Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05 21:02 - Бабофил се уби и застреля 56 г. жена - Кога ще приключат извращенията?
Автор: ernest Категория: История   
Прочетен: 284 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 21.06 18:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Когато хората не са морални извращенията край нямат. Едно от тях е бабофилията. Бабофилията има две форми на млади 17-20 и няколко годишни юноши, които си падат по бабички и дори постоянно в България има случаи на изнасилени възрастни жени1 от такива изперкали развратени младежи (запазена марка само за сред българите) и на възрастни бабофили. Докато сред младежите това се случва сред определена социално обществена група, то при по-големите мъже е въпрос на неправилен мироглед и сбъркана житейска философия.

Единственият начин да се различава ясно добро от зло и правилно от неправилно е Бог, божието слово и от боговдъхновените писания - Библията. Според еврейските стандарти възникнали на основа Библията в миналото жените се омъжвали девствени, няколко години след като им дойдел мензиса. На 12 години момичетата отбелязвали бат мицва и вече от това време можело да ги сгодяват (не по-рано) и 1-2 г. след това да се омъжват. Така че жените се омъжвали от около 14 до 20 г. А момчетата отбелязвали бар мицва на 13 г. четели от Божието слово и започвали да го изучават. Някъде след това време имали право да се женят, но не е уточнено. Но много мъже се женели и по-късно към или над 40 г. за млади девойки. Дори Яков - създателя на еврейската нация се жени на около 50-52 г. по любов за около 20 годишната Рахил.
Ако на някой примерно на 45-50 г. му починела жената, ако искал можел да се ожени повторно за млада девица. Мъжете трябва да се женят само за жена, която наистина харесват и по принцип трябвало да са за цял живот с нея, но моисеевият закон даден от Бог предвижда, ако някой се ожени и намери нещо грозно в жена си да се разведе, като й напише разводно писмо и тя, ако намери някой, който я иска можела да се омъжи повторно, но това били млади жени в детеродна възраст под 30 г.:

"Когато някой вземе жена и се ожени за нея, ако тя не придобие благоволението му, защото той намира в нея нещо грозно, тогава да й напише разводно писмо, и, като й го даде да я изпрати от къщата си" (Второзаконие 24:1)

Това обаче не важи за божиите служители, които нямат право да вземат вдовица или напусната:

"Да не взимат жена, която е блудница или осквернена, нито да взимат жена напусната от мъжа си; защото свещеникът е свят на Бога си." (Левит 21:7)

С идването на Исус ние вярващите ставаме царство от свещеници и всичко това важи автоматично и за нас сериозно вярващите: "Който ни е направил Царство от свещеници на своя Бог и Отец" (Откровение 1:6)

"Вие обаче сте избран род, царско свещенство, свят народ, народ който Бог придоби, за да възвестява превъзходството на Този, Който ви призовава от тъмнината в своята чудесна светлина." (1 Петрово 2:9)


Исус Христос в поученията си, казва, че разводът е бил позволен поради коравосърдечието на хората. Така или иначе повторните бракове не се толерират в християнството сред първите християни.

"Казват му: Тогава защо Моисей заповяда да й даде разводно писмо и да я напусне?
Казва им: Поради вашето коравосърдечие Моисей ви е позволил да си напускате жените, но отначало не е било така.
И казвам ви: Който напусне жена си, освен поради блудство, и се ожени за друга, той прелюбодейства; и който се ожени за напуснатата, прелюбодейства." (Матея 19:7-9)


По този начин с идването на Исус някой може да се разведе поради блудство, но няма право да се жени повторно!

