разбира се, или между малко момиченце и жена” и допълва, че тези взаимоотношения са „може би героични и много прекрасни, но трябва да се допусне, че също така могат да бъдат експлоатирани – както детската проституция”." (Лъжата за св. Валентин, стр. 178-179)
      За повече по темата четете последната глава от книгата!

                           image
За поръчки на книгата e.h.books@abv.bg Цена само 9 лв. Луксозно издание с 85 цветни илюстрации.

Покрай крайни феминистки, които искат да наложат пълен контрол и доминация от жените над мъжете и да се постигне матриархат те се превръщат в оръдие за различните отклонения, като примерно женската педофилия или зоофилията (секс с животни) и дори вече има бракове на хора с животни.  

"Всеки, който лежи с животно непремено да се умъртви" (Изход 22:19)
"Проклет, който лежи с какво да е животно. И всичките люде да кажат: Амин!" (Второзаконие 27:21)

Въпреки че не може да се гледа сериозно на идеята за матриархата идеята им е на земята да останат само жени и да се размножават лабораторно в свят без мъже, като мотото на подобни атеистки е: "Мъжът е преходното същество между маймуната и жената!"
През 1967 г. излиза книга манифест, жените да елиминират мъжете S.C.U.M. Society for cutting up Man Manifesto. Сега обаче вече съвсем сериозно се говори за такова нещо, като биоутроба, където да се размножават хората по лабораторен начин.
 
В някои християнски среди се твърди съвсем резонно, че крайният феминизъм е проявление на демон наричан "Духът на Джезевел" и се практикуват успешно прогонвания, освобождения от този дух - демон.

При християнството и следващите Бог е дадена подредба, йерархия в семейството и когато те не се следват има действие на демони:

"Но желая да знаете, че глава на всеки мъж е Христос, а глава на жената е мъжът, глава пък на Христос е Бог." (1 Коринтяни 11:3)

Неслучайно, когато се омъжат съществува обичай жените да променят фамилното си име с това на мъжа. По този начин те са под авторитета на съпруга си и той става тяхна "глава", както е написано в по-горе посочения стих с думите на апостол Павел. 

Докато някои от посочените по-долу примери в поста са свързани с културно битови вярвания, но бракът има само фиктивен характер и не се стига до сексуални девиации с животни, то при други свързани с представители на западната култура са наистина консумирани. А случаите на брак с предмети е или проява на ексцентризъм и опит за популярност или патологични психични отклонения. И човек не знае дали да се смее или да се вайка.

В Швеция феминистките са премахнали от светофарите човечето и са го заменили с жена. В Норвегия феминистките надигат глас за дискриминация, че на комплектите за мебели от типа "сглоби си сам" е показан мъж, който сглобява, а няма жени.
В САЩ феминистките са измислили приспособление наречено p-mate от смесена сплав състояща се от стъкло и пластмаса в което да могат да пикаят прави, като мъжете и при това да не ходят до тоалетната. Другото е нещо, като цетка GoGirl. С цел за манипулиране на жените от страна на феминистките се прави и "международен ден на пикаещите прави" и това е забележете 9-ти март, точно след 8-ми март, когато жените са надъхани.

imageimage

 Понякога се срещат и противоположности аномалии. Така например в университета в Торонто се счита за признак на сексуално посегателство твърде дългото гледане на жена. Но в Бернард колидж в Ню Йорк ученичка подала в съд професор, че не я гледал достатъчно дълго (явно му е била доста навита, а той не я е отразявал, за да се стигне до там).

Преди няколко години шведски активистки феминистки са искали въобще да бъде премахнат бракът. Tук може да се уточни, че един от главните разпространители на сексуалните извращения през XVIII век - Маркиз дьо Сад е казвал по време на Френската революция, че "Убийството на Краля и неговото семейство не е достатъчно, но за освобождението от системата трябва да бъде премахнато семейството, като институция".

В Испания феминистки излизат с искане да спрат да доят кравите (понеже са женски). Феминистки от цял свят излизат с идеята, че кравите били изнасилвани, като ги доят и че феминистките трябва да не пият мляко. Има случай по време на протест, когато феминистки си слагат доячните машини на циците.

