Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2014 19:38 - Подредията към постинга "В търсене на любов"
Автор: ernest Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4056 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 13.08.2019 21:45


Това са разширения вариант на подредията към постинга:
 http://ernest.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/09/08/v-tyrsene-na-liubov.1146755
Ако някой иска да разбере постинга и подредията е необходимо да е наясно със съществуването на Бог и важността му в моя живот. Живея според християнския морал, на ранното християнство. За мен накратко: не пия и не пуша, посветил съм се на Господ и живея чист и морален живот. Спазвам съботата (четвъртата божия заповед) и съм кръстен със Светия Дух, което е свързано с духовните дарби и говоренето на ангелски езици и от 10-15 г. Светия Дух ми говори всеки ден, точно както е описано в посланията в Новия Завет. Старая се да развивам в себе си добри качества и добродетели. Освен християнството: свиря на китара и слушам определен тип рок музика (AOR-Glam Metal), в която се пее само за любов и повечето време се обличам в характерния за моята музика стил. Тъй като постингът и подредията са "в търсене на любов" ще препоръчам серията ми от постинги "Има ли вечна любов", където обяснявам зависимостите кога се получава истинска любов - единствено при първо влюбване на жените, девици, с морални принципи, да е красива (според представите на дадения мъж - моите - стройна, с правилни пропорции, природно красива - почти всички момичета, които се влюбват в мен са такива), да има добро и чисто сърце и т.н. Moже да се получи единствено при първо влюбване на момите до около 20-21-22 г. или, ако е влюбена от по-рано, пък се развие малко над тази възраст - 22-23 г. (така или иначе не се интересувам от над 20-21 г. и държа от първата да е по истинска любов). http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2016/08/16/ima-li-vechna-liubov-6-chast.1470915 
1
През лятото на 2009 г, примерно написах една книга за 4 месеца. И ако някой въобще е в състояние да напише нещо подобно биха му били необходими поне 5-10 години изследвания.
2 За различните хора Господ има различни съдби, предопределения и служения. Той често дава водителство на тези, които Го търсят. При някои служения Господ изисква пълна отдаденост и това отнема всичкото време, както и абсолютна чистота от своите служители и през определен период не може да си има съпруга. Обикновено Господ дава правилната спътница в живота и то според това, което е добро за отделния човек. На мен ми казваше да чакам, а сега да не бързам, дал ми е и малко информация за някои неща по този въпрос за в бъдеще и знам, че имам добро бъдеще. Примерно, че момичето, с което ще бъда много силно ще ме обича и за цял живот, ще й харесва моята музика и др.
3 От около 2006 г. сред тийнейджърите е много модерно да се самоубиват, но като че ли от 5 години в България не е така популярно. Преди в България се самоубиваха или правеха опит за самоубийство по двадесет и няколко души на ден, най-често на 15-17 години. Според такива, ако си направил опит за самоубийство си готин, а ако не си - не си готин. Не пиша това за да се хваля, но опитите за самоубийства са лошо нещо.
4 В продължение на няколко месеца след опита за самоубийството в тежък момент в живота ми, за да запълня празнотата и просто да имам някакво момиче до мен, за да не направя някоя глупост съм излизал по няколко пъти с разни момичета (те са ме сваляли), някои от които пушачки (две не бяха) през 1988-1989 г. и докато съм бил с тях за по 2-3 дни съм пушил, но дори и така като не вървят нещата и хората не са един за друг не стават. Тия работи не са до пушенето или непушенето, а до хората, ако някой иска винаги по-късно може да се откаже да пуши примерно. (А има и полупушачки и с тях e по-лесно.) Статистиката показва, че около 50% от пушещите хора се отказват. Ако някоя предпочита цигарите пред любовта, то такава не е достойна да бъде обичана и никога няма да изживее истинска любов! Това по-специално важи за истинските пушачки, които пушат по половин-една кутия цигари на ден и не искат да се отказват да пушат дори когато си харесат или са влюбени в някой непушач. По някое време за такива думата любов изгубва значението си (те са нещастни на тема любов). Има зависимости в природата. Не може примерно някоя да се откаже от първата си любов заради такава глупост като пушене, да се отрeче от това, което й е дадено отгоре (по каквато и да е причина) и после да чака пак да дойде. Няма как да стане! Както отбелязват изследванията на учените истинските пушачки, които са пушили по половин-една кутия на ден продължително време (повече от 5 г.) не стават за жени, тъй като раждат деца с дефекти и патологии (някои скрити). В наше време в повечето "цивилизовани" страни само 1% от децата, които се раждат са наистина здрави. Въпреки че съм предубеден трябва да призная, че полупушачките, които не са пушили много, горе-долу стават за жени. Те не са проблем. Много лесно мога да направя всяка пушеща (още повече полупушачка) да се откаже да пуши, но не си падам по пушещи. (Освен че замърсяват въздуха и имат неприятен дъх, за повечето от непушачите пушачките миришат неприятно, неслучайно са направени зони за пушачи и непушачи. Над 90% са и мръсни - тръскат пепел и хвърлят фасове, където им падне. Едно е да са ти някакви познати и може да не им обръщаш внимание, а съвсем друго да трябва да имаш връзка.) Неудобството в мен да се влюби пушачка и аз в нея е, че трябва да й забранявам да пуши, а не искам да карам зорлян никоя да прави нещо, което не иска. Тя сама трябва да си реши този въпрос. Никога не е съществувал вариант да бъда с пушачка. Не понасям пушачки, не се интересувам от такива 2-ро качество. Харесвам непушачки и винаги съм искал да бъда единствено с непушачка и ще бъда с непушачка! Повече инфо на: http://ernest.blog.bg/drugi/2014/03/31/manipuliraneto-na-pushachite-bitkata-za-zdraveto.1252764 
5
В България поне 50-60% от хората са развалени - сменят си гаджета и партньорите в живота (50% се развеждат http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/nad-10-000-razvoda-samo-za-godina-v-bylgariia-6048043, което е забранено от Бог - Малахия 2:16, Матея 19:8), чукат се кой с когото му падне (по-зле са дори и от животните, пълни с демони на блудство и прелюбодейство) и ако такива отрепки създадат семейства (блудниците и курвеещите се момичета не стават за нищо) тази част от мъжете, които са глупави дори не знаят, че децата им не са техни (виж подредие 14 **), но комбинация от генетичен материал на всичките любовници на съответната блудница и най-много от първия - причината за това, че са се превърнали в аморални полуидиоти е атеизмът и липсата на Бог в живота им (ненавиждам и мразя такъв начин на живот). Истина е, че повечето такива мъже само желанието им за разврат е голямо и дори не могат да правят секс както трябва. Но всеки рано или късно си получава заслуженото. Библията казва, че такива - грeшници отиват в ада. Toчно поради такива развратени хора бяха разрушени Содом и Гомор и дойде Потопът, заради греховете и блудстването ще дойде и Съдният ден. Според Стария завет блудниците и прелюбодейците и всякакъв сорт неморални (сексуални) грешници трябва да бъдат убивани и в миналото са ги убивали (ако живеех в онези времена и аз щях да ги убивам). В миналото при много езически народи също е имало строг морал и може да се спомене кодексът на Хамурапи от Вавилония, където като хванели прелюбодейци или, които не са сгодени ги връзвали един за друг и хвърляли в реката. Някои намират наказание в съдбите си на земята. Без да броим заболелите и умрелите от СПИН и др. болести от този сорт също така може да се спомене, че около 60% (в България от по-ново време -90%) от браковете (при такива грешни и нечестиви хора) са нещастни. Примерно в България при 45% от браковете мъжете (които пият по-здраво алкохол) бият съпругите си. По официални данни 45% от момичетата и жените в България ги бият приятелите и мъжете им и това се отнася единствено до атеистите, около 70% от невярващите и когато някоя си ги сменя, рано или късно започват да я поступват. Има такива момчета и мъже, които се хвалят колко момичета и жени са набили. От край време има дори песни, в които пеят за това грешниците. Примерно Me and the Devil Blues на Робърт Джонсън от началото на 30-те години на ХХ век. Невярващите хора в наше време са тотални жертви! 
6 С колкото и момичета и да съм се срещал до момента (около 9-10-11 и поне 7 от тях за по 2-3 пъти сме се срещали, като изключим онази и още една-две 15-годишни, са били между 17 и 19 годишни и почти никога не съм имал нищо общо с над 20 годишни или мои наборки* - не е имало дори какво да си кажем. Аз и приятели** мои набори нямам, с които да другарувам, май само един и не е от моя град (на времето са били 5-6). Нямаме нищо общо. Не ходя на общи годишни сбирки, бях два пъти и смятам това за грешка. Над 90% от моите приятели са по-млади, 4-5 % по-възрастни и 1-2% набори. Никога с никоя не съм се карал и не е имало нито един-единствен повод за подобно нещо, но само с онази (и още една, която през лятото на 2008 г. искаше да ме изнасили, пък уж била християнка (откачена евангелистка) - казваше, че Библията била за едно време - тотална глупост и еретизъм). 
* Сега бившите ми съученички и близките набори 95% са баби с внуци (жените стават баби много по-рано от мъжете - на 42-50 г., в климактериума и менопауза са и отдавна не могат да раждат, а около 2-3% са измрели. Нa 30 са лелки, а на 39-42 жените вече не стават за нищо и висок % от браковете с близка възраст, когато не са женени по любов мъжете се развеждат и си намират някоя млада). Преди около 17-18 г. дъщерята на съученичка от друг град, където съм учел ми се сваляше за известно време (да съм бил на 36), после научих, че майка й е учила в съседен клас, не че има значение, ама в началото тя не ми каза, беше хубавичка и беше станала християнка и покрай нея после повярвали и други в дома й. За малко да се скара с една нейна приятелка-евангелистка за мен. Знам само, че за известно време онези двете не си говореха заради мен. Другата нещо веднъж докато отивах към един приятел, а тя към училище бяхме в една посока и си говорехме, после след 1-2 дни срещам едно друго момиче от 8-ми клас (евангелистка), сестра на една тяхна приятелка и тя ми казва, че имаме среща, а пък тя просто трябваше някакви билети да ми дава. 
Още преди 25 г наборките ми се виждаха дъртовати лелки и никога и като млади не са ставали като за мен. С моите съученички в училище в България дори не разговарях, освен, ако нещо не се налага - до такава степен не исках да имам нищо общо с тях! Момичетата, жените приблизителни на моя набор винаги са ми били единствено познати, но и почти не съм позн
авал такива, само няколко - не ме интересуваха. Когато бях ученик от моя целия клас в България от около 18-19 момичета в гимназията само една-единствена си имаше приятел по-голям мъж и в 10 клас напусна, за да се омъжи и имат щастлив брак. А от момчетата от 10-ма в класа само един си имаше приятелка. От цялата гимназия да е имало не повече от 5-6 момчета и момичета двойки. Съученичките ми се омъжиха на по 18-19 години за по-големи мъже, съучениците ми с изкючение на 1-2 за по-млади жени. Oсвен че в България въобще не ставаха и не ми харесваха съученичките от цялото училище, бях малък, малолетен. По законите в моята родина мъжете можеха да се женят едва след навършване на 21 г. и рядко момче започва връзка на 17-18 г. В Полша приятелите ми бяха предимно като мен от смесени бракове и познавах най-много американки, но само веднъж в една-единствена съм бил лудо влюбен, но не съм излизал с нея. Веднъж заедно играхме баскетбол (не съм висок), когато се запознахме и доколкото си спомням я видях на репетицията на една рок група. По ония времена не можех да се доверя на някого и да кажа от какъв род произлизам или още по-малкото да си имам приятелка и на нея да й доверя такива неща - беше немислимо и невъзможно да си имам момиче за сериозна връзка, с която да мога всичко да си споделям, но ако бих имал да я лъжа и крия. Oт специално значение за мен са аристократичните родове, от които произхождам и по-специално по пра-бабина линия откъм баща ми (рода Rawa и меровингската кралска кръвна линия), което трябваше да крия и никога пред никого да не издавам и на никого не съм споменавал. Едва при публикуването на стихосбирката Вечният път през 1997 г. разкрих, че произхождам от благороднически родове, а около 2009 г. за меровингския ми произход. http://ernest.blog.bg/history/2013/08/22/istoriiata-na-gerba-rava.1141730
  Освен че Господ не ми е позволявал, не
е допускал и ми е било рано (не съм срещал преди като за мен в България), нe съм знаел и въобще не съм имал и най-малка представа, не е съществувал абсолютно никакъв вариант да бъда с момиче от онова поколение, но едва от по-новото - родените след падането на социализма. По времето на социализма беше ужасно за хора, като мен (в България не е имало много подобни). Някои от жените са доносничели в полицията срещу мъжете си, което се вижда в разкритията за пасторите доносници. Мъжете против жените си, жените против мъжете си. Всеки против другия - отврат. Навсякъде в соц страните е било малко или много подобно. Някъде малко по-добре, другаде по-зле. В ГДР (Източна Германия) примерно от 16 мил. и половина население 9-10 милиона мъже и жени всекидневно са пишели рапорти доноси против жените или мъжете си и когато първоначално започват да разсекретяват тези неща през 90-те масово започват да се развеждат - половин или един милион и спират достъпа до досиетата, за да не се изпобият и изпоразведат всички хора. Толкова е било зле. (Да не забравяме и лудостта в римокатолическите страни, където повечето се изповядват и доброволно си предават всичко и след това Ватикана имала добро разузнаване и "знаела всичко". Най-голямата глупост е някой да си хване римокатоличка и от време на време тя да ходи и да го колади и да го издава.) Тези неща много добре ги знаех от дете, без да има необходимост някой да ми ги обяснява. В България през 80-те ме следяха от Соц системата и имах лошо досие. Двамата ми дядовци - в България и от Полша (разстрелян в Катин) са убити от комунистите, майка ми и на другите в семейството й не са й разрешавали да учи висше образование. Една от сестрите на майка ми се направила на разсеяна и започнала да учи висше, ама на втората година я усетили, хванали и я изключили. Бях най-известният рокаджия-метъл в областта и разпространител на музика и понякога в училищата от областта от милицията правеха специални предупреждения в училищата да се пазят от мен, заради музиката и музикалните атрибути, които разпространявах. Веднъж едни момичета, с които се имах, като ме видяха ми казаха, че същия ден милиционер чел предупреждение за мен в училището им. Когато поотпуснаха изнесох няколко музикални лекции в две училища и някъде си пазя благодарствените писма. Ако имах момиче, с което да се развият нещата щяха да й създават големи проблеми заради мен. Достатъчно е, че мен ме притискаха. За мен беше ужасно и много мразех България през 80-те заради социалистическия режим! (Трябва ли да обяснявам, като на малоумни, че ако имах някоя от онова поколение в 200% щяха да я накарат да доносничи против мен, а аз като разбера щях да я убия, най-късно след разсекретяването на досиетата през втората половина на 90-те. А като мине 32-33 г. бих я зарязал и бих си взел млада до 20-22 г. Или би умряла, понеже не ми е определено свише да бъда с мома от онова поколение.(Те 99% бяха неподходящи за мен.) Така че освен че ми е било рано вариант да бъда с някоя от онова поколение не е съществувал!) Щастлив съм, че Господ ме е предпазил от жена от онова поколение, така или иначе не ги понасях. А това че и в България е имало момичета, които са искали да се бият за мен, съвсем не означава, че трябва да бъда с някоя от тях. Когато съм учел в България в съответните училища никога с нито едно-единствено момиче не съм излизал или нещо подобно, почти всички не ми харесваха и не ставаха. Повечето българки по онова време ми се виждаха тъпи с промити мозъци от комунистическата система и атеизма, грозновати или безлични - не можех да имам нищо общо с такива. А и още не ми е било времето за момиче.
Поколението от 90-те насам са много по-добре, има много по-хубави момичета, вече ходенето на църква не е забранено и много имат по-нормално отношение към вярата. Дори и като за мен вече около 30% стават. Сега в 9-ти клас по литература се изучава Библията. По официални данни 85% от българите (по други 78%) сега се определят като християни и само 5% атеисти, но реално около 20-30% са наистина християни, четат си библиите и се молят, а другите са симпатизанти и по време на празниците. Истината е, че повечето (не всички) от момичетата, които ме харесват (и тези, които се влюбват) са хубави, а някои дори са много красиви - ами късмет ли, как да го наречеш.
  На около 15 г. на две момичета показвах йога упражнения и едната после ми казаха, че нещо много ме харесала и пощуряла по мен (сега съм 10 пъти по-надъхан на йога отколкото на 15-17 г.). Беше от София и учеше в чужбина в балетно училище (и двете бяха балерини) и накарала майка й да вземе от майка ми адреса и няколко пъти ми писа писма, но никога повече не я видях. На мен тя не ми бе интересна, не изпитвах нищо към нея, при мен не е имало любов и не ми харесваше, аз бях още дете. До 21 г. бях дете, (на 14 г. още играех на индианци, а до 35-36 не изпитвах физическа необходимост от жена, още не бях се развил напълно, имах забавени процеси в тялото си, когато си вадех карти се бъркаха и ме мислеха за ученик и ми издаваха ученически до 37-38 г.). По законите в моята родина до 21 съм като дете и поне до 19-20 г. не е редното да се правят опити да се ходи с някое момиче, а при това смятам, че единствено по любов си заслужава да се създават връзки. За първи път истински се влюбих няколко месеца преди да стана на 21 г. (беше американка), а за втори имах склонност на 33 г. и т.н.