До XI-XII век сред евреите било разрешено и двуженството, което е позволено в тората в Стария завет. Едва когато един немски равин поставил въпроса да се женят само за една жена и прокламирал и популяризирал това сред евреите се наложили браковете само с една жена.   
Дори в съвсем необичайни ситуации мъжът трябвало да има млада девствена жена в детеродна възраст. Като такъв пример мога да посоча, че когато еврейския цар Давид бил около 70 годишен от Библията научаваме, че от живота, който е водел е бил доста разбит и изнемощял. Колко жени е имал не се знае, но в по-ранен етап се споменават 10 жени, които е имал едновременно, но поради греха му към Витсавее (Бат Шева) и Урия Господ ги дава на Авесалом. Също така редното е да се спомене, че специално за еврейските владетели Господ забранява да си взимат много жени, но Давид си прави оглушки спрямо тази заповед и я нарушава, като си взима не една или две жени, колкото е позволено, но много, а сина му Соломон съвсем отпуска юздите и полудява, като си взима 300 жени и 700 наложници2 и едва ли е знаел дори и имената им или имената на децата си от тях:

"И да не взима много жени за себе си" (Второзаконие 17:17)

Така поради греха си Давид малко или много е наказан от Господ и в последните месеци от живота на Давид му избрали и дали една 18 годишна жена от град Сунам, наречена сунамка да го топли в леглото. Това не била жена за семейство, но нещо като наложница, която просто да бъде до него. Не са му дали някаква дърта, разведена или вдовица 50 годишна баба, но му подбират 18 годишна девица.

"И потърсиха по всичките области на Израил красива девойка и намериха сунамката Ависага и я доведоха при царя. Девойката беше много красива..." (3 Царе 1-3)

При дълголетниците е нормално да си взимат нови млади жени. Когато Сара, жената на Авраам умира тя е на 127 г., а той е десет години по-голям от нея и живее до 175 г.

"А Сара живя сто двадесет и седем години" (Битие 23:1)

"И ето броя на годините на живота на Авраам, колкото живя - сто седемдесет и пет години." (Битие 25:7)


Известно време след това той си взима нова жена, но Aвраам не си хваща 50-60 годишна бабичка, а млада жена на име Хетура, от която има шест сина:

"А Авраам взе и друга жена на име Хетура. Тя му роди Земран и Йоксан, Мадан и Мидиам, Есвок и Шуах." (Битие 25:1)

Въобще интересът към жени, които не са девствени и в детеродна възраст от страна на някои хора е отклонение и извращение. Отклонение, както психическо, така и грях и порок спрямо повеленията, принципите и законите на Създадтеля творец на Вселената и Всемира. Функцията на жената е да ражда и да дава поколение, като по този начин се продължава човешкия род. Противоестествено е на природата и не е нормално някой да проявява интерес към  жени, които не са в детеродна3 възраст и не са девствени. За да може определена жена да роди дете на някого трябва да не е била с другиго и да е девствена - ефектът телегония. Не може, както в посочения по новините случай в метрото някой да е нормален и в същото време да преследва дърта жена, баба на 56 г. и да й предлага да живее с нея, а тя в същото време да е на всичкото отгоре и омъжена. В посочения случай психопатът е на 58 г. и не е някой на 20 и няколко, но пак си е извратен с изключително големи отклонения.

Както вече изясних според християнството още от самото начало с поученията на Исус Христос не са се толерирали вторите бракове. Ако някоя е била омъжвана втори път апостол Павел съветва християните да не й дават помощи. За помощи записвали жени над 60 годишни, които са били жени само на един мъж и са известни с добродетелите си:

"Да се записва само такава вдовица, която не е по-малко от шестдесет години, която е била на един мъж жена, известна по добрите си дела: ако е отгледала деца, ако е приемала странници, ако е умивала краката на светии, ако е помагала на страдащи, ако се е предавала на всяко добро дело" (1 Послание към Тимотея 5:9)

Ако се следваха Божиите принципи и повеления биха забранили жените да се омъжват втори път и на 40 годишните4 жени да се омъжват и да не се позволяват бракове с такива жени. 

Има няколко различни причини за бабофилията и по-специално за ненормалното отклонение с интерес на някои хора към по-големи жени. Няма да се спирам на всички причини, но ще обърна внимание на една историческа особеност оказала малко или много влияние в народо-психологията на част от населението на страната. 