Заради феминистките се опитват да променят Библиите и Адам да не бъде отбелязван, като мъж, но единствено да пише "човек". За момента се говори, че такова нещо може да направят първо в новите католически варианти на библиите (ама те хората, които са вярващи вече си имат библии и има още много напечатани по-отрано, които няма как да забранят да се разпространяват).

В Канада в щата Онтарио миналата година е вкаран закон за джендърно равенство за осиновяване, при който децата се осиновяват в четворка - двете семейства се превръщат в едно семейство и карат, кой с който му падне.
image
Drag queen мероприятия в детските градини на Бристол, Великобритания в които участват деца от 2 до 4 г. организирани планомернo пo джендър програмa от организацията Drag Queen Story Time

Друга тема е полигамията. В някои култури от хилядолетия съществува полигамия и до преди около 1700 г. в почти всички народи и племена това се е приемало. В самата Библия в Стария завет Господ позволява това.
Но по време на римското владичество в Израел през I век преди Хр. се появява движение, а с навлизането на учението на Исус Христос, при което се говори за това, че мъжът и жената стават едно цяло и се спазва по-строг морал и не се толерират разводите и дори вторите бракове.

"Затова ще остави човек баща си и майка си, и ще се привърже към жена си, и двамата ще станат една плът." (Ефесяни 5:31)

По-подробно по въпроса:
http://ernest.blog.bg/history/2012/11/21/21-noemvri-den-na-hristiianskoto-semeistvo.1022485

"Ако си вземе още една жена, да не лиши онази от храната й, от дрехите й, и от съпружеско съжитие с нея." (Изход 21:10)

"Ако има някой две жени, едната любима и другата нелюбима, и му народят деца - любимата и нелюбимата, и ако първородният син е на нелюбимата, тогава в деня когато дели между синовете имота си, не бива да направи първороден сина на любимата наместо на нелюбимата, който е истинският първороден; но да признае за първороден сина на нелюбимата, и да му даде двоен дял от всичкия си имот; защото той е пръв плод на силата му; нему принадлежи правото на първородството." (Второзаконие 21:15-17)

Постинг, където дискутирам въпроса за двуженството:

http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2015/06/25/ima-li-vechna-liubov-4-chast.1371598

В Еритреа - страна намираща се в Източна Африка правителството издава закон всички мъже да се оженят за по две жени или влизат в затвора.

                                        image
                           Еритреа, където 49% от населението са християни
image
          
Мъж в САЩ се жени за две жени. На гости в телевизионно предаване.

image
В САЩ вече се предлагат и аксесоари за върха на сватбената торта с две жени и един мъж 

              image
61-годишен пастор в САЩ се жени за втора жена на 19 г. На снимката с двете си жени
https://www.youtube.com/watch?v=0962o3sXa4A

image
                   
Мъж в Южна Африка се жени за четири жени едновременно

image
Брак със смартфон. 34 годишният Aaron Chervenak от Лос Анжелис заминава за Лас Вегас, за да се ожени за смарт - фона си.
image

                                      image
Жененият за отровна кобра прекарва по цял ден заедно с нея и дори заедно гледат телевизия. Той казва, че змията много приличала на неговата приятелка починала преди 6 години и вярва, че това може да е тя.
image
Следващата откачалка се омъжва за делфин. Aнгличанката Sharon Tendler от еврейски произход на 28 декември 2005 г. след дългогодишна връзка се омъжва в израелски курорт за делфин2на име Cindy. Не споменават дали делфинът е женски (името е женско) и сватбата да е още и лесбо.
                   image
През февруари 2006 г. суданецът Charles Tombe се жени за коза. След като бил заловен да прави секс с козата той заплатил 15 000 судански динара (на стойност 75 долара), за да може да се ожени за нея.
           image
                    С козичката - женичката към къщи
image
Ексхибиционистите Ellie Barton и Phil Hendicott от Австралия сключват брак пред 250 души свидетели чисто голи
image
                           През 2000 г. Davecat се жени за кукла
image
         Южно кореецът Lee Jin-gyu през 2010 г. се жени за възглавницата си
image
Amy Wolfe от Ню Йорк (туй безформено и безлично нещо на снимките би трябвало да е млада жена) се омъжва за 1001 Nachts (вдигащо се нагоре и надолу влакче от увеселителен парк)
image
Западногерманката Eija-Riitta Berliner-Mauer през 1979 г. се омъжила за берлинската стена и дори променила фамилното си име, което на немски означава "Берлинска Стена" и когато съборили стената, кoетo започнало през 1989-1990 г. била ужасена
image
Бившата войничка, американка от Сан Франциско Erika La Tour Eiffel си сменила името на Айфел и се омъжила за Айфеловата кула през 2008 г. На снимката целува кулата.
image
Chen Wei Yih от Тайван е щастливо омъжена за себе си. Тя се омъжва за себе си през октомври 2010 г. на 30-годишна възраст
image
Вероятно първата откачалка, която се омъжва сама