Единственото момиче на моя възраст, с което поддържах интелектуално познанство за около 3 г. от около 17-годишен беше от Бургас и бе изключително красива, най-красивото момиче в цяла източна България. От време на време се явяваше на конкурси за красота и винаги взимаше първо място, където и да е конкурсът. Запознахме се във връзка с една плоча. Тя имаше плоча на любимците ми по онова време Van Halen и се оказа, че и тя много ги харесва, но аз имах на една група, която тя също харесва равностойно и я навих да ми я даде. От тогава постоянно се срещахме, като ходех до тях и си разменяхме музика, текстове на песни (ксероксите в България се появиха през 90-те) и тя понякога ми преписваше текстове на песни, а ако имаха преводи и преводите. И си разговаряхме за музика, това е всичко. Нямам представа какво е било отношението й към мен. Като завърши училище започна работа в тото пунктовете и по едно време дойде не през сезона, но през зимата да работи в Сл. Бряг. Не знам дали не го е направила заради мен. Да бъдем по-близо и постоянно да се виждаме. Не мога да твърдя нещо, за което не съм сигурен. Беше малко преди да срещна хубавата американка и да се влюбя в нея, след което тази я забравих и повече никога не я видях. Така или иначе бяхме само познати (поне от моя страна). Мисля, че за последен път я срещнах на улицата, докато бях с едно около 14-15-годишно, също много красиво момиче и те нещо се гледаха на кръв. С тази по-малката се срещах по нейна инициатива (когато се връщах в България) около 3 или 4 пъти, нямам бивши гаджета, но май тя бе първата с която няколко пъти съм излизал, нищо не се е случило, аз на около 20 г., тя на 14-15 г.). Намесиха се хора от моя род и казаха, че ние и техния род не можем да имаме нищо общо поради някакви неща от миналото в родовете и т.н. и се месеха и ни пречеха да се срещаме и развалиха всичко. А тя иначе ми беше много навита, но аз не изпитвах нищо към нея - така или иначе нищо не би станало и бих я зарязал. (Това бе месеци преди да срещна хубавата американка). Ако трябваше да изживея тази част от живота си отново, нито през 70-те, нито през 80-те не бих се занимавал с момичета, като знам, че ми е рано и не е от Господ и още не ми е времето за това, но бих чел много здраво книги. Едва през 2013 г. Той вече ми позволи, но ми каза, че е по-добре да не бързам. Разбира се не ме бърка морганистична връзка (човек от благороднически произход с момиче от неблагороднически произход) - любовта е по-важна. 
**  Интересувам се най-много от 4 основни неща: религия (предимно християнство, но не само), конспирации, здравословен начин на живот плюс спортуване и др. (в България интересът към здравословен живот сега е страшно много разпространен сред жените) и музика. Повечето ми приятели са поне 10-15 години по-млади от мен, има и доста по-млади, но имам и няколко по-възрастни (от 2014 повечето ми нови приятели са на по двадесет и няколко години). Но като цяло около 300-400 мои приятели и познати с които се имах са напуснали България, живеят или работят в чужбина.
  Моите съученици и съученички в България не бяха вярващи (от целия клас само аз бях вярващ, по-малко от 1% бяха вярващи, сега може да са станали 5%), не четяха много книги като мен, не се интересуваха от музика (с изключение на един-двама). (Според препоръката на Апостол Павел в Библията, ако някой не е вярващ или носи христианоподобно лъжеучение не трябва да го приемаме в къщи или да го поздравяваме- II Йоаново 1:9-11. Така че нищо общо или по-точно много малко общо с малцина от онова поколение - все пак тук таме има макар и рядко има по някой християнин.) Сега те дори и не са чували имената на стиловете, които аз слушам, а да не говорим за имената на групите - Reckless Love, H.E.A.Т, First Night и т.н. Не се интересуваха от йога или здравословен живот и почти нямам приятели мои набори (aма и не искам да имам, не се интересувам от такива и почти не познавам подобни, колкото имам си ги уважавам, но в моите очи от духовна и идеологична точка 99% са жалко поколение, по-добре този постинг да не се чете от възрастни хора). Повечето момчета не бяха и морални (докато аз си падам по романтиката и истинската любов), на всичкото отгоре и вярваха в соц система, която ненавиждах от цялата си душа от мъничък. Бяха с тотално промити мозъци от комунистическата пропаганда и система (направо не е за вярване, че единствено аз бях в час и наясно с истинското положение на нещата още от дете). На 15-16 г. презирах и ненавиждах 95% от съучениците и съученичките ми. Смятах ги за малоумни комунисти атеисти (и сега мнението ми за атеистите е, че са малоумни). Сега се уважаваме, ако случайно се срещнем си правим услуги (примерно един съученик ми спонсорира стихосбирката Шепотът на любовта, друг иска да спонсорира книгите ми), но само толкова. 95% от тях ми идват възрастни - дъртаци (добре, че рядко ги срещам). Аз и на външен вид и като сила нямам нищо общо с тях. Изглеждам горе-долу като син на моите набори (1962 г.), когато са над 28-30 г. Повечето време изглеждах само като 15 г. по-млад от тях, но разликите стават все по-големи и от 2015 най-често ме мислят за около 1980 набор. (На някои снимки изглеждам с 30 г. или повече по-млад.) От 3-4 г. ставайки 3-пъти по-силен и повишавайки спортните ми възможности започнах да навлизам в апогея на живота ми. Когато започнах да ставам много по-силен и за първи път в живота ми през 2013 г. започнах да бягам по 10-14 км (по-рано бягах по 2 км) срещнах на плажа докато бягах моя учител по йога от детството и си говорихме за тези хора, които са живели по над 200 г., понеже му казах, че правя пречиствания и т.н. а той ме видя, че се развивам физически и ставам все по-силен.

image

                       Йогинът Картикея на 305 г. изглежда като на 30 и няколко

                              image

Юли 2016 г. - млад съм, спортувам си, ставам все по-силен и се развивам. Смятам да наблегна повече на йога. От началото на юни организмът ми вече започна да произвежда (с древни йога техники) веществата и хормоните, които се произвеждат при 18-24 г. организъм (някои престават да се произвеждат на 20 г., други на 25). След три месеца ще се отрази и с подобрение на външния ми вид.

 При някои йоги понякога казват, че на 60 години са още, като в пубертета (живея разумно, и като тийнейджър бях сериозен и разумен, но мои приятели ми правиха забележка - притежавам хем качества на зрял човек, хем на пубертет, ами млад съм и се чувствам така, като на 21-22, само дето от 3 г. насам започнах да ставам много по-силен и вече организмa ми функционира много по-добре от преди). Знам и ползвам около 8 различни начина за огромно дълголетие (над 150-200 г.), 5-6 от тях са включително и за подмладяване и постоянно поддържане човек да е млад (повечето елементарни хора извън Централна Азия не са наясно и не знаят, че съществуват такива неща и че има йоги, като на снимката), а има и лесни съвременни методи за външния вид, но вече откриха и научен метод с удължаване на теломерите в хромозомата да се живее по около 200 г. http://ernest.blog.bg/drugi/2016/10/07/otkrit-e-nauchen-metod-po-koito-da-se-jivee-200-g.1481094 което означава, че ние, които знаем и други методи ще живеем много повече. От древните може да се спомене, че има билка, с която се живее над 150 г. или в комбинация над 250-270 г. с много различни добри качества. Ако някой е възрастен и има бяла коса, след около 2-3 г. цветът се възстановява, но има още много други полезни действия). Aз имам малко забавени процеси на стареене (още преди трийсетина г. моите приятели 5-6-7 г. по-малки от мен го бяха забелязали и си правеха майтапи с разни хора, които не ме познават, като ги караха да познаят на колко години съм и ме смятаха, че съм като тях 5-6-7 г. по-малък), но и генетично съм си добре (майка ми на 75 нямаше бели косми, а момчетата приличат повече на външен вид на майките си, единствено по майката се унаследява митохондриална ДНК, но има и йога метод човек да си променя генетичния код на по-добър и да се променя). Един мой човек на около 45, който от 8 г. е с бяла коса след година пиене на билката започна да му почернява и след близо 2 г. и половина над 70% от косата му от корените е възстановена. Той бе пушач (вече му казах билката с която се отказва пушенето) и поради това при него процесът е по-бавен или е спрял на това ниво заради цигарите, иначе вече щеше да е възстановен на 85% (а аз знам и по-бърз съвременен метод). Откривателят на билката на 50 г. имал бяла коса и не е можел да има деца. От билката косата му си възвръща цвета и има 18 деца, живее 160 г. Лятото на 2015 започнах да пия същата билка, като профилактика, дълголетието, постоянната младост и подобрението дейността на много органи.  http://ernest.blog.bg/drugi/2014/03/02/podmladiavaneto-i-dylgoletieto-mit-ili-realnost-4-chast-hora.1243784
В началото на есента на 2016 г. си направих 6 степенен тест за младост, който не включва външен вид, който имам, но състояние на организма. По 5 от показателите съм като 20-22-23 г., а по един под 20 г.
Реших да взема малко да порастна на височина, но отнема време, за да се активира организма. Ако държа на това (знам три техники и може да започне, ако го искам), но ще гледам да не е много (5-7-10 см, с едната техника се пораства само 3-4 см, но с другите по повече), че иначе ще трябва да си сменям целия гардероб (няма да ставам дългуч). Неудобството е, че порастват още ходилата и онази работа с 3-4-5 см (2019 г. ходилата ми вече са пораснали 2 номера, започвам да раста). На полския ми паспорт (пазя си няколко - спрямо последните два сега изглеждам много по-добре и по-млад)
е записан ръста ми и след няколко години ще мога да докажа, че съм пораснал на височина (просто иска време).
image
Майка ми беше красива, високо морална жена (хубаво е човек да има по някой добър ген от майка си) и от малък имах пред мен стандарти за красота и качество и единствено красива и качествена мома дo oкoлo 20-21 г. мога да харесам и както казах на рефлективен принцип (когато е влюбена в мен) да се влюбя в такава (ако отговаря на критериите и стандартите ми). Нормално е да са тaкива над 80% от момичетата, които ме харесват или се влюбват в мен.
7 Когато се върнах от Полша се бях променил малко и дори се възвърна веселостта на характера ми. След години мога да кажа, че съм се научил винаги да съм щастлив и да се радвам включително на малките неща от живота. (Има и йога техника, човек винаги да е щастлив)
8 Не е правилно някой да тръгне и да се среща с хора от другия пол, без да има сериозни намерения (за сериозна връзка, целта на която е семейство, по това се отличават развалените хора - те просто решават да си хванат някого, без да имат намерение да бъдат цял живот, независимо дали става въпрос само за гадже и са готови да си сменят партньорите в живота) и при обикновени обстоятелства аз не бих постъпил така - от онзи период не постъпвам така. Просто не бях на себе си. Малко повече от половин година не бях на себе си. Всички тези неща и опитът за самоубийство нямаше да се случат, ако не беше майка ми и Господ много добре знае в какво се състои нейната вина (тя ще отговаря пред Него). Всичко това е единствено минало.
9 Съвсем не съм гледал на това предложение на сериозно, а по-скоро като на шега (дори не съм имал намерение и с една от тях да започна да ходя, но бяхме добри познати и се забавлявах), въпреки че те явно наистина са ми били навити по някое време. Като видях на къде бие вятъра започнах да ги отбягвам. При траките семействата са полигамни и жените обикновено били между 4 и 7. Жените работели, а мъжете стояли наблизо в бойно снаряжение и пасящ наоколо оседлан кон си почивали. Според Моисеевия закон в Стария завет Господ разрешава на мъжете, ако искат да си имат по две жени:
"Ако си вземе още една жена, да не лиши онази от храната й, от дрехите й, и от съпружеско съжитие с нея." (Изход 21:10)
"Ако има някой две жени, едната любима и другата нелюбима, и му народят деца - любимата и нелюбимата, и ако първородният син е на нелюбимата, тогава в деня когато дели между синовете имота си, не бива да направи първороден сина на любимата наместо на нелюбимата, който е истинският първороден; но да признае за първороден сина на нелюбимата, и да му даде двоен дял от всичкия си имот; защото той е пръв плод на силата му; нему принадлежи правото на първородството." (Второзаконие 21:15-17)

По принцип мъжете са винаги по-кът от жените и са по-малко.

                                             
image
                                                   
1987-1988 на около 26

10 По-новите ми стихотворения са доста по-положителни и имат положителна любовна насоченост. Въпреки че дълги години не пишех поезия, вече имам 2-3 нови хубави стихотворения. Като цяло винаги мога да съчиня нещо, но за да пиша повечко ми е необходимо вдъхновение - подходящо добро момиче, което наистина да си заслужава и е желателно да е романтичка, за да й харесва. А като реша да пиша текстове за песни мога да пиша почти във всеки момент.
11 Това е вторият път през живота ми, когато съм имал склонност да се влюбвам, но не се развиха нещата и реално нищо не е имало. Започна през 1995 г. Беше странно и свързано с едно хубаво на вид момиче (харесваше ми на външен вид), което мярках в автобусите и усещането идваше от нея, когато я видех. 

                                                     
image
                                                        Около 1996 г. на 34 г.