По време на османското робство са взимали кръвен данък момченца и са ги правели еничари, понякога към 11-12 г. За да ги предпазят родителите им ги женели. За да могат обаче да консумират брака обикновено ги женели на около 11 г. за 17-18-19 годишни девойки и след сватбата да може съпругите да забременеят и да докажат ефективността на брака.


------------------

1 България е страна с ниска престъпност с от 60 до около 70 убийства на година и повечето от ревност на общи жени, неморално живеещи, които са си ги сменяли и по няколко от бабофили. Годишно в страната има от петнайсетина до двадесет изнасилвания от младежи на от 70 и няколко годишни до 90 и няколко годишни баби. Ще спомена няколко стандартни, но фрапиращи случая. През ноември 2017 г. двама братя на 14 и 17 г. в Провадия изнасилват 77 г. баба и я убиват. На 29 януари 2020 г. в шуменско село 20 годишен изнасилва 75 г. баба. Дори по време на локдауна през 2020 г. продължава да има такива случаи. Така през април 2020 г. по централните новини съобщиха случай в София на баба изнасилена и ограбена от сина на жената, която се грижила за нея. На 16-ти април в Звездец 92 годишна баба е изнасилена от 18 годишен. През юли 87 г. баба в Шивачево е изнасилена от 19 годишен блудник. Известен чуждестранен извратеняк - бабофил е френския президент Еманюел Макрон, който на 29 г. възраст се жени през октомври 2007 г. за 54 г. бабичка с няколко внуци, още преди да се разведе с първия си мъж през януари 2006 г. е имала три внука. Основните причини, поради които в някои западни страни се поощрява ейджизма с бабофилията или "умерената бабофилия" при мъже над 45 г. възраст наричайки това "връзки на една възраст" с жени над 44-45 г. понеже от една страна при такива връзки не се раждат деца, а искат драстично да намалят населението на земята на един милиард според докладите на римския клуб, а от друга понеже това е грях, противоестествено е на законите на природата и такива хора съгрешават спрямо Бог и божиите повеления, според които може да се създават семейства само с девствени жени. (В миналото не е имало такова извращение, като бабофилия.) На ейджиски принцип са направени почти всички компютърни платформени програми и така наречен "интелект", примерно фейсбoклука, тъй като се правят от хора, чийто ум не е христов и не е съобразен с Господ и неговите заповеди, и повеления, но е плод на социално инжинерство с феминистко-ейджистки принципи опитвайки се да превърнат по-тъпичката и неразумна част от хората в жертви.
И така някои хора, които са с промити мозъци и не познават божиите принципи и повеления и не живеят според тях са двойно прецакани. Както в юдеизма според Стария завет, така и в християнството не е разрешено на мъж да се ожени за жена, която не е девствена, това е смъртен грях. В миналото, когато са спазвали заповедите и повеленията от Господ, ако някоя жена, след като се омъжи се окажело, че не е девствена са я убивали с камъни: "...и момата не бъде намерена девица, то нека доведат момата при вратата на бащината й къща, и градските жители да я пребият с камъни" (Второзаконие 22:21)

2 От намерените от археолозите документи научаваме, че сред околните народи, както и в Израел обичаят бил да се взима наложница само и единствено, ако официалната жена не може да роди деца. Ако официалната жена родяла, наложницата трябвало да си замине. По разбираеми причини става ясно, че наложници ставали жени с по-нисък социален статут или поне първоначално преди 4-5 хиляди години е било така.