Гласувай:
3



1. ernest - Тъй като поради надвишаване на капацитета на постинга с добавките, които правя не се събира ги включвам в подредие тук
28.06.2017 17:58
През януари 2009 г. в индийското селце Pallipudupet омъжили две момиченца на по 9 г. за две жаби. Церемонията се извършила, за да предпази селцето от мистериозни заболявания.

Относно случаите на мъже индийци, които се женят за дървета. В Индия е прието първо големият син да се жени и ако вторият син вече иска да се ожени, тогава големият се жени за дърво, за да може по-малкият да може да се ожени. След сватбата по-големия брат отсича дървото и когато му дойде времето вече се жени истински.

В Индия кравите са считани за свещени. Те могат да бъдат и женени. През 2011 г. Гурадиа и съпругата му Анусулиа, тъй като нямали деца, а отглеждали от малка една бяла крава на име Садхана решили да я омъжат и й намерили черен бик. Сватбата струвала 200 000 рупии, което е 3 200 долара.

Понякога в Индия също и хора могат да бъдат женени за крави. През април 2014 г. мъж се оженил за крава и на сватбата имало 5 000 души гости и сватбата струвала 1 милион рупии (16 000 долара)

Ngurah Alit от Бали нa 18 г. се оженва за крава, след като казва, че кравата флиртувала с него. През юни 2010 г. хората от селото го принуждават да се ожени за кравата за да изчисти нечистотата от "връзката" му с кравата. След церемонията ги хвърлят в океана. Него само символично.

Eдна изключително важна подробност - логото на феминистките включва обърнат сатанински кръст. Логото представлява кръг с юмрък и сатанински обърнат кръст излизащ от юмрука.

1 Повечето от професионалните спортисти използват разни допинги и стероиди, но преди състезания се опитват да скрият следите от ползваните от тях медикаменти, обикновено по някакъв химичен начин. Има голям брой професионални спортистки явяващи се на състезания, които са ползвали стероиди с мъжки хормони и по-късно това да доведе до промяна в усещането им за полова идентичност и да са си сменили пола. В течение на 30 години много от западногерманските спортисти са използвали фенетилин в качеството му на допинг. От периода на разпада на СССР до влизането в ЕС българите организират неговото производство и нелегално го доставят в Германия под търговската марка каптагон.
Добре е да се има предвид, че дори и доста от храните се разделят на мъжки и женски. Не може през цялото време мъжете и жените да ядат едно и също.

2 Делфините са разумни същества, естествени приятели на човека. Установено е, че езикът им е по-богат от човешкия и имат 120 000 думи - звука. През 60-те години Margaret Howe Lovat при експерименти на НАСА с делфини е правила секс с делфин, a Malcolm Brenner на 63 г. през 1971 г. с женски делфин.
Преди 4-5 г. израелски военни бяха замесени в сексуален скандал, който може да се определи, както като комичен, така и за гнусен. Появиха се видеозаписи, на които се вижда как израелски военни обграждат овчар в Палестина и изнасилват козата му.
В България зоофилията е забранена според Закона за защита на животните:
Чл. 7. (1) Забранява се проявата на жестокост към животните.
(2) За жестокост се смятат:

23. сексуално малтретиране на животни.
Чл. 68. (1) За нарушения по този закон лицата се наказват с глоба от 100 до 250 лв., а при повторно нарушение - от 250 до 500 лв., освен ако деянието не съставлява престъпление.