 Към края на есента на 1995 г. две момичета спечелиха награди в моето AOR радио предаване и от втората награда - къдрене на коса разбрах името й, когато я видях с накъдрена коса. Тя започна да ми звъни по телефона многократно по време на всяко предаване и в къщи, без да се обажда и понякога само слухтеше, друг път веднага затваряше или, ако вдигне друг говореше нещо. Всичко това трая няколко години, а аз по някое време започнах да избягвам автобусите, които тя хваща на отиване към училище (тя хващаше този автобус, който минава през моята спирка в Несебър 11.40, а при нея някъде около 11.55) и само ме е мяркала някой път на връщане и като ме види и изчисли времето (около 15-17 мин.), когато аз се прибирам започваше да звъни в къщи. Няколко пъти се е случвало, ако се забавя да звънне и да разговаря кратко с майка ми, но без да казва наистина коя е, а нещо си измисля и си измисля някакво име, но иначе й казва, че мен ме търси. Имах склонност да изпитвам нещо към нея и с малко повече хипербола и фантазия написах разни стихотворения. Историята е следната: Видях я за първи път в един автобус и когато я виждах имах склонност да изпитвам нещо към нея, като че ли всичко това идваше откъм нея. По принцип се държа съвсем отворено, но по някое време се сетих за миналото и малко се стреснах. Много добре знам, че другите момичета не са като онази в миналото, но тази не я познавах и все пак нямах представа що за стока е. Много отдавна, след случая, когато ми бяха забранили и ме бяха накарали да подпиша документ, че няма да се срещам, да я търся или да се опитвам да спя с онази от миналото бях решил (нещо, като обет, но не точно), че повече с никоя няма да си давам зор - ако някоя* иска да бъде с мен сама трябва да го желаe достатъчно силно и ще намери начин да ме достигне и да бъде с мен. Разбира се момичетата не могат да знаят това и няколко пъти се е случвало да си мислят, че се срамувам да се запозная с тях или нещо подобно.
  Знаех че, ако директно отида при нея и се запозная вече няма да бъде същото (а ми беше приятно, когато я видя да се чувствам влюбен) и като не знаех каква е и си нямах представа дали си заслужава не можех да взема някакво решение. По някое време реших при първа възможност да разговарям с някоя нейна приятелка да ми каже нещо за нея и да си преценя дали си заслужава. И така виждам аз една нейна приятелка и директно я питам: "Може ли да те питам нещо", а онази май си помисли, че ще започна нея да я свалям и ми отказа. Каза само: "Не!". Ядоса ме, а след време и тя нещо ме заглеждаше - луда работа. По едно време видях, че тази от автобуса е пушачка, което по принцип е проблем за мен, защото не искам да съм с пушачка, но в края на краищата любовта е по-важна и стигнах до заключението (съвсем правилно, като се има предвид, че не е пушила много години, над 5 г. вече не стават), че трябва да й дам шанс (на любовта трябва да се дава шанс в такива случаи - бях на мнение, че пушенето не е повече от човека и от любовта, сега въобще не се интересувам от пушачки). Реших да използвам посредници и около началото на пролетта на 1997 г. говорих с едно момче от моя град. Той не я познаваше лично, но много добре знаеше за коя става въпрос - младежите бяха забелязали какви погледи си хвърляме с нея вече повече от година и вероятно са го обсъждали. Казах му да каже на някой, който я познава, тъй като има такива, които учат в нейното училище да й предадат за възможност за среща с два варианта, но аз първия ден не отидох, а на другия я нямаше. Умишлено бях направил срещата с два варианта - това беше един вид тест за съобразителност за нея, така, ако й кажат трябваше, ако е умна да дойде втория ден (понякога тествам някоя по разни начини, за да я видя как ще реагира и що за човек е). След това ми се обади това момче, с което бях говорил и каза, че не могъл да говори с никого да й предадат (не знам може и да е била, ако са й казали). Не му повярвах, стана ми гадно и направо се разболях (за един ден) от това и написах едно стихотворение озаглавено "Къде е любовта?". На другия ден започнах да си контролирам чувствата и по някое време напълно премахнах остатъците от някакви чувства в мен. Няколко дни след това тя започна много усилено да ми звъни с много повече звъненета от обичайното, което говори че е знаела за срещата и може би е била първия ден, а аз започнах да отбягвам автобусите, които тя хващаше. Това е всичко. Не съм сигурен, колко години след това все още постоянно ми звънеше, мисля, че 4 г. (по време на абсолютно всяко мое предаване, през годините само един-единствен път в едно предаване не ми звъня и си помислих, че може нещо да е болна), но май и след 5 г. е имало случаи да ми звъни. Поне 2 години (до 1997-1998 г.) продължаваше да си накъдря косата, след като й се изправи от наградата в моето предаване. Вероятно ми е звъняла през годините поне 600-700 или повече пъти. През 2001 г. някъде се отказах да правя радиопредавания, а през 2004 г. си изключих домашния телефон. Всичко приключи още през 90-те, без да е започвало. Тя e над 38 г., родена ок. 1980 г., вероятно доста отдавна е омъжена (не се интересувам от над 21-22 годишни - за мен те вече не стават и не съществуват в личен план, на 22-23 много рядко има девствени и такива, които не са ходели с някого). Разказах това единствено с цел поука - умните хора умеят да се поучават. В края на 90-те бях кръстен със Светия Дух и около 2000 г. Той вече ми говореше, но не ми е казвал нищо за гореспоменатата, явно не е била за мен. Това, което днес знам за себе си е, че ми е било много рано за любов, но е трябвало първо да започна да правя нещо за Бог, което Той е искал от мен и след това да дойде времето за тези неща в живота ми. Онова момиче не се виждаше да е християнка и да ходи някъде на църква, а аз бях надъхан от една преувеличаваща проповед в една църква, че мога да бъда единствено с християнка (но истината е, че може, ако е по любов и с потвърждение от Господа - Коринтяни 7:12-14), мнениетo ми сега е, че трябва да е на ниво християнка-симпатизантка, за да може да ме разбира какво правя и да ме подкрепя. Описал съм в едноименното стихотворение във втората ми стихосбирка Шепотът на любовта от 2002 г. написано около времето на издаването му. В самото стихотворение казвам, че си мечтая любимата ми да е вярваща и задавам въпроса в последния стих дали онази телефонозвънящата ще бъде или някоя друга (когато му дойде времето). Това стихотворение отразява, както от една страна момента на писането му, но също и мечтата ми каква да бъде тази, която да обичам, когато дойде подходящата, когато дойде истинската любов - да бъде вярваща. В едно друго стихотворение пък пиша: "Молила ли си се ти за мен поне веднъж?". Включвам два стиха от стихотворението Шепотът на любовта:

                                    Бих искал да мога да се вслушам
                                        в шепотът на любовта,
                                    да мога с радост да обичам,
                           моята любима да вярва с мен в Христа.

                                И ако има граници за любовта,
                              любов ли е това, което чувствам?
                                   Нека святият ни Бог реши
                          дали ще бъдеш ти - моята сбъдната мечта.

                     image

                                            Корицата на Шепотът на любовта

Понякога някое момиче си те e заплюло и ако има акъл, знае какво да прави и постъпва правилно не можеш да й избягаш. При все това, че на мен ми се случва момичета и рядко млади жени (на 22-23) да тръгват да правят опити да се запознават с мен, да ме свалят или направо преследват, аз съвсем не им връзвам и обикновено това няма голямо значение за мен (освен, ако аз не преценя). Една единствена ми е достатъчна стига да ми харесва, да е качествена личност, на място и по любов. При мен като цяло ме харесват и се влюбват предимно свестни и добри момичета, а някои дори са направо невероятни. Така през последните четири години е имало около 20 случая (без да броим момичетата от моя град, които в края на 2012 г. бяха започнали да ме закачат, като ми подвикват разни неща от сорта: "Обичам хеви метълите",  "Обичам рокерите", "Обичам рока" (не са знаели, че слушам AOR иначе и това щяха да викат) и т.н., свързано с една тяхна приятелка, която беше с тях, но не викаше, около 16-17 г., хубаво момиче, християнка, около 4-5 пъти горе-долу са го правили, като ме засекат по улиците (Светия Дух ми бе казал, че още не ми е време за приятелка, постоянно ми го напомняше и не можех нищо да направя, повече от вероятно да не е била за мен, не знам може вече да си има някой). Преди е имало момичета, които да ме харесват и да пощуряват по мен, да ме преследват, но не е било чак така, като сега, то от няколко години нещо започна повече. По някое време ще си намеря подходящо за мен добро момиче, понеже времето ми за сериозна връзка наближава и вече не ми е забранено от Бог.
  През лятото на 2011 г. имаше около 3 случая. През 2012 г. около 7-8 случая и няколко през 2013 и 2014 г. Единият през 2011 г. го споменавах преди в някакъв постинг. Другият беше една около 13годишна моя фенка, която като че ли търсеше начин да се запознае с мен и тръгна да ме поздравява. Явно го е планирала предварително, и се опита да ме поздравява, обаче аз бях някъде малко встрани и вече я подминавах, когато я забелязах и разбрах какво става, иначе бих й отвърнал на поздрава (повече от явно бе, че го е замисляла предварително, но закъсня с 1-2 секунди - никое момиче, което дори не те познава не те поздравява зад гърба ти...). В това да се поздравяват хората е нещо нормално и не е необходимо да се влага някакъв скрит замисъл, но при това момиченце не бе така. Бях забелязал как постоянно ме гледа влюбено в продължение на години* и всеки път, когато ме срещне ме заглеждаше. След случая продължи да ме гледа така, въпреки че не събра сили за втори опит да ме поздрави. Такова нещо не бях виждал в живота ми така да ме заглежда влюбено малко момиче в течение на години. По някое време около май-юни 2013 г. ми стана неудобно, понеже хем вече порасваше (oколo 14-15 г.), хем още беше малка и се опитвах много да не я поглеждам, че да не вземе да се случи нещо. Идеята ми беше "нека първо порасне", много малко ми трябваше, за да се влюбя безвъзвратно. Това че още е била прекалено малка е ясно, но човек не може да забрани на някое момиченце да си харесва някого и да бъде влюбено** независимо дали е на 10-12-13-14 години, но просто трябва да поизчака някоя година, за да порасне и да може да се реализира любовта й. Въпреки че виждах, че (на онзи етап) е добро момиче и ми бе повече от симпатична, мнението ми обобщаващо (не специално за нея), но като за всяко момиче бе - ако се запази, когато порасне (на 16-17), ако стане християнка (въпреки че по онова време не ми изглеждаше на малоумно идиотче-атеистче с промит мозък) и се развие като добра личност и все още съм свободен би могла да стане нейната работа (aкo се развали, стане лошо момиче и тръгне по момчета и не се развие като личност - има запазени по-красиви и качествени на подходяща възраст от 16-17 до около 20-21 г. или по-малки, които като пораснат ще станат такива каквито трябва). Когато някой не познава някого лично е трудно да има точно мнение, но от 2013 бях предубеден и на мнение, че дори и тя да ми скочи - не се знае как ще реагирам. (Дори и да беше успяла да ме заговори пак не бих тръгнал с нея, като е на 13-14 г., нито през 2013, нито през 2014, но ако се запази след 2-3 г. Всяко момиче има правото да бъде влюбено в мен, но не бих тръгнал нито с 13-14 г. годишна, понеже й е рано, нито с 24-25 г., понеже й е късно, но с от 17 до 21-22 г.)
** Няколко години. Смесица от много силно харесване с осъзнато и неосъзнато влюбване. 
  В редките случаи на детско влюбване момичетата интуитивно усещат (интуицията при момичетата до 12-13 г. е по-развита) кой е подходящ за тях и могат да бъдат щастливи в любовта с него и да изживеят истинска любов или още усещат кой е добър човек и има излъчване. Обикновено в случаите на любов от детска възраст момичетата следват любовта си и като пораснат намират начини да бъдат с обекта на тяхната любов. Но в много, много редки случаи, ако по някакви причини се откажат от първата си любов (влюбване) те не са истински щастливи, а понякога стигат и до крайности.
Има разни момичета, които ме харесват, симпатизират и не знам какво
точно е отношението на всяка от тях към мен. Преди 8-9 години за първи път в живота ми започнаха да се появяват момичета, които са ми фенки. Не съм сигурен какво точно ми харесват. От лятото на 2013 г. има една, която ме заглежда така влюбено, като класически пример за детска любов. Да е била на 8-9 г. Не съм сигурен на колко е в момента. Около 13-14? и какво е отношението й към мен, но за разлика от описаната в последните абзаци, тя дори е разговаряла с мен (тя е от най-добрия сорт момичета). При някои момичета нещата са наред, включително и с Господа.
  Колкото и да ми е симпатична мога да се влюбя едва, когато някоя започне да става жена, поне от към 14-15 до около 20-21 г. предимно на рефлективен принцип (когато е влюбена в мен и усещам и виждам това). Въпреки че откакто взе да пораства*** от 2013 г. усетих нещо (и се възпрях), а както споменавам имам склонността да се влюбвам прекалено силно (и предпочитам да е за цял живот и да не си възпирам или изтривам чувствата) и на моменти от това малко се пазя (с някои няма нужда). За нея - не знаех каква е ценностната й система****. На мен освен любов ми трябва

