Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2015 15:32 - Още нещо за сирийския въпрос с бежанците
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 1481 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.02.2016 10:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Eдна добре позната схема, разпространена през последните 1-2 века, която е ползвана от илюминатите е създаването на въображаем или действителен проблем, който изисква решение и създателите на проблема предлагат вече предварително подготвеното решение, което да доведе до предвидения краен резултат. Въпреки че понякога резултатите са малко по-различни, все пак тази схема се ползва.
Друга философска идея е Ordo ab Chaos - Ред от хаоса. Създаването на хаос, който се използва за различни политически и икономически игри (примерно Украйна1) и след разпределението на нещата въвеждане на ред.
Американците създадоха проблемът с войната в Сирия, Ангела Меркел призова сирийците, като им каза, че могат да поемат "толкова бежанци, колкото е необходимо" и се създаде геополитически проблем. Сирийците са различни вероизповедания 10% християни (2 милиона), друзи, аламити (5 милиона) и мохамедани. В градовете завзети от купените военизирани групировки, които са подкрепяни неофициално от американците са ибити християните, както и много дуги мирни хора. Сред емигриралите при първата вълна има и жени и деца, бежанците при новата вълна са мъже и не може да се докаже дали те са само сирийци или има и от други арабски страни. Прави впечатление, че те са само мюсюлмани, а те гледат на света и нещата по по-различен начин от нас християните и наследниците на християнската цивилизация в Европа. Че проблемът със сирийците е създаден е повече от явно. Спекулантът Сорос (унгарски евреин), който по-рано финансира демонстрациите в Украйна е напечатал ръководство на арабски за емигрантите прииждащи към Европа...

Защо идват в Европа? Те имат съседни арабски страни с еднаква култура, религия и бит - където биха се чувствали добре, както в родината си. А и Турция, през която преминават защо не ги приема и не остават там? - Това е хубава страна с висока икономика, на 16 място в света. Но в исляма има едно такова нещо наричано хадж - преселване с цел ислямизиране на съответните народи. Така че това е добре пресметнат геополитически ход.

Какво ще се получи в една такава държава като България?

В България трите монотеистични религии християнство, юдеизъм и ислям си съществуват безпроблемно дълги години, но нарушавайки баланса, ще се получи загуба на равновесието в страната. Примерно ако бъдат приети 800 000 сирийци какво ще се получи? -  Децата ще започнат да ходят на училище в българските училища и частично ще бъдат приети. След двадесет и пет години, тъй като сирийците се женят за повече жени, някои за по четири, но има с по повече (в началото на преселението веднъж бяха съобщили за един със седем жени) те ще имат на семейство по 6-7-8 деца, което означава че ще бъдат поне три милиона и половина или повече. Доста българки ще са се омъжили за тях и ще са приели исляма. Някои ще го направят заради парите. Българите, при които от две десетилетия съществува проблем с раждаемостта и създаването на семейства (около половината българи вече не създават семейства и над 30% нямат деца) ще са в рамките на два милиона и половина до три милиона и нацията ще започне да изчезва. Заслужава си да си припомним заканата на Едмон де Ротшилд, че до 2030 г. няма да има нито българи, нито българска държава. Във връзка с това ще предложа и още един постинг на вниманието на читателите:

http://ernest.blog.bg/drugi/2014/09/06/promiana-na-cennostnata-sistema-na-horata-tainite-poslaniia-.1294821 

От вас зависи дали ще има България!

Успокоението е, че бежанците не искат да остават в България, а само преминават, тъй като смятат тази страна за най-бедната или една от най-бедните в Европа.

Докато обикновените мюсюлмани съществуват, без да създават проблеми, то при радикалните от сорта на ислямска държаваще има сериозни проблеми.
Сега българските пенсионери и безработни живеят с някакви пенсии и помощи от сорта на 150-200-250 лв., а на сирийците ще бъдат дадени безплатни апартаменти и по 1000 лв. на месец. И от Европейския съюз ще проверяват дали сирийците се чувстват добре в България и дали всичко им е наред. Не е ли малко нагло - 60% българите да живеят по-зле в собствената си държава от тях. 
Подобни преселения са в състояние коренно да променят облика на Европа и нейната ценностна и религиозна система. Така, ако искате да приемете сирийците първо мъжете трябва да си купят фесове, а жените фереджета и шалвари. 
 

Постинг за Сирия от преди две години:

http://ernest.blog.bg/drugi/2013/09/26/shte-ima-li-voina-v-siriia-shte-ima-li-treta-svetovna-voina.1152429

Преди години имаше война в Югославия и американците създадоха проблема и разделиха на части, като създадоха етнически проблеми. Операцията по създаването на изкуствения проблем от ЦРУ се казва "Истина". Линк към изповедтта на американски агент:

http://big5.bg/svyat/izpovedta-na-agent-ot-czru-platixa-ni-milioni,-za-da-razdelim-yugoslaviya.html
 
---------------------------------------------

1 Едната от целите на манипулаторите е преразпределението на ресурсите на дадена страна. Достатъчно е да погледнем приватизацията на Украйна, която се извършва единствено от американски и западни фирми, без право да участват в нея украинците. Украинският президент Янукович от еврейски произход се оказва, че не е верен на интересите на собствената си страна, но на чуждите. А на Сорос в Украйна направо дадоха награда за особени заслуги...

http://nikikm.blog.bg/politika/2015/08/11/sasht-razgrabva-ukraina-s-pylen-razmah-rotshild-i-soros-toch.1383133

2 Абу Бакр ал Багдади според западните медии е главатарят на групировката "Ислямска държава в Ирак и Леванта" (ИДИЛ). От средата на 2014 г. той се нарича себе си "Халифа Ибрахим".
 

image

През май 2013 г. американският сенатор-русофоб John McCain посещава (неофициално) представители на тaка наречената Сирийска свободна армия - бунтовниците срещу официалното правителство на Башар ал-Асад. От снимките се вижда, че Джон МкКейн се е срещал и със самопровъзгласилия се халиф на ИДИЛ Абу Бакр ал Багдади, който по-късно е наречен терорист №1. Самата организация възниква след срещата с американския представител. 







Тагове:   Сирия,   бежанците,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2679527
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930