3 От древни времена е съществувал култ към природата, но не се е чувало някой да се е оженил или омъжил за дърво. Друидите и германите са считали дърветата за свещени. На територията на германските племена преди 2 500 г. е имало 200 километрова свещена гора.
Съществува някакво съвременно течение казващо "прегърни дърво", което не е отклонение, но някаква форма на връщане към природата и припомняща, че ние сме част от нея. Сравнително подобно е и съществуващото от по-рано мото "посади дърво".
Всичко живо в природата притежава енергия, включително и дърветата.
цитирай
2. ernest - Да добавя още 11 неща
24.10.2017 06:33
1 Вече се изясниха понятията за жените обличащи се като мъже. В списъка с различните 29 сексуални ориентации спадащи към "третия пол" и травеститизъм, както са приети официално по времето на Обама. Това са цитирам:

Cross-Dresser – човек, който се облича в дрехи, типични за противоположния пол. Травестит.
Drag-King – жена, която се облича в мъжки дрехи (обикновено за целите на шоу-бизнеса)
Butch – лице от женски пол с подчертано мъжко поведение и стил

2 Така наречената "артистка" Maja Smrekar получи награда за зоофилски "арт" снимки и т.н. с кучета. Освен това тя се изявява и с това, че в продължение на 3 години живяла без да излиза с няколко кучета. Направила е инвитро с нейна яйцеклетка и кучешкa соматична клетка.
На една от снимките куче й засмуква цицата. Идеята на феминистките вече е - Купете си куче и вместо да раждате деца предизвикайте отделяне на мляко и си хранете кучето директно от гърдата!

3 Наскоро в Швеция на някаква феминистка изява имаща предимно представяне на женския мензис една феминистка заявила, че ПИЕ МЕНЗИСА СИ ПОНЕЖЕ Е МНОГО ЗДРАВОСЛОВНО. (Минала тя покрай здравословното, ама нали така трябва да се оправдае за авто-канибализма си!)

4 В Швеция вече са измислили и термин за хомосексуалните семейства, които си осиновяват деца. Така при семейство от двама мъже, които се явяват приемни майки детето трябва да се обръща към тях с "мапа", което произлиза от "мама" и "папа".

5 В Швеция вече са пробвали да приемат официално педофилията и некрофилията (секс с трупове), но не се приело. Но пък в Норвегия са се разпространили педофилски банди.

6 На някои държавни места за работа, като примерно в шведската полиция се приемат с приоритет пред другите сексуалните малцинства - хомосексуални и от този сорт.

7 Покрай джендъра и внедрени фалшиви християни заемащи позиции в църквата в шведската лутеранска църква се призовава свещениците да ползват полово неутрално обръщение към Бог, тоест, да не използват „Той” или „Него”

8 В Англия и Холандия са отменени със закон думите "дама" и "господин", понеже някои хора все още може да не са решили какви да бъдат, дали да са господин, или да са дами. Вече е под въпрос дали няма да бъдат забранени и думите "мъж" и "жена". Всичко това е част от създаването на нова идеология.

9 В Дания е отворен публичен дом за зоофили. Според датското законодателство се разрешава сношението на хора с животни и това е тяхно конституционно право. Клиенти идват от Германия, Холандия и Швеция. По-рано до 2012 г. в Германия е имало така наречените "еротични зоопаркове" за еротични забавления на хора с животни, но вече е влязъл закон забраняващ тези неща.

10 В Испания по време на празника на трите влъхви, по време на който от стотици години има карнавално шествие по време на което добрите влъхви раздават бонбони феминистките се обадили, че се почувствали "обидени" защо тримата влъхви са мъже. Не може ли да има влъхва жена и поискали единия влъхва да бъде жена? И честването на празника е под въпрос поради така наречената "политическа коректност", че да не би да обидят някого. - Ето това е джендърната революция и прекаляване с толерантността. Измислен е и ден на толерантността въведен в много държави. Като ви кажат за деня на толерантността - сещайте се за джендъра, зоофилията и всякаквите други патологични отклонения!

11 Неправителствената организация "Сингъл степ", една от тези, които подкрепят безрезервно Истанбулската конвенция и искат узаконяването в България на десетки полове, които са различни от биологичните два излизат с преложение за създаването на Клубове за лесбийки, гейове, бисексуални, транссексуални и интерсекусални в българските училища. - Тази глупост може да бъде спряна!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2679833
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930