хубаво, стабилно и отговорно момиче с добри качества и добродетели, на което да мога във всичко да разчитам, както е било между принц Джахан и Мумтаз Махал и да мога да обичам с цялото си сърце и цялата си душа за цял живот (трябва да е девица, да не е била с никого другиго и да е от 14-15 до 20-21 г. - Според ранното християнство жената трябва да е до 20 г. В Библията дори се споменава за жените за "време за любов" (когато да се влюбват по първа любов и известно време след това да създават семейства по любов). Това за жените (първа любов) е до 20 г., а за мъжете няма конкретна възраст, след като пораснат). Освен да е млада до 20-21 г. трябва да е стройна, елегантна и красива: "Тя да ти бъде като любезна кошура и мила сърна" (Притчи 5:19) Само неморален грешник с греховна житейска философия, глупав, който не е наясно с Господ (невярващ), с нещата от живота и последствията от каквото прави, може да прояви интерес към жени, които вече са се влюбвали, ходели с някого и са общи или са на 24-25 г. (изпаднал баш курвар като се има предвид, че на 24-25 г. са съвсем малко девствените. Няма случаи на жени на 24-25 г. да се влюбят за цял живот. При жените тези неща са по първо влюбване до 21-22 г., а и никой мъж, който държи на такива неща, като любов, морал, чест и достойнство не би тръгнал с някоя на 24-25 дето си ги е сменяла). - Посветил съм се да живя праведен, чист, морален живот според библейските стандарти и са ми противни и гнусни такива момичета и жени. Противоестествено е според законите на природата мъж, независимо на колко години е да бъде с жена, която не е девствена или е преминала репродуктивна възраст (здрави деца се раждат до 32 г.). В България сега 80% от младите жени до 24 г. се омъжват за мъже между или над 34-40 г., a като се има предвид, че сватбите по любов (първа любов) обикновено са на жени до 24 г. става ясно за какво става въпрос. Когато някоя тийнейджърка или до 22 г.  се влюби в по-голям мъж (когато са истински първите влюбвания), на нея не й пука на колко години е той. (Мъжът и жената са създадени, за да имат разлика във възрастта. Отдавна са забелязали, че когато булката е на 20-22, а мъжът е поне над 20 г. по-голям се раждат умни деца.) Само момичетата и жените, които не могат да обичат и да се влюбват истински за цял живот броят годините на мъжа. (Да изясня, че хората подвластни на идеи противни на божиите заповеди и естествените неща в природата са подвластни или имат демони, като: дарвинизъм, феминизъм, атеизъм, садомазохизъм, смяна на пола, джендъри, пушене, създаване на връзки без да имат намерение да се женят, създаване на връзки с жени над 30-31 г.) Противоестествено е на законите на природата и е извращение, примерно мъж на 45 или повече г. да тръгне с жена нa 32-35 г. от която не може да има собствено или здраво поколение (ефектът телегония), а перверзията-извращение да бъде с жена на 47-50 г. е бабофилия и такива имат демони, но трябва да е девица, да й е първо влюбване и тя да е до около 22 г. Факт е, че 50% от мъжете между 42 и 52 г., които са женени от 10-20 г. в световен план се развеждат, за да си вземат някоя по-млада, а много от оставащите, които не се развеждат си имат по-млади любовници и това обхваща тези, които са се оженили по близка възраст, ако разликата във възрастта е по-голяма (мъжът е над 15 или 20 г. по-голям) много рядко се случват такива неща. Сред над 60% от народите по света за да не изоставят жените като станат над 34-35 г., когато вече не са атрактивни са приети бигамните или полигамни бракове с много жени и мъжете си взимат допълнителна млада или няколко млади жени до около 20 г., а първата по-възрастна жена играе разпределителна роля в домакинството.
*** Преди години законът е бил 16 г., но тези закони не ги следя и се оказа, че е от 14 г. (чл.149). Абстрахирайки се от законите й трябваха около три години да порасне (тази нещо бавно порасва и бавно се оформя). До преди 120-150 г. момичетата са се омъжвали от 14-15 до около 20 г., но сега, въпреки че е разрешено някой да бъде с момиче на 14 (и никой не може да каже нещо), все пак това е прекалено ранна възраст, особено, ако човек има сериозни намерения. Дори когато става въпрос за истинска любов, добре е да бъде към 16-17 или 18 (всеки случай си е индивидуален).
**** Всички момичета не са еднакви, но са различни. Условно казано има два вида момичета - морални и развалени. И в това отношение не играе роля дали някоя е хубава или не, но дали е възпитана както трябва или не. Може да е красива и запазена, а може да не бъде хубава и да е развалена и обратното, варианти всякакви. Има момичета, които държат на любовта и се стараят да се харесат на определен мъж и тогава те правят неща да му се харесат. Примерно, ако мъжът харесва руса коса - изрусяват се, ако харесва къдрава - накъдрят се, ако харесва облечени в бели рокли или на цветенца - слагат такива, ако харесва нещо друго - съобразяват се и т.н. Съотношението в България в доста райони е около 50% нормални и запазени на 50% развалени и курвеещи се. На 14-15 г. кандидат развалените, курвеещи се започват да се срещат с различни момчета и около 90% от тях след време стават блудници. Всяка, която е била с повече от един мъж в живота си според Библията и казаното от Бог е блудница, съвременния израз - курва, благочестивите хора презират курвите. Преди около 5 г. познавах момиче от моя регион, където в нейното училище около 80% от момичетата на 17 г. бяха запазени и си нямаха приятели. Съотношението на свестните и добри момичета в страната е 3 пъти повече в сравнение със свестните момчета и мъже в България и за едно момиче е по-трудно да си намери сериозен приятел (мъж) отколкото мъж да попадне на свястна приятелка (жена). 
Нормалните момчета и мъже не се интересуват от развалени момичета, които си ги сменят - от развалени момичета се интересуват само неморални и развалени момчета и мъже. Моралните момчета и мъже не се опитват да излизат с момичета, които вече са влюбени в някого или са излизали и ходели с някого. Моралните момчета и мъже харесват морални момичета и не харесват курвеещи се момичета чейнджърки, които излизат или се срещат с различни или си сменят приятелите (гаджетата), което е грях и извращение. Също така, ако някой уважава някое момиче, той уважава това, че тя харесва и обича някого (това е при първо влюбване, а ако започне някоя да си ги сменя - няма нужда да я уважават, тя сама не се уважава!). Като християни в който е вродено да мрази злото - от дете мразя и ненавиждам от цялото си сърце и цялата си душа (силно обичам и силно мразя) греховния, неморален живот (на отиващите в ада) - разврата, проституцията, курвалъка, курвите и курвеещите се, нещастниците които си сменят гаджетата и мъжете и ги смятам за боклуци - "Страхът от Господа е да се мрази злото" Притчи 8:13. (На паплачта с повредени възприятия и не знае какво да харесва и да мрази ще кажа: Когато гледате някой филм, кое ви харесва доброто или злото? да побеждава доброто или злото? и aкo покажат на екрана някоя проститутка вие радвате ли й се или не? ако сте жена искате да станете като нея или не?) В моята родина около 75-80% от хората презират или мразят курвалъка и курвите, а най-разпространената ругатня сред некултурно говорещата част от мъжете е думата - курва (не използвам такъв речник). Хресвам морални, които могат да обичат и държат на истинската любов, хубави, стройни и женствени момичета до около 20-22 г. Tук-таме сред пишманхристияните (5-10%) има такива, които се развеждат и пак се женят (предимно мъже), въпреки че е забранено от Бог. Не мога да игнорирам всички подобни познати и да не разговарям с тях, но не ги харесвам тези неща. Живея морално чисто и праведно според раннохристиянския морал. Която иска да ме харесва такъв и да ми се възхищава! (На кандидат проститутките няма да им харесат нещата, които пиша и казвам поради изобличението на греха и демоните в тях и неспособността да различават добро от зло и грях от праведност или ако нямат вътрешно усещане!) Харесвам качествените момичета, но развалените - не, те ще си отговарят пред Бог. В Библията се казва: "Развратените по сърце са мерзост Господу, а непорочните в пътя си са угодни Нему" (Притчи 11:20) и "Какво общение има светлината с тъмнината?" (2 Коринтяни 6:16)  
http://ernest.blog.bg/drugi/2016/11/05/pravite-li-razlika-mejdu-dobro-i-zlo-kakvo-izbirate.1487506 
За общите, които не държат на първа любов и си ги сменят едва около 15% в наши дни се омъжват (от всички, не само общите едва около 30-35% се омъжват) и още първата година или до 3 г. половината се развеждат (като са свикнали да си ги сменят и да са с различни): http://www.dunavmost/Bulgaria/News/20344-pochti-polovinata-ot-detsata-v-balgariya-sa-na-razvedeni-roditeli и само около 5-10% от общите издържат и от тях едва 2-3% бракове са успешни (в миналото до преди 20-30 г. са издържали 50%). За повече по въпроса четете 30 подредие на постинга Правите ли разлика между добро и зло.
Почти всички нормални, морални момичета държат на първото си влюбване, първата си любов и копнеят за романтика и истинска любов за цял живот - да бъдат заедно с първата си любов, първото си влюбване. Това важи особено, ако са възпитани, както трябва или го имат вложено вътре по рождение и такива при определени условия могат да изживеят истинска любов за цял живот. Но има различни - лоши, трето качество, паплач, развратени, неморални, демонизирани проститутко-курвенски тип (кандидат проститутки), които са като свине, без чувство за чест и достойнство, които дори не уважават себе си и им харесва да излизат с различни момчета, да си ги сменят и да не им пука за романтика и първа любов - те не могат да обичат истински и са нещастни в любовта и семействата, ако се опитат да създадат. Над половината подобни в страната не искат семейства, а статистиката показва, че половината от бракосъчетаните през последните 5 г. се развеждат още първата година (85-93% от общите жени при сегашното поколение в България рано или късно се развеждат). Сред този вид, които си ги сменят повечето са толкова ненормални, че не искат да бъдат обичани и не искат да обичат и за тях любовта (първата любов) и честа нищо не означават. Те смята Ромео и Жулиета за откачени и не биха си чакали Ромеото но биха тръгнали с който им падне. По тази и причина си ги сменят, ако любовта и честа биха означавали нещо - не биха си ги сменяли (биха били с обекта на първото си влюбване). Те са по-зле от повечето животни. Oкoло 20-22% от този сорт стават проститутки и около 35-50% обръщат резбата и карат на каквото дойде, я мъж, я жена. Като не са вярващи и не различават добро от зло и грях от праведност това не им прави впечатление - само в един от сексуалните сайтове има регистрирани над 100 000 развратени българки и около 95% са бисексуални, има и около 60-70 000 бивши и действащи проститутки, всички те (oт 16 до 45-50 г.) са започнали с това, че са карали с различни момчета и са си ги сменяли, СПИНа хваща точно такива. През последната седмица на 2017 в Бургас има 3 случая на СПИН, а 1 случай още първия ден от 2018 г., а те са случайно засечени по време на изследвания на кръвта, а са много повече. А по-нормалните хора им се подиграват и дори разказват вицове да им се смеят на глупостта. И са проклети за деянията си от Бог: "...и момата не бъде намерена девица, то нека доведат момата при вратата на бащината й къща, и градските жители да я пребият с камъни до смърт" (Второзаконие 22:21) 
Като съпоставка с качествените момичета може да се каже, че когато се влюбят за първи път, те (истинските жени) обичат за цял живот и държат на любовта си. В историята на голямата любов на Принц Джахан и Мумтаз Махал, принцесата е била на около 14 и са се чакали 5 г. и се омъжва на 19 г. - При истинската любов, ако имат някакви пречки или недоразумения - не се примиряват и не се отказват от любовта си, но се борят, за да бъдат с любовта си. Когато принудили принц Джахан да се ожени (за две жени, едната принцесата на Персия - от това че се оженил нищо не следва, това, че някой е женен за някого съвсем не означава любов), принцесата Мумтаз Махал не се е отказала и да тръгне с някой друг, но вярна е чакала момента, когато да може да бъде с любимия си! Можем да се поучаваме и възхищаваме на самоотвержената им честна любов нямаща граници. 
Има известни съвремени случаи на големи любови на момичета, които от 11-12-13 г. възраст са решили да бъдат с някого и са следвали любовта си и са чакали, колкото е необходимо и нормалните хора от цял свят им се възхищават. http://ernest.blog.bg/tq-i-toi/2016/06/21/liubovna-istoriia-kato-prikazka.1459199
По някое време 2013 на 14 -15 г. споменатата е решила, че й е време да си хване приятел (повече от явно по някакъв начин аз да съм й повлиял в това и най-вероятно специално заради мен да го е решила или е разбрала, че вече Господ не ми забранява да си имам приятелка, но е грешка от нейна страна да избързва). Трябва да се знае, че когато някоя просто реши да си има приятел**, по този начин истинска любов никога не се получава, но само, когато дадено момиче е влюбено с първо влюбване и иска да бъде с любовта си. В случаи, когато някоя просто реши да си има някого, любов не се получава, но единствено някаква връзка. В повечето случаи момичетата постъпващи така в България след известно време стават нещастни курви. Почти всички такива стават общи. Те нямат никакъв шанс (в 1 от 2000-3000 случая само) през следващите 7-8 г. да се омъжат и си ги сменят. Мъжете в България не сключват бракове в ранна възраст. Те не се женят на по 19-20-24 г. и 80% нe желаят да създават семейства! Мъжете започват повече oт над 34 г. (от 25 до 30 г. се женят по около от 4 до 8 000 годишно, предимно за жени от същата възрастова група от 25 до 30 г., така мома на 21-22 г. няма почти никакъв шанс да създаде семейство с мъж на 26-29 г., почти няма такива случаи, но сравнително често с над 34-40 г.). Годишно едва по около 2-3 000 мъже до 25 г. се женят. За 2015 г. има 74 брака на 19-20 г. (повечето роми и тук-таме някой християнин) и само 1 977 от 20 до 24 г. (повечето християни, турци и роми). А в същото време жените сключили бракове на 18-19 са 1 229, а от 20 до 24 г. са 6 648 и са с по-големи мъже (над 30-34 г.). Това са точни данни и точни зависимости! В същото време има около 220 000 (част от тях са в чужбина) млади мъже до 25 г., които не искат и не се женят (до 30 г. от набор са женени 11-13 хиляди, но намаляват). Част от мъже започват да се женят над 25 г., тъй като около 5-6 000 души християни от църквите (в страната има 5-10 хиляди евангелски църкви) годишно създават семейства между 24-34 г. По същото време има над 160 000 жени от 19 до 25 г., които не са омъжени. За 2016 г. сватбите на мъже на 18-20 г. са 279, а на 20-24 г. са 3 352, а като цяло до 30 г. са спаднали с 2 000. Около половината такива невярващи мъже блудници (курвари) карат на принципа singledome, като от време на време си хващат по някоя курва за една вечер без обвързване, а другите (55%) или нищо не правят или имат временни гаджета, които си ги сменят през известен период от време и не искат сериозно обвързване, някои от тях карат на "семейни начала". И те са както прецакани в личните си животи, така и според Библията отиват в ада. "Женитбата нека бъде на почит у всички, и леглото неосквернено, защото Бог ще съди блудниците и прелюбодейците" (Послание към Евреите 13:4) Останалата част от по-моралните мъже просто започват да създават връзки не по-рано от 23-25 г. и след 1-2 г. ходене се женят (по около 300-400 души годишно нехристияни, които не са от църквите). Важна промяна в обществените взаимоотношения, която вече настъпва: Откакто пуснаха в серийно производство красивите многофункционални хуманоидни секс роботки през ноември 2017 г. вече неморалните момичета, които си ги сменят нямат никаква стойност за никого. Ще бъдат считани за по-зле от роборките. Сега всеки може да има млада, красива жена, истинска или роботка, включително да си поръча да му направят по снимка на някое момиче (с подобрения) и вече ще бъдат харесвани и оценяни единствено моралните, моногамните, романтичките, които имат моралноценностна система и държат на първа любов (първо влюбване) и притежават добри личностни качества и добродетели, като имат и красив външен вид. Всички неморални българи, които не държат на това момичетата и жените с които са да бъдат влюбени в тях по първа любов (по първо влюбване) и се е случвало да разговарям за роботките (не разговарям постоянно с хората за тези неща) казват, че ще си купят секс роботки!
image
 



Тагове:   подредия,


Гласувай:
0



1. ernest - Тъй като дори и подредията не се събират добавям още малко тук
20.07.2014 13:55
Снимка на секс роботка, която говори, (някои прототипи могат и да пеят), има кожа комбинация между силикон и биокожа и температура на човешкото тяло. От 2019 г. вече има и модели с овлажняваща се вагина. На мен като морален християнин ми изглежда абсурдно създаването на такива неща, но има невярващи хора без морално-ценностна система. (До сега не съм правил секс, както е според Библията - тези неща са за женени хора или евентуално сгодени, такива са изискванията според Библията и Бог - "Женитбата нека бъде на почит у всички и леглото неосквернено, защото Бог ще съди блудниците и прелюбодейците" Евреи 13:4. В моята родина 80% от хората се женят девствени. Ако не бях християнин и нямах морално ценностна система изградена на Божиите заповеди бих си взел секс роботка, но с 2-3 номера по-малки цици вместо някоя лелка на 30-32 г., никога не съм се интересувал дори от 25 г. и са ми гнусни. За тези, които не са наясно - пропорциите за красиво женско тяло са 90/60/90)
Цените на прототипите на секс роботките, преди да паднат със серийното производство са били от 4 до 5-6 хиляди$, но вече има промоционални оферти на под 2 хиляди$. Oт 2020 г. има невероятен бум на продажбите на секс роботки. Също така вече никой няма да се интересува и от жени над 32-33 г., колкото и да е неморален, но ще предпочете красива роботка или млада мома... или както изясних - по истинска любов, за която е първо влюбване и като не е била с никого другиго.

Като се има предвид, че в България повечето от мъжете използват жените и създават връзки, без да искат да се женят, в най-скоро време може да се стигне до положение жените да започнат да си плащат, за да се омъжи някой за тях. Повечето млади жени до около 80% се омъжват за по-големи мъже и по-голямата част от мъжете, които въобще се женят са християни. На подходяща възраст за създаване на семейство и раждане на деца за 2018 г. в България са омъжени 1503 жени между 18-19 г. и 175 мъже между 18-19 г. Жените от 20 до 24 г. са 5 647. Мъжете от 20 до 24 г. са 1 600. А старите моми от 25 до 29 г., които се омъжват са 9 036, а мъжете от 25 до 29 г. са 4 120 души. Като махнем циганите, етническите турци и християните едва по около 200-300 души годишно млади мъже невярващи до 25 г. се женят. Така че това е много голяма рядкост.
Добре че има по-големи мъже, които все още не са женени, че да има за кого да се омъжват младите жени.

* Момичетата, жените, които са се срещали и ходели с повече от един мъж в живота си са общи, а момчетата, мъжете в които са се влюбвали, с които те са се срещали, ходели, спали или са се омъжвали помежду себе си се падат баджанаци ( "баджанак" се използва и за помежду двама мъже водещи (женени за) две сестри. Не са подходящи и за съпруги - момичетата, които си сменят гаджетата и се срещат с различни - нямат морална ценностна система. Такива (второ, трето качество) не стават да бъдат истински обичани, но единствено за временно ползване (около 15-20% от този тип момичета стават проститутки или имат склонност към това). Те не могат да обичат истински за цял живот, но са като пчеличките от цвят на цвят (ако все още изпитват влюбване, което понякога е възможно при около 20% първите няколко години, но то е само за кратко, докато (aкo) се отделя окситоцин в мозъка. Това е само за определено време при курвенския тип влюбване, после се намира някой друг или вече престават да изпитват влюбване. Дори и да се спрат продължително време на някой цвят (мъж), като не им отърва нещо пак го зарязват, развеждат се и т.н. Те създават връзки с неморални грешни хора, на които не им пука дали те вече са се влюбвали, ходили или спали с някого и дали са се развеждали. Животът им е безцелен и са демонизирани. Има и шантави случаи на момичета, които не са станали много общи, но просто временно са се ядосали нещо на обекта на тяхната първа любов и са излизали с разни момчета и после по някаква причина се връща и започват буквално да преследват истинската си любов.

Жените са два вида:
1 Mоногамни, добри жени, които създават връзки и семейства по първа любов. Единствено сред моногамните са добрите семейства. Сред тях са и случаите на любов за цял живот. Това са качествените жени. (В моята родина през последните 25 г. около 75-80% от девойките са моногамни)
2 Полигамни, неморални, второ-трето качество, лоши жени, които карат с различни и си ги сменят. Грешници нарушаващи 10-тата и в повечето случаи и 6-тата Божия заповед (Изход 20:14, 20:17) и имат демони. Те не могат да обичат истински и са нещастни в любовта и семействата, ако се опитат да създадат такива, повечето подобни (до около 75-80 % в България) не сe омъжват. Ако се омъжат спокойно се развеждат. Не държат на първа любов и не знаят, какво е значението на думата "любов", която бъркат с "курвалък", "похот" и "разврат". Te не могат да обичат или дори не искат да обичат, но в живота им имат върволица от различни момчета и мъже. Ако искаха да обичат и да бъдат обичани с истинска любов не биха излизали с различни и не биха си ги сменяли, но когато се влюбят за първи път биха били с обекта на тяхната любов. Te сa непостоянни и всеки "последен" е до следващия. Те не знаят, какво е значението на думите: романтика, чест, достойнство, морал. Повечето полигамни считат Ромео и Жулиета или Принц Джахан и Мумтаз Махал за откачени - в двата случая жените са моногамни, всички случаи на любов за цял живот са само и единствено сред моногамните жени. Те не биха чакали никого, както тях и спокойно биха си заменили Ромеото или принца с различен брой други, тъй като за тях такова нещо, като първа любов и моногамия нищо не означават Ако означаваше, когато се влюбят за първи път. биха били само с първият си и единствен. С калпави полигамни момичета и жени любов не става! Дори и Господ е против тях:

"Но имам това против теб, че си оставил първата си любов." (Откровение 2:4)