3 Менопаузата нормално при жените настъпва между 42 и 48-50 г. В редки случаи към 52-53 г. А в наше време благодарение на вредните химии в дамската козметика, ГМО и др. вече има ранна менопауза на 26-28 г. и дори и да им се иска на някои повече не могат да раждат. Също така добре е да се знае още една много важна подробност. В началото на 90-те години са направени първите банки за замразени яйцеклетки и започват да се взимат яйцеклетки единствено от жени до 32 г. възраст, тъй като след продължителни изследвания е установено, че само до 32 г. възраст жените могат да родят наистина здрави деца.  Taка че когато някой мъж е на 21-22* г. е нормално да създаде връзка с цел семейство или да се ожени за жена на неговата възраст на 20-21-22 г., aкo e моногамна и не е била с другиго и се омъжва по първа любов, но когато е на 30-32 или повече години не е ненормално да създава връзка с цел семейство с жена на неговата възраст (освен че им е късно, на такава възраст вече са общи и са си ги сменяли и излизали с различни), но трябва да е по-млада и неопетнена. Освен че доста трудно ще намерите девствена жена на 30 г. и такава, която да не си ги е сменяла, също така трябва да се има предвид, че на 32-33 г. повечето жени вече са поувяхнали (в конкурсите за красота не взимат 30 г. жени) и няма как нормален мъж да хареса такава жена (освен, ако вече от години не е женен и това си е неговата жена) и да има намерение да има нещо общо с такава. В Библията дори мимоходом се споменава израза за жена "възраст за любов" и възрастта за любов не е с някоя жена на 28-30 или повече години. А под любов се разбират чувства с цел създаване на връзка и семейство по първо влюбване. Като за жените любов е единствено първото влюбване, а тези които си ги сменят и са с повече от един мъж в живота са общи и бройкаджийки. Любовта е дар от Господа и целта на развитието е създаването на семейство и възпитанието на вярващо потомство. И е противоестествено някой да проявява интерес към някоя обща, която си ги е сменяла и няма морални устои и това вече не е любов, но си има друга дума.

* С тази забележка, че младите мъже в България не искат да се женят и младите жени до 24-25 г. се омъжват при над 75% от случаите за по-големи мъже. Изключително голяма рядкост е млада жена от 18 до 24-25 г. да се омъжи за млад мъж на нейната възраст и да е само 2-3-4-5 г. по-голям. Така че, ако младо момиче е с някой на нейната възраст до 4-5-6 г. по-голям от нея трябва да ви е ясно, че нищо няма да излезе и няма да се развие, но е много вероятно да стане обща. Само при една от сто случая се развиват и дават плод такива връзки. И в същото време, ако някоя е с 15-20 или повече години по-голям мъж е ясно, че такава връзка е много вероятно да даде плодове. По-чести са и случаите на истинска любов с по-големи мъже. Също така по-моралната част от младите мъже в страната не създават връзки, когато са на 15-18 г., но доста по-късно.
Няма дори 1% от младите мъже, които да се женят. От 18 до 24 г. са седем набора мъже състоящи се от по 33-36 хиляди души, общо около 235-240 хиляди, от които се женят само по от хиляда и 800 до малко над две хиляди души. Много е трудно млада жена в България да се омъжи за някого и добре, че има тук-таме и по-големи мъже, които да не са женени и да са навити да създадат семейство, че да има за кого да се омъжат!
Прилагам точни данни. През 2018 г. примерно младите жени на 18 - 19 г., които са омъжени са 1503, а младите мъже на 18-19 г., които се женят са 175 души. Омъжените жени от 20 до 24 г. са 5 647, а мъжете на същата възраст, които се женят са едва 1 600 души. Жените от 25 до 29 г. са 9 036, а мъжете от 25 до 29 са 4 120 души. А въобще около 40-45% от младите мъже, които се женят в страната са християни от църквите. Като махнем християните, етническите турци и циганите годишно се женят има - няма по около 200-300 души мъже до около 25 г.

4 Специфична особеност при жените е, че на 40 годишна възраст хрущялите на таза на тези, които не са раждали се втвърдяват и такива жени, дори и да искат не могат да раждат, да не говорим за здраво дете - вече обясних в горното подредие.
Гласувай:
5
01. go4iito - И ние тук си имаме един бабофил. )
14.05 00:02
И ние тук си имаме един бабофил. )
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2145581
Постинги: 540
Коментари: 1060
Гласове: 1055
Архив
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930