Има няколко вида полигамни. Повечето са класифицирани като проститутко-курвенски тип. Неморалните развалени и неадекватни момичета, които са били влюбени в някого, но са започнали да излизат с различни, а не с първият си са предателки на любовта си и са неспособни да обичат. Докато някои са с по-нормална ценностна система, но е въпрос на независещи от тях обстоятелства (примерно по време на война убили мъжа и след това са потърсили друг), то други лошо възпитани сами са решили да бъдат общи и да си ги менкат и да карат с различни живеещи на принципа: където има място за двама има място и за трети и където има място за десетима има място и за 11-ти, а тези които са най-зле дори се радват на собственото си нещастие, позор и безчестие, също както проститутките се радват на всеки нов клиент. Eдинствено нещастните в любовта, на които не им върви момичета и жени, тези които не могат да обичат и нямащите морал излизат с различни, сменят си гаджетата и се развеждат. Като изключим проститутките, най-лоши са тези, които се движат на компании и постоянно излизат с различни момчета и мъже, a пък най-лошите от тях и най-зле са, които ходят по дискотеки. Дискотеките са гнусни места на разврат, пороци с присъствие на много демони - на разврат, пороци, тютюнопушене, пиянство, наркомания, духовна смърт и др. В наше време най-развратената музика са рап, R n B и дискотечните стилове (без бъбъл гъм, който понеже не е развратен не го рекламират). Обичайните разпространени пороци по дискотеките са цигари, алкохол, наркотици, курвалък, проституция и бандитизъм. Във всички дискотеки в България има сбивания, а на места убийства, почти във всяка дискотека има наркотици и проститутки. Първите дискотеки в САЩ са лесбо-гей клубове и половината от изпълнителите в дискотечните стилове са обратни от началото до сега и това е начин на забавление на обратните. Моралните хора и християните не ходят по дискотеки, аз от малък мразя дискотеките и не понасям дискарките, но има християнско служение, които обикалят дискотеките за да спасяват души и някои хора се покайват и спасяват. През 2019 бяха в Сл. Бряг за първи път.
От полигамните стават и проститутките. В България една от 4-5 общи става курва, а една от 14-20 курви става проститутка (в София 50%) и около 35-50% от общите от 20-тина години насам обръщат резбата и карат на каквото дойде, я мъж, я жена. Повечето от полигамните имат демони - проститутките, тези, които излизат на срещи с различни или се движат на компании са лошо възпитани и имат демони. Полигамните са нещастници и си нямат половинки в живота, но поредни бройки - всеки е временно "последен" до следващия. Единствено първият мъж при жените, по първо влюбване е половинка, втория вече е поредна бройка и четвъртинка, третия осминка и т.н. За полигамните жени всичко е временно и хората заменими, а любовта дори и да им се иска е нещо неразбрано и недостижимо. Не стават да бъдат обичани, но единствено за временно ползване от нечестивци без ценностна система. Те сами са избрали неморалния живот с подмяната на хора в живота им, вместо любовта. По-зле са от повечето животни - те са, като прасета. За общите непостоянни е писано, че отиват в ада:

"Стъпките й стигат до ада, тъй че тя никога не намира пътя към живота, нейните пътеки са непостоянни и тя не знае на къде водят" (Притчи 5:5-6)

Как се наричат неморалните момчетата и мъже, които са с промити мозъци от атеизма и сатанизма и излизат на срещи с различни и създават връзки без да имат намерение да се женят за тях и да бъдат с тях цял живот и не им пука дали някоя е девствена и дали е ходела с други или дали се е влюбвала в някого по-рано?
- Блудници, коцкари, женкари, свалячи, курвари, бройкаджии, лъстители, неморални, нечестиви, гларуси, прелюбодейци, боклуци, грешници (нарушаващи 10-тата и 6-тaтa Божия заповед). Както по-горе вече казах на повечето oт такивата неморалници само желанието им за разврат е голямо, но дори не могат да правят секс, както трябва. Като не са вярващи и не са възпитани правилно част от мъжете не различават добро от зло стават курвари и имат демони, до 80-90% създават връзки и рядко семейства с грозновати, безлични и пълнички жени (българите масово харесват такива - отврат) понеже са с ниски критерии и не вярват в такова нещо, като любов и смятат, че ако са с красиви жени ще им изневеряват. И грозните, като са курви пак могат да им изневеряват, в Бг над 60% от курвите са грозновати, те са предимно до 85-90% с развалени общи. Те смятат, че всички жени са курви, което е глупост. Повечето нормални хора са на мнение - каквато си харесаш. На някои предимно невярващи дори мислите им са извратени грях и порок имащи проблем с Господ и неговите повеления - иска им се да си ги сменят и т.н. Но мнението на хората няма значение а само когато е съобразено с това на Бог! Около 25% от красивите момичета и млади (морални) жени създават връзки и се омъжват за по-моралната част от мъжете по любов - по първо влюбване. При общите независимо, как изглеждат няма любов, но курвалък и в Бг не се омъжват, само 20-30% и половината се развеждат, ако са красиви и развратени средностатистически се развеждат по 2 пъти, моралните мъже презират общите. Според Библията човек трябва да се жени само за жена, която наистина харесва. По Стария завет в миналото е можело да се разведе, ако намери нещо грозно в жена си Второзаконие 24:1. Християните не сме еднакви (не всички са наред, има 30 000 вида църкви и по различни въпроси имат различни мнения, но какво казват и разсъждават има значение само, ако отговаря на божието мнение), но ние сме призвани да живеем морално чисто и праведно, да бъдем светлината на света: "Вие сте светлината на света" (Матей 5:14) и съответно да създаваме връзки единствено с цел семейства с млади девствени жени.

Как се казват неморалните, развалени полигамни момичета и жени с промити мозъци от атеизма и сатанизма, които карат с различни, сменят си ги и създават не една връзка по първа любов с цел семейство за цял живот, а различни връзки, без да се омъжват за първия и си хващат бройки наричани "приятели" или "гаджета", без да имат намерение от първия да се омъжат за него?
- Блудници, неморални, еднодневки, бройкаджийки, непостоянни, общи, леки, оборотни, отпадъци, шантаж, трето качество, грешници, нечестиви, нещастници, пропаднали, деградирали, без ценностна система, за временно ползване, развратени, развалени, пачаври, прошляци, боклуци, изтървани, изпаднали, безсъвестни, непочтени, некоректни, на които не може да се има доверие, покварени, омерзени, опропастени, обладани (от демони), порочни, лоши, кучки, курви и т.н.

"Женитбата нека бъде на почит у всички и леглото неосквернено, защото Бог ще съди блудниците и прелюбодейците" (Евреи 13:4)

Според учените курвалъка е заболяване и трябва да се лекува, а според християнството и Библията е грях наречен блудство и с такъв начин на живот отиват в ада, а такива хора имат демони, които могат да бъдат изгонени, в миналото преди идването на християнството направо са ги убивали (и сега ги убиват в някои нехристиянски страни).
В случаите, когато някоя е била влюбена в някого и по някаква нейна причина са я отрязали и тя веднага започне след това да излиза с други момчета и мъже, това е обикновено избиване на комплекси, но ако са повече от 2-3 души, примерно 5-10-15 за период от 2-3 г. това вече е признак на психически проблем наричан личностно разстройство.
Хората се подиграват с полигамните - общите момичета и жени. Има стотици хиляди вицове за такивата.

- Каква е разликата между проститутката и курвата?
- Първото е професия, а второто е морална характеристика...

Как се казва курвата, която е излизала с двама души?
- Двойкаджийка.
Как се казва курвата, която е била с трима души.
- Тройкаджийка.
Как се казва курвата, която е била с четирима души?
- Четеримъжа.
Как се казва курвата, която е била с петима души и някой от тях е успял да я набие?
- Петобойка.
Как се казва курвата, която са я били?
- Бита кучка.
Как се казва курвата, която е била с повече от 5-6 души?
- Фурнаджийска лопата.
Как се казва курвата на която хем й се иска да излиза и да кара с различни, хем й се иска любов и да я обичат?
- Нагла курва.
Как се казва курвата, която постоянно е с различни?
- Обладана.
Какво е другото име на курвата?
- Пътничка за ада.

Момиче на 20-и няколко г. казва на родителите си:
- Мамо, тате. Реших да стана проститутка.
- Честито, ама не си ли вече? Последните няколко години сме те виждали с двайсетина души.
-А, не. Те ми бяха приятели, ама сега ще стана професионалистка.

Как се казва къщата на неморално момиче (жена), където постоянно я търсят различни момчета и мъже или от време на време си ги води различни?
- Курварник.

Как се сурвака курвата?
- Таз година 5 гаджета, до година 20.
А как се сурвака курвата кандидат проститутка?
- Таз година 20 гаджета, до година 20 клиента.

Срещат се две начинаещи курви и разговарят.
- Миналата година с колко момчета си била?
- Излизала съм с 15.
- А аз само с 4-рима. А ти хвана ли барем по един трипер?
- Не, ама догодина и трипер, че и нещо друго може да хвана.

Как курвите отиват в ада?
- Една по една.

Две млади жени разговарят. Едната морална, другата неморална. Неморалната казва:
- Много ми върви в любовта. За 2-3 години съм излизала с около 50 момчета.
- Mи то като ти "върви" толкова до 10-12 години може и 500 да ги направиш. - Подбазиква я другата, както я кара да се замисли какви глупости прави и да се усети, че всъщност никак не й върви и е нещастна курва.
- А при теб как е?
- Ами аз се омъжих за първата си любов и съм истински щастлива. Много го обичам. Имамe си и детенце.

Две курви разговарят.
- Твоя бие ли те?
- Яко.
- А моя не достатъчно. Само един-два пъти седмично. Ше взема да го сменя.

Няколко курви си говорят. Едната се хвали.
- През последните две години съм излизала с около 50 момчета.
- А плащат ли ти вече или още си безплатна?
- Е, още съм безплатна.
- Аа, време ти е вече.
- А в профсъюз на проститутките ще трябва ли да се влиза и да се плаща членска такса?
- А били ли са те вече?
- Само двама са ме били, ама беше яко.
Друга казва:
- Аз пък смятам да им пусна номерчета. Да си знаят, кой след кого е.
- А пък аз излизам с по двама или трима в компания.
- А имаш ли си гадже или те карат на ред?
- А карат ме без ред. Който, както дойде. Като стана сутрин не знам с кого ще изляза и с кого ще се върна. Мога с един да изляза, а с друг да се върна.
- Якото е, че дори няма да усетиш откъде ти е дошъл СПИНА.

Как еволюира курвата?
- Таз година трипер, до година СПИН.

Две курви си говорят. Едната си личи, че нещо не й е на таман.
- Какво има? Какво ти е? Да не са те зарязали пак?
- А, не, ама имам СПИН.
- Погледни от добрата страна. Утре може камион да те блъсне.

Дори и в песните подиграват общите, като Community Property (Комунална собственост) на пародийната глем метъл група Steel Panther се бъзикат и подиграват с общите проститутко-курвенски тип момичета за временно ползване, които наричат Комунална собственост.

Идеята жените да са общи, да излизат на срещи с различни и да си хващат бройки наричани "приятели" или "гаджета" и да си ги сменят, без да имат намерение от първият, от първото влюбване да се омъжат и да създадат добро семейство произлиза от сатанизма, тъй като там тези неща се насърчават, както и другите извращения, включително и джендъризма. И тъй като Библията и християнството изобличават тези неща заявявайки, че са грях и че с такъв начин на живот се отива в ада на повечето подобни не им отърва, че са се запътили към пъкъла. Не им уйдисва, че Бог ще ги съди и им се иска да няма Бог и ад. Но рано или късно нечестивите получават наказанието си.

"Ще накажа света за злината им, И нечестивите за беззаконието им" (Исая 13:11)

"Защото, ето, идва Денят, който ще гори като пещ; и всички горделиви и всички, които постъпват безбожно, ще бъдат плява и идващият ден ще ги изгори, казва ГОСПОД на Войнствата" (Mалахия 4:1)

Християнството дава възможност за покаяние и промяна на хората (I Йоанa 2:2), но повечето живеещи в така наречените християнски страни много добре знаят, какво се чества на християнските празници, като Великден и имат някаква представа, какво е грях и разврат и сами са избрали напълно съзнателно пътя на злото или на доброто.

"Който повярва и се кръсти ще бъде спасен; а който не повярва ще бъде осъден." (Марка 16:16)

Като не са вярващи им се иска да могат да си ги менкат, да карат с различни или да обръщат резбата, когато им падне и никой да не ги съди, а в сатанизма тези неща се считат за добри и този начин на живот се приема за правилен. - С избора на начина си на живот харесващите това са попаднали на обратната, противоположната страна на доброто. Сатанинската идея момичетата и жените да бъдат "общи" и ползвани от всички, кой както му падне идва от гностичната секта основана в първата половина на II век от гностика Карпократ, носеща името „Съвършените синове на Царството”. Карпократ учел, че Божиите закони не трябва да се спазват, но трябва да се нарушават всичките и нарушавайки ги системно плюс усвояването на тайни практики ще се слеят с Бога. По-късно по време на срамната френска революция, на която са избити над един милион души обявили брака за явление с временен характер и всеки независимо от това дали има семейство да кара с който му падне до насищане на страстите си. Тогава официално и съвсем законно разрешават кръвосмешението (на сексуални взаимоотношения между хора от семейството бащи, майки, баби, дядовци с дъщери и синове и внуци). За да бъдат подведени хората и промити мозъците им и ако може да приемат различните неморални неща и да загубят душите си с такъв греховен начин на живот опитват да им въздействат чрез философски учения, музика, филми и др. още от времето на сексуалната революция в САЩ по време на хипи движението през 60-те години на ХХ век, когато се нарояват множество сатанински организации и дори е приета за официална сектата наречена "църква на сатаната". А в някои от бившите соц държави, където е разпространено момичетата да излизат на срещи с различни и да си ги сменят всичко това произлиза от по-раншна директива в СССР. С идването на октомврийската революция в Русия през 1917 г. падат моралните задръжки и настъпва времето на сексуалната революция. Първото, което Ленин прави е да отмени брака и наказанието за хомосексуализъм. В резултат на това още през зимата на 1918 г. московските лесбийки създават своя организация, а няколко месеца по-късно организират първия лесбо митинг на Червения площад, където присъстват 10 хиляди московски лесбийки, а Ленин лично ги приветства от трибуната. Започва агитация на комсомолките да встъпват в полови отношения с всеки комсомолец, който им поиска, без право на отказ. От комсомола още имало директива мъжете "да не ревнуват". Едва с идването на Сталин на власт нещата се променят. Самото учение за социализма е създадено поръчково от тайно сатанинско общество състоящо се от 12 души от Карл Маркс, който още по време на студентството си приема сатанизма и има стихотворение във възхвала на тези неща.
Препоръчителни постинги:
Правите ли разлика между добро и зло? Какво избирате?
Можете ли да обичате? Прецакани ли сте в любовта или можете да обичате за цял живот при първото си влюбване?

С няколко думи - полигамните жени са жертви!
Никой нормален морален мъж не се влюбва истински в полигамни - общи момичета и жени, които вече са ходели с някого или са били влюбени, но момчетата и мъжете ги лъжат, а ако създадат връзка им изневеряват до над 90% от случаите. Mоралните качествени мъже или не се интересуват или се подиграват или мразят и презират общите полигамни. В 100% полигамните жени създават връзки без любов - полигамните не знаят, какво е значението на думата "любов" и я бъркат с "курвалък", любов има само по първо влюбване на жените иначе и онова на проститутките щеше да е любов, ама не е. На баджанаците, следващи бройки им е криво и ревнуват от предишните (oсобено силно ревнуват, ако знаят, че тази с която са по-рано е била влюбена в някого - те усещат, че нейното сърце не им принадлежи) и за тях всичко се превръща в кошмар, кошмарът може да бъде тих, вътрешноизмъчващ или публичен унизителен. Само 5% от хората на земята не ревнуват. Дори и да казват, че не са ревниви имат подсъзнателни комплекси и в даден момент проблемът излиза на яве. Мъжете не ревнуват само, ако са с обратни наклонности (бисексуални) или са се развеждали 1-2 пъти и вече са претръпнали и си хващат по някоя курва, за да я ползват временно и дори, когато са с нея могат спокойно да й изневеряват.

Как се казват неморалните мъже безбожници, които създават връзки с общи, неморални момичета и жени, които вече са се влюбвали в някого, излизали на срещи с някого, били с някого?
- Рогоносци.

Защо моралните момчета и мъже не се интересуват и не създават връзки с общи момичета и жени?
- Защото не искат да броят кой пореден номер й се падат. Я трети, я пети, я двайсет и пети, я петдесети. И защото не искат преди да излязат с такава да й правят тестове за спин. Никой нормален мъж, освен ако не е с курварски възгледи за живота не се радва на някоя, ако е излизала с различни, ако е ходела с някого преди него или, ако е била влюбена в някого преди него. Никой не казва: "Вярно ли е, че си излизала преди мен с 20-30 души, браво много си яка" Но, ако е морален казва: Тази е боклук!
В християнството не е позволено да се създава връзка, ако човек няма намерение да се жени, не е разрешено да се жени за разведена или ако не е девствена. Неписано правило е, че жената трябва да е млада и в ранното християнство никой не се е женил за 26-30 г. жени. Създава се връзка само с цел семейство с девствена мома и да е за цял живот и аз живея на тези принципи с тази ценностна система. Освен че мъжете се различаваме, то и сериозните християни се различаваме от половинчатите и невярващите. На първо място съм християнин, а после всичко останало и от дете много мразя курвалъка, общи момичета и жени, не се интересувам от такива и са ми противни! Приемам само морални, моногамни от 16-17 до 22 г., a и такива ме харесват (покрай положението през 2020-2021 г. мога да вдигна летвата до 24 г.). Не бих тръгнал с 14-15 годишна понеже им е рано, но и не бих тръгнал с 25 г. понеже им е късно 98% са заети или сменили по няколко и не стават (само невярващи пропаднали курвари с демони се интересуват от 25 г. +). Освен че не се интересувам от жени 24+ няма как жена 24+ да прояви личен интерес към мен - за повечето съм, като дете или тийнейджър и прекалено чист морално - още не съм ходил с никое момиче и никога не съм правил секс (понякога 40-45+ г. жени могат да ме харесат за дъщерите си). На някои невярващи блудници с развратен ум и мисли, пълни с демони, които са като прасета може да им се иска да съм развратник и да правя секс без да съм женен или сгоден или да мина някоя курва - това е грях забранено от Бог и няма да стане! През 80-те - гадните години в живота ми не е съществувал никакъв вариант да имам момиче от онова поколение или да се развие нещо заради соц системата. Като не съм знаел че ми е рано и са ме пришпорвали да си хвана някоя дори опитите, без да съм ходил и без да съм бил с някоя през 87-88-ма ми е коствало твърде много, включително от моята собствена кръв от нарязаните вени - никой не прави опит за самоубийство, ако вървят взаимоотношенията, но когато е неподходяща, няма любов и е зле и ми е поука - не на общите, веднъж в живота да правя опит за самоубийство заради обща ми стига. Бе на 15-16 г., все още девица, но вече й се падах трети, не беше за мен и дори не бе мой тип, не я харесвах, не съм и бил нещо много влюбен и при обикновени обстоятелства щяхме да сме просто добри познати. така че не ми трябва обща да ми е гадно и да й броя бройките преди мен и да я ревнувам. Не на такива, които не са девствени и влюбени в мен по първа любов и от онова време никога не си давам зор за никоя девойка - като има мома за мен (девица, хубава, стройна, по първо влюбване), тя трябва да намери начин да ме достигне. Ако мога да върна времето назад, като знам, че ми е рано и не ми е било позволено по-рано от Бог и още не е родена или е малка тази с която ми е отредено да бъда (не бих тръгнал с момиче под 16-17 г.), не бих излизал с никое момиче поне до 2015-2016 г., нямаше да ги има и белезите от нарязаните вени. Единственото момиче в което съм бил истински влюбен през 80-те бе американката през 1982 г., а след опита за самоубийство през 1988 г. имаше и период от 7 г., през който не можех да се влюбвам и едва през 1995 г. това се промени от 16 г. девойка влюбена в мен и от след 2000 г. мога отново да се влюбвам на рефлективен принцип когато има подходяща девойка девица, стройна, която ми харесва влюбена в мен с по-специално взаимодействие по първа любов.
Милиони да ми дават не бих тръгнал с някоя на 25, която си ги е сменяла. Достатъчно е да си погледна белезите от нарязаните вени, за да не ме интересуват и да не съществуват за мен такива или да кажа мнението си, че жените, които си ги сменят, излизат на срещи с различни и са били с повече от един мъж са боклуци - oт малък мисля така и е естествено само млади и морални момичета да ме харесват и да се влюбват в мен. - Не на общите! Не на нечестивите! Да на добрите хубави морални, моногамни девойки и любовта! Както изясних от около 2012 г. насам многократно са ме заглеждали и правели опити да ме заговарят тийнейджърки и до около 20 и няколко г.
За да разберете, колко са гнусни общите за по-тъпичките ще обясня нещата: Ако имате родители и майка ви тръгне да се среща с различни мъже, как си мислите, че ще се чувства баща ви? Ще му е добре ли? - Ето защо никой нормален мъж не се интересува от общи, които излизат с различни и не се влюбва в подобни. Но ги презират. В любовта има правила. Освен склонността към чувства, от страната на мъжа правилата са:
1 Жената да не е била с другиго и да е влюбена по първо влюбване.
2 Да му харесва и да отговаря на някои индивидуални изисквания и критерии на дадения мъж.
3 Дa e млада. До края на ХХ век има неписано правило, че жените над 25 г. са стари моми, а от 90-те г. се знае, че могат да родят здраво поколение до 32 г. и трябва да се създаде връзка и семейство, така че да имат време да родят 1-2 деца до 32-33 г.

Обичам силно и силно мразя. От цялата си душа и същество мразя и ненавиждам (Притчи 8:13, 1:7) нечестивите, момичета и жени грешници, които си ги сменят, излизат с различни и не са с един мъж в живота си. Освен че имам малко по-високи критерии, включително за красота, то около 80% от българските девойки са ми безинтересни или неприятни и като махна като начало пушачките, трътлестите и пълничките то 70% от останалите ми се виждат грозновати, развратени или тъмни, предпочитам по-светли моми блондинки или тъмен блонд, русоляви стройни максимум до 23-24 г. Ако от 20 добре изглеждащи до 20 и няколко г. блондинки може и да харесам 1-2, то от 50-80 други няма гаранция за 1. Не кълва на русо, ако и да имам предпочитания, но на любов, непорочно, добродетелно, морално - моногамно, стройно и красиво. Няма значение какъв е % девойки от 17 до 21-22 г., които да са хем морални - моногамни, хем красиви и свободни и да не са атеистки за да може от тези които ме харесват, изпитват нещо, симпатизират или са ми фенки да откликна на някоя която ми въздейства. (60% от момичетата, които си ги харесват българите и смятат за хубави ми се виждат или грозновати или безлични - никакви, те харесват и пълничките и 30 и повече г. и всякакви общи блудници, грешници и 80% живеят в грях, пълни с демони на блудство, а на християнските празници се правят на християни, различни сме) Не харесвам и не се интересувам над 24 г. Ако бях курвар щях да си ги сменям като станат на 28-29 (гнусни са ми) с млади. Както писах ако живеех в библейски времена щях да убивам блудниците (недевствените до брака или годежа) и в моята държава нямаше да има такива, щях да издам закон да се спазват Божиите заповеди.
Въпреки че в миналото ми е било рано и не е имало, като за мен, не е можело да бъда с някоя и все още не ми е било разрешено от Бог и нямам бивши гаджета и съм щастлив, че Господ ме е предпазил от жена от родените преди демокрацията, хипотетично ако би могло да се случи нещо бих бил поне 1-2 пъти разведен или биха ми умирали жените, то повечето които са се появявали и са ме харесвали и са се влюбвали в мен са били от 14 до 22-23 г. стройни тъмен или светъл натурален блонд - онази oт 1-те места на конкурсите за красота, американката - първата в която съм се влюбил без нищо да се случи, от автобуса 1995-97 г. - втората в която съм се влюбвал, но на рефлективен принцип идващо от нея, а в по-нормално време откакто за мен вече започва да може да си имам някоя девойка - малката влюбена в мен от 11-13 г. дете (порасна около 2017-2018), която се опита да ме поздравява и от време на време изперква по мен.
Харесвам само стройни с правилни пропорции мой ръст 164-165 или малко по-високи с добър външен вид - не става някоя да е на 17-20 и няколко и да изглежда по-зле от майка ми на снимките по-горе на които e 42-43 г. Трябва да е 17-23-24 г. но и да е красива. (Майка ми ме е научила на стандарти и дори не би позволила да бъда с някоя, ако не е хубава, стройна и морална!) Мъжете, които противоестествено проявяват интерес или започват връзки с над 45 г, са психопати - бабофили! На повечето мъже може и да не им се е случвало да ги закачат или свалят красиви момичетата или да са на път да се карат за тях, но на мен такива неща ми се случват с тийнейджърките или 20 и няколко г.

През 18-19 век за благородническата класа е съществувал така наречения етикет и освен стандартния начин да ги запознаят, друг вариант бил девойката да измисли начин, как да се запознаят и да покаже благоволението си към даден мъж. Също мъжете са знаели, че не трябва да ухажват повече от една жена (за която и имат намерение да се оженят), което важало и за младите дами. Излизащите с различни са били за срам и на родителите си, които не са ги възпитали, както трябва и никой от добро семейство не искал да се жени за такава. (Kогато някое момиче си хареса или се влюби за първи път редното е да се опитва да се среща единствено с него или само него да сваля, а не да й се изреждат, като при проститутка)

Именно заради общите, които са си ги сменяли в България има по 20-30 убийства годишно на приятелки или съпруги, а да не броим побоищата, нещо обичайно и масово (над милион). Единственият начин това да престане е жените да станат моногамни. Иначе ще ги бият и ще ги убиват. Днес всичко е наред, утре заклал жена си или приятелката си от ревност. Само 5% от хората на планетата не ревнуват. Това е положението - любов с моногамия или ревност, или злокачествена връзка с мъже, на които не им пука много за жената с която са (но ги лъжат и използват). Изследванията показват, че мъжете изневеряват многократно повече, на 1 изневеряваща жена се падат около 90 изневеряващи мъже. Сред жените мразещи курвалъка и изневерите има случаи да убиват мъже бройкаджии. Примерно Вера Ренци убила 35 мъже и ги поставила в ковчези в мазето и нощно време слизала долу и им четяла лекции за морал. (В Турция, ако се хване някой да изневерява, както мъжа, така и жената влизат в затвора за 5 г. В Китай влизат в затвора за две години и се конфискува половината имущество. А в Индонезия влизат в затвора за 15 г. В Пакистан законът е да се обеси жената прелюбодейка. В африканското кралство Лоанга законът е жените блудници да се хвърлят от скала. В Папуа, Нова гвинея мъжът е длъжен да отсече главата на любовника и там нямат общи. В Хонконг, ако жена хване мъжа си да й изневерява има право да го убие, но без да ползва оръжие. A според заповед от Бог в Стария завет в Библията прелюбодейците са ги убивали Второзаконие 22:22) Дa не забравяме и дуелите между жени заради мъже. В Европа първия известен дуел между жени в Италия е от 1552 г. в Неапол между Диамбра ди Патинела и Изабела де Карази, които се бият за сърцето на Фабио де Зересола.
Заради големия брой на общите, България е на първо място по брой проститутки в Европа според % на населението на страната, а по брой на самите проститутки е Украина (поради лошото наследство от социализма и атеизма). В предаването Любовта вчера, днес и утре от 2019 г. на Карбовски гостите, които са се срещали с много млади жени твърдят, че около 30 до 60% от момичетата и жените в София от 16 до 30 г. са като проститутки на свободна практика. Други източници твърдят, че по-старото поколение (40+) жените в София и някои други райони са още по-развратени до 70%. Поради жените с проститутко-курвенски манталитет се срещат нагли гнусни, развратени жени 32+, които са си ги сменяли (осквернени) и им се иска да създават връзки на такава възраст и смятат това за "нормално" (банките за яйцеклетки са до 32 г., тъй като само до 32 г. жените могат да родят здраво поколение, а мъжете на всяка възраст могат да направят дете на млада жена, включително и дълголетници над 100 или 150 г.). В България по телевизиите спокойно в интервюта различни жени, често известни личности по над 35-45 г., като ги питат за гаджетата им спокойно си разказват неморалния живот, че са общи и са си ги сменяли, вместо да се засрамят, че са блудници (курви), което потвърждава твърденията за извратеността на 60-70% от онова поколение на жените в София. - Mного са ми гнусни такива изродени хора, които са като прасета. В християнството може да се създава връзка единствено с цел семейство с девствена мома (жена) на възраст за раждане на здраво поколение и аз живея на тези принципи, неслучайно още не съм ходил с някоя девойка и това тепърва ми предстои. (Умните и морални мъже създават връзки само с цел семейства с девствени жени до 25 г., а ако някой държи и на истинска любов с моми, които са влюбени в тях по първо влюбване станало до 22 г., които не са си ги менкали и не са ходели с други и не са се влюбвали в другиго преди това! При създаване на връзка в наше време е желателно девойката да е не по-малко от около 17 г. и не повече от 24)

Поради липсата на морал и вяра в Бог се появява големия брой на общите, осквернени, които са с различни и младите мъже не се женят, но карат без брак и от време на време си ги сменят или на singledome за по една вечер. Повечето такива не искат деца с идеята Child free. В повечето случаи общите не могат да родят деца на мъжете с които са с техните гени и неморалните мъже, които са с полигамни жени са прецакани - eфектът телегония. Ако момите са били силно влюбени с първо влюбване по фотонен път се запазват гените от мъжа в когото са били влюбени и това е толкова силно, че дори може да се прехвърлят и през поколение. А, ако не са били влюбени ефектът телегония се отнася само до първия мъж, който спи с дадената жена. Ето защо най-правилно е жените да са моногамни и да са с първия мъж или първия в когото се влюбят. А по-голямата част от децата, които се раждат в България са извънбрачни копелета проклети от Бог. Прецакани са както майките, така и децата и внуците им поколения наред. В Стария Завет в Библията е забранено на деца или наследници на блудници (деца на жени, които са били с повече от един мъж в живота си и деца на двойки, които не са девствени, когато са създали семейство, а са били с някого другиго преди това, както и такива, които не са сключили брак пред Господа - не в църква, а пред Господ) да влизат в Божие събрание и да му се покланят - те са проклети от Бог до десет поколения:

"Никой незаконороден да не влиза в Господното събрание; никой и от потомците му до десетото поколение да не влиза в Господното събрание." (Второзаконие 23:2)

България е страната с най-ниска раждаемост в света. За 2018 г. са родени 62 197 деца (повечето циганчета). От тях 25 830 брачни и 36 367 извънбрачни копелета. Оказва се обаче, че данните посочени от Национално статистическия институт не са верни, но са завишени. От Министерството на здравеопазването подават истинските данни - родени са 55 796 деца. И причина за извънбрачните копелета са курвите-бройкаджийки, без ценностна система, които си ги сменят и си хващат временни бройки наричани за по-благозвучно "приятелства". (За 2019 г. са родени 54 762 деца.)
Единственият начин нещата да се променят е хората да се обърнат към Бог и християнската морално-ценностна система и жените да живеят морално моногамно.

Няма значение дали споменатата по-горе, като ме вижда ще пощурява по мен или ще е гузна и ще свежда поглед и ще се чувства, като насрана проститутка и да й е крив живота, но ако е имала акъл (или й дойде на време) и ако си е падала по истинска любов в нейния случай, за да ми направи добро впечатление и да може да стане нещо между нас (винаги от нея е зависело дали ще може да ме има) е трябвало да не пуши, да изчака да порасне, от време на време да се облича като истинска жена (до 18 г. тази не беше слагала рокля, а пола заради мен 1-2 пъти, за да ме впечатли на 14 г., а това, че тя въобще е облякла рокля, ластични дънки и клин пак е свързано с мен), да покаже, че може да бъде свястно момиче и да се държи по-настрана от момчета (дори при обикновени социални контакти, човек отстрани не знае какво става, по-порядъчните държат дистанция). А пък, ако може и да стане християнка...
В продължение на няколко години много й се е искало да бъде с първата си любов (мен). Правела е разни неща заради мен, но не е била наясно как да постъпва. (Най-правилно е момичетата да са с първата си любов, първото си влюбване.) В жените има памет за първото им влюбване, когато е било достатъчно дълго време, която се пази докато са живи и в случаите, когато не са с първата си любов, любовта може в някакъв момент отново да се върне (подобни неща обикновено се случват до някаква по-нормална възраст под 30 г.) и някои съвсем превъртат, дори и да не ги искат мъжете. Освен другите причини, виденията и т.н., има си закономерности с принципите в любовта и тя единствено на мен можеше да е вярна. Момичетата не са верни само по две причини - когато изгубят първата си любов и са били силно влюбени или когато са развратени нимфоманки. Mъжете изневеряват по различни причини, но първата и най-важна е, че не са женени по истинска любов.

Въпреки че Светия Дух не ми бе говорил нищо лошо за нея през 2013 имах няколко лоши видения, като възможни варианти за бъдещето й (aко тръгне по лошите линии на съдбата) и малко или много бяха свързани едно с друго и ставаше все по-зле. Виденията могат да бъдат поне 5 вида: от Бог, от дявола, от досег с информационното поле, собствени и под въздействие на външни фактори. Моите вероятно са били от последните 3 вида. Виденията могат да бъдат различен тип. Примерно предупредителни или просто, нещо което може да се случи.
Виденията (aко тръгне по лошите линии на съдбата), които малко или много бяха свързани едно с друго бяха следните. Две бяха едновременно в края на май 2013, когато веднъж я видях на стълбите на блока й, като се качваше или слизаше, май слизаше. Първото, че е започнала да пуши (отврат, никога не бих излязъл с пушачка), второто (с усещане за думите), че не е вярна на любовта си, каквото и да означава това и за когото и да се отнася, теоретично ако тръгне с мен, много, много й се е искало, щеше да ми е вярна (ако я харесам и одобря), но ако нe e по първа любов със сигурност ще го смени и никога на никого няма да е вярна - има си закономерности - като се реже клона се пада от клона, независимо дали на някого му се иска или не. Третото около август 2013, че на 17 г. може да стане курва. До къде може да деградира и да стигнат нещата, ако е неморална и няма морално-ценностна система и не държи на споменатите вече неща e друг въпрос.

Така още от есента на 2013 г. имам много лошо мнение за нея и предупредих, че ако не се обърне към Бог ще стане нещастна курва, ще кара с различни и с никого няма да се задържа (а пък аз разбира се ще я презирам). Грешниците са наричани от Бог още беззаконници:

"Когато казвам на беззаконника: Беззаконнико, непременно ще умреш, а ти не проговориш, за да предупредиш беззаконника да се върне от пътя си, оня беззаконник ще умре за беззаконието си, обаче, от твоята ръка ще изискам кръвта му. Но ако предупредиш беззаконника да се върне от пътя си, а не се върне от пътя си, той ще умре за беззаконието си, а ти си избавил душата си." (Eзекиил 33:8-9)

През лятото опитвайки се да й помогна по време на основната ми молитва започнах да се моля за нея (по 2-3 минути на ден, само с едно или две прекъсвания около месец), за да се обърне към Бог, понеже само Господ може да я спаси и да й даде правилният път в живота. Молих се една година. Около август 2014 реших да спра да се моля за нея, ако ще става човек на място, време е да влиза в правия път и да се научи да се моли.
През лятото на 2015 при нея сякаш имаше подобрение и малко й трябваше и като, че ли можеше по някое време по-късно да стане нещо. Странно, но през април 2016 г. имах някакво ново видение с нея и мен, много силно (пет пъти по-силно от предишните) и не беше лошо.

Доколкото мога да имам мнение, като не я познавам, то впечатлението ми правилно или не е, че не се е запазила, непостоянна е, не се е развила, като личност, а се е развалила и развратила. Деградирала е. Духовно празна е и вероятно е полуграмотна (сигурно не е прочела и 5-10 страници от Библията и едва ли е прочела и 5-6 книги и кара на принципа "гордея се, че съм проста") и сигурно и два пъти в живота си не се е молила. До толкова е извратена, като прасе, че й се иска курвалъка със следващите й бройки да са любов, понеже не й харесва да я подиграват от 14-15 г. и да пишат по стените и плочките, че е курва, но като навърти над 50-60 души сама ще си казва, че е нещастна курва. Като че ли е решила, че не иска да бъде добро момиче, не иска любов, не иска да се омъжва и да има добро семейство и си е избрала, да бъде обща, курва или проститутка. Не й пука за никого, но гледа само собствения си временен интерес и на мъжете, като заменими и да има някой до нея. - Пука ли й за първа любов? Знае ли, какво е чест, морал, моногамност и романтика? Или сърцето и душата й са изгнили и червиви пълни с върволица от различни момчета и мъже, като демонизирана кандидат проститутка, която сменя по 20-30-50 човека - блудница, боклук, каквито моралните мъже не приемат, но презират? Харесва ли й да кара с различни бройки ("приятели") и смята ли, че така е правилно влизайки по пътя на злото и греха или първата любов и морала означават нещо за нея?

Още от 14 г. е станала обща. Един от първите й "приятели" с когото се е пробвала в началото на есента на 2013 г. наркоман и училищен дилър на наркотици 1-2 г. по-голям от нея, който заедно с още 2-3-ма си беше направил план за зарибяването на училището (случайно ги чух докато се наговаряха и друсаха на плажа един следобед). Едва ли не е знаела с какво се занимава и какъв отвратителен тип влиза в дома й почти всеки ден (нe е много ясно дали не различава добро от зло или просто е слабоумна, но явно от време на време я пере сачмата). Но след месец явно техните са го сгащили в тях и са го прогонили. Може и да е наркоманка. Около 7-8 януари 2016 г. се бяха събрали четири момичета и няколко момчета зад един магазин и някой от момчетата беше докарал марихуана и едната така се беше надрусала, че на другите три им се налагаше да я мъкнат. - Нещастни боклуци (взимащите наркотици са нещастни боклуци). Минах на два пъти през магазина и тя постоянно дълго ме заглеждаше.
През лятото на 2016 г. (на около 17 г.) по някое време явно съвсем бе изпаднала и нощно време в 12-1 часа, като се напият или надрусат пияндетата бяха започнали да й подвикват под прозореца да излиза с тях, като уличница - ясно защо. Преди 15-16 г. в нейния блок е живяла една баба - курва, която си плащала по 10 лв. за секс на някакъв циганин и по същия начин нощно време, като се напиел идвал и й подвиквал и събуждал половината вход. И тя е започнала с това първо да си ги сменя на младини.
Тя е толкова пропаднала, оборотна, като фурнаджийска лопата, че само през 2016-2019 г. е излизала с над 30 души, а от 14 годишна до 2022 г. с над 40-45 момчета и мъже. А в тях си е водела или приемала над 20 души. (Ако кара така, като смени 50-60 души сама ще започне да казва, че е нещастна курва и не й върви). Наркомани, търговци на наркотици, пушачи, пияндета, кандидат престъпници, неморалници, aтеисти-беззаконици. (Тя много добре знае, че моралните момчета и мъже не я харесват.) Едва ли като е била малко момиченце си е мечтала да навърти 40-50 момчета и мъже до 21 г.
Всичко е абсолютно точно, както във виденията и каквато, казах, че може да стане още около началото на есента на 2013 г. За мен тя явно не става още от 14-15 годишна от есента на 2013 (прекалено висока летва съм за нея и не е достойна за мен) и би трябвало да приема случая за приключил още от есента на 2013 г.
(Meжду другото през април 2016 г. Светия Дух ми каза за нея, че след няколко години ще погрознее. Заклевам се, че Светия Дух наистина ми каза това. Ако съм разбрал правилно това се отнася, ако се развали и тръгне по лошите неморални пътища. Май вече е започнала да погрознява. Така или иначе тя единствено заради мен се е стараела да изглежда хубава. Стройна e, но e плосковата, хич няма цици и е непропорционална - пропорциите за красиво женско тяло са 90/60/90, и е далеч от тях, ходилата й около 41 са с 3 номера по-големи, като за жена с нейния ръст около 165 признак на хормонален дисбаланс по време на разтежа и лятото ходи с маратонки за да не й се вижда лекия дефект.)

В края на май 2014 минах през един вход на блок намиращ се между детската градина и пенсионерския клуб и на стената децата (или някое момче) бяха написали двете й имена (В.Ц.) и че е "курва" и "много лошо момиче" - вече й се подиграват, ако е истина или имат повод да я мразят. Две години по-късно през пролетта на 2016 пак се случи да мина от там и надписите бяха изтрити и имаше нови за нея и още някакво друго момиче. А като минах през август 2017 г. пак ги бяха почистили и някой беше написал имената й и че "е много гадно момиче". След 1-2 г. минах отново и бяха пребоядисали входа и още не бяха започнали да драскат.

Считам че тя не заслужава толкова много да пиша за нея или би трябвало да я поизтрия. С едно изречение: когато В.Ц. започна да пораства на около 14 е започнала да пуши, но е разбрала със закъснение, че не понасям пушачки и й е било много криво. Избрала е пушенето пред любовта (пушила е 6-7 г. и е дефектна и не може да роди здрави деца) и това е една от причините, че е започнала да се среща с различни, но няколко години по ред от време на време, включително и през 2018 г. пак е изперквала по мен. Примерно срещам приятел в едно заведение и се заговаряме, нейна приятелка ме вижда и й звъни и след 6-7 минути онази идва и сяда на 60-70 см зад мен, ама пак е неадекватна и не знае как да ме заприказва. За в бъдеще пак ще е така. Но вече казах, какво е мнението ми за нея.
Доказано е научно, което е свързано с производството на допамин, че хората, които много пушат (или в случая още държат на пушенето) не могат да обичат. Ако пушачки са пушели повече от 5 г. не могат да родят качествено поколение, но с дефекти и вродени патологии. Пушачките също не могат да са истински щастливи и да се радват на обикновените неща от живота (Има ли вечна любов? 7 Част, подредие 7). Oсвен това пушачките са гнусни и неприятни, понеже миришат на цигари, хвърлят фасове, където им падне и развалят въздуха около тях, повечето са толкова егоистични, че въобще не се съобразяват с другите хора - непушачи, но мислят само за техния порок. Не знам какъв е % на боклуците-пушачки сред младите момичета в България, но в Полша са много малко, може би 20% сред новото поколение и повечето стават. Във Варшава вече навсякъде е забранено да се пуши, дори в парковете и градинките. С пушачките се подиграват от 400 г., (единствено през ХХ век покрай феминизма е имало повечко пушачки за около 60-70 години) и отново са на мода еко вицовете за пушачки, които са наричани от учените "бавните самоубийки":

Влиза жена в стая с изискано общество.
- Tи така ли си миришеш или си пушачка?

Как майките плашат децата си вече в някои страни по света?
- Ако не слушаш ще те дам на някоя пушачка.

Защо пушачките не обичат да си правят селфи докато пушат?
- Да не се види отзаде ковчега им.

Каква е разликата между добрата жена и пушачката?
- Добрата жена не пуши.

Какъв е най-лесният начин да се откажат цигарите?
- Купувате си кутия цигари. Отваряте кутията и започвате да си слагате една по една цигарите в задника. Като приключите си ги прибирате обратно в кутията и чакате да видите какво ще стане. Всеки път, когато решите да пушите се сещайте за случая.
- A, aкo някоя продължи да пуши?
- Значи е лайнофилка. Спокойно може да започне да яде лайна.

Веднъж през 2018-2019 г. някой каза, че е боклук, обща, излиза с различни момчета и мъже, нощно време идват в тях различни момчета и мъже с коли, взимат я, карат я нанякъде, ползват я и я връщат. Аз също няколко пъти съм виждал коли, които я чакат и имах това лошо мнение за нея 3-4 месеца преди да ми го кажат, а пък и тя (родителите й) си имат колa (a от 2020 г. 2 коли BMV най-нови модели). Не е ясно дали я карат по единично или по няколко души едновременно (още около 2015 г. съм виждал, как я изпращат трима и тя ги прегръща и целува един по един - отврат, под всякаква критика, ама на обладаните от демони момичетата с проститутко-курвенски манталитет и самосъзнание, които не различават добро от зло им харесва да са общи и смятат такова поведение за правилно). Не се знае дали още е безплатна или вече й плащат... или тя им плаща. Господ ще я съди за нечестивия и неморален живот, който води! Точно заради такива непостоянни боклуци, като нея не си давам зор с никоя и не разчитам на конкретна докато не се случи.
Kакто казах, ако се запази - добре, но, ако е безотговорна, непостоянна и няма морално-ценностна система и се развали (самопрецака), стане лошо момиче и се разкурвави и стане обща - боклук и започне да ходи с момчета или още обърне резбата - има достатъчно хубави и по-хубави от нея момичета в България и по света на подходяща възраст от около 16 дo 20-22 г., а също и такива, които като пораснат ще бъдат подходящи, които да могат да обичат истински, да са сериозни, да искат и да държат на истинските и правилни неща в живота, включително истинска любов за цял живот и да притежават необходимите качества, за да се получи - добър морал, девствени, които никога не са ходели с някого, добри лични качества и добродетели и т.н.

Знам само, че момичето с което ще бъда нещата ще са наред и много силно ще ме обича.

За лятото на 2015, въпреки че вече не ми е забранено повече от Бог Той ме предупреди да не се опитвам да излизам с момичета и не съм. Явно Господ ме пази за някое момиче и още не ми е било времето. Така или иначе бях много зает с подготовката на новата ми книга до средата на август и не разполагах със свободно време. Все пак беше хубаво лято.
Лятото на 2016 за мен бе горе-долу същото, като 2015 г. Все още си нямам приятелка с която да ходя и не излизам да мърсувам с никакви развалени момичета. Тук-таме си личи, че има по някоя тийнейджърка, която да ме харесва или да е влюбена в мен и това е.

Няма да описвам случаите, но дори в края на август 2014, когато за шест дни отидох да помогна, като раздавам флайъри за по 3 часа на полските туристи в Стария град (Господ не ми разрешава да се занимавам с ходене на работа а иска да пиша по книгите ми, а за да пиша книги трябва да чета стотици книги и трактати - стотици хиляди страници с много проучване отнемащо време и не може да се ходи на работа, но ми позволи за няколко дни, тъй като много ми липсваше и имах желание да поговоря на родния си език, предната година се срещах с една двойка момче и момиче да си говорим сутрин след бягане 13-14 км, две години по същата причина отново бях по три седмици към същото заведение) още първия ден имаше едно много хубаво момиче с руса коса на плитка, правилни пропорции, с перфектни форми, около 17-годишна (таман подходяща, като за мен възраст, не е прекалено малка, катo онази нa 14) с ластични дънки. Беше валяло вечерта и бе по-хладно. Аз също бях с ластични дънки и кожен елек с ресни на копчетата и тениска на някаква AOR или Glam Metal група (за мен това е обикновено обличане). Тя направо започна да се оплаква на една нейна приятелка, че не съм й дал флайър, повече от ясно бе, че не й е до флайъра, а искаше да я заговоря. Бяха група младежи, които след десетина минути щяха да си тръгват. През всичките дни имаше по няколко случая на ден с момичетата (не правя голяма разлика между полякини и българки, но дали са свестни момичетата), а понякога направо и на родителите им им правеше впечатление. Ами харесват ме момичетата, влюбват се, какво да правя... Да харесвам голям % от полските момичета.

Навсякъде по света има красиви момичета, но в Полша са едни от най-хубавите в Европа, около два пъти повече от България. В България са около 25-30%, а в Полша поне около 50-55%. Във всеки момент има по около 400 хиляди хубави полски момичета от 16 до 23 г. от общо милион и половина, които не са омъжени и все още си нямат приятели - годенци. И имам щастието голям % красиви полски момичета да ме харесват и да се влюбват или да имат склонност да се влюбват в мен. (Така беше и през няколкото дни, когато бях в Полша около пролетта на 2018.) От смесен произход съм. Понякога дори мисля на родния ми език и трябва да се чудя как е някоя дума на български.
Така или иначе аз и по документи не съм българин, а чужденец: http://ernest/drugi/2014/03/02/podmladiavaneto-i-dylgoletieto-mit-ili-realnost-4-chast-hora.1243784
Обичам родината си Полша. Произлизам от рода на полските крале по време на приемането на християнството преди хиляда години. От принцеса Швиентослава (дъщеря на Миешко I), която става кралица на викингите и е майка на Кнут Велики. (Ако имах шанс да си избирам произхода едва ли бих могъл да имам по-добър oт този идващ от полската ми прабаба.) Постинг за родовете от които произлизам: Историята на герба Рава
http://ernest/history/2013/08/22/istoriiata-na-gerba-rava.1141730
Полша е страната в Европа, където има най-малко разводи. (През 70-те преди духовното съживление са били 50%, както в България) По данни за 2007 г. - 73 развода от 10 000 брака (в България са от 4 500 до над 7 000 при 10 000 брака, а най-много разводи в света има в Русия - остатък от социализма). От 2004 до 2008 г. в България се разтрогват по над 14 хиляди брака годишно (при около 20-22 хиляди сватби годишно), което означава, че от 10 хиляди брака са разведени над 6 хиляди и 500. Пик при разводите е регистриран през 2007 г. - над 16 хиляди. Средната възраст при развод за жените е 34 г. (половината от второбрачните в България се развеждат). Причина за разводите в България е липсата на моралноценностна система, бройкаджийството и като не създават семейства по първа любов. През 90-те разводите в Полша са били под 50 от 10 000 брака. Около 80-82% са вярващи и по последни данни 50% всяка седмица ходят на църква (19-20 милиона), още 10-12 милиона един път седмично или слушат проповеди по радиото и 80% oт младежите се женят девствени. Около 75% от девойките се омъжват по първа любов и имат добри семейства. Неслучайно една е държавата с големите пророчества за в бъдеще - Полша, за щастливите хора с вярата в Бог, които ще станат за пример пред другите народи, които оцелеят и ще искат да бъдат, като тях. От Полша ще тръгне духовното възстановяване на Европа с вярата в Бог. Десетки пророчества, както от поляци, така и от други страни от над 200 г. насам (Тереза Нойман, Alois Irlmaier - Германия, Луция от Фатима Португалия, Блаженна Анна - Франция, Йохансен - Швеция, няколко души от Италия и др.). Единна и духовно силна нация. Ако не бяха поляците още щеше да е социализъм. Сега, ако се дигнат и от ЕС може да излязат. Най-голямото съвременно постижение е, че преди няколко години излязоха милиони хора и направиха молитвена верига около страната и се молиха за Полша. И са за пример на останалите страни и няколко държави още се опитаха, но до сега не са успели да се организират.
В моя град в ритуалната зала има импровизирана полска църква и през сезона се събират по 300-400 души от туристите и дори много стоят отвън понеже няма място за всички вярващи. Когато отидох за първи път през 2017 г. очите ми се насълзиха от силата на присъствието на Светия Дух и усетих единството на моята нация (при действие на силата на Светия Дух и засилено присъствие на Бог често се отделят сълзи вероятно заради поклонение пред силата Му, понякога с усещане на благодат или радост и тогава често Бог прави разни неща, чудеса, изцеление, освобождения и др.)
В църквата няколко хубави полски момичета 15-18 г. ме заглеждаха.
След 2017 г. се случва Светия Дух да ми говори за споменатата по-горе, направо не ми се вярва, ама знае ли човек...
За мен тя е момиченцето, което беше влюбено в мен и с години ме заглеждаше, направи опит да ме поздрави и да се запознае с мен и неуспя, а после изперка и се разврати.
Включвам едно хубаво стихотворение, което съм написал около 1997-1998 г. и много точно изразява някои аспекти от моята същност, какъвто съм си и до сега, като това, че съм романтик и, че си живея със собствени високи идеали и копнежа ми за истинска голяма любов (което е достижимо, като се спазват правилата и човек е морален).

Душата на поета
Не съм последният останал романтик
с високи идеали, надежди и мечти.
Пепеляшко от приказен сън...
Ще бъда ли разбран от множеството?

И кой ли пита сънят* ли да показва
коя реалност да се следва,
да навлезеш или не във нея,
а душата тъй жадува за любов.

Въпрос:
Да властва ли съзнание
над чувства и копнежи?
И ако има отговор готов,
това ли е душата на поета?
Или той трябва да се вслуша
в гласа на своето сърце?

Но, ако вярваш ти ще получиш
признание и искрена любов.
Бих искал да те срещна, да ти подаря
моите стихове за любовта.

Душата на поета ще живее
винаги със своята любов!

* В съня на някое момиче.

12 Изискването е както е в Библията да бъде девица, да е поне малко вярваща* (не си падам по откачени евангелистки, надъхани от лъжедоктрини, но предпочитам момиче, на което лесно да мога да й обясня всичко, а ако е евангелистка да не е с промит мозък и да разбере нещата).
Според ранното християнство и Библията, мъж може да се ожени за жена единствено, ако е девствена и няма право да се жени за вече развеждана, а на божиите служители е забранено и да си вземат вдовици:
"Да не вземат жена, която е блудница или осквернена, нито да вземат жена напусната от мъжа си; защото свещеникът е свят на Бога си." (Левит 21:7)

Мъжете също трябва да са морални. Гордея се с това, че съм девствен и се пазя за жената, с която ще бъда!

Когато става въпрос за лично ползване при създаване на връзка (с цел създаване на семейство), освен стандартните неща да бъде млада (до 20-22 г.) и девствена в Библията още пише: "Тя да ти бъде като любезна кошута и мила сърна" (Притчи.5:10), тоест да бъде стройна, красива и с добър характер.

13 Не се знае дали е ставала по моите критерии, но бе хубава и дори харесваше моята музика, а може и да сме имали и други общи интереси, но си замина, преди да може да имаме възможност да се опознаем. Всичко приключи, преди да започне, без да може да се развие по независещи от мен причини.
цитирай
2. ernest - подредия 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 и 22
26.07.2014 19:27
15 В наше време английският език вече е необходимост (интернет, филми, книги). Английският език има над 65 000 думи. Ние чужденците, които говорим английски използваме обикновено от 3000 до около 4 000 думи. Така, че винаги има такива, които да не ги знаем. Те и Англичаните и американците не ги знаят много от думите. Те използват също малко думи, вероятно под 10 000. Казват, че преди 1000 години селяните в Англия са използвали около 1200 думи. Английският речник се обогатява след идването на норманите след битката при Хейстингс през 1066 г. с френски думи, а след това след превода на Библията.

16 Промениха ми се плановете и не ходих до Бургас. Човекът с когото трябваше да се видя си смени смените, поради негов колега на работата.

17 През септември 2013 дори размених една кожена гривна за друга рокерска, която ми беше подарило едно момиче от Полша преди години. Не са ми необходими спомени, в които няма нищо и не са дали плод. И да ги разказвам пак няма нищо. Беше ме преследвала и вървяла един или два километра след мен преди да реши да се запознаем. На третия ден видя, че съм прекалено висока летва за нея и религиозните ни различия са прекалено големи. Като ме закара в общежитието си съквартирантките й ми казаха някои неща свързани с това. Също така една друга много се ядоса като ме видя с нея и ми мърмори да ме вразумява (по-горе споменавах, че се оправих завинаги благодарение на някои съвети - това беше момичето, което ми даде един-два съвета и ми помогна с това, тя между другото беше хубавица), можеше да се стигне до женски бой между двете. Аз просто през пролетта на 88-ма не бях на себе си. А при това вече бях срещнал едно друго много хубаво, но и качествено момиче в Полша от друг град. Повярвайте ми понякога не е чак толкова добре много момичета да те харесват и да те преследват, ако нямаш здрава основа и не знаеш какво точно искаш (сега много добре знам какво искам), те направо са готови да те разкъсат, постоянно от някъде изкача по някоя и се чудиш какво да правиш и на коя да се спреш. (Дори и сега, ако поискам мога да накарам момичетата да се карат за мен, но няма никакъв смисъл. При това аз съм сериозен човек, християнин и не се занимавам с непристойни и грешни неща.)

18 По принцип човек сам си решава какво да прави и как да живее, но както вече споменах понякога Господ има някакъв план. Така човек може да влезе или не в добрия план и предназначение на Бог. Авраам примерно не изчаква достатъчно за дете от Сара и прави дете на слугинята й Агар и така се ражда Исмаил, но това не е детето по обещание от Бог. Макар и доста рядко се срещат случаи, когато на някои хора им е предназначено да бъдат заедно. Освен основните книги включени в Библията има и различни допълнителни неканонични писания. Една такава книга е Товита, която е включена в православната Библия. В тази книга се споменава за красива девица на име Сара, която седем пъти се омъжвала и всеки път мъжете й умирали в брачната стая преди някой от тях да може да бъде с нея поради действието на демон. В книгата обаче се изяснява, че тя била запазена за Товия - синът на Товита. Ангелът Рафаил казва, че нейното наследство е предназначено за него и още: "Не бой се, защото тя ти е предназначена отвека, и ти ще я спасиш; тя ще дойде с тебе, и аз зная, че ти ще имаш от нея деца" (Товита 6:18)

19 Споменавам това в различни постинги в блога ми от 4-5 години насам, първите от които са: "Какво е да имаш баща благородник" и в коментарите към "Кой е Бени Хин". Аз просто както се уговаряхме с приятели да дойдат в нас за рождения ми ден като разбрах, че рождените дни произлизат от езичеството и са посветени на демоните им казах, че повече рождени дни няма да празнувам. Така аз се променям спрямо Библията и правилния християнски живот, както е било по времето на първите християни и не ме интересува какво правят и как живеят другите хора. Добре е човек съзнателно да изгражда живота си с правилните неща.

20 Когато някой човек се грижи за себе си и може да се поддържа млад е добре, но ако открие някакъв метод за спиране на стареенето и дори подмладяване е нещо невероятно, но има и едно "но". Тъй като съм християнин по едно време Господ ми говори за всичко това и ми напомни, че все пак всичко зависи от Него и Неговото благоволение, а не само от някакво мое уникално откритие. След това обаче ми каза, че благоволява в това - просто ме накара да си разбера мястото, а после дори ми каза някои указания свързани с това как да правя това. По-късно научих и още четири-пет техники. При едната организма се подмладява и се живее над 250 г., а при другата просто удължава живота до над 150 г, но ако не се знаят други методи и билки с тази техника няма никой, който да е стигнал до 190 или 200 г. А също вече прилагам древна билкова рецепта на повече от 6-7 000 г. от предната цивилизация, която хората, които са я ползвали са живели по около 200 г. И когато някой е над 150 г. движи се, бяга, има сила и изглежда като на около 50 г. При другите още 2 различни билки пък се живее по над 250 г.
Добре е да се има по някой добър ген от предците - имам двама пра пра прадядовци, които са живяли по 200 г. и един, който е живял доста повече и при над 100 г. са били млади и са ползвали специална диета три месеца, която и аз започнах да правя.

21 Преди около година и половина дори се снимах не професионално като модел за едни дрехи. Нямам някакви претенции, но прoсто имам правилна фигура и пропорции и рокаджийски вид и в момента бях подходящ за снимките.

22 Йога упражненията са уникална древна система, която според едната от версиите възникнала още преди потопа на Арктика (Хипербореа) и след това се разпространява в Индия и е систематизирана от Патанджали. Когато човек прави йога упражнения постепенно придобива по-елегантно, по-гъвкаво, по-жизнено и здраво тяло. Както повечето съществуващи спортове те са много полезни и характерно е, че дават възможност организма да може да се поддържа здрав и млад с дълголетие, което е трудно да се постигне с другите спортове. Но трябва да се знае, че тъй като произлиза от Индия, където са разпространени фалшиви религии имащи демоничен характер също обясненията, вярванията и съществуващата теология на йогите в по-голямата част са окултен бълвоч. Аз от дете правя йога (с малки прекъсвания) и от дете не им вярвам на глупостите. Аз съм на първо място християнин и дори като дете около 3 клас доста здраво се молех, но и по-рано се молех по малко.
В наше време има точно два вида хора: жертви и такива, които не са жертви. Жертвите са два вида: физически жертви и духовни жертви. Духовни жертви са тези хора, които не са вярващи или вярват във фалшиви неща и не спазват това, което Бог изисква. Физическите жертви са всички тези, които не се хранят здравословно, пушачите, пияниците, наркоманите и тн., които са тотално обречени (до няколко десетилетия ще измрат над пет милиарда от сега живеещите хора на земята и това е абсолютно сигурно, не само защото идиотинатите го планират и всячески си играят с хората и ги тровят, но защото е записано в пророчествата на Откровенията на Йоан още преди 1900 години). Ето ви линкове по темата:

Ето ви линкове по темата:

http://ernest/drugi/2014/03/07/depopulaciiata.1245417

http://www/2012/05/4397/

https://bg-bg/permalink?story_fbid=343173489101656&id=146218868743068&comment_id=2189695&offset=0&total_comments=4

През 1991 г. са внесени 500 000 ваксини, с които да бъдат ваксинирани и заразени децата от 1 до 3 г. възраст, като бъдат доведени до стерилност, както и техните деца да бъдат стерилни.

За да не бъдат физически жертви хората имат много малко алтернативи. Понякога Господ се смилява над вярващите и върши чудеса и изцеления за тях. Включвам линк към индианец от племето дакота, който се моли и хора се изцеляват от невероятни неща:

http://www/watch?v=fuJNVPgov8M

Човешкото тяло е храм на Светия Дух за вярващите и е добре хората сами да се пазят и да си поддържат телата, а не да вършат глупости и после да чакат Господ да ги изцелява, понеже са се хранели неправилно, ползвали са микровълнови печки, енергоспестяващи крушки (съдържат и излъчват живак) и тефлонови съдове или са пушели примерно. Така едни от начините за оцеляване и водене на качествен живот се крият именно в някои неща от йога. Примерно пречистванията.

http://ernest/drugi/2014/02/07/.1221282
цитирай
3. ernest - Подредие 14 звезда **
02.09.2014 11:05
** Освен Библията и изискванията от Бог има една тайна, която всячески се укрива от световните манипулатори. Това е ефектът телегония или още "ефектът на първия самец" (преди 150 г. е установен при животните, по-късно е изследван и доказан при хората, но резултатите са засекретени). Ефектът телегония се отнася до блудници (курви), които си сменят сексуалните партньори. Изследванията показват, че при всеки партньор, който е бил в една жена оставя част от генетичния си материал в нея, но влиянието от първия е многократно по-голямо. Когато има повече партньори се унаследяват не добрите им качества, но лошите и болестите. И когато забременее подобна блудница понякога се случва децата да приличат на първия партньор на съответната блудна жена, тъй като се е запазил генетичен и енергетичен материал в нея. Децата, които са се родили дори и на външен вид да приличат на последния мъж, който е спал с нея - не са негови.

Ако мъжете знаеха това – никой не би си взел за съпруга жена, която не е девствена и вече е била с някого другиго. Никой не би се радвал на деца, които не са наистина негови. Съвсем неслучайно Господ е дал девствена ципа на жените. Умните мъже си взимат девици за съпруги. А при повечето от благородниците в различните култури и религии по света е било абсолютно задължително булката да е девствена или при някои кралски линии мъжа да бъде с нея за първи път и, ако тя зачене и се докаже, че не е ялова едва тогава да следва сватба. Учените отбелязват този ефект наречен телегония по следния начин – при първия полов акт жената променя своето био поле, както енергетически, така и информационно и наследствената инфрормация от първия мъж продължава за цял живот да се съхранява в нея. На този принцип в енергийното поле на жената се запазва и още нещо, което все още не е изучено. Това е първото влюбване и отделянето на различни вещества в резултат от това - ето защо нищо не може да се сравни с първото влюбване при дадена жена - никога повече не е същото, но дори се запазва нещо в нея от първия мъж, в когото е била влюбена. Няма нужда да ви обяснявам, че най-щастливи са жените, които се омъжват за първата си любов.

В Стария завет в Библията направо е забранено на деца или наследници на блудници (деца на жени, които са били с повече от един мъж в живота си и деца на двойки, които не са девствени, когато са създали семейство, а са били с някого другиго преди това, както и такива, които не са сключили брак пред Господа - не в църква, а пред Господ) да влизат в Божие събрание и да му се покланят - те са проклети от Бог до десет поколения:

"Никой незаконнороден да не влиза в Господното събрание; никой и от потомците му до десетото поколение да не влиза в Господното събрание." (Второзаконие 3:2)

цитирай
4. ernest - Вместо заключение към подредията
28.10.2015 18:01
Независимо от това дали някой разбира и приема написаното държа да отбележа, че съм се постарал да бъда максимално точен, без преувеличения в постинга и подредията.

Въпреки че знам и вече ползвам техники на подмладяване и дълголетие (странно ми е, че има хора, които не знаят за тези неща и понякога са ми много смешни) и съм в състояние да надживея поне 3-4 поколения (над 200 г.), не се знае колко дълго ще продължи да съществува светът и кога е грабването и Второто пришествие, но определено има време - знам какво Господ ми е говорил за моя живот и има доста време. "А за оня ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец." (Матей 24:36) Повечето християни са наясно, че остава съвсем малко и някои смятат, че има само няколко години. По описаните признаци в Библията е ясно, че живеем в началото на последното време. Колко време остава не мога да кажа, може би 20-30 или 40 г. не знам. Интересно пророчество дадено от Господ за Второто пришествие можете да прочетете в постинга озаглавен:
Видение за Второто пришествие от 1968 г.

http://ernest/drugi/2012/11/30/.1026001

Относно това, което пиша в едно от подредията, освен че когато човек се ожени по любов - когато съпругата стане над 25 г. може да се научи да ползва билкови отвари и упражнения за дълголетие има и още един вариант. При истинската любов, когато се задвижат енергиите между влюбените мъж и жена от древните текстове се знае, че (при жените това може да стане само и единствено при първо влюбване, първа любов) женската енергия се задвижва по-бавно от мъжката, но когато стане - мъжът и жената могат да живеят стотици години (200-300 г.). (Дори при хората, които въобще си нямат представа за тези неща, когато са се оженили по любов и има истинска любов обикновенно семействата живеят с около 15 г. повече.) Въпреки че момичетата (жените) по-силно се влюбват и когато (морални) двойки създадат семейства по любов, енергиите първо се задвижват при мъжа, а след известно време евентуално при жената (номерът става, както казах само при първа любов, първо влюбване за жената). Но има малък брой жени, при които може да се задвижи, ако знаят техники и по-рано (не знам дали в наши дни има хора, които да ги знаят, но може и да има малък брой). При техниката жената отдава от своята енергия (енергия на биополето) и така прави животът на съпруга си по-ползотворен и щастлив. При някои от династиите на китайските императори се женели за жени от определен род, които знаели такива техники и ги пазели в тайна. Аз знам и други леко тайни неща по тези теми, които не ги пиша в блога си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2680109